Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

FC Utrecht slaat belangrijke slag en voorkomt vertrek van clubtopscorer

Laatste update:

FC Utrecht heeft een transfervrij vertrek van Bart Ramselaar voorkomen. De Domstedelingen hebben de optie in het aflopende contract van de 25-jarige middenvelder gelicht, waardoor hij tot medio 2023 onder contract staat in Utrecht. Ramselaar heeft zich sinda zijn terugkeer in 2019 naar de club waar hij zijn debuut in het profvoetbal maakte tot belangrijke kracht gemaakt in de Utrechtse selectie, en is dit seizoen zelfs clubtopscorer.

Ramselaar, een van origine aanvallende middenvelder, debuteerde in maart 2015 voor Utrecht. In het thuisduel met Feyenoord (0-0) mocht hij drie minuten invallen. In het seizoen daarop groeide Ramselaar uit tot absolute uitblinker in het Utrecht dat als vijfde eindigde in de Eredivisie. De jongeling verdiende een toptransfer naar PSV en maakte in november 2016 zelfs zijn debuut voor het Nederlands elftal in een vriendschappelijk duel met België (1-1). Ramselaar raakte na twee seizoenen echter op een zijspoor in Eindhoven, waardoor hij in de zomer van 2019 besloot tot een terugkeer bij zijn oude liefde.

In zijn tweede periode staat de teller van inmiddels drievoudig Oranje-international Ramselaar op 74 duels voor de Utrechters. Daarin scoorde hij 19 keer. Utrecht maakt naast de melding van Ramselaars contractverlenging overigens niet bekend wat er met de verbintenissen van Eric Oelschlägel, Joris van Overeem en Simon Gustafson gebeurt. Het trio ligt nog altijd slechts tot komende zomer vast in de Domstad. Wel wordt gemeld dat de opties van Jong FC Utrecht-spelers Eros Maddy, Derensili Sanches Ferandes en Bagus Kahfi niet worden gelicht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler voor Fcu, maar om te spreken van een belangrijke slag als een optie in het contract wordt gelicht is wat overdreven. De optie is volgens mij ook nog eens eenzijdig.

Verder overigens een prima speler voor de subtop van de Eredivisie, maar daar ligt ook gelijk z'n plafond.

tja een optie lichten noem ik niet een belangrijke slag slaan, maar gewoon goed beleid, verder jammer dat maddy niet verlengd wordt, vond ik altijd wel een leuke voetballer.

25 maart 2022 om 13:44

Maddy Te veel blessures

Leuk voor de club.
Voor zo een speler lijkt mij de Belgische top ook wel interessant. Even naar CLub Brugge, paar seizoenen CL spelen en kampioen van Belgie te worden.

Volgens mij in Februari een aantal wedstrijden op de bank gezeten, best vreemd gezien het aantal doelpunten dat hij gemaakt heeft terwijl het niet eens een spits is. Maar goed, het is ook niet voor niets dat onze vriend Hake de laan uitgestuurd is natuurlijk.

Denk dat de optie puur gelicht is om hem deze zomer voor nog wat centjes te kunnen verkopen.
Leuke speler, maar echt niet meer als dat.

Iemand met zijn potentie zou boven de rest uit moeten stijgen en doet die al jaren niet.
Is zeker vervangbaar.

25 maart 2022 om 15:10

Je doet Bart hier echt te kort mee, gaat altijd voorop in de strijd. En is zelfs dit (helaas) seizoen clubtopscorer. Werd gewoon niet goed ingezet door die grijze muis uit Twente. En het hele team was zwak de afgelopen tijd.

25 maart 2022 om 16:05

Sorry heren maar hebben jullie bijvoorbeeld gezien hoe mevrouw Ramselaar de tweede goal tegen Groningen inluidde? af en toe iets heerlijks dit seizoen maar veelal gaat Bartje mee in de malaise

25 maart 2022 om 15:19

Ramselaar is wel een van de betere spelers van Utrecht hoor.

Oke als Ramselaar blijft, nu een trainer die hem in zijn kracht laten spelen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren