Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Porto-trainer Conceição en gezin in auto belaagd na Europese oorwassing

Laatste update:

De auto van FC Porto-trainer Sérgio Conceição is woensdagavond bekogeld, zo meldt A Bola. Het incident gebeurde na een 0-4 oorwassing op eigen veld door Club Brugge. Volgens de sportkrant zaten ook zijn vrouw en twee van zijn zonen in het voertuig.

Conceição reed net buiten het Estádio do Dragão, toen zijn auto werd aangevallen door hooligans, die met stenen gooiden. “Enkele ruiten van het voertuig sneuvelden en de inzittenden hebben hierbij schrammen opgelopen in een moment van enorme paniek voor de familie van Sérgio Conceição”, zo schrijft A Bola. In de auto zaten zijn vrouw Liliana en hun kinderen, de 22-jarige Rodrigo, die tevens bij de selectie van FC Porto voor het duel met Club Brugge zat, en de zevenjarige José.

Porto reageert woedend en verwerpt het geweld in een statement. "Porto betreurt ook het gebrek aan bescherming door de autoriteiten en eist dat de dader of daders van deze wrede daad snel worden geïdentificeerd en ter verantwoording worden geroepen”, laat de club weten middels een statement. FC Porto blijft na de eerdere nederlaag op bezoek bij Atlético Madrid (2-1) nog zonder overwinning in de Champions League en staat derde in de Portugese Primeira Liga, drie punten achter koploper Benfica.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een gigantische idioten zeg. Doe normaal. Porto heeft het toch hartstikke goed gedaan onder die Conceicao de laatste jaren? Is in elk geval mijn opvatting, idioot om dan zo te reageren. 0-4 tegen Brugge is inderdaad heel teleurstellend, maar waar gaat het heen joh.

14 september 2022 om 17:10

Ja inderdaad. Zijn gewoon kampioen geworden afgelopen jaar

14 september 2022 om 17:19

Als Schreuder met 4-0 verliest van de Rangers denk ik dat hij beter ook even niet in Amsterdam kan komen. Neemt niet weg dat het gedrag van deze supporters inderdaad triest is

14 september 2022 om 17:46

Nee joh. Binnen de ring van amsterdam heb je niks te vrezen. Louter yuppen en toeristen. Die echte tokkies die je echt wat aandoen zitten bijna allemaal in diemen,hoofddorp of purmerend ofzo

14 september 2022 om 17:54

Wat een onzin. Hoe vaak is er een trainer van Ajax de laatste jaren bedreigt en is zijn auto (of vergelijkbaar) vernielt. Vieze suggestieve opmerking, Japie)

14 september 2022 om 18:04

@Rochus Dat is omdat het goed gaat. Laten we nou niet doen of er in de Eredivisie nooit een spelersbus is tegengehouden of hooligans het veld hebben betreed. Ik ben er ook op tegen en vind dat het bestraft moet worden maar deze idioten heb je bij elke club en die komen naar voren als het slecht gaat

14 september 2022 om 18:29

@Japie, een is een verschil tussen een bus tegenhouden of een auto van de trainer met gezin inclusief kinderen molesteren. Dat jij nu dit in het verlengde legt en suggereert dat Ajacieden dit óók zouden doen, is gewoon weg walgelijk. Waarom kies je specifiek Schreuder en Ajax, en geen Fortuna, Zwolle of Cambuur? Goedkoop scoren heet dat wat je doet

14 september 2022 om 18:36

Nou, dan noem ik bij deze Slot dan en de Feyenoord hooligans als dat je happy maakt. Ik noemde Schreuder omdat hij als enige Nederlandse coach actief is in de CL net zoals Conceicao die deze situatie meemaakte naar aanleiding van een nederlaag in de CL. Jullie moeten het echter meteen weer persoonlijk opvatten. Bij Conceicao is het extremer gegaan idd, maar dat wil niet zeggen dat we hier die idioten niet hebben lopen. Het is alleen nog niet gebeurd, maar geloof me dat dit ook bij een Nederlandse club kan gebeuren

14 september 2022 om 20:43

Maar je benoemt Amsterdam, terwijl het daar niet is voortgekomen.

14 september 2022 om 17:31

Klopt dit is nooit maar dan ook nooit gerechtvaardigd, al verlies je met 0-10.

15 september 2022 om 11:44

@binny ik mag hopen dat het in jouw opvatting ook niet ok is om dit te doen als het wel al langere tijd slecht ging.

Dit is heel erg heftig, vooral als je vrouw en kinderen ook in de auto zitten. Heb zelf soortgelijks meegemaakt. Na Club Brugge-Besiktas zijn wij midden op de weg geblokkeerd door Brugge fans en hebben ze ons auto beschadigd. Was heftig, ik dacht dit redden we niet meer. Gelukkig hebben we de kans gehad om te rijden, alleen maar materiele schade uiteindelijk van 3k.

14 september 2022 om 17:23

Wat heftig dat je zoiets moet meemaken. Ik hoop dat de schrik er snel uit is. Wat bezielt men tegenwoordig. Vroeger was het niet beter, maar toen werden onschuldige toeschouwers met rust gelaten. Verharding en polarisatie van de maatschappij neemt alleen maar toe…

14 september 2022 om 19:11

Bedoel je in de Europa League? Was nog eens een wedstrijd die we wonnen... Sorry in naam van die debielen.

14 september 2022 om 21:03

Ja, klopt Brugge won met 2-1. Maar jij hoef je excuses niet te bieden joh. Ben wel wat gewend na Europese uitwedstrijden in Belgrado, Athene en Napels. Haha

Ik denk dat er in veel gevallen werkelijk veel te slap wordt opgetreden tegen dit soort gasten. Een club die dit meemaakt kan in veel gevallen veel meer doen om die gasten op te laten pakken. Het eerste wat je vervolgens doet is een levenslange schorsing. Als iemand bij mij thuis de boel even op een dergelijke wijze komt verbouwen is bij mij thuis ook gewoon "voor altijd geschorst". Zo simpel is het. Mijn feestje kan mee of tegen vallen, maar als het je tegen valt blijf je zelf maar weg een volgende keer, maar je gaat de boel niet kort en klein slaan. Voor eens en altijd oprotten !

We hebben het vaak over bijvoorbeeld de schandalige supporters van bijv Marseille, maar die van Porto passen precies in dezelfde categorie. Deze gebeurtenis is er een duidelijk voorbeeld van, maar het meest erge gebeurde vorig seizoen: een supporter werd door een andere supporter neergestoken tijdens het kampioensfeest, wat in opdracht is gebeurd. Hoe ziekelijk, te midden van een grote groep mensen?!

Brugge is een heel goede ploeg,met een van de uitblinkers Hans van Aken.
daar kan de trianer van porto niets aan doen.zwake supporters daar in porto.

14 september 2022 om 19:59

Vanaken*

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren