Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen heeft goud in huis: ‘Niet verwacht dat het zo snel zou gaan’

Laatste update:

FC Groningen trok in januari de portemonnee voor de komst van Simon Tibbling, die overkwam van Djurgarden in zijn vaderland Zweden. De middenvelder speelde zich in no time in de basis binnen het team van Erwin van de Looi en maakte afgelopen weekend, thuis tegen SC Cambuur, zijn eerste goal voor FC Groningen. De club gelooft dat het met hem goud in handen heeft en Tibbling zelf hoopt op mooie tijden in Euroborg.

/

Dat hij nu al niet meer weg te denken is uit de Groninger basiself, zag ook Tibbling zelf niet aankomen. “Dat het zo snel zou gaan, had ik niet verwacht. Daarin speelt de manier waarop ik ben opgevangen een grote rol”, legt hij uit in het Algemeen Dagblad. “FC Groningen was al langer in me geïnteresseerd, ik wist veel over de club voordat ik hier kwam. Het goede gevoel dat ik toen kreeg, is vanaf de eerste dag bevestigd.”

Tibbling merkt aan alles dat FC Groningen goed voor hem wil zorgen en hoopt, dat hij het pad kan bewandelen dat een paar bekende landgenoten al plaveiden. “Marcus Berg, Fredrik Stenman, Andreas Granqvist: voor allemaal was FC Groningen het begin van een mooie loopbaan, die ik natuurlijk ook ambieer”, zegt de Zweedse middenvelder.

Ben jij onder de indruk van wat Simon Tibbling laat zien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een mooi talent, wordt nog belangrijk bij Groningen. Alleen jammer dat hij dan weer zei dat hij de club al goed kende. Wikipedia is de club niet goed kennen

16 april 2015 om 08:03

Want jij weet dat hij alleen wikipedia heeft bekeken? Omdat Groningen een grote lijst aan Zweden heeft gehad, waarvan Tibbling er naar mijn weten met minstens 2 heeft samen gespeeld (stenman en Islamovic) en omdat hij al lang gevolgd wordt en verschillende malen contact heeft gehad met mensen van Groningen, kent hij de club wel degelijk goed en niet alleen via Wikipedia.

16 april 2015 om 08:33

Simon heeft contact gehad met Stenman, is al eerder op bezoek geweest. Ze zijn al een hele lange tijd in gesprek.....die jongen en de club hebben boven gemiddelde moeite voor elkaar gedaan en doen dat nog steeds.

Eerst een heel seizoen presteren

Het komt wat mollig over, maar als je vervolgens ziet hoe snel hij is met de bal aan de voet, heerlijk....

16 april 2015 om 08:46

Laten we hopen dat ajax hem niet haalt en hij moet gaan wennen aan het ''ajax-spel''.

16 april 2015 om 09:23

Hij heeft zijn postuur misschien wat tegen ja, erg atletisch is hij niet gebouwd, maar zoals je zelf aan zegt moet hij echt fit zijn. Hij blijft maar gaan en legt volgens mij de meeste kilometers af van alle spelers.

Als je in Nederland een paar wedstrijden aardig of goed speelt, dan ben je al snel ,,goud waard''.

16 april 2015 om 08:18

94.4% van zijn passes komen aan gemiddeld per wedstrijd en die gaam meestal niet breed .

16 april 2015 om 15:57

Het mooiste vind ik dat Kieftenbelt ook nog eens veel beter tot zijn recht komt. Die was altijd wel goed in balafpakken en tackles maken, maar zijn passing zat nooit een idee achter. Nu doet hij nog steeds hetzelfde, maar hebben we met Tibbling en Chery 2 spelers die de lijnen wel uit kunnen zetten en doet Kieftenbelt gewoon zijn ding.

Echt een op en top middenvelder, tweebenig leuke voetballer, kan een grote gaan worden.

En de fc kan hier straks een leuk transferbedrag voor ontvangen, als het zover is.

Dan heeft heerenveen met larson en thern platina in handen

16 april 2015 om 08:50

Nou ik zou tibbling zeker niet onderschatten. Deze jongen kan erg ver komen.

De jongens waar jij het overigens over hebt ook hoor, larson is ongekend snel met de bal aan de voet.

16 april 2015 om 09:09

Ik denk dat vooral Zweden good
Goud in handen heeft. U19 lichting schijnt ook aardig getalenteerd te zijn

16 april 2015 om 09:14

Maar laten we eerlijk zijn, het is allemaal nog niet zo ver.

16 april 2015 om 09:21

Beide ook hele goede, maar totaal andere spelers die je niet met Tibbling kan vergelijken.

16 april 2015 om 09:48

Dan heb jij de interview in de VI niet gelezen met Larson, Thern en Tibbeling.

Daarin bevestigen Larson en Thern dat Tibbeling de beste van de 3 is. Dus dan zou Tibbeling platina zijn en de andere 2 goud ;-)

Echt een toppertje in wording. Leid zelden tot geen bakverlies. Geweldige balcontrole, kort kappen draaien. Af en toe mag het iets directer van mij maar dat komt vast goed! Erg blij met King Tibbling

16 april 2015 om 16:36

Echt een goeie voetballer. Zou hij niet naar feyenoord kunnen gaan als clasie weg gaat ? Zoals je al zegt geweldig balcontrole, kort kappen maar natuurlijk ook snel aan de bal. Een middenveld met el ahmadi toornstra en tibbling zou mooi zijn. Met vilhena zou ik eigelijk niet weten wat er gaat gebeuren nu want ik las dat hij hoe dan ook weg wilt gaan.

Heeft tot nu toe maar 1 mindere wedstrijd gespeeld, de rest was allemaal goed tot zeer goed. Best wel knap, heeft natuurlijk al een competitie in Zweden er op zitten. Wel even rust gehad tussendoor natuurlijk, maar knap om je zo snel aan te passen. Gaan we nog veel plezier aan beleven.

Toch zou ik een loopbaan als Berg, Stenman en Granqvist niet ambiëren als ik hem was.. Is het toch niet heel goed mee afgelopen..

16 april 2015 om 12:05

Berg prima bij Pamathinaikos en Granqvist ook goed gedaan bij Genoa.

je eerste doelpunt maken tegen nienhuis is nou ook niet echt een prestatie

16 april 2015 om 14:14

Haal je nu je eigen keeper onderuit?goed bezig. Simon is gewoon een goede speler die veel gaat betekenen voor de fc.

16 april 2015 om 17:51

Hahaha kijk het doelpunt even terug, was keurig geplaatst in de hoek en zat nog een misselijk stuitje in....
Vanwege dat doelpunt hoef je eigen keeper absoluut niet te gaan afzeiken!

17 april 2015 om 00:55

van die afstand mag een geplaatste bal er nooit in

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren