Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht haalt versterking bij Feyenoord: 'Speler met voetballend vermogen'

Laatste update:

FC Utrecht heeft de gelederen versterkt met Rick van der Meer, die overkomt van Feyenoord. De jongeling speelde daar het afgelopen seizoen in de A-junioren. Bij zijn nieuwe club gaat de verdediger, die ook op het middenveld kan spelen, bij het beloftenelftal aan de slag.

Met Jong FC Utrecht mag Van der Meer zich opmaken voor de Jupiler League. “Rick kan zowel in de verdediging als op het middenveld spelen. Het is een speler met voetballend vermogen, goede passing en een goed spelinzicht”, zegt hoofdcoach Erik ten Hag op de clubwebsite over de nieuwste aanwinst.

De achttienjarige Van der Meer begon ooit met voetballen bij Excelsior Maassluis. Sinds 2010 maakte hij deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord. Ook was hij diverse keren actief voor verschillende jeugdselecties.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was ook nooit echt onder de indruk van deze speler. Niet heel veel bijzonders en vroeg me ook af hoe hij uberhaupt bij Feyenoord terecht is gekomen. Een iel mannetje met een prima basistechniek en tackle, verder niets.

3 juni 2016 om 10:32

Ken deze hele kerel niet, maar als fc utrecht fan maar al te benieuwd, we gaan het zien in de jupiler league

3 juni 2016 om 10:50

Hahaha de welbekende reacties komen voorbij dat hij toch niet goed genoeg was. Als hij had bijgetekend was het waarschijnlijk een toptalent. Net zoals Immers zo ontzettend goed was en nuttig maar hij was nog niet weg en iedereen was blij dat die prutser weg was. Raar wereldje toch dat voetbal...

3 juni 2016 om 11:17

Ik denk eerder dat je selectief leest. Er zijn over Immers door de meeste Feyenoorders doorgaans genuanceerde dingen gezegd. Nuttig in heel veel opzichten, maar ook beperkt op sommige vlakken. Nadat hij vertrok is de waardering er absoluut niet minder op geworden, we verloren nota bene 8 keer op rijd nadat hij weg was. Misschien blijven de extremen meer hangen, maar de Feyenoorders op dit forum (en dan heb ik het niet voer schreeuwerige pubers, die heb je ook) waren over het algemeen erg genuanceerd over Immers.

3 juni 2016 om 11:52

Van jouw kant ook zo'n standaard zeer voorspelbare reactie, Myryad. Als hem de mogelijkheid was gegeven om bij te tekenen, dan was het wel een wat groter talent geweest.

3 juni 2016 om 11:56

Is dat zo? Deze speler is gewoon niet zo heel goed. Ik volg de jeugdteams al een hele lange tijd en geef daar gewoon mijn mening over. Sowieso zijn er op dit moment weinig uit de A-jeugd waarvan ik zou zeggen dat dat echt een goede speler is. Misschien Bijlow, Fernandes en Robertha, van de rest ben ik niet zo kapot.

3 juni 2016 om 13:23

ik ken de beste jongen verder niet maar als hij in de winterstop nog door feyenoord bij het eerste gehaald is zou hij toch best wat moeten kunnen lijkt mij.

3 juni 2016 om 13:59

Dat klopt. Er zijn een aantal spelers meegeweest op trainingskamp etc. Van der Meer is uiteindelijk niet goed genoeg bevonden. Dit is een '13 in een dozijn' voetballer met een redelijke techniek, niets meer en niets minder.

3 juni 2016 om 18:38

oke zou kunnen maar als hij een 13 in een dozijn voetballer is waarom mocht hij dan mee?

4 juni 2016 om 11:01

Uiteraard mocht hij niet voor niets met het eerste mee op trainingskamp.
Van der Meer is al jaren jeugdinternational en werd vorig seizoen nog op een Feyenoord Fansite opgenomen in de top-10 van grootste talenten van de club.
Toen een Feyenoordwatcher na het genoemde trainingskamp meldde dat van der Meer waarschijnlijk geen contract zou krijgen, brak op een ander Feyenoordforum de pleuris uit. Van Geel en Gudde moesten volgens de fans weg, want dit was kapitaalvernietiging. Van der Meer was een toptalent, veel beter dan Knoester die wel een contract had, en moest alleen fysiek nog wat stappen maken.

En nu gaat hij naar FC Utrecht en weet iedereen te vertellen dat hij niet goed genoeg was voor Feyenoord...

Allemaal wel heel leuk en aardig om het Jong Fc Utrecht team te versterken... Maar ik lees liever nieuwe transfers richting het eerste elftal. Maar goed, ze zullen er achter de schermen wel hard aan het werk zijn.

Overigens ken ik deze jongen niet, hij kan wel een toe gevoegde waarde zijn voor Jong Utrecht

3 juni 2016 om 10:52

Geef deze jongen twee jaar om flink aan zijn fysiek te werken en te spelen bij Jong Utrecht en je hebt voor nop een prima speler. Gewoon een goede zet van Utrecht met oog op de toekomst.

3 juni 2016 om 11:15

Zijn in afrondende fase met een verdediger, als goed is weer een duitser maar meer weet ik niet

3 juni 2016 om 12:51

Bron? Goede verdedigers zijn hard nodig!

3 juni 2016 om 13:25

het klopt maar hoe de speler heet weet ik niet wel dat hij bij bayern munchen 2 speelt

3 juni 2016 om 19:43

Denk dat jezelf ook wel weet dat er bij Utrecht eerst spelers moeten worden verkocht voor dat er nieuwe spelers gekocht kunnen worden.. Verder hoeft Utrecht niet zo veel te kopen als er niemand vertrekt. Kunnen ze verder bouwen aan dit elftal. Lijkt mij een veel beter plan eerlijk gezegd.

Ach ja, Janssen is daar ook als "mislukte" speler weggegaan, Letschert was ook altijd een iel mannetje en Bartje Ramselaar viel niet eens echt op in de jeugd. Zo zie ja maar hoe grillig een voetbal carierre kan lopen.

Kappen met die vreselijke uitdrukking 'voetballend Vermogen' aub. Heeft Federer 'tennisvermogen' of Tiger Woods 'golfvermogen'? Ik mag toch hopen van wel....

Dit is een goeie speler. FC Utrecht doet hier heel goed aan en kan hier nog zeker zijn vruchten van plukken. Vind wel dat Feyenoord hier een steek te laten vallen door weer een jeugd speler te laten gaan. 😭 Deze jongen heeft t ver geschopt bij mijn in Football Manager. 😝

Ik ben benieuwd. Nu het eerste elftal nog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren