Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe komt aan de hand van Batshuayi en King heerlijk uit WK-break

Laatste update:

Fenerbahce heeft dinsdag de kwartfinale gehaald van de Turkse beker. De stadsderby tegen Istanbulspor werd met 3-1 gewonnen dankzij doelpunten van Joshua King en Michy Batshuayi (tweemaal). King blonk bovendien uit met twee assists. Bij de Gele Kanaries deed Ferdi Kadioglu de hele wedstrijd mee.

Batshuayi liet vanaf het begin al tekenen van goede vorm zien. De Belg, die met zijn team op het WK in de groepsfase werd uitgeschakeld, had in de zesde minuut een schitterende dribbel in huis. De spits leek af te kunnen ronden, maar zag een verdediger van Istanbulspor net op tijd wegwerken. Even na een half uur spelen was het wel raak voor Fenerbahçe. Uitblinker Miguel Crespo had een schitterende steekpass in huis op King, die de verdediging te snel af was en met buitenkant rechts kon afronden in de verre hoek: 1-0. Even later scoorde de thuisploeg opnieuw. Goed verdedigend werk van Willian Arão deed de bal bij Attila Szalai belanden, wiens diepe pass, mede door slecht verdedigend werk bij de uitploeg, bij King belandde. De Noors international sprintte richting doel, waar hij de ongehinderde Batshuayi kon aanspelen: 2-0.

Een kleine tien minuten na rust liet het koppel King-Batshuayi wederom zien wat het in huis heeft. King kapte zijn man fraai uit en passte de bal vervolgens naar de linkerkant, waar Batshuayi ongedekt stond. De aanvaller snelde richting doel, had eveneens een fraaie kapbeweging in huis en rondde in de verre hoek af: 3-0. Aan de andere kant probeerde Muammer Sarikaya de achterstand te verkleinen, maar zijn fraaie schot vanaf de rand van de zestien trof de lat. Met een kwartier te gaan belandde de bal na een fraaie aanval voor de voeten van Kadioglu, maar hij trof de lat. In blessuretijd wist Istanbulspor alsnog de eer te redden. Jetmir Topalli wist van dichtbij binnen te tikken, nadat doelman Irfan Egribayat even daarvoor een knappe poging tegen de lat tikte.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fenerbahce is lekker op de weg terug! Wat gun ik een Turkse club weer een Europese beker! Insh'allah wint Fenerbahce de Europa League dit seizoen want heb dit altijd een prachtige club gevonden. Aan de voorhoede ligt het niet met Batshuayi en Enner Valencia.

21 december 2022 om 08:49

Fenerbahçe is idd sinds jaren echt weer is stabiel bezig. Niet ene week verliezen dan winnen. Ze zijn nu echt consistent, Jesus was een hele goeie slag!

Lekker wedstrijdje van crespo!
Mr. Duracell 2.0
Lijkt dirkie wel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren