Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoop dat Ajax kampioen wordt, maar heb meer sympathie voor Groningen’

Laatste update:

FC Groningen ontvangt zondag Ajax en het duel in het Noordlease Stadion is een speciale voor Rasmus Lindgren. De Zweedse middenvelder van Häcken heeft bij beide clubs onder contract gestaan, maar geeft in gesprek met ELF Voetbal aan dat hij toch net iets meer warmte koestert voor de Trots van het Noorden: "De club zit in mijn hart."

Groningen beleeft een zeer moeizaam seizoen en is terug te vinden op de dertiende plek in de Eredivisie. "Ik baal er van dat ze nu zo'n slecht seizoen doormaken. Maar wat ik nog erger vind is dat het stadion zo leeg zit. Dit is niet hoe ik FC Groningen ken. Toen ik er speelde zat het bomvol en vonden tegenstanders het niet leuk om naar Groningen te gaan. Ik hoop dat die sfeer en dat gevoel weer terugkomt."

Lindgren verwacht een zware wedstrijd voor de thuisploeg. "Ik verwacht dat FC Groningen revanche wil nemen op het slechte seizoen en hoop dat het ervoor zorgt dat ze een hele goede wedstrijd spelen. Het zou mooi zijn voor Ajax als ze drie punten pakken, want ik hoop dat ze kampioen worden. Maar ik heb meer sympathie voor FC Groningen en daarom hoop ik toch dat zij winnen."

Wat verwacht jij van FC Groningen-Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, die sfeer in het stadion. Echt een doorn in het oog. Waar ‘ de groene hel’ in het verleden bekend stond als gevreesde thuishaven van een vecht-elftal is het nu verworden tot een sfeerloze betonnen put met een onherkenbaar elftal. Ik vrees dat er eerst wijzigingen op bestuurlijk niveau nodig zijn, plus het samenstellen van een herkenbare selectie, voordat het gevoel van saamhorigheid terugkeert. Wellicht dat komend seizoen een nieuwe start kan betekenen met een frisse selectie en een jonge, gemotiveerde trainer. Na een reeks succesjaren is het nu al een tijdje, zeker qua voetbal en sfeer, een stuk minder. Zonde van deze schitterende club.

29 maart 2018 om 11:21

De groene hel indeed!. Die waren zo fanatiek dat ze een keer per ongeluk hun eigen tribune in de fik staken m.b.v. brandende wc rollen tijdens Ajax thuis. Ik heb nog steeds tranen van het lachen als ik eraan denk!

Overigens denk ik niet dat er veel verandering nodig is. Ze zijn meesterscout Henk Veltmate kwijtgeraakt, hebben een foutje gemaakt met die Kemkers, maar Jans en Nijland zijn meer dan capabel om die club te leiden. Dat komt vanzelf weer goed.

Ik vind het overgens wel vreemd dat het publiek de FC zo masaal in de steek laat, want je steunt je club bij goede en slechte tijden. Aan de andere kant, de Kuip is ook half leeg als het slecht gaat en het mooi weer is, terwijl die supporters zichzelf op de borst slaan hondstrouw te zijn.

29 maart 2018 om 17:41

Doncoxxx je hebt nog tranen in de ogen van het lachen van de brandende wc rollen,die hebben ze niet in de fik gestoken. Dat is door 1 onozel iemand die niet bij die groep hoorde gedaan.
Verder hoop ik dat Groningen wint zodat ze definitief veilig zijn.
1e keer dit seizoen uitverkocht huis.

Toch heeft Ajax het altijd lastig in Groningen:

Laatste 4 keer heeft Ajax in Groningen 5 punten gehaald dus om maar even te zeggen dat Ajax zo maar wint dat zie ik niet gebeuren.

Echter gezien de vorm van Groningen dit seizoen en dat Ajax perse Moet winnen zie ik Ajax toch 1-2 / 1-3 winnen.

Heb er een goed gevoel over. Ajax overtuigd de afgelopen wedstrijden niet echt, Groningen legt de laatste weken iets beter voetbal op de mat. Het stadion is uitverkocht dus massaal achter de ploeg.

Word in ieder geval een leuke pot. Mochten we verliezen, dan strijdend.

29 maart 2018 om 18:49

Ajax heeft zich na Vitesse wel weer aardig herpakt met 2 overwinningen met 3 goals verschil. Paar jongens komen met een goed gevoel terig van het nationale team. Groningen met 1 overwinning uit de 10 wedstrijden na de winterstop toch niet bepaald in goede doen.. Ajax heeft het vaak moeilijk daar maar verwacht toch een vrij eenvoudige 1-3 ofzo. Zou me overigens niks verbazen als Ajax weer op achterstand komt eerst trouwens..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren