Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Groningen versterkt selectie per direct met oude bekende’

Laatste update:

Rasmus Lindgren keert terug bij FC Groningen. Dat melden RTV Noord en Oog TV op basis van bronnen binnen de club. De 28-jarige middenvelder uit Zweden, die tussen 2005 en 2008 ook onder contract stond bij de Trots van het Noorden, zou vrijdagochtend een medische keuring hebben afgelegd bij de club van hoofdtrainer Robert Maaskant.

/

De 27-jarige Lindgren werd in 2005 door FC Groningen gehuurd van Ajax en verbond zich later voor vier seizoen aan de club uit het noorden. In januari 2008 keerde hij echter, voor een transfersom van 2,5 miljoen euro, terug naar Amsterdam. Die stad zou hij in 2011 verlaten om te gaan spelen voor Red Bull Salzburg.

In Oostenrijk tekende Lindgren een contract voor twee seizoenen en zijn verbintenis werd afgelopen zomer niet verlengd. De tweevoudig international van Zweden zat sindsdien zonder club en kan door FC Groningen dus transfervrij worden aangetrokken.

Is Rasmus Lindgren een aanwinst voor FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig nieuws voor de FC! Gaan ze hopelijk heel veel plezier aan beleven.

Dat lijkt me een prima speler voor het middenveld van Groningen. Ook leuk om Lindgren weer in de Eredivisie te zien. Vond het altijd wel jammer dat hij weinig speeltijd kreeg bij Ajax. Maar ook wel logisch opzich aangezien hij Anita voor hem had.
Goed bezig Groningen.

Kijk! Daar zat ik eigenlijk al een aantal weken op te wachten. Wat een geweldig nieuws. Ervaring en rust op het middenveld. En voor het niveau van ons een prima speler. Kan zelfs achterin spelen in plaats van kwakman. Hij zal ons geen Europees voetbal brengen, maar hij is een speler die zeker wat extra's brengt. Jammer dat je hem niet direct aanvoerder kunt maken.

Goed nieuws!

Een ervaren speler als hij kunnen we wel gebruiken,een harde werker.
maar zoals vaker is gebleken is zo,n terugkeer niet altijd een succes het verwachtingspatroon is vaak veel te hoog.
Dit betekend wel dat of Kieftenbeld in de winter vertrekt,of dat het tcontract met Sparv niet verlengd wordt

30 november 2012 om 12:18

Ja dat laatste zit er dik in. Zal het toch wel erg jammer vinden als Kieftenbeld weg gaat, echt een van mijn favoriete spelers die er altijd voor gaat!

30 november 2012 om 12:26

Sparv wilde zelf toch al niet verlengen?

On: lijkt me een zeer goede aankoopt. En mocht het niets worden, kost het alleen zijn salaris.

Kortom: Goede deal.

30 november 2012 om 12:42

Hiariej vertrekt ook zo goed als zeker toch? Het zij op huurbasis wellicht of definitief?? Overigens een prima versterking voor Groningen. Hardwerkende middenvelder met de nodige ervaring!

30 november 2012 om 12:59

Groningen werkt mee aan een verhuur van Hiariej als er belangstelling is, hij komt in principe niet aan spelen toe bij Maaskant,staat dus los van dit verhaal.
Geloof dat Femi ,s contract ook afloopt zal ook niet verlengt worden.

Goede zaak van Groningen. Prima speler voor in de Eredivisie. Kan zowel als controleur als centrale verdediger spelen.

30 november 2012 om 12:24

Ja alleen vind ik hem sterker als controleur dan als CV. Heb dit altijd een zeer nuttige voetballer gevonden.

Dit klinkt echt als geweldig nieuws voor FC Groningen! In zijn tijd bij FC Groningen was hij echt een hele goede speler voor de FC. Wel frappant dat hij nu zonder club zit, ben benieuwd of hij nog steeds dat oude niveau kan halen.

Dat is echt een goede zet altijd bruikbaar en helemaal voor Groningen op dit moment. Mooie club hopelijk gaat het ze snel stukken beter. Kan me een wereld schot herinneren in de Champions League wat een trap.

Prachtig! Ervaring kunnen we wel wat gebruiken en bovendien was het altijd een hele sterke middenvelder. Hoop dat hij dat nog steeds is want dan kunnen we veel plezier aan hem gaan beleven. Misschien dat er al vast rekening wordt gehouden met een eventueel vertrek van Kieftenbeld, maar met Lindgren erbij zal je er denk ik niet op achteruit gaan. Geweldig nieuws!

Geen idee wat ik hier van moet vinden, gevaarlijk spel spelen Nijland en consorten op dit moment

Uitstekende speler voor Groningen. Eindelijk transferbeleid waar ik mij wel in kan vinden bij FC Groningen.

Lijkt mij een meer dan prima speler, zeker onder deze voorwaarden... Vond hem bij Ajax niet altijd even sterk, maar hij had er goede wedstrijden bij zitten, wat getuigd dat hij gewoon een prima speler is...

Neem aan dat Femi en Hiariej vertrekken in de winterstop.

Verder allemaal leuk en aardig, maar juist op deze positie spelen de meest constante spelers van Groningen. Zoek nu eerst maar eens een fatsoenlijke Lcv, en stap eens over op de ruit!

Had Ajax beter hem kunnen halen dan Poulsen. Lindgren kon iig nog een bal vooruit spelen en niet alleen naar de links op rechtback...

Aan de ene kant een leuke speler voor erbij. Aan de andere kant, als je op je 27 al moeite hebt om uberhaupt een club te vinden, dan vind ik het geen goed teken. Daarnaast is het een dertien in een dozijn voetballer, niet een speler die wedstrijden voor je wint.

30 november 2012 om 12:53

Jij onderschat de Lindgren die destijds bij Groningen speelde.
Die kon echt wedstrijden voor je winnen.
Door nl. op het middenveld zeer belangrijk te zijn. Veel ballen te onderscheppen en een goede bal vooruit kan geven.
En vele duels worden op het middenveld uitgevochten.
Lindgren was echt 1 van de betere verdedigende middenvelders die we in jaren hebben gehad.

Ik vind dit voor Groningen een zeer goede aankoop. Helemaal omdat het middenveld wel een impuls kan gebruiken in de vorm van ervaring. Ook staat Lindgren er om bekent dat hij mondig is en scorend vermogen heeft. Kortom prima versterking.

Geweldig nieuws voor Groningen. Deze speler was de motor achter het succes van Groningen in dat seizoen toen ze Berg, Nevland en Silva hadden. Toen hij weg was samen met een paar anderen die winter stortte het elftal compleet in. Mooi dat ze die weer terug hebben. Ben benieuwd hoe die het nu zal doen, denk dat het wel een mindere speler is geworden.

Goed nieuws voor Grun. Ik had nog even de stille hoop, dat mijn cluppie werk van hem zou maken. Helaas...

Hopelijk kan hij brengen wat hij eerder bracht.

Nu Kieftenbeld lozen en we gaan daadwerkelijk weer voetballen

Kieftenbelt lozen? Wat dacht je van Kwakman, Femi?

Prima speler voor de FC! Dacht dat hij al veel ouder was. Bij Groningen heeft hij in het verleden vele goede wedstrijden gespeeld, ook bij Ajax heeft hij regelmatig goede wedsrijden gespeeld. De Leeuw, van Dijk en Sparv zijn wat mij betreft de spelers die zeker moeten blijven staan. We moeten met twee spitsen gaan spelen! Als Zeefuik weer fit is dan moet hij er ook altijd in staan!

Dit moet het dan maar worden. Ben absoluut geen fan van Texeira, we hebben geen betere.

bizot
magnasco
van dijk
kwakman
burnet
Jones
Lindgren
de Leeuw
sparv
Zeefuik
Texeira

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren