Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente lijkt sterkhouder te verliezen: ‘Hij wil absoluut niet bijtekenen'

Laatste update:

De kans is nihil dat Mees Hilgers nog gaat bijtekenen bij FC Twente, zo bevestigt clubwatcher Leon ten Voorde in de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia. De verdediger ligt tot medio 2024 vast en dus zouden de Tukkers aankomende zomer tot verkoop over moeten gaan om nog een significant bedrag aan hem te verdienen. Lars Unnerstall en Ricky van Wolfswinkel lijken wél te blijven.

Ten Voorde spreekt in de podcast over Ramiz Zerrouki, die volgens de clubwatcher toe is aan een volgende stap. "Dat kun je ook zien aan Mees Hilgers", vertelt hij. "Die wil absoluut niet bijtekenen. Hij voetbalt nog voor een relatief laag salaris. Dat is meer dan wij allemaal bij elkaar verdienen, maar in de voetballerij is dat bescheiden. Hij wil niet bijtekenen en zijn contract loopt over een jaar af, dus dan moet je hem verkopen. Je ziet aan de houding van Mees Hilgers ook wel dat hij eigenlijk klaar is bij Twente."

"De kunst van een voetbalclub is om op het juiste moment spelers te verkopen", vervolgt Ten Voorde. Naast Zerrouki en Hilgers is ook een langer verblijf van Michal Sadílek niet zeker. De Tsjech ligt net als Hilgers tot medio 2024 vast in De Grolsch Veste. "Ik kan wel zeggen: 'die en die blijven', maar als er over een maand een wereldbod binnenkomt... Elke speler is te koop." Toch heeft Ten Voorde ook hoopvol nieuws voor de Twente-supporters. "Normaal gesproken blijft Unnerstall wel en bij Van Wolfswinkel is de optie in zijn contract gelicht, dus die gaat, ook gezien zijn leeftijd (34, red.) niet meer naar een andere club."

Vorige maand nog werd de optie in het contract van Hilgers gelicht, waardoor hij tot medio 2024 vastligt. Een vertrek van de 21-jarige verdediger zou echter niet uit de lucht komen vallen. Hilgers werd al in verband gebracht met een transfer en liet in januari van dit jaar nog aan Voetbal International weten klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. “Ik speel al meer dan tien jaar voor FC Twente, voor mijn gevoel is het tijd voor wat nieuws.” Onder meer Ajax zou de mandekker hoog op het verlanglijstje hebben staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Twente voor 10 mil Hilgers en Zerrouki doorverkoop van 10 procent is toch mooi.
Hilgers kan zich vanaf de bank prima gaan ontwikkelen tot een basispeler zodra Hancko vertrekt.

15 april 2023 om 19:18

Zou mooi zijn, voor 20 miljoen kunnen wij ook weer wat terughalen. Al moet ik zeggen dat ik vind dat Hancko na dit seizoen ook wel een stap kan maken richting een club van het niveau Ajax.

15 april 2023 om 19:23

20 miljoen voor Hilgers en Zerrouki terwijl ze allebei nog maar 1 jaar contract hebben? Ik neem toch aan dat die 10 miljoen het bedrag voor de 2 spelers samen zou zijn? Verder natuurlijk een vrij onnodige provocatie met die Hancko opmerking. Erg kleinzielig.

15 april 2023 om 19:23

Hancko is pas 25 hè, die hoeft echt nog niet te gaan afbouwen hoor. Zonder gekheid, 2x5 miljoen voor 2 spelers met een contract van een jaar is niet heel gek toch? Zeker aangezien ze blijkbaar weg willen.

15 april 2023 om 19:25

@memyseldand I. Het is in de vorige posts over Zerrouki al heel vaak aangegeven maar Zerrouki heeft een contract voor een jaar met nog een optie voor 1 seizoen. Dus 2 jaar.

15 april 2023 om 19:33

@korenaar Mijn excuses, heb dat bericht bewust vermeden vanwege de sfeer die er doorgaans in de comments heerst omtrent Zerrouki. Ik was in de veronderstelling dat zijn contract na dit seizoen nog eenzijdig met een jaar verlengd kon worden. Overigens verwacht ik nog steeds niet dat er meer dan 6 miljoen betaald zal worden voor Zerrouki. Maar ik zal het onderwerp Zerrouki verder achterwege laten.

15 april 2023 om 19:33

Oenieboy,

Volgens de objectievere Twente supporters mag je blij zijn met 5 miljoen. Ik zou een voorbeeld nemen aan hun

15 april 2023 om 20:07

Logisch. Hancko wil graag een stap omlaag zetten terwijl hij CL en nog een stap omhoog aankan.

15 april 2023 om 20:23

@arsenal890 en migi, Zerrouki zou rond de 8 miljoen moeten opleveren. Voor Hilgers 5 zou ik ook prima vinden.

@memyselfandI, dat bedoel ik oprecht, maar bedoel niet perse ajax. Een club die bijna altijd CL speelt of in een grote competitie (Europese subtop). Ajax heeft nu een rampjaar met slecht voetbal en plek 2/3, maar heeft de afgelopen jaren bewezen Europese subtop te zijn. Dus ik zie Ajax wel een stapje hogerop voor een Feyenoorder. De overstap is pikant, dus is een transfer naar een buitenlandse club logischer.

15 april 2023 om 20:35

Ik zie Twente volgend jaar weer degraderen en dat meen ik oprecht, Jans weg en heleboel spelers die vertrekken met beperkte middelen markt opgaan, ik zie dat zelfde scenario als Groningen zeker wel gebeuren.

15 april 2023 om 23:16

De wens is de vader van de gedachte..

16 april 2023 om 08:25

Ajax is niet eens Europese middenmoot op dit moment, laat staan subtop. Zeer onnodige provocatie van je, sneu.

15 april 2023 om 19:23

10 miljoen voor Hilgers?
Ben bang dat dat eerder de helft gaat worden met een 1 jarig contract.

15 april 2023 om 19:46

Nouja meer meer dan 6 mln totaal is wel voldoende voor beide Twente spelers.

Zoals het nu lijkt te gaan zal het mij niet verbazen dat Twente volgend jaar nog lager eindigt.

Op zich ook logisch. Heeft zich goed ontwikkeld en wil als jonge speler een stap maken. Gelijk heeft ie. Volgend seizoen zullen we sowieso een nieuw elftal moeten vormen. Brenet, Hilgers, Smal, Zerrouki, Cerny en Misidjan zullen vertrekken.

Ik ben wel benieuwd of hij Hilgers het niveau heeft om momenteel zichzelf al in de basis te spelen bij een club uit de top-3. Ik heb speciaal op hem gelet tegen Feyenoord en (volgens mij) Vitesse. Dit omdat hij eerder aan Feyenoord werd gelinkt. Ik weet nog dat hij mij toen behoorlijk tegenviel. Ik kreeg in ieder geval niet de indruk hij de strijd aan zou kunnen met Trauner, Geertruida en Hancko. Wat denken de Twente supporters ervan? Is het echt zo'n groot talent en kan hij, bij voorkeur op korte termijn, de Nederlandse top halen? Zo niet dan denk ik dat hij beter nog een jaar bij Twente kan blijven om daarna met meer ervaring de stap transfervrij te maken.

15 april 2023 om 19:28

Hij heeft zich prima ontwikkeld maar is in mijn opinie echt niet klaar voor een stap hogerop. Het is heel onverstandig dat hij wil vertrekken. Hij had bij moeten tekenen en nog minimaal 1 jaar bij Twente moeten blijven. Denk dat hij spijt gaat krijgen.

15 april 2023 om 19:35

Bedankt voor de toelichting! Denk jij verder dat Twente hem op de tribune zou zetten als hij niet vertrekt en verlengt? Ik zie namelijk niet wat anders zijn belang bij een eventuele verlenging zou zijn?

15 april 2023 om 19:42

Zijn belang zou een hoger salaris en bijna gegarandeerde speeltijd zijn en dat laatste heeft hij nodig. Of ze hem op de tribune zouden zetten weet ik niet dat hangt ook af hoe concurrenten zich zouden ontwikkelen. Het is net iets te vroeg maar er komen een aantal talentvolle verdedigers aan.

15 april 2023 om 19:46

Ik denk dat het hogere salaris ruim gecompenseerd zou worden door de tekenbonus die tegenover een transfervrije stap zou staan. Die speeltijd zou denk ik inderdaad wel een belangrijk puntje zijn.

15 april 2023 om 20:00

Denk niet dat hij basis zou spelen bij jullie, vind de verdediging van feye verreweg de beste van nl dus hoop voor hem dat Feyenoord het niet wordt

Jammer dat hij niet bij wilt tekenen. Dit jaar echt doorgebroken en 1 van de sterkhouders achterin. Een supergroot talent. Indien we 5+ miljoen voor hem kunnen krijgen deze zomer zal Twente hem wel moeten verkopen. Anders gewoon lekker nog een jaartje houden, dan hebben we in ieder geval weer een lekkere verdediging staan achterin met Unnerstall, Sampsted, Hilgers, Propper en Smal.

15 april 2023 om 19:29

Denk jij dat Understall te behouden zal zijn voor Twente? Echt een geweldige keeper die al jaren stabiel keept. Ik kan mij voorstellen dat er wel een (duitse) club langs zal komen en hem een basisplaats met een aanzienlijk hoger salaris zal bieden. Zou zoiets Understall trekken of blijft hij liever bij Twente? Ik vind het maar opvallend stil omtrent een dusdanig goede keeper. Hem zelf hoor je volgens mij ook nooit in de media over dit soort zaken.

15 april 2023 om 19:35

Als Unnerstall zelf nog een stap wil maken is hij natuurlijk onhoudbaar. Maar heeft zelf ook aangegeven dat hij nog graag bij Twente wilt voetballen, zijn familie en woonplaats om de hoek. Dat is natuurlijk ook veel waard. Er gaan vast een hele hoop clubs komen voor hem waar hij veel meer kan verdienen dan bij Twente, maar zal denk ik alleen vertrekken als er een club uit een top 4 competitie komt.

15 april 2023 om 19:39

Dat is zeker wat waard! Erg verfrissend om een gozer te zien die vooral kiest voor het voetbal en zijn familie. Doorgaans lijken voetballers toch meer met hun portemonnee te beslissen. Ben dan overigens wel benieuwd wat hij doet als er een club uit het Ruhrgebied komt. Daar zitten genoeg clubs waar hij tweede of misschien zelfs eerste doelman zou kunnen worden. Dat zou privé, financieel en sportief gezien zeer passend zijn voor hem.

15 april 2023 om 19:45

Als 2e doelman wil hij zeker niet want daarom is hij ook bij PSV vertrokken. Hij heeft wel aangegeven in Engeland te willen spelen. Hoop uiteraard dat hij blijft want het is werkelijk fantastisch zoals hij staat te keepen.

15 april 2023 om 19:29

Smal gaat echt niet blijven. Die is ook veel meer dan Hilgers aan een stap toe, Hilgers maakt echt een grote fout door te willen vertrekken.

15 april 2023 om 19:37

Smal is inderdaad een stuk verder dan dat Hilgers is. Zullen ook zeker genoeg clubs zich melden voor Smal.

Voor een miljoen of 3 a 4 heel snel laten gaan. Hij is nog jong en doet het ook helemaal niet slecht, maar moet nog heel veel leren. Hij heeft nog te vaak een slaap momentje. En ook in de opbouw mis ik nog een beetje lef en de kwaliteit om een goede pass vooruit te geven. Denk dat hij heel erg goed over zijn vervolg stap na moet gaan denken. In Nederland zal dat een stap naar Ajax, Feyenoord of PSV zijn, maar op dit moment is hij nog niet goed genoeg om zich daar in de basis te spelen. Dus dan wordt het waarschijnlijk een stap naar het buitenland. Hoop voor hem niet dat hij een soort tweede Justin Hoogma wordt. Hoog in de bol en tekenen in het buitenland.daar niet in de basis en uitgeleend worden aan een middenmoter in de eredivisie. En nu mag hij blij zijn dat hij bij Heracles zit. Als hij in eerste instantie nog een jaar of twee bij Heracles was gebleven ( als basis speler ) was de kans veel groter geweest dat hij wel zou zijn geslaagd in het buitenland. Bij Twente is Hilgers wel absoluut basis speler, maar ja…….

15 april 2023 om 19:49

Ik vind Hilgers juist heel comfortabel aan de bal, durft ook in te dribbelen en te verdedigen met een behoorlijke snelheid. Fysiek wordt hij nog wel te gemakkelijk afgetroefd.

Voor de lange bal zijn Propper en Zerrouki dan weer uitstekend. Dus het is niet erg dat hij dst niet heeft.

15 april 2023 om 20:28

Vind je wel iets te kritisch met je heel snel laten gaan. Is een talentvolle jonge voetballer die overigens wel goed kan indribbelen. Ben het met je eens dat hij beter een jaar kan blijven, maar snap echt wel dat hij de stap wil maken.

Dat was op zich ook al bekend en zijn goed recht. Ik vraag me wel af of hij klaar is voor een stap. Het is absoluut een talent en heeft zich goed ontwikkeld. Maar hij is ook regelmatig geblesseerd, en heeft ook het afgelopen jaar een paar heel slechte wedstrijden gekend. Op dit moment zie ik een vertrek van Pröpper als een grotere aderlating dan Hilgers.

open deur, maar misschien iets voor psv? die heeft achterin centraal nou geen geweldenaren.
deze jongen heeft potentie en is niet al te duur.

15 april 2023 om 20:29

Moet er wel een ervaren verdediger naast staan, zoals hij bij Twente Pröpper naast zich heeft.

Ik voel een drommel aankomen bij hem. Ik vind hem nog niet constant genoeg. Hij is goed als propper naast hem staat, die de absolute leider van dit elftal is. De wedstrijden zonder propper in het elftal zijn de slechtste van hilgers. Hij zwemt dan.

Ik zal er wel een boel commentaar op krijgen maar dit zie ik, en ook de toeschouwers om me heen in het stadion.

Ik heb zo een gevoel dat hilgers ook heeft gezien bij zerrouki hoe het er aan toe gaat als je wilt vertrekken, ja dan ga je niet meer bijtekenen als ze je daarna niet meer laten gaan als er een mooie club aan de deur komt

16 april 2023 om 12:40

Je kunt het ook omdraaien. Bij Twente willen ze graag spelen want je krijgt daar op jonge leeftijd een kans, als je goed genoeg bent.

Dit is natuurlijk het effect van de Zerrouki soap van afgelopen winter. Jonge jongens denken nu wel twee keer na om bij te tekenen bij Twente, omdat ze dadelijk niet weg mogen terwijl er een prachtig en reëel bedrag wordt geboden

16 april 2023 om 12:41

Je kunt het ook omdraaien. Bij Twente willen ze graag spelen want je krijgt daar op jonge leeftijd een kans, als je goed genoeg bent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren