Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht geeft zege uit handen na dramatische invalbeurt Dalmau

Laatste update:

FC Utrecht heeft zondagmiddag gelijkgespeeld tegen ADO Den Haag. In Stadion Galgenwaard was er lange tijd geen vuiltje aan de lucht voor de thuisploeg, maar de Hagenaren profiteerden van een overtalsituatie na een rode kaart voor Adrián Dalmau en sleepten een punt uit het vuur: 1-1. Door de puntendeling blijft FC Utrecht steken op de tiende plek; ADO moet genoegen nemen met een plek in de degradatiezone.

Na negen minuten spelen was het ADO Den Haag dat de eerste mogelijkheid van de wedstrijd kreeg. Dario Del Fabro werd bij de tweede paal bereikt met een voorzet, maar de verdediger zag zijn kopbal net over het vijandige doel gaan. Even later kreeg ook Utrecht een goede kans door te profiteren van een slippertje in de opbouw van Ilay Elmkies: Kerk zag zijn inzet echter rakelings voorlangs gaan.

Even later kreeg Utrecht via Mimoun Mahi de grootste kans tot dan toe. Na een goede steekbal kwam hij oog in oog te staan met Luuk Koopmans, maar de aanvaller zag zijn stiftbal mislukken. Aan mogelijkheden geen gebrek bij de thuisploeg: na een half uur spelen kreeg Kerk opnieuw een levensgrote kans op de openingstreffer. Hoewel de spits recht op het doel afliep en de hoek voor het uitkiezen had, lukte het niet om de doelman te passeren.

Vlak na rust werd de Utrechtse aanvalslust alsnog beloond. Een mislukt schot van Mark van der Maarel kwam voor de voeten van Justin Hoogma, die van dichtbij binnenschoot: 1-0. Hoewel de bezoekers appelleerden nog voor buitenspel, werd het doelpunt ook door de videoscheidsrechter erkend. Na een impasse van een kwartier was het Adrián Dalmau die een negatieve hoofdrol speelde en de spanning terugbracht in het duel. De Spanjaard pakte vlak na zijn invalbeurt de eerste gele kaart en tien minuten later ook zijn tweede, waardoor zijn ploeg met tien man verder moest.

Na de rode kaart gingen de Hagenaren nadrukkelijk op zoek naar de treffer. In de 84ste minuut werd de gelijkmaker gevonden. Kees de Boer haalde de achterlijn en legde de bal terug op de inlopende Michiel Kramer, die goed voor zijn man kwam en van dichtbij scoorde: 1-1. Beide teams probeerden vervolgens nog een doorbraak te forceren, maar een nieuwe treffer bleef uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ado blijft makkelijk in de eredivisie

Ik heb er ondertussen geen woorden meer voor. We staan gelijk met Pec, RKC en Sparta na 10 duels… Dat zegt eigenlijk al genoeg. Dit ADO is met afstand de allerslechtste ploeg in de Eredivisie en dan pakt die lamzak Dalmau rood. Komt geblesseerd binnen omdat meneer zich te groot voelt voor Heracles en een transfer wil forceren door niet te trainen. Anderhalf jaar verder en meneer heeft nog altijd geen fitte periode gehad. Komt ie er een keer in en pakt ie twee ongelofelijk onnodige kaarten. Daarna besluit de ploeg volledig in te zakken en geen stap meer naar voren te verzetten. Dan kan zelfs een ploeg als ADO tot kansen komen en natuurlijk komt die gelijkmaker dan. Twee overwinningen uit 10 duels en afschuwelijk veldspel.. Seizoen kan niet gauw genoeg eindigen op deze manier. Werkelijk dramatisch

6 december 2020 om 17:20

Wat mij betreft ontbinden ze het contract van Dalmau zo snel mogelijk. Is in al die tijd geen moment echt fit geweest. De manier hoe hij wegging bij Heracles is eigenlijk al tekenend voor zijn karakter. Het zou in ieder geval een duidelijk statement zijn naar de rest van de groep dat er inzet getoond moet worden en er verandering moet komen.

Slap Utrecht weer, zoals we gewend zijn onderhand. Dalmau de grote verlosser heeft ook weer bewezen wat hij waard is. Gustafson moet zijn basis plaats en aanvoerdersband ook per direct inleveren, wat een kneus is dat zeg.

6 december 2020 om 21:39

Je hebt helemaal gelijk. Bij geen enkel team zie je een nummer 10 met zo weinig kwaliteit. Geeft nooit een belangrijke steekpass. Doordat hij de penalty's, corners en vrije trappen neemt verbloemen zijn statistieken nog aanzienlijk. Snap niet hoe hij onze (tweede) aanvoerder kan zijn. Hoop dat er snel een creatieveling vanuit Jong Utrecht kan doorstromen. Boussaid heeft bijvoorbeeld ook veel meer passie en kwaliteit.

Godsamme Utrecht, deze uitwedstrijd van ADO had ik vandaag toch wel op 0 punten gezet. Krijgt die pannekoek van een Dalmau rood en speelt t hele elftal als een natte krant..

Het is echt om te huilen we hebben qua namen misschien wel de beste selectie die Utrecht ooit gehad heeff maar qua prestaties zijn er maar weinig selecties die slechter waren dan deze prutsers. Het spel is laf sloom en niemand wil er voor werken of is de beuk erin gooien. Ik hoop echt dat komende winter spelers als Maher Gustafson Dalmau Elia Mahi eruit worden gegooid en dat er is gekeken gaat worden naar een echte nr.6 een goede spits en een goede centrum verdediger. Wij geven liever ons geld uit aan volgevreten vedettes dan dat we voor een v.Hecke of Joey Veerman een kans geven die nu uitblinken bij andere clubs uit de eredivisie de spelers zijn totaal niet gretig en hebben echt niet de wil om te willen winnen. Zo klaar met dit slappe zooitje

7 december 2020 om 00:31

Dit elftal valt echt mee,dat elftal met Mertens,Assare,Mulenga,Wolfswinkel is paar klasse beter dan deze nobody's.

Die aanval op de top 3 zal toch op een andere manier moeten. Met voetballen wordt het al jaren niets. Het zijn gewoon veel te duurbetaalde matige voetballers. Jammer voor van Seumeren. Duurbetaalde hobby op deze manier.

Ik ben eruit. Utrecht wil de onderste top 3 aanvallen. Dat lijkt me nu wel duidelijk. Zijn gewoon een kandidaat voor de nacompetitie/degradatie. Begin echt een afkeer tegen Utrecht te krijgen. Wat een slappe k*tploeg.

Van den Brom was de sleutel tot succes. Nadat hij is vertrokken daalt Utrecht naar de simpele middenmoot

6 december 2020 om 17:51

Ado speelt gewoon naar zijn mogelijkheden en er zit wel degelijk een stijgende lijn in.
bilal ould-chikh

6 december 2020 om 17:54

Bilal ould chick valt echt in positieve zin op 👍

Volgende week volgas tegen ado 3 punten pakken! Gebeurt dat niet ben ik er echt bang voor. Al is ado echt de slechtste ploeg in de eredivisie. Utrecht houd ze gewoon in leven. Fcemmmenforever

Dankzij Dalmau onnodig puntverlies tegen dit Ado
Ik hoop echt dat mijn club RKC de twee confrontaties met Ado na de winterstop in winst gaat omzetten
Want ondanks alles en dat wij het geluk hebben dat we ook dit jaar nog in de eredivisie spelen
Verdient dit Ado het niet om erin te blijven
Maar als je op deze manier de punten cadeau krijgt
En eigenlijk geheel het rechtse rijtje onverwachts punten heeft gepakt dit weekend
Blijft het vooral onderin spannend

Van Utrecht had ik eigenlijk wel meer verwacht dan de 12 punten die ze op dit moment hebben
Weliswaar met 1 duel minder
Maar had ze hier niet verwacht bij rkc en zwolle

gewoon Drama, heel die wedstrijd was al niet best, de eerste helft gaan ze verder waar ze vorige week ook vrolijk mee bezig waren, 100% kansen om zeep helpen, als het bij rust 2-0 of zo staat mag ado ook niet eens klagen. dan komt Dalmau er in en ja hoor, meneer krijgt het voor elkaar om het helemaal te verprutsen, en na die rode kaart was utrecht helemaal niks meer.

Ongelooflijk weer hoe Utrecht deze wedstrijd speelt.. Het wordt tijd voor een trainer die met dit elftal wel punten weet te pakken en doelpunten weet te maken. Ik mag hopen dat Fc Utrecht met Dalmau een goed gesprek aan gaat. Dit mag gewoon echt niet nog een keer gebeuren. Het 442 systeem zoals er onder Ten Hag gespeeld werd mag van mij best terugkeren met Van Overeem dan voor de defensie zolang Maher dan maar op de bank zit. Wat baal ik dat Henk Veerman niet bij ons nu speelt, die had de nodige goals voor ons wel weten te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren