Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen trots: ‘Het is wel een aansprekende naam in Engeland’

Laatste update:

FC Groningen is trots dat het Tjaronn Chery heeft verkocht aan Queens Park Rangers. Maandag kwam zijn overstap van de Eredivisionist naar de Engelsen in orde en Hans Nijland geeft dinsdag aan dat er na een periode van onrust nu eindelijk duidelijkheid is over Chery’s toekomst. Hij laat in sportieve zin een gat achter, maar FC Groningen gaat hard zijn best doen dat op te vullen.

/

Nijland legt aan de buitenwacht uit dat er al langere tijd belangstelling was voor Chery. Er was echter geen club die voldeed aan de wensen van FC Groningen, totdat Queens Park Rangers serieus werd. De onderhandelingen duurden niet lang en beide partijen kwamen er samen uit. “Hoewel de club net is gedegradeerd uit de Premier League, is Queens Park Rangers wel een aansprekende naam in Engeland.”

“Wij zijn er dan ook trots op dat we opnieuw een speler hebben weten te transfereren naar een competitie in een groot voetballand. Dergelijke transfers stralen af op het imago van FC Groningen in binnen- en buitenland en dat is alleen maar positief”, vindt directeur Nijland. Hij zwijgt verder over de vervanging van Chery, maar het lijkt erop dat men interesse heeft in Edison Flores. Media uit Paraguay brachten hem al in verband met FC Groningen.

DONE DEAL! Van FC Groningen naar Queens Park Rangers: Tjaronn Chery! #championship #londen #succes #instavoetbalzoneq

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Moet FC Groningen iemand halen ter vervanging van Tjaronn Chery?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groningen moet absoluut een vervanger halen voor Chery die dan met Rusnak kan concurreren op '10 en eventueel ook nog op de flank kan spelen. Als Rusnak een blessure krijgt, en Groningen haalt geen vervanger, zijn we de lul, zeker met het volle programma.

Ik hoop nog steeds op Gacinovic.. kan op 10 en op links, goede techniek, heeft wel wat van Tadic. Liever hem dan de kleine Peruaan Flores.

21 juli 2015 om 17:49

Van nieff speelde bij Dordrecht ook op 10 geloof ik. Geweldige trap.

21 juli 2015 om 19:35

Van Nieff speelde inderdaad geweldig en pegelde er een paar van afstand strak erin.

22 juli 2015 om 00:56

Alberg van ado??!!

Wat een onzin van Nijland. Het is gewoon een normale transfer naar de 2e divisie van Engeland. Om daar al trots op te zijn.

21 juli 2015 om 15:56

Was ook al een beetje verbaast, en als het nu een club was die heel vaak in de PL speelt, maar het is een club die in de laatste 25 jaar een keer of 5 in de PL heeft gespeeld, waarvan de laatste 10 jaar 3 x waar ze 1x 17e werden en 2x 20ste, waar hebben we het over.

21 juli 2015 om 15:57

Je kan wel afgeven op het tweede niveau van Engeland, maar QPR is zoals Nijland zegt een aansprekende naam, geen klein clubje dus. Bovendien lijkt de Championship mij totaal geen verkeerde competitie, genoeg sfeer, genoeg goede spelers en met totale salariskosten van over de 700 miljoen niet verkeerd vertoeven voor een profvoetballer.

21 juli 2015 om 16:01

Volgens mij geeft Alleenwinst erop af, maar zet hij zijn vraagtekens bij het feit dat Nijland trots is.
Ook ik vraag mij af, waarom je trots zou moeten zijn als één van de beste spelers van Groningen naar een club als QPR gaat.

Edit: En QPR een aansprekende naam, kijk ff naar de resultaten van de laatste 20 jaar, dan zijn ze niet meer dan een middenmoter in de 2e divisie van Engeland.

21 juli 2015 om 16:04

Ah okay, dan hebben wij een ander beeld van het aanzien dat QPR geniet als voormalig PL-club en aankomende promotiefavoriet. Dat kan.

21 juli 2015 om 16:17

En als ze dan promoveren gelijk weer degradatiekandidaat

Nee vind QPR een leuke club, maar we moeten er ook niet meer van maken dat het is, heel leuk stadionnetje lekker dicht bij het centrum.
Maar het is niet zo'n hele grote club, heeft ook niet echt een grote aanhang. Denk ook dat er bij Groningen zeker net zoveel supporters op de tribune zitten als bij QPR

Edit: heb het even opgezocht, bij Groningen zat er over het hele jaar genomen gemiddeld 20.193 supporters en bij QPR 17.809

Dus qua supportersaantallen is Groningen toch wel iets groter.
qua inkomsten en uitgaven, salarissen etc. is Groningen net zoals alle clubs in Nederland natuurlijk (veel) kleiner

21 juli 2015 om 18:02

Van mij mag je supportersaantallen vergelijken wat je wil, kijk anders even naar de selectie van Qpr. Is geen FC Bal op het dak ofzo. Maar wellicht is QPR te min voor Groningen-fans, dat kan natuurlijk.

21 juli 2015 om 15:58

Als je één of twee spelers kan transfereren naar Engeland en ze blijken het daar uitstekend te doen, komen ineens alle scouts uit Engeland naar Groningen kijken. Wat dat betreft kan zo´n transfer heel wat extra opleveren.

21 juli 2015 om 16:14

Precies en ik denk dat Groningen er op zich al wel goed voorstaat bij de Engelse clubs. Zo hebben Tadic, Suarez en nu dan Chery een verleden bij Groningen en de eerste 2 hebben of maken het waar.

21 juli 2015 om 17:47

Vergeet Bacuna niet die naar Aston Villa ging

Je zier steeds meer Nederlanders naar ploegen onder in de PL of championsship vertrekken. Weet dat we gewoon niet beter zijn maar het is zo confronterend 😔

21 juli 2015 om 16:01

Die clubs in Engeland groeien qua budget enorm de laatste jaren, terwijl het budget van de clubs in Nederland stabiel blijft of daalt. Dit komt vooral door die bizarre lucratieve tv-deals in Engeland.

21 juli 2015 om 16:02

Zal dit niet meer met geld dan met het niveau te maken hebben?

22 juli 2015 om 05:41

beiden, maar het geld is daarin bepalend

want doordat er zoveel geld in de championship omgaat zijn de ploegen ook van zeer behoorlijk niveau, uit mijn hoofd is de championship qua financien de 5e competitie van europa

ook zijn er in engeland speciale financiele bonussen voor ploegen die uit de pl degraderen zodat deze clubs niet alle spelers direct hoeven te ontslaan om de rekeningen te kunnen betalen

en dat gaat om serieuse bedragen die elk jaar iets minder worden, maar de eerste jaren gaat het om bedragen waar sommige nederlandse clubs als begroting erg blij mee zouden zijn.

Volgens mij is het hier voornamelijk een aansprekende naam vanwege de flinke transfer die ze een paar kaar geleden deden. En misschien omdat Fer er gespeeld heeft..

21 juli 2015 om 16:02

Fer speelt er nog steeds

Ja Nijland, wees maar trots hoor. Je doet net of je een speler verkocht heb aan Chelsea of United.

Deze club is in Engeland niet meer dan een de Graafschap van Nederland.

21 juli 2015 om 16:03

Hou toch op man, die zouden de Graafschap met 5-0 vernederen. De selectie van QPR al eens bekeken?

21 juli 2015 om 16:09

Zeker, maar je moet ook relatief kijken. Vanzelfsprekend is een QPR veel beter dan een De Graafschap of iets dergelijks, maar in Engeland ligt het niveau dan ook hoger. Dus kan denk ik best stellen dat wat De Graafschap hier in Nederland is, QPR in Engeland is. Namelijk een ploeg die zo nu en dan op het hoogste niveau speelt, om het maar even heel simpel te zeggen.

21 juli 2015 om 18:34

Zo hoog ligt het niveau echt niet, het geld is er en dat is het grootste verschil. In Nederland kunnen we gewoon niet zoveel betalen en en Engeland zijn de salarissen van de championship clubs al net zo hoog als de top van de eredivisie, dus waar denk je dat spelers heen gaan.
Het draait allemaal om geld, want die clubs stellen nu echt niet heel veel voor. Bovendien is het spel heel anders, kick and rush, niks verzorgd aan.
Het niveau is lager dan de eredivisie, dat moge me duidelijk lijken, maar de lonen en het budget dat ze hebben kan je gewoon niet eens meer vergelijken.

21 juli 2015 om 19:31

Jij gaat nu iets anders vergelijken. Ik vergelijk de Graafschap (normaliter de nummer laatst van de eredivisie komend seizoen) met QPR de nummer 1,2 of 3 van de Championship. Naast geld is QPR qua niveau 2 a 3 niveau's beter.

22 juli 2015 om 05:50

qpr zou in nederland gewoon bovenin meedraaien om europees voetbal als ze in nederland zouden spelen

de graafschap zou in de championship wss zonder een punt te halen degraderen om het jaar er op weer direct te degraderen

ja we doen het in nederland heel leuk als je afzet tegen de financien, maar dat komt ook omdat hoe hoger je komt je per procentuele versterking over het algemeen steeds meer gaat betalen en het steds lastiger is te groeien of te consolideren als je de allerbeste bent

maar geld is gewoon een zeer belangrijk middel, zo niet het allerbelangrijkste middel om naar een hoger niveau te groeien

Zou Ritzmaier niks zijn voor Groningen? Zet je Rusnak op 10 en dan Ritz erachter?

21 juli 2015 om 16:47

Ritzmaier, ja leuk, heel jaar niet gespeeld,en daar nog n miljoen voor willen...nee dank u. Hooguit 3ton.

Vreemde move als Udinese en lazio ook interesse hadden of zijn die nooit concreet geworden?

21 juli 2015 om 18:16

Denk dat die nooit concreet zijn geworden. Of ze konden/wilden niet aan de vraagprijs voldoen.

22 juli 2015 om 13:22

En Groningen wil niet wachten, ze willen het liefst dat de selectie voor het begin van de competitie helemaal rond is, voor 9 augustus verwacht ik dus nog één aankoop en misschien zelfs nog wel twee, als Groningen een vervanger van Zeefuik wil halen.

Turuc is toch goeie vervanger die van go ahead

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren