Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht verkoopt Mulenga niet en krijgt HSV op bezoek

Laatste update:
/

Jacob Mulenga blijft nog ten minste tot de winterstop bij FC Utrecht. De aanvaller werd met diverse clubs in verband gebracht, maar met nog vier dagen voor de boeg hebben de Domstedelingen besloten om de Zambiaan niet meer te zullen verkopen. Het contract van de 29-jarige Mulenga loopt volgend jaar zomer overigens af.

FC Utrecht gaf ruim een maand geleden nog aan dat Mulenga ‘zeer in trek’ was, maar geen enkele club wilde de juiste prijs voor de 34-voudig international betalen. De aanvalsleider van de ploeg van Jan Wouters werd gelinkt aan Swansea City, Blackpool, Bolton Wanderers, Nottingham Forest, West Bromwich Albion, Wigan Athletic, Saint-Étienne, Rayo Vallecano en Real Valladolid. De club was ook al bezig met een eventuele opvolger van Mulenga.

Mike van Duinen van ADO Den Haag bleek echter onhaalbaar en onlangs werd Ibou Sawaneh van Oud-Heverlee Leuven nog aan Utrecht gelinkt. Utrecht staakt de zoektocht naar een opvolger van Mulenga echter, want hij blijft in Stadion Galgenwaard. “Met nog enkele dagen tot het verstrijken van de window hebben wij besloten hem niet meer te laten gaan”, legt manager spelerszaken Edwin de Kruijff op de website van de club uit.

/

“Geïnteresseerde clubs hebben alle tijd gehad, maar we willen nu rust creëren richting het einde van de window. In de winterperiode kijken we verder”, aldus De Kruijff. Mulenga blijft dus bij FC Utrecht, maar de toekomst van verdediger Dave Bulthuis is nog onzeker. Hij staat volgens Voetbal International in de belangstelling van Hamburger SV. Technisch directeur Olivier Kreuzer zat zondag tijdens het duel met AZ (2-0) op de tribune voor de linkerverdediger. De 23-jarige Bulthuis heeft ook een aflopend contract, maar door een optie kan dat papiertje door de club met twee jaar worden verlengd.

Denk jij dat Jacob Mulenga in de winterstop vertrekt bij FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me logisch nu Leon de Kogel aan VVV verhuurd wordt. Binnen vier dagen nog een goede vervanger halen is ook niet gemakkelijk.

28 augustus 2013 om 22:48

Respect voor Utrecht! Met nog 4 dagen gewoon de winkel dicht doen, daar zou Ajax een voorbeeld aan moeten nemen.

Mulenga is een prima speler voor Utrecht en de ED.

Off: misschien wat gevoelig bij een Utrecht topic maar ik moet ff spuien.

Begrijpt Eriksen niet dat hij voor de breedte gehaald word door de Spurs?! Ze deden allerlei aankopen en met de Bale miljoenen willen ze o.a. hem nog kopen... Dat is toch een duidelijk signaal? Chris, ik wens je veel succes wanneer je vertrekt en bedank je voor je tijd bij Ajax maar ik verwacht dat je veel en langdurig afwisselend de bank en de tribune warm zal gaan houden.

Ajax, wanneer jullie Chris moeten jullie, zoals Overmars zei, niet blij zijn. Waarom dan niet het volle pond vragen en daar aan vasthouden i.p.v. meteen te gaan zakken met ongeveer een derde..?! Je moet niet van hem af, hij kan tegen een extreem goed bod verkocht worden! Gedraag je eens als een vent op de transfermarkt! Gooi de winkel dicht zoals Utrecht deed! De laatste week geen deals, klaar!

Sorry, ik moest het echt even kwijt.

Mulenga, veel succes dit seizoen! Je transfer komt nog wel.

Bulthuis naar Hsv? Laat me niet lachen. Die jongen is de zwakste speler die Utrecht heeft.

28 augustus 2013 om 20:33

de zwakste speler die Utrecht heeft? Kijk jij uberhaupt wel wedstrijden van Utrecht? Ik vind Verhoeven en vd Maarel juist de matigste spelers, Bulthuis is een harde verdediger die ik prima in de Bundesliga vind passen

28 augustus 2013 om 21:43

Ja Verhoeven... Dan noem je ook wat, die telde ik niet eens mee. Bulthuis is een zelfingenomen mannetje met weinig kwaliteit. Je kan beweren van niet, maar dan heb je geen voetbalinzicht.

28 augustus 2013 om 20:38

Volgensmij heb jij nooit fcu gekeken?

28 augustus 2013 om 21:22

Maakte vorig jaar anders een mooie winnende goal tegen PSV vond je ook niet ?

29 augustus 2013 om 11:09

Inderdaad die jongen verdiend het. Psv4champs je kan je beter druk maken over willems

Laat hem lekker vertrekken, vang geld en gooi die Van Der Stoep erin, Die jongen kan 't ver schoppen, Bij Haaglandia en A1-jong utrecht stak hij er met kop en schouders bovenuit, neusje voor t goal, en een fantastische versnelling

Blij dat Mulenga blijft! (hoef ik mijn profielfoto niet aan te passen ) Nee zonder dollen, fijne vent die Jacob. Moet zich alleen nu wel weer voor de volle honderd procent op Utrecht richten, want dit seizoen leek hij tot nu toe behoorlijk afgeleid.

Dave (@vz: Dave!!!!) is ook een goede zou zonde zijn als die weg zou gaan, maar er was natuurlijk een beetje een zeikmomentje over het verlengen van zijn contract en dergelijke. In principe hebben we nog twee (potentieel) goede linksbacks op de bank met Zullo en Teijsse. Dus ondanks dat ik Dave niet graag zie vertrekken is het wel de transfer die intern het beste op te vangen is.

Bulthuis was afgelopen zondag de beste man van het veld voor alle kritische mensen hier!

28 augustus 2013 om 21:23

Vond de Ridder en vooral Ayoub toch iets beter met Dave daar net achter.

Nu Aogo weggaat is Bulthuis een prima alternatief. Maargoed, ik weet niet of het de juiste stap is, maar qua niveau ( hsv is natuurlijk niet meer wat het was ) kan hij wel degelijk mee. Lijkt me een leuke transfer. Daarbij, Kenny Teijsse, wereld speler, die zou ik graag zien spelen!

Hij speelde Beerens volledig uit de wedstrijd en gaf de pass bij de 1e goal en was bij elke aanval betrokken, persoonlijk zou ik er van balen als hij vertrekt, ben een groot fan van hem!

28 augustus 2013 om 22:24

ik citeer "hij speelde Beerens volledig uit de wedstrijd " poe poe.. die komt nog niet een een lantaarnpaal voorbij

De laatste keer dat Utrecht tegen HSV moest spelen was in Arnhem.
Ik weet niet meer waarom het in Arnhem werd gespeeld maar onze fans gingen flink knokken met de Duitsers, het gevecht werd later ook wel "de slag om Arnhem genoemd", ben benieuwd of het nu goed gaat.

OT: Ik ben blij dat Mulenga blijft, toch wel één van onze beste spelers.

29 augustus 2013 om 08:29

'ben benieuwd of het nu goed gaat.'

We gaan geen wedstrijd tegen ze spelen hoor. De titel, "fc Utrecht krijgt HSV op bezoek", slaat op de interesse van HSV voor Bulthuis en dat ze wellicht langskomen met. een bod.

29 augustus 2013 om 15:53

Oeps, ik lag half te slapen.
Excuses.

gelijk verkopen zo goed is hij nou ook niet en zullo komt er ook weer aan kan die mooi lb

Aardig rijtje van geïnteresseerde clubs, jammer dat er geen behoorlijk bod is uitgebracht.
Maar gezien het rijtje, heb ik best hoop dat het in de winterstop voor de aangeboden bedragen kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren