Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente gaat door met Rosales en neemt afscheid van miskoop

Laatste update:

Roberto Rosales kan een transfervrij vertrek bij FC Twente vergeten. De rechtsback beschikte over een aflopend contract in Enschede, maar in die verbintenis zat een optie voor een verlenging van de samenwerking. Twente heeft die optie gelicht, waardoor Rosales ook volgend seizoen nog op de loonlijst van de Tukkers zal staan. Dat meldt Voetbal International.

/

Mogelijk gaan Rosales en Twente zelfs nog langer met elkaar door, want de clubleiding is tevreden over de vleugelverdediger en biedt Rosales een meerjarig contract aan. De 24-jarige international uit Venezuela twijfelt echter: hij zou graag in de Spaanse Primera División aan de slag willen. Vooralsnog is er echter geen concrete interesse uit die competitie. Rosales is bezig aan zijn derde seizoen bij Twente en speelde vooralsnog 82 competitiewedstrijden voor de Tukkers.

Het contract van Rosales is dus met een jaar verlengd, maar Twente neemt wel afscheid van Emir Bajrami. De 25-jarige aanvaller werd in 2010 voor drie miljoen euro binnengehaald, maar heeft de hoge verwachtingen in Enschede nooit kunnen waarmaken. Bajrami speelt dit seizoen al op huurbasis voor het Franse AS Monaco en hij heeft geen toekomst meer bij Twente.

Het is logisch dat FC Twente tevreden is over Roberto Rosales

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is allemaal wel leuk en aardig, maar Bajrami heeft een doorlopend contract en zal dus gewoon bij Twente blijven zolang geen club hem koopt. Gezien ik niet denk dat er snel een club voor hem gaat komen, blijft hij ook komend jaar.
Overigens zou een club als NAC goed bij Bajrami passen. Helaas heeft hij Twente behoorlijk wat gekost, dus de transferprijs zal niet laag liggen.
Goed overigens dat Twente doorgaat met Rosales. Prima voetballer, goede mentaliteit alleen een zwakke voorzet. Dat zie ik hem wel graag verbeteren.

24 april 2013 om 11:51

Bajrami wil zelf ook niet terug naar Twente. Dus het kan ook zijn dat ze het contract afkopen.

Moet dit niet gewoon zijn: FC Twente gaat door met miskoop en neemt geen afscheid van Rosales?

Vind hem echt bar weinig toevoegen aan het huidige FC Twente.

24 april 2013 om 11:56

Nog droeviger is het dat hij de 2de beste rechtsback is van de Nederlandse competitie

24 april 2013 om 12:00

Wie is nummer 1 dan?
Janmaat of van Rhijn?

24 april 2013 om 12:05

2de beste rechtsback? Ben je wel lekker?

24 april 2013 om 12:23

@jk-ajax
ja denk alleen dat Janmaat beter is.
Rosales word beter en beter in verdedigen, zijn er weinig die hem overlopen,
daarbij gaat er nog veel dreiging van hem uit, de aanvaller is drukker met hem, dan andersom.

24 april 2013 om 12:29

Hij wordt er misschien beter in maar is nog steeds waardeloos in het verdedigen in mijn optiek. Daarnaast pakt hij ook altijd domme kaarten wanneer hij het verdedigend weer laat lopen. Aanvallend een goede voetballer maar meer een middenvelder/aanvaller dan een verdediger.

24 april 2013 om 12:31

Ja 2de na Janmaat is Rosales inderdaad de beste rechtsback van de eredivisie. Maar omdat iedereen roept dat Rosales er niks van kan denken mensen straks ook nog echt dat die er niks van kan.
Zoals Riche al vermeld hieronder is Rosales zo ontzettend onderschat. Ben ook allang blij dat die blijft bij Twente.
Maar goed volgens veel Ajacieden is van Rhijn nog steeds de beste rechtsback van de eredivisie, maar die mensen hebben een ontzettende bord voor hun kop.

24 april 2013 om 12:54

Van Rhijn is in potentie zoveel male beter als Rosales, tegenwoordig gaat het wat minder met hem maar we weten allemaal wat van Rhijn kan Ajacied of niet.

24 april 2013 om 13:28

@jk-ajax

Hij is wel beter dan Van Rhijn hoor. Van Rhijn blundert vaak, terwijl verdedigen zijn sterkste punt toch is? Rosales heeft zich goed ontwikkelt, en blundert eigenlijk nooit meer.

24 april 2013 om 13:41

@fabregass

Zie jij mij ergens over potentie praten? Volgens mij niet, het gaat om het heden, en daar is Rosales gewoon beter.
Daarentegen wat zegt potentie nog tegenwoordig? Ik bedoel Quaresma had meer potentie dan C. Ronaldo, nou en wie heeft er meer bereikt in zijn carrière? Juist

24 april 2013 om 13:45

Niemand zal me hier serieus nemen, maar ik denk dat Magnasco beter is dan Rosales. Hij is na Van Dijk de beste speler van FC Groningen (zegt weinig), ik denk dat hij volgend jaar na een goed seizoen een mooie transfer maakt

24 april 2013 om 13:50

Magnasco is een prima back of kan dat worden maar wedstrijdjes tegen RKC of Heerenveen zijn iets anders dan op CL niveau tegen Inter of Spurs of op de Copa America uitblinken. Daarbij heeft Magnasco net een paar wedstrijden een plek in de basis bij een middenmoter in de Eredivisie.., dat hij dan beter zou zijn als Rosales is wel erg opportunistisch en dan druk ik me nog zachtjes uit.

24 april 2013 om 16:20

Oeniboy, zeg ik ergens dat van Rhijn beter is dan?

24 april 2013 om 16:54

van Rhijn is te snel gehyped.kan die jongen niets aan doen.

24 april 2013 om 17:26

@ Riche,

Dat heeft toch niks te maken met of een speler beter is dan de andere? de reden die je nu opnoemt zegt enkel wat over de ervaring maar toch totaal niks over de kwaliteiten en wie in potentie een betere verdediger is. Als we jou redenatie aanhouden was Manolev dus ook een van de betere backs in Nederland (El ervaring, premier league ervaring en international van Bulgarije). tjaa op basis daarvan kan Magnasco en andere backs bij subtoppers in Nederland dus nooit beter zijn dan een Manolev of een Rosales. naar mijn mening zit je er dan ook echt naast met je redenering

24 april 2013 om 17:43

Het heeft toch met het niveau te maken waarop je je bewezen hebt? Magnasco heeft net een basisplaats bij Groningen, zat het grootste deel van het seizoen op de bank maar dat zal dan ook wel niets te maken hebben met zijn kwaliteiten, toch?

24 april 2013 om 19:56

oke jij vind blijkbaar dus dat Rosales zich echt daadwerkelijk al bewezen heeft op CL niveau. Dan verschillen wij daarover van mening, daar ben ik het namelijk niet mee eens. Het is een aardige verdediger ja maar niets meer en minder.
Over magnasco gesproken, hij is pas 20 en kwam net over van Zuid-amerika. Je ziet dat spelers dan vaker aanpassingsproblemen hebben dus dat vind ik te makkelijk gezegd van je.

25 april 2013 om 10:41

@trotsvhnoorden

Dan heb jij blijkbaar Rosales vs Bale en Rosales vs Messi niet gezien.
Die eerste speelde die zacht gezegd compleet uit de wedstrijd!

24 april 2013 om 11:58

Ik kan het je niet eens kwalijk nemen, als iedereen roept dat Rosales een waardeloze back is ga je het vanzelf geloven. In werkelijkheid is het één van de meest onderschatte spelers die er in de Eredivisie rondloopt, als Twente supporter ben ik in elk geval blij dat hij ook komend seizoen nog in Enschede speelt.

24 april 2013 om 12:28

Geef je groot gelijk. Heb ook nooit begrepen dat mensen hem een waardeloze back vinden, zijn voorzetten zijn meer dan goed en verdedigend speelt tie niet slechter dan v Rhijn. Snap sowieso die hele overdreven heisa rond v Rhijn niet. Doet het aanvallend prima in de eredivisie, maarja wat wil je als je bij Ajax speelt als rechtback zijnde.maar verdedigend heeft v Rhijn mij zeker nog niet verbaasd. van Anholt van Heereveen doet het trouwens de laatste weken ook meer dan uitstekend op de rechtbackpositie

24 april 2013 om 17:31

@riche

Kan je mij dan uitleggen waarom het hem dan nog steeds niet gelukt is een vaste basisplaats voor de rechtsbackpositie op te eisen? Of hebben de mensen bij Twente die dagelijks met hem er werken er ook geen verstand van en onderschatten zij hem dan ook?

24 april 2013 om 17:41

Huh? Rosales is al drie jaar lang onbetwist basisspeler, heb jij er wel verstand van?

24 april 2013 om 19:59

Hij is toch echt een tijdje zijn plek kwijt geweest hoor grappenmaker, ga nog maar eens goed door het archief......

Volgens mij stond hij zelfs afgelopen zondag niet in de basis???????

24 april 2013 om 20:39

Als we nog om de eerste 2 plaatsen hadden gestreden ,dan had Rosales wel een basisplaats .

24 april 2013 om 21:04

Waarom noem je iemand anders een grappenmaker terwijl je zelf onzin aan het verkondigen bent? Rosales is geblesseerd geweest, dat is de reden dat Breukers op dit moment speelt. Verder heeft hij, zoals Riche al aangaf, de afgelopen 3 jaar al een plek in de basis bij FC Twente gehad.

24 april 2013 om 21:20

Ik zeg ook niet dat hij nooit in de basis stond maar is zeker niet 3 jaar een onbetwiste basisspeler geweest. Klopt hij kwam terug van een blessure maar had ook gevoel dat schreuder gewoon de voorkeur gaf aan breukers en rosales wel had kunnen spelen maar nee dat weet ik niet zeker inderdaad. Maar hij is zijn plek toch echt een keer kwijt geweest, in de tijd van Adriaanse dacht ik. Zoek het nou maar eens op op google voordat je wat ik zeg onzin noemt

24 april 2013 om 23:47

Hou toch op! Je hebt geen flauw idee waar je het over hebt, jij bent degene die hier voortdurend onzin uitslaat.

Rosales is geblesseerd geweest, mist ritme en wordt daarom langzaam weer gebracht. Dat hij de eerste wedstrijden onder Adriaanse niet speelde kwam omdat hij pas later aansloot vanwege de Copa America.

25 april 2013 om 00:20

Ja riche dat weet ik ook allemaal wel hoor van die Copa America was ik ook van op de hoogte. Maar daarna heeft hij echt niet altijd gespeeld dus doe alsjeblieft niet zo achterlijk alsof je zelf gelijk hebt. Maar ik hou erover op maar ben het absoluut niet met je eens dat rosales in al die tijd een onbetwiste basisspeler is geweest.

25 april 2013 om 00:21

Je maakt jezelf hier eerlijk gezegd een beetje belachelijk trotsvhnoorden.... als je geen verstand van een andere club hebt zet dan ook niet zo'n grote mond op zeg..

De enige keren dat Rosales geen basisspeler was, was (logischerwijs) tijdens een blessure of revalidatie of omdat hem rust gegund werd na interlands....

25 april 2013 om 00:45

trotsvhnoorden

Dat wist je helemaal niet, je wist niet eens dat hij geblesseerd was en je weet ook niet dat hij prima heeft gespeeld in de CL en ook niet dat hij al drie jaar -onbetwist- basisspeler is bij Twente.

Beter concentreer je je op wonderkid Magnasco, die schijnt nu al beter te zijn dan Rosales, althans dat schijn jij te weten.

25 april 2013 om 00:46

Volgens mij is hij onder Adriaanse toch echt zijn plek een tijdje kwijt geraakt op de rechtsbackpositie en een keer zelfs rechts voorin gezet. Ook begreep ik dat breukers ook gewoon de voorkeur kreeg tegen ADO en VVV omdat hij het zo goed had gedaan en Rosales daarom op de bank zat. Bij een pak em beet Chadli was dit toch anders geweest denk ik. Dat is wat ik in ieder geval ook op internet overal lees. maar misschien zijn jullie beter op de hoogte wie zal het zeggen

25 april 2013 om 00:51

Riche

Ik wist wil dat hij last heeft gehad van een liesblessure en weet ook wel dat hij prima heeft gespeeld in de CL ontken ik allemaal niet. Maar jij doet net of het een wereldspeler is en de meest overschatte speler uit heel Nederland nou dat vind ik overdreven en volgens mij is hij ook niet al die jaren onbetwist geweest daar blijf ik bij, dus zet het aub niet neer als een feit. Rosales is een leuke verdediger en voor Twente echt niet zo verkeerd maar het is nu ook niet een speler die onmisbaar is kom op he doe die oogkleppen af en kijk ff niet met je Twente-bril op

Heb trouwens ook niet gezegd dat Magnasco beter is dan Rosales vond alleen dat je redenering nergens op sloeg. Maar lezen is blijkbaar niet je sterkste punt, kijk nog maar eens goed naar mijn reacties namelijk

3 miljoen betaald voor Bajrami? Over kapitaalvernietiging gesproken..

Verder ben ik blij dat Rosales blijft, vind hem altijd een goede mentaliteit hebben, een van de weinigen die er echt altijd voor wil gaan.

24 april 2013 om 15:36

Dat is de gok dat je neemt.hij was in Zweden een groot talent die een gouden toekomst zou hebbn

Weet niet of twente hier blij mee moet zijn. Rosales speelt af en toe hele goede wedstrijden, maar wisselt die helaas af met te veel slechte wedstrijden. Ook jammer dat zijn voorzet zo matig is.

24 april 2013 om 11:59

Al jaren de back met de meeste assists in de eredivisie, dus hoezo is zijn voorzet matig?

Met die slechte wedstrijden valt het ook wel mee, hij is 2 x door het ijs gezakt tegen Aissaidi, dit seizoen is hij één van de meest constante (en betere spelers) van Twente.

24 april 2013 om 12:09

Als ik een wedstrijd van Twente zit te kijken dan zie ik vaak genoeg voorzetten a la Manolev. Ik zag dat hij dit seizoen 4 assists heeft gegeven in de eredivisie, dat vind ik nou ook niet echt veel. Het is ook niet zo dat hij vaak door het ijs zakt, maar dat hij gewoon niet genoeg brengt. Tegen Assaidi overigens in die vorm tegen Twente 2 x toen, had geen enkele back in Nederland kans gehad.

24 april 2013 om 12:16

Niet al zijn voorzetten zijn goed maar over het algemeen heeft hij een prima trap, zowel met rechts als met links. Overigens staat hij op 5 assists, vorig jaar waren het er 8.

24 april 2013 om 12:27

@ Broflovski
Nog zo iemand die geen eigen mening vormt en maar wat achter Gijpie aanloopt.. Dat ze Manolev zo ontzettend in de zeik zetten was gewoon onterecht, zo slecht is hij helemaal niet. Geen topback, maar dat is in Nederland ook niet nodig. Ze lieten van Manolev alleen de heel erg slechte dingen zien, nou geef mij even de tijd en ik kan je precies zo'n beeld geven over Zlatan etc. De hetze tegen Manolev werd enorm overdreven omdat meneer van der Gijp het idee had dat hij grappig was. Helaas is het merendeel in Nederland hersendood en niet in staat om een eigen mening te vormen. Dan maar de mening aannemen van de man die het hardst brult.

24 april 2013 om 13:40

@ Shorty1991 wat een droevig betoog. Is het ooit bij je opgekomen dat wanneer mensen dezelfde mening toe gedaan zijn als een bekende Nederlander dat ze deze mening alsnog zelf gevormd kunnen hebben op hun eigen constateringen?
Natuurlijk overdrijft een persoon als van der Gijp/derksen schromelijk om hun standpunt kracht bij te zetten. Echter de kern is in dit geval wel waar. Manolev is voor het niveau wat PSV nastreeft namelijk ook een bedroevende back. Goed genoeg voor de middenmoot/subtop in Nederland, maar absoluut niet voor de top. Helaas voor hem speelde hij daar wel. Indien hij bij Heracles, Groningen of Roda had gezeten had hij ook nooit zo'n commentaar gehad. Bij PSV echter wel. Daar verwachen ze namelijk net wat meer. Voor Rosales geldt in mindere mate hetzelfde. Ook dit is geen wereldtopper, maar wel goed genoeg voor de subtop in Nederland. Het is een opportunistische back, maar met regelmaat ook een blind paard. Van Rhijn is nu zeker niet in vorm, maar heeft reeds een hoger niveau laten zien en is op vrijwel alle facetten in potentie een stuk beter.

24 april 2013 om 13:45

Op welk hoger niveau heeft Van Rijn het laten zien dan? Rosales heeft ook in de CL gespeeld en dat deed hij prima, halve finale Copa Amarica gespeeld, tegen topspelers als Bale, Eto'o, Villa en Neymar goed op de been gebleven of zelfs uit de wedstrijd gespeeld.

Ik heb de indruk dat je mening enigszins gekleurd is.

24 april 2013 om 14:02

@ Polop

Noem het een droevig betoog, zal mij een zorg wezen. Ik vind de mening van Broflovski te weinig onderbouwd om te concluderen dat het zijn eigen mening is. Hij beweert dat Rosales een slechte voorzet heeft, dat is gewoon totaal niet waar. Rosales is aanvallend juist een prima back. Dit doet mij vermoeden dat zijn mening gevormd is door herhalingen van een aantal knullige momenten bij programma's als Voetbal International. Manolev doet het in de fysieke Premier League anders beter dan verwacht en ook in het nationale elftal van Bulgarije is het een vaste waarde. Ligt meer aan de druk en de rotzooi die er bij PSV heerst. Zo zie je de ene week Lens uitblinken, de week erop valt ie door de mand. En zo geldt dat ook voor spelers als Strootman en van Bommel, om over Toivonen maar te zwijgen. Zijn dit dan ook spelers van het niveau Rkc, Groningen en Roda? Dat is mij allemaal wat te makkelijk.

Jouw vergelijking met van Rhijn vind ik amper treffend, tot dusver heeft van Rhijn ongeveer hetzelfde gepresteerd als Rosales (die met Twente ook behoorlijk heeft gespeeld in de Cl). Ben zelf Ajacied en denk ook dat van Rhijn de betere van de twee is/wordt, maar Rosales is geen misselijk backje. Natuurlijk is het geen Philip Lahm, maar voor de Nederlandse top gewoon een uitstekende back die amper zeurt en altijd hard werkt.

24 april 2013 om 14:30

@riche
Rosales is een prima back, maar om nou te zeggen dat hij goed op de been is gebleven tegen topspelers?
Bale, 1 wedstrijd tegen gespeeld, één doelpunt en een penalty gecreëerd.
Eto'o, 2 wedstrijden, één doelpunt, terwijl hij niet eens als diepe spits speelde wat zijn positie is.
Villa, wanneer heeft Rosales tegen Villa gespeeld? In 2011 werd hij voor de aftrap vervangen en in 2012 deed Villa niet mee (en verloren ze met 5-0)
Neymar, 1 wedstrijd tegen gespeeld, maar Neymar niet gescoord.

Hij heeft dus één topspeler van scoren afgehouden

Ik kan ook zeggen dat van Rhijn zich staande heeft gehouden tegen topteams van europa, zoals Manchester United, Dortmunt en Manchester City wat hem zelfs een compliment opleverde van Rio Ferdinand.

Begrijp me goed, van Rhijn moet zich absoluut nog verbeteren, maar ik vind hem samen met Janmaat en Rosales wel de sterkste rechtsback van de eredivisie.

24 april 2013 om 14:49

Rosales heeft twee wedstrijden tegen Bale en tegen Eto'o gespeeld, thuis speelde hij Bale helemaal zoek en scoorde hij zelfs, uit tegen Inter had hij Eto'o in zijn broekzak.

Tegen Villa speelde hij in 2011, Venezuela verloor weliswaar met 0-3 en Villa scoorde uit een vrije trap, voor de rest was hij kansloos tegen Rosales en werd hij in de rust gewisseld. Tegen Brazilië werd 0-0 gelijk gespeeld en Neymar was onzichtbaar.

Van Rijn is een prima back maar het is natuurlijk niet zo dat hij zich op een hoger niveau heeft bewezen dan Rosales, dat is waar ik op reageerde.

Goed nieuws voor Twente, heb in deze Rosales altijd een heel degelijk back gezien. In Nederland hebben we er een handje van om buitenlandse backs als Rosales en Manolev overdreven te bekritiseren, zij nemen namelijk een plek in die normaal gesproken opgevuld zou moeten kunnen worden door een Nederlandse jeugdspeler. Ik vind deze kritiek grotendeels onterecht. Bajrami heeft er echter niets van gebakken en moet hopen op een leuk clubje elders in Europa.

24 april 2013 om 17:40

je moet toch toegeven dat Manolev niet de best mogelijke back voor PSV was en dat het gewoon echt een drama was? Heb veel wedstrijden van hem gezien en toegegeven hij pikte zijn goaltjes wel mee en ook had hij wel eens zijn assists. Maar verdedigend was het echt een drama hoor met Manolev en ook had hij er een handje van af en toe met de 'raarste' voorzetten te komen

Wat betreft Rosales heb je wel een beetje gelijk. Ook al moet ik zeggen dat ik het geen wereldverdediger vindt wordt hij wel iets over bekritiseerd soms. Vind hem voor een back namelijk aanvallend zeer sterk met een goede voorzet.

25 april 2013 om 11:40

Wereldverdedigers zijn het inderdaad niet, maar wat mij vooral opvalt is dat er bij PSV geen enkele verdediger in positieve zin op kan vallen. Zo zijn Pieters en Willems echt niet zo slecht, maar spelen ze nu wekelijks belabberd. Al is Pieters natuurlijk niet echt goed te peilen aan de hand van een paar wedstrijdjes dit seizoen. Ik vermoed dat er bij PSV meer een structureel probleem in tactiek/mentaliteit zit. Manolev valt verdedigend bij Fulham en Bulgarije lang zo zwaar niet door de mand. Geen idee of ik het bij het juiste eind heb hoor, maar dat is wat mijn gevoel zegt.

rosales is 1 vd weinigen die altijd 300 procent geeft. gaat voorop in de strijd. zie hem graag blijven

Waarom probeer PSV hem niet te halen als nieuwe RB? Daar kan hij spelen toch?

24 april 2013 om 12:37

Daar ben ik al 2 seizoenen groot voorstander van!! Please Brands loods manolev en hutchinson(mooiste zou zijn al hij ook zichzelf loods) en probeer Rosales aan te trekken!! Dat PSV een rechtback Moet halen deze zomer is duidelijk. In de jeugd loopt er helaas geen een rond. Kun je wel zeggen jeugd kans geven, maar geloof me een RB voor eredivie niveau is er niet. Enigste die kan doorstromen is Menno Koch. Goede sterke Cv.
Hoop ook niet dat Brands in het buitenland gaat zoeken na een RB. Die moet nog wennen aan eredivie etc. Rosales is DE ideale oplossing voor PSV

24 april 2013 om 14:37

Loods Manolev? Heb je niet in de gaten dat hij bij Fulham speelt?

ontopic: Rosales is gewoon een prima back, die altijd wil werken en soms hierdoor zichzelf uit de wedstrijd speelt. Prima dat hij blijft

24 april 2013 om 15:03

Hahaha, in elk topic lees bijna: misschien iets voor Psv?

Mooi nieuws voor FC Twente mag hem toch graag zien voetbalen. Opkomende back die maar blijft gaan, alleen mag hij wel is gaan werken aan zijn voorzetten vanaf de zijlijn de 16 in.

hij wilt naar de spaanse competitie,hahaha hij kan nog niet eens een heel seizoen stabiel spelen in de eredivisie,echt een waardeloze back dit net als die Braafheid,gewoon Schilder linksback zetten en een jeugdspeler op rechtsback en die Rosales en Braafheid lekker tot einde contract naar het tweede of verhuren aan Willem II of zo

24 april 2013 om 12:51

En jij denkt dat FC Twente in de jeugd voor elke 11 posities een jeugdspeler klaar heeft staan die je alleen nog maar ff moet laten debuteren. Gast, die luxe hebben clubs als Barcelona, Arsenal, Bayern zelf niet. Iedere club zou meer dan dik tevreden als ze 2 spelers kunnen overhevelen na de A selectie. 70 procent die zal ook nooit debuteren of eredivisie niveau spelen.

24 april 2013 om 15:00

nee ik bedoelde alleen de rechtsback uit de jeugd en Schilder op linksback

25 april 2013 om 04:35

@redfella Soms lees je reacties dat je denkt dit kan iemand toch niet serieus menen. Rosales heeft van alle backs de meeste assists in de eredivisie. En ooit heeft de fameuze snor gezegd dat hij Rosales verdedigend niet zo sterk vind dus blaat iedereen hem na. Maar Rosales word in geen enkele wedstrijd ooit weggespeeld. Het is natuurlijk ook veel makkelijker om die zeiksnor na te praten dan een eigen mening te hebben.

Maar eigenlijk is dat nog niet eens de reden dat ik reageer. Robbert Schilder is de langzaamste speler van de eredivisie en niet alleen zijn snelheid maar ook zijn handelingssnelheid en duelkracht zijn van niveau Nac. Verder voegt hij helemaal niets toe in de opbouw, haalt hij de snelheid uit het spel en heeft hij nog geen 25 van de assists van Rosales. Het is schandalig dat Robbert Schilder bij Twente voetbalt. Maar als jij hem dan zo geweldig vind dan zou ik zeggen regel even met Marc Overmars hem naar Ajax haalt. Ik weet zeker dat zelfs met de beperkte prijzen die Overmars wil betalen er nog wel overeenstemming met Twente te bereiken is. Maar ik denk niet dat Overmars dat doet want deze wereldster is al eens weggestuurd door Ajax en in mijn optiek hebben ze dat in Amsterdam vele malen beter ingeschat dan bij Twente helaas.

Robbert Schilder laten spelen en Rosales er naast zetten. Hoe haal je het in het hoofd. macrameeen misschien een idee voor je ?.

25 april 2013 om 15:48

die gast heeft echt draken van wedstrijden gespeeld,tegen bijvoorbeeld Ajax,het is niet napraten het is observeren en constateren,en als verdediger gaat het niet om assists maar hoofdpunt is verdedigen en dat kan hij echt niet.

Raar, juist Bajrami vind ik geen miskoop, maar gewoon te weinig gebruikt. Hopelijk wil hij niet weg uit Nederland want ik zou hem erg graag bij ADO Den Haag zien hoor, supergoeie jongen, technisch begaafd, snel en prima voorzet + scorend vermogen.

25 april 2013 om 04:40

Bajrami te weinig gebruikt ?. Als je Twente niet volgt prima maar geef dan ook geen reacties. De man heeft ongelofelijk veel kansen gehad maar iedere keer verknalde hij het. Werklust genoeg maar voetballend komt hij gewoon te kort. Ben het op een ander punt wel met je eens. Prima speler voor ADO want dat is zijn niveau maar voor Twente komt hij te kort.

Ik vind Rosales 100 keer beter dan Janmaat en hij is de beste rechtsback van de eredivisie
Het is alleen dat Twente zo slecht draait. Twente heeft ook de beste keeper van de Eredivisie.
Het is een speler waardig om bij de grootse clubs te mogen spelen.
Janmaat zie ik 3 slechte wedstrijden spelen en dan weer 1 hele goeie. Als hij constant presteerde dan was ik het misschien met jullie eens maar Janmaat is 1 van meeste overschatte rechtsback van Nl.
Hij is echt niet van wereldklasse.

24 april 2013 om 14:53

Janmaat is pas dit seizoen erbij gekomen bij Feyenoord en hij is gelijk een van de steunpilaren daar. Dat zegt al iets over zijn aanpassingsvermogen. En in welke opzicht vind je hem minder? Hij is meestal op de flanken te vinden, tenzij er balverlies is dan verdedigt ie helemaal mee.
Als je dan ook nog in je achterhoofd houdt dat Koeman en vbronckhorst daar trainer zijn dan kan je je er vast op voorbereiden dat hij alleen nog maar beter gaat worden daar.

Zeggen dat ie 3 wedstrijden slecht speelt en dan 1 goed, is ten eerste niet waar en ten tweede geen onderbouwing ofzo.

Castaignos dat is pas een miskoop

24 april 2013 om 14:27

Ach ja. 12 goals nadat je een seizoen niet aan spelen bent toegekomen is toch zeker niet slecht. Brul maar lekker mee in de hetze.

24 april 2013 om 15:20

Hoe kan je hem een miskoop noemen? Hij had een heel moeilijk eerste seizoenshelft maar is de laatste wedstrijden zo'n beetje de beste speler op het veld, je kunt gewoon zien dat die jongen hard werkt om weer op niveau te komen en hij is nog maar 19(!) hé.

24 april 2013 om 16:01

21 wordt ie in september, maar goed.

24 april 2013 om 16:14

Oké sorry 20. mijn fout.

Dit vind ik nou fijn nieuws. Rosales vind ik een speler die altijd ontzettend hard werkt en zelfs af en toe daardoor het team op sleeptouw neemt. In zijn eerste seizoen was ik niet zo gecharmeerd van hem, maar ondertussen heeft hij mijn hart gestolen. Ontzettend leuke voetballer om naar te kijken en voegt echt wat toe.

Blij dat Rosales in ieder geval nog een seizoen blijft. Mag van mij nog een paar jaar bijtekenen. Die jongen heeft longen als een paard, blijft maar gaan. Schakelt ook vaak zijn man uit. Aanvallend sterk, voorzetten kunnen nog wat beter maar door zijn loopvermogen altijd dreigend. Nee van mij mag hij blijven.

Goede zaak dat Rosales blijft. Het is niet de meest getalenteerde speler van onze FC, maar zijn inzet is altijd voorbeeldig en je moet hem drie keer voorbij, voor je hem als aanvaller echt helemaal kwijt bent.
Wat ik echter niet begrijp, maar dat geldt niet alleen voor Rosales, maar voor meer spelers: Hoe kan het toch dat hij zo'n matige voorzet heeft? Ligt dat soms aan de bal? Ik kan me niet herinneren dat dit van alle tijden is. Het lijkt me toch, dat dit te trainen is, net zoals je kunt trainen op een vrije trap die over de muur richting de bovenhoek van de goal gaat
Het rendement van Rosales zou vele malen groter zijn, wanneer zijn vrije trappen meer aankwamen bij de aanvallers in het zestien meter gebied. Soms worden er me toch vuurpijlen afgegeven, dat ik niet weet dat ik daar om moet lachen of dar boos om moet worden. Zo'n trainer is er toch ook, om zo'n jongen daar op te wijzen en met hem aan de slag te gaan. Daar wordt hij alleen maar beter van. In de jaren dat hij nu bij Twente speelt is zijn voorzet nog steeds niet beter geworden.
Maar zoals reeds gezegd, prima zaak dat Rosales blijft bij FC Twente.

met vrije trappen bedoel ik uiteraard voorzetten.

Ik was altijd Anti Rosales, die vent kon er verdedigend geen pepernoot van in mijn ogen. Maar toegegeven, hij heeft zich prima ontwikkeld.

Verdedigend is hij nu redelijk goed, maar zijn grootste pluspunt is het opkomen met een prima voorzet. Mooi dat hij nog een jaar verder kan of dat Twente er wat geld aan kan verdienen.

Van Bajrami vind ik het jammer dat hij nooit heeft kunnen overtuigen. Het leek destijds toch een prima aankoop (international).

Ik vind Rosales een vaste waarde bij Twente. Snelheid en inzet op deze plek zijn belangrijk en die heb je met hem! Mag zeker blijven. Ik vind Manolev geen vergelijk met Rosales!! Rosales is beter want ook al maakt ie wel eens een blunder over het algemeen geeft ie goede voorzetten die ik mis als hij niet opgesteld staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren