Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente slaat in slotfase toe en grijpt eerste uitzege in negen maanden

Laatste update:

FC Twente heeft zijn eerste uitoverwinning in de Eredivisie sinds de laatste speelronde van het vorige seizoen geboekt. Het team uit Enschede leek zaterdagavond tegen tien man van sc Heerenveen met 1-1 gelijk te spelen, maar doelpunten van Jerson Cabral en Hakim Ziyech leverden de gasten toch nog de drie punten op: 1-3.

/

Henk Veerman heeft weinig kansen nodig om tot scoren te komen. Tegen Twente vond hij na een klein kwartier het doel en hij heeft nu na 25 doelpogingen al 5 keer gescoord in de Eredivisie. De ex-spits van FC Volendam profiteerde van een fout van doelman Nick Marsman en schoot simpel binnen: 1-0. In de periode voor het doelpunt probeerden beide partijen van zich af te bijten, maar waren er nog geen noemenswaardige kansen gecreëerd.

Na het eerste kwart kwam het duel nog meer tot leven: Sam Larsson krulde een vrije trap tegen de paal, Joachim Andersen mikte in de handen van Erwin Mulder, een treffer van Heerenveen werd vanwege buitenspel afgekeurd, Cabral trof het zijnet en Ziyech raakte na 37 minuten de paal. Vijf minuten voor rust kreeg het bezoek van trainer René Hake dan toch loon na werken: verdediger Bruno Uvini kopte uit een vrije trap van Ziyech hard raak voor de 1-1.

/

Twente hoopte in de tweede helft op dezelfde voet verder te gaan en kreeg na vier minuten al een goede kans, maar Chiendu Ede draaide de verkeerde kant op en maakte het Mulder daardoor niet al te lastig. De roodhemden bleven de bovenliggende partij, maar dat betekende niet dat Heerenveen niet meer gevaarlijk werd. Joey van den Berg schoot na ruim een uur spelen van ongeveer 25 meter over en Kenny Otigba mikte uit de draai eveneens te hoog. Halverwege de tweede helft stuitte Ziyech op Mulder.

Het duel kon nog alle kanten op, maar na 69 minuten kreeg Heerenveen een tegenvaller te verwerken. Joost van Aken gleed Zakaria El Azzouzi van de sokken en kreeg een tweede gele kaart. Twente leek de overtalsituatie echter niet uit te kunnen buiten, want men kwam lange tijd niet verder meer dan een afstandspoging van Ziyech, die rakelings over de kruising zeilde. Na 89 minuten viel dan toch nog de 1-2: Thomas Agyepong snelde over de linkerkant en gaf strak voor, waarna Cabral het leer tegendraads kon binnenschuiven. Ziyech kreeg het thuispubliek vervolgens helemaal stil door de 1-3 te maken.

Een terechte zege voor FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke overwinning, en verdiend ook! Cabral heeft weer een uitstekende wedstrijd gespeeld, en Ziyech, nou ja, die speelt (bijna) altijd goed! Voor de eerste keer dit seizoen 2 overwinningen op rij en de eerste uit zege, hopelijk kunnen we deze vorm vasthouden!

6 februari 2016 om 21:44

Verdiend op basis van inzet wellicht. Ik vond Heerenveen met name de eerste helft beter.

6 februari 2016 om 21:46

Thafreeze

Nee hoor! Verdient op basis van de hele wedstrijd, Twente was veel beter en zeker met name de 2e helft Heerenveen kwam er zowat niet meer uit.
Heerenveen had nergens recht op, de 3 punten zijn dik en dik verdient!

6 februari 2016 om 22:01

Nou ik zag Twente nog aardig worstelen tegen de 10 man van Heerenveen, had zomaar kunnen zijn dat Heerenveen de 3 punten thuis had gehouden.

7 februari 2016 om 03:22

klopt helemaal, het was de periode , dat de 2-1 er meer in zat, dan de 1-2.
Ondanks, dat Heerenveen op dat moment met een mannetje minder stond-bekroop mij het gevoel, dat de puntjes in Friesland terecht kwamen.
Achteraf, gelukkig voor Twente, en sneu voor s.c.heerenveen.

7 februari 2016 om 05:49

Wat kraam jij voor onzin uit? Heb je de wedstrijd überhaupt gezien? Op basis van de eerste helft had sc Heerenveen recht op de volle drie punten, gaandeweg de tweede helft kreeg FC Twente meer grip en ging daar goed mee om. Zeker na die rode kaart van Van Aken. Zege is gegund maar zeker niet 'meer dan' verdient of terecht.
Misselijkmakend was bovendien het gedrag van Ziyech, die totaal niet werd uitgedaagd!

7 februari 2016 om 13:24

geflatteerd man. gelijkspel was op zijn plaats geweest.

6 februari 2016 om 22:56

ik baal wel dat ik in Turkije niet de samenvattingen van Twente kan bekijken. Dan maar wekelijks via de radio. Maar ben ook wel blij dat Ziyech is gebleven. Cabral speelt de laatste tijd minder lees ik hier op vz. Vandaag blijkbaar eindelijk een goede pot.

7 februari 2016 om 00:07

Ik vind cabral juist steeds beter worden. Hij is de laatste paar wedstrijden steeds erg dreigend en speelt zn man vaak makkelijk uit, maar het ontbrak vaak aan rendement. Leuk voor hem dat hij dan nu deze belangrijke goal maakt

7 februari 2016 om 00:29

Kun je niet een dag later via NPO uitzending gemist studio voetbal eredivisie kijken?

7 februari 2016 om 00:38

NPO zit ook onder de geoblock, dat werkt alleen in Nederland meen ik.

7 februari 2016 om 01:26

Abonneer je op foxsports kanaal op YouTube.. en op voetbaltube kan je samenvattingen bekijken..
Kardesim benim

7 februari 2016 om 04:06

Hardbevochten overwinning!leuk word weer spannend nu onderin.

Pa:gewoon vpn aanschaffen heb je nooit meer last van geoblocks

7 februari 2016 om 04:59

nee helaas.. buiten nederland is het niet mogelijk om de wedstrijden te bekijken. dus ben ouderwets radio aan t luisteren tijdens wedstrijden van Twente. ook gezellig

7 februari 2016 om 05:00

Beko074 heb dat nog niet geprobeerd maar ga ik zeker doen. Hopelijk lukt dat wel. thnx bro.

7 februari 2016 om 00:48

Lucky Twente. Kan iemand mij vertellen waarom de 2-0 van Heerenveen werd afgekeurd?

Nog een vraag; waarom provoceert Ziyeck de Heerenveen supporters? De hele wedstrijd waren de Heerenveen supporters OK naar Hakim. Op het einde van de wedstrijd reageert hij (als een verwend kond) op een beslissing van de scheids, hiermee steekt hij de lont in het kruitvat.

Na zijn doelpunt in de 93e minuut maant hij de Heerenveen supporters ( met vinger voor zijn mond) tot zwijgen...

Geweldige voetballer maar Wat een ondankbaar mens ...

Jammer!

7 februari 2016 om 00:53

"kan iemand mij vertellen waarom de 2-0 van Heerenveen werd afgekeurd?"

Buitenspel. Erg duidelijk ook

"nog een vraag; waarom provoceert Ziyeck de Heerenveen supporters? De hele wedstrijd waren de Heerenveen supporters OK naar Hakim. "

Dan heb je niet echt opgelet, werd praktisch de hele wedstrijd uitgefloten. Dan begrijp ik wel dat Ziyech zijn gram haalt, ookal was het pas in de 93e minuut (wel de definitieve beslissing uiteraard).

7 februari 2016 om 01:14

Zyech werd helemaal niet uitgefloten. Vorig seizoen wel en dat zat hem duidelijk nog dwars en dat moest hij even kwijt. En ja, dan volgt er natuurlijk een reactie. Dat zou bij iedere club gebeuren.

7 februari 2016 om 09:22

Jij hebt duidelijk alleen naar de samenvatting gekeken. Hij werd constant uitgefloten. Ook vorig jaar trouwens.

7 februari 2016 om 10:53

Nee, ik was in het stadion. En zoals ik aangaf vorig jaar idd wel. Maar deze wedstrijd voor zijn opgefokte gedrag niet. Daarom vond ik het een overdreven reactie van Zyech.

7 februari 2016 om 14:12

"lucky twente"

als je Twente zo noemt na alles wat er is gebeurd kan je maar beter even je mond houden.

7 februari 2016 om 19:35

Ga weg vent, Ziyech is helemaal niet uitgefloten. Misschien eind tweede helft door max 8-10 man toen hij zich liep aan te stellen. Hij is gewoon een ondankbare hond met geen enkel fatsoen. Ik ben absoluut tegen de spreekkoren die volgden maar die Ziyech moet echt een eind oprotten. Ik vind het ontzettend jammer, hij is een erg goede speler. Maar er zit gewoon een enorm misselijk karakter in.

Verder Twente verdiend gewonnen.

Mooie overwinning voor mijn teampje! En wat een beauty van cabral!

6 februari 2016 om 21:50

Gaat vast de hele wereld over! On: eindelijk weer eens 3 punten in een uitwedstrijd. Overigens ook dik verdiend!

Hoe is het mogelijk dat er geen subtop clubs van Europa zich gemeld hebben voor Ziyech, maar wel andere matige spelers benaderen...
Blijft zo een raadsel, deze jongen laat het niet 1x zijn maar zowat elke wedstrijd echt ongelofelijk in zo een best matig team. Chapeau!

6 februari 2016 om 22:12

Zijn wel wat redenen te noemen om Ziyech niet aan te trekken hoor..

6 februari 2016 om 22:18

Webster

Oh vertel??

6 februari 2016 om 22:26

Zal ten eerste vrij duur zijn voor een subtopper, heeft een vrij moeilijk karakter, bij een beetje tegenwind is Ziyech er klaar mee, vrij egoïstisch in het veld, werkt niet heel hard en is niet direct aanwijsbaar beter dan jongens die al bij subtoppers rondlopen. Heeft zich daarnaast niet al te best in de media gedragen, aanvoerdersband kwijt...

6 februari 2016 om 22:48

Ben zo moe van mierenneukers zoals jij, niet te geloven.
Als je geen ideale schoonzoon bent, word je gelijk bestempeld als lastig door malloten zoals jij.
Zie Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo die volgens jou ook "een moeilijk karakter" hebben maar toch de beste spelers van de wereld zijn. Geen vergelijking in voetballende zin met Hakim Ziyech overigens maar toch is Ziyech een van de betere, zo niet de beste voetballer in de Eredivisie.

6 februari 2016 om 23:08

Ga jij serieus Zlatan vergelijken met Ziyech? Naast het feit dat Ronaldo en Zlatan buitencategorie zijn en er geen vergelijkbare spelers rondlopen, hebben zij nooit hun club in de media afgebrand, hebben zij nooit hun medespelers of supporters in de media afgebrand en hebben zij gevochten voor elke centimeter gras. Die jongens waren daarnaast al wereldsterren op hun 22e. Kunnen we van onze vriend Ziyech - wat internationaal gezien niet meer dan een modale voetballer is - niet zeggen. Laten we het nog niet eens over z'n vervelende trekjes in het veld hebben. Ja, dan ben je lastig en ja, dan kopen Europese subtoppers je niet. Vind ik niet meer dan logisch; rot karakter van een ongeïnteresseerde voetballer. Als jij een ster bent, mag je best lastig zijn. Maar als je goed kan voetballen in een defensief gehandicapte competitie moet je gewoon lekker je mond houden en de benen onder je lijf lopen. En nog iets, deze spelers richten hun vervelende gedrag op tegenstanders of media, om ze te imponeren. Doet onze vriend ook niet, die helpt hooguit z'n eigen medespelers over de zeik.

Ik ben geen mierenneuker, ik vind Ziyech een technisch vrij sterke voetballer, maar in het koppie zit het absoluut niet goed. En malloot? Ik denk dat ik het vrij goed zie..

Waardeer je hopeloze en hilarische poging om Ziyech te verdedigen overigens wel hoor. Keep up the good work.

6 februari 2016 om 23:44

Overdrijven is ook een vak. Ziyech is gewoon recht voor raap. Het is zijn goed recht om boos te zijn op twente. Hij wilde een stap vooruit en niet achteruit. Anders was hij gewoon bij heerenveen gebleven. Er is die jongen dingen belooft die nooit waar zijn gemaakt. Ze wisten dat het als een kaartenhuis in elkaar zou storten. En hebben die jongen voorgelogen. Verder is hij altijd voorbeeld prof. Er is veel gesproken maar ik heb nooit een teamgenoot van hakim wat slechts over die jongen roepen. Hoe jij daaraan komt is me een raadsel. Hij is goed bezig jammer dat hij niet voor oranje heeft gekozen. Lkkr boeind p

6 februari 2016 om 23:59

Hij staat in z'n recht, absoluut. Twente heeft gelogen. Hoe hij ermee omgaat is niet netjes; zij betalen hem wsl alsnog z'n dikke salaris en hij wordt heus wel verkocht. Daarnaast krijgt hij alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Ok, sportief loopt het niet fantastisch, zijn eigen ontwikkeling gaat meer dan goed.
Daarnaast zeg ik niet dat z'n medespelers over de zeik zijn, maar het lijkt mij wel logisch. Ik zou ook niet blij zijn als m'n collega mij keihard openbaar afzeikt, ook al zou ik ondermaats presteren. Dat gaat zo iemand wel horen en een werkrelatie kan daardoor zeker wel bekoelen.

7 februari 2016 om 00:02

Hahahaha Ronaldo en Zlatan die vechten voor elke meter. Ziyech is gewoon een topper en ik zie hem zo binnen 5 jaar behoren tot de top, let maar op. Hij is meer aanvallend belangrijker bij Twente dan dat bijvoorbeeld Eriksen en Wijnaldum dat waren bij Ajax en PSV/Feyenoord en hij is ook pas 22.

7 februari 2016 om 00:12

Ik hoop dat z'n gedrag alleen bij Twente zo is en hij bij een andere club weer normaal gaat doen. Dan komt t wel goed, anders niet. Hij heeft zichzelf iig geen goede dienst geleverd. Eriksen was al een belangrijke speler bij Ajax op z'n 19e en bij de Spurs op z'n 22e en Wijnaldum is technisch een stuk minder, maar wel met een fantastische mentaliteit en werkethiek. Veel meer dan Ziyech.

Heb je Zlatan ooit in Italië gezien? Die ging in z'n eentje complete defensies aan, vechten, sleuren, drukken. Ronaldo was in z'n Manu en begin RM tijd ook zo. Met de leeftijd is het logisch dat dat verminderd.

7 februari 2016 om 00:41

Ik ben fan van Ziyech een je overdrijft het een beetje, maar daar komt het wel op neer. Sommige clubs willen het risico niet nemen om Ziyech, waarvan wel bekend is dat hij geen hand voor de mond neemt, ook niet als het over de eigen club gaat, binnen te halen. Dan is er toch minder vraag naar toch een goede speler omdat ook die belangen meetellen.

7 februari 2016 om 09:23

Te duur voor een subtopper? Middenmoters in engeland kopen al spelers voor 20 miljoen. Ziyech is helemaal niet duur

7 februari 2016 om 10:29

7/8 miljoen voor een speler als hem is te veel ..

7 februari 2016 om 10:30

Recht voor z'n raap maar wil niet voor de media verschijnen? Op je muil, gauw!

Ik heb vaak lopen zeiken op Cabral. Maar het is gewoon een fantastische voetballer. Ziyech is echt een topper maar speel eens meer die bal af. Azzouzi moet gewoon 2 jaar bij Twente voetballen. Volgend jaar Muric huren?

Gefeliciteerd Twente, op karakter er langs. Twwede helft van beide kanten niet goed. Eerste helft vond ik Heerenveen de lakens uitdelen.

6 februari 2016 om 22:01

Lol? Gebasseerd op een onmeunige gelukstreffer van heerenveen? Bekijk de wedstrijd nog eems zonder je heerenveen bril op

6 februari 2016 om 22:11

Wat een onzin. Alsof die goal van Cabral zo geweldig was. En jullie hadden blijkbaar die rode kaart nodig.

7 februari 2016 om 02:27

Oh cabral raakt hem verkeerd maar scoord wel. Rood was niet meer dan verdiend eigen schuld dikke bult. Twente zette al aan voor die rode kaart voor goal no2.

Hoe speelde zakaria el azzouzi

6 februari 2016 om 21:51

Hij kwam niet voor in dit duel. Geen bruikbare ballen gehad.

6 februari 2016 om 22:49

Naja was toch een goed aanspeelpunt. Moet alleen werken aan zijn positioning. Staat te vaak buitenspel

Verdiende overwinning van Twente. Blijven hopen op dat puntje maar dat was iets teveel geweest.

Wel zonde dat Ziyech zich zo snel laat opfokken, dat heeft hij totaal niet nodig.

6 februari 2016 om 21:49

Blijkbaar is het heerenveenpubliek niet zo sportief als ze altijd claimen te zijn.

6 februari 2016 om 21:53

Er werd nauwelijks gefloten door de supporters, hoogstens door een paar individuen. Ik vind wel dat Ziyech wat meer respect mag tonen naar de club waar hij door is opgeleid, die altijd vertrouwen had in hem en waar hij 12 jaar gespeeld heeft.

Gefeliciteerd Twente, na de 25e minuut waren jullie gewoon beter.

6 februari 2016 om 22:03

Of zou het publiek meer respect moeten hebben voor een speler die 12 jaar voor de club gespeeld heeft en uiteindelijk gekozen heeft voor een stap hogerop? (Dat dat achteraf anders heeft uitgepakt doet niet ter zake)..

Dat uitfluiten van ex-spelers snap ik echt niet..

6 februari 2016 om 22:07

Vorig jaar werd hij veel uitgefloten maar deze editie niet hoor, een paar individuen maar echt bijna niemand floot

6 februari 2016 om 22:10

Uit fluiten begon pas toen hij zo te keer ging tegen Higler.

Doet trouwens niks af van zijn kwaliteiten! Wat een speler, zwerft het hele veld over en is altijd gevaarlijk. Cabral ook een goeie pot aan jullie kant.

6 februari 2016 om 22:18

Er werd niks geroepen en er werd niet gefloten, Ziyech begon zelf de boel op te fokken. Maarja, wij kennen hem in Heerenveen, en dit verbaast ons eigenlijk niet.

6 februari 2016 om 22:51

Hij werd door een heel klein deel misschien uitgefloten. Alleen op het moment dat hij veel te overdreven protesteerde richting de scheidsrechter, precies voor het fanatieke gedeelte van Heerenveen, werd hij uitgefloten (maar dat hadden ze bij elke tegenstander gedaan). En op het moment dat ie scoorde, licht uitgefloten door het publiek, en dan begint het publiek uit te dagen, en dan kan ie ook verwachten dat hij uitgefloten wordt. Toen begon ik ook echt geïrriteerd te raken door hem, terwijl ik normaal gewoon fan ben van hem. Het publiek bemoeide zich echt niet zo met Ziyech, meer met de eigen club..

7 februari 2016 om 19:38

Beste Moustro, 99,9 procent van de Heerenveen fans heeft niks tegen Ziyech. Ziyech liet zich gewoon van zijn slechtste kant zien en heeft voor mij finaal afgedaan. Ik sta bij de harde kern en er is werkelijk niets maar dan echt niets gebeurd richting Ziyech. Hij vindt het gewoon heerlijk om even te provoceren. Net zoals hij eerder de middelvinger opstak naar de Twente aanhang. Broodvoetballer met een verdorven karakter is het. En iemand die blijkbaar rondloopt met enorm veel frustratie. Wel een hele goede voetballer.

Hij heeft voor mij na gisteren afgedaan.

Mooi om te zien dat Twente de weg weer omhoog gevonden heeft. Die gaan echt niet degraderen.

Twente gaat niet degraderen, Twente gaat niet degeaderen, Twente gaat niet degraderen!

6 februari 2016 om 22:00

Dat ligt aan de straffen die we nog kunnen verwachten van de Fifa en tuchtcommissie. Voetballend zijn we in ieder geval weer aardig op weg.

Leuke pot gezien vandaag, al denk ik wel dat Heerenveen een punt verdiende. Teams deden weinig voor elkaar onder. Na de rode kaart voor Heerenveen kregen ze nog een paar aardige kansen.
Wel vind ik de reactie van Ziyech na de derde goal richting zijn oude club respectloos. Heerenveen heeft Ziyech altijd goed behandeld. Jammer dat het zo'n arrogant mannetje is geworden, want buiten dat is het een goede voetballer.

6 februari 2016 om 21:53

De supporters alleen niet altijd..

6 februari 2016 om 21:57

Wat deden de supporters dan bij hem? Gewoon een misselijkmakend mannetje maar wel een geweldige voetballer. Wat mij betreft mag er wel wat meer dank naar Heerenveen maarja hij heeft nooit clubgevoel he

6 februari 2016 om 21:59

Dat de fans van Heerenveen zo reageren is natuurlijk mede door het voorval eerder dit seizoen waarbij Ziyech ook al een raar gebaar maakte richting de fans van Heerenveen. Dat Ziyech dat niet los kan laten zegt natuurlijk genoeg. Maar goed het was al lang bekend dat Hakim een heet hoofd is.

6 februari 2016 om 22:02

Ik zeg niet altijd. Betekent niet vandaag hè

6 februari 2016 om 22:05

Wanneer dan? Alleen vorig seizoen en dat hebben ze ook heel snel afgeleerd. Toen die jongen bij ons zat steunde de hele club hem altijd. Hij heeft geluk dat we altijd achter hem bleven staan want anders was het helemaal niks geworden met die jongen. Dit is gewoon een belachelijke reactie van hem en slaat nergens op. Fantastische speler hoor maar ben blij dat hij voor Marroko heeft gekozen. Wat een verschrikking kwa persoon zeg.

7 februari 2016 om 19:38

Ziyech is helaas een ondankbare hond. Jammer, ik heb hem altijd gesteund. En met mij 99,9% van de Heerenveen-fans.

''ziyech kreeg het thuispubliek vervolgens helemaal stil door de 1-3 te maken.''

Toch wel het mooiste moment van de avond! De ultieme sportieve revanche na herhalende spreekkoren richting zijn persoon. Al met al goed om te zien dat een relatief grote club als Twente zich lijkt te herpakken en kostbare punten pakt. De eredivisie is tenslotte al matig genoeg.

Las zojuist dat Heerenveen recht heeft op een doorverkooppercentage van 35 bij een transfer van Hakim, klopt dat?

6 februari 2016 om 21:58

Ik hoorde wel minimaal 20 inderdaad anders kon Twente hem niet betalen.

6 februari 2016 om 22:03

Okay, toch niet bepaald verkeert uitonderhandeld van Heerenveen dan. Want ik zie de transferwaarde van Ziyech alsmaar stijgen.

Blijft zich wekelijks bewijzen.

6 februari 2016 om 22:06

Ja als hij zo blijft presteren kunnen we op minimaal 3 miljoen rekenen inderdaad dus wordt het bedrag van de verkoop verdubbeld, prima onderhandeld inderdaad.

6 februari 2016 om 22:00

ja dat klopt 35 procent

6 februari 2016 om 22:02

Herhalende spreekkoren naar zijn persoon? Dat was helemaal niet het geval voor dat hij scoorde. Pas toen hij zo opgefokt begon te doen na zijn goal begon het publiek te reageren. Zyech is een geweldige voetballer, maar deze reactie had hij totaal niet nodig.

7 februari 2016 om 19:39

Het was andersom. De spreekkoren waren na de 1-3, nadat Ziyech vol misbaar voor Noord ging staan. Daarvoor heb ik geen wanklank gehoord en ik kan het weten want ik sta daar.
Overigens keur ik de spreekkoren ook zeer af. Maar Ziyech is gewoon een verdorven vent.

Geweldig Twente! COTE

Terechte overwinning, gedrag van beide kanten tussen supporters en Ziyech ronduit kinderachtig.
Goede nieuws dat Twente weer uit kan lopen op Cambuur.

6 februari 2016 om 22:39

En Heerenveen weer een stukje verder van de playoffs

6 februari 2016 om 22:57

Wat maken de playoffs uit Nrvier. Hebben toch niets te zoeken in Europa.

6 februari 2016 om 23:11

Dat klopt

7 februari 2016 om 10:02

@muhv, ik kan niet beoordelen of er door (een deel van) de Heerenveen aanhang lelijke dingen richting Hakim Ziyech zijn geroepen. En zo ja, wat er dan geroepen is. Wel vond ik de reactie van Ziyech na zijn doelpunt wat overtrokken en niet professioneel. Een speler met zijn kwaliteiten moet gewoon eerst tot drie tellen voordat hij zijn woede afreageert en zijn frustratie botviert. Een speler als Ziyech heeft dat gedrag niet nodig

7 februari 2016 om 19:46

En dan ook tegen je oud-club die je heeft opgeleid, de kans heeft gegeven, waar de fans je hebben gesteund en waar je een transfer hebt kunnen maken naar Twente. En dan zo rondlopen te provoceren. Matig.

Nog maar 14 punten achter op Feyenoord.

Wat heb ik me lopen ergeren aan de misselijkmakende persoonlijkheid van de 'superster' Ziyech. Begrijp me niet verkeerd want kwalitatief is het een klasbak echter spelen er meer factoren mee die een voetballer een topspeler maken. En nee mijn mening is niet geheel objectief, maar het is duidelijk dat de houding van Ziyech niet een van een aanvoerder is.

6 februari 2016 om 22:23

Je kent hem toch langer dan vandaag.

Het thuispubliek was trouwens verre van stil na de goal van Ziyech

6 februari 2016 om 23:10

Dat waren ze ook al niet voor die goal, of terwijl de aanleiding van de gebaartjes waar jij je zo aan ergerde :-)

7 februari 2016 om 19:41

Viel wel mee. Een tiental mensen in ons vak hebben een tiental minuten eerder een paar dingen gezegd toen Ziyech zich liep aan te stellen maar niets massaals oid. Ziyech moet daar boven staan. Maar dat kan hij niet en daarmee beledigt hij dus de hele club, inclusief al die mensen die niets tegen hem hebben en hem altijd hebben gesteund. Ik vind het respectloos en ondankbaar, maar zo is hij blijkbaar. Hij heeft voor mij in ieder geval afgedaan terwijl ik tot gister niets tegen hem had. Hij mag van mij wegrotten.

Gelijkspel was meer op zijn plaats geweest. Ziyech was goed, maar wat een zelfingenomen persoon is dat geworden. Kan daar totaal geen respect voor opbrengen.

6 februari 2016 om 23:14

Nahh Twente was over de gehele wedstrijd gezien wel beter. Meer kansen, meer balbezit.

Heerlijke eerste helft in het stadion. Heerenveen veel beter. Larsson heerlijke speler.
Tweede helft Twente beter. Olie dom van Van Aken..
Voor de neutrale kijker een leuke pot!

7 februari 2016 om 01:21

Inderdaad, heerlijke speler soms die Larsson. Alleen zo jammer dat hij er te vaak helemaal niks van bakt. Zo ook deze wedstrijd weer niet. Foppe had niet Zeneli voor Slagveer moeten wisselen, maar Larsson en al veel eerder in de wedstrijd.

Al met al wel verdiend. Geen hoogstaande wedstrijd van mijn club en dus ook wel terecht verloren. Beide flankspelers lieten onvoldoende zien en op het middenveld vaak snel balverlies (gold ook voor Twente). Wat me wel opviel is hoe gigantisch goed Ziyech is, prachtig om te zien. Gaat hij weg, dan blijft er wel heel weinig over bij Twente. Ziyech is de bepalende factor daar...

Ik ben wel blij met Ziyech z'n reacties, eindelijk weer eens een gifkikker bij mijn FC Twente!

7 februari 2016 om 19:42

Die Cabral dan, meelopertje. Naast Ziyech ook wat gebaartjes maken. Droevige vent zeg. Ziyech zit vol frustratie dat ie nog bij Twente zit maar waarom zou Cabral zo meedoen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren