Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen laat Van der Looi junior eerste profcontract ondertekenen

Laatste update:
/

Tom van de Looi heeft woensdag zijn eerste profcontract getekend. De zeventienjarige verdediger annex middenvelder van FC Groningen Onder-19 treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader Erwin van de Looi, die in het verleden zowel speler als trainer was bij de Trots van het Noorden.

Van der Looi ondertekende een driejarige overeenkomst, tot medio 2019. De jeugdinternational begon met voetballen bij ONR, maar kwam al op jeugdige leeftijd in de toenmalige D3 bij FC Groningen. Daar was Peter Hoekstra, de huidige assistent-trainer van het eerste elftal, zijn trainer.

Via diverse jeugdelftallen in Groningen is Van de Looi, wiens vader nu bij Willem II werkzaam is, inmiddels aanbeland in FC Groningen Onder-19. In overleg is er in zijn opleidingstraject nu voor gekozen dat Van de Looi zich verder gaat ontwikkelen en richten op een positie als controlerende middenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan direct wel in de basis, slechter dan wat het nu is zal het niet worden.

Als hij net zo goed kan voetballen als zijn vader kan trainen ziet het er goed uit voor Groningen ..

20 oktober 2016 om 13:52

Weet niet of je het sarcastisch bedoelt, maar zijn vader deed het toch een stuk beter dan Faber nu en ook het spel van Willem II is stukken beter sinds zijn komst...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren