Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

FC Porto stuurt scorende WK-deelnemer tijdelijk naar Premier League

Laatste update:

Silvestre Varela gaat bij West Bromwich Albion aan de slag. De aanvaller komt op huurbasis over van FC Porto en is alweer de tiende versterking van the Baggies voor dit seizoen. De 29-jarige Portugees werd de afgelopen weken met tal van clubs in verband gebracht.

/

Met Varela krijgt manager Alan Irvine een zeer ervaren speler tot zijn beschikking. “Hij heeft veel ervaring opgedaan, zowel met FC Porto als met het nationale elftal. Ik ben erg blij met zijn komst. Hij is een fantastische toevoeging aan onze selectie.” WBA versterkte zich eerder deze zomer met onder meer Georgios Samaras, Brown Ideye, Sebastien Pocognoli en Joleon Lescott.

Varela startte zijn loopbaan bij Sporting Portugal en werd tot aan zijn transfer naar Estrela Amadora in 2008 tot driemaal toe uitgeleend. Een jaar later maakte de aanvaller de overstap naar FC Porto, waar hij tal van prijzen won en in totaal 115 wedstrijden voor speelde. Op het WK in Brazilië was Varela goed voor een doelpunt in de groepswedstrijd tegen de Verenigde Staten (2-2).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond hem in de wedstrijden die ik zag toch altijd wel een goede speler. Ben benieuwd hoe hij zich goed gaat laten zien.

Voor WBA een goede speler. Altijd wel redelijk gecharmeerd geweest van hem, maar heeft dit seizoen gewoon teveel concurrentie bij Porto.

Ik denk niet dat Porto hem kan gebruiken, Porto heeft met Quintero, Brahimi, Oliver, Quaresma, Tello en Adrian al genoeg spelers die op de flanken uit de voeten kunnen. Kunnen hem denk ik dus niet echt gebruiken.

Was vorig seizoen al uitgespeeld eigenlijk bij Porto, verbaasde me ook dat hij nog mee ging met Portugal naar het WK maar opzich ook niet want een Nani die al jaren als een krant speelt mag ook nog steeds opdraven.

Goede speler, maar niet constant genoeg om in competitie mee te draaien. Dit soort jongens doen het meestal wel goed in "landverband", maar ook daar speelde hij niet altijd.

goede speler ajax heeft weer lopen slapen hiero ze willen graag nog een ervaring centrale verdeiger toch nee komen liever met oleguer en robbie wielaert aankakken ja logisch dat je dan in de eigen arene 1-4 op de kont krijgt net als vandaag

24 augustus 2014 om 22:40

Al weer zin om morgen bij de psychiater te zitten?

Oleguer en wielaert zijn van jaren geleden, toen jij nog met playmobile speelde. En centraal in de verdediging hebben we niemand nodig...

of je spoort gewoon totaal niet, of je hebt geen verstand/kennis van het hudige voetbal, of je wil gewoon provoceren, of alle 3 de mogelijkheden. Vraag het morgen op gesprek even.

25 augustus 2014 om 00:36

doe normaal foutje van mij je hoeft niet meteen zo te provoceren we weten inmiddels allemaal wel dat dit jaar karim el ahmadi en angelos charisteas het centrale blok aka de berlijnse muur vormen bij ajax sorry wist niet dat je boos werd

24 augustus 2014 om 22:43

iedereen komt aan met guardiola en mourinho, maar jouw inzicht is ver boven deze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wzawzdb

Wat lul jij, spoor je wel?

King Brian heeft zoals gewoonlijk weer gelijk dus ik weet niet of jij spoort Lerin, mjah ..

24 augustus 2014 om 22:45

1-4. Praten over het verleden, en denken dat hij gelijk heeft? Beide zijn weg, en Varela is geen verdediger.

24 augustus 2014 om 23:38

wat isdit voor onzin deze varela heeft de kwaliteiten van paul scholes ook beetje gelijkwaaridge spelers ook zon lekker dravertje op het middenveld idd brian ajax lag te slapen koekkoek maarja wehebben al lindebergh de routinier met de aanvoedersband kan hij lekker het spel verdelen heerlijke spelers ook mja toch denk ik dat je beter af bent met theo lucius lekkere voetbalkop heeft die ook en ech voetballend vermogen beter zou je deze varela kunnen oppikken voor een paar millie pff overmars is weer het spoor bijster wilt die zelf de flank bestrijken deze kleine garnaal weejo hij maakt me hoofd ech heet man; breaking news jeffrey elzinga naar jax nieuwe lange spits balvast kopsterk en vangt veel wind op

25 augustus 2014 om 00:15

Jammer. Sarpong deed het wel goed in de voorbereidig en wou hem graag in de Eredivisie zien maar hij is nog 16 dus heeft tijd

zeegelaar donald en sno kloppen meer op de deur imo tijd zat voor girafferey sarpong haha lijkt wel een surinaamse maaltijd als je er ff goed over nadenkt sarpong ping pong

25 augustus 2014 om 05:43

Haha xD wat is deze

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren