Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen knokt zich na flater Kjell Scherpen naar gelijkspel tegen Vitesse

Laatste update:

FC Emmen heeft zich in eigen huis naar een punt geknokt tegen Vitesse. De Arnhemmers leken op rozen te zitten toen Million Manhoef en Carlens Arcus voor een 0-2 voorsprong zorgden. Vlak voor rust ging Kjell Scherpen de fout in door een simpel ogend schot te lossen en daar wist Jasin-Amin Assehnoun van te profiteren. Vijf minuten voor tijd zorgde een eigen doelpunt van Dominik Oroz ervoor dat de ploegen genoegen moesten nemen met een punt. Emmen staat nu steviger zestiende, terwijl Vitesse de twaalfde positie bekleedt.

Emmen ging in de vorige speelronde kansloos onderuit bij RKC Waalwijk (2-0). Ten opzichte van dat duel keerden Miguel Aráujo, Lorenzo Burnet en Assehnoun terug in de basis, terwijl Mike te Wierik, die debuteerde, eveneens mocht starten. Michael Heylen, Julius Dirksen, Richairo Zivkovic en Ole Romeny startten niet. De laatste twee waren niet fit genoeg om te starten. Aan de kant van Vitesse stond Scherpen onder de lat. De doelman nam het op tegen de zijn ex-club. Davy Pröpper begon voor het eerst sinds 19 december 2021 in de basis in een officieel duel. Twee andere ex-PSV'ers, Nicolas Isimat-Mirin en Marco van Ginkel, begonnen op de bank.

Na ruim vijf minuten spelen kreeg Te Wierik de kans om bij zijn debuut te scoren. Scherpen dook onder een voorzet door, waarna de verdediger bij de tweede paal net niet goed bij de bal kon. De openingsfase van de eerste helft was weinig verheffend, al probeerde Matús Bero het met een verfijnd schot, dat kon worden gepakt door Mickey van der Hart. Aan de andere kant werd Emmen even dreigend via Burnet, maar het ontbeerde zijn schot aan de nodige kracht. Aan de poging van Maximilian Wittek aan de andere kracht ontbrak het niet aan kracht. Van der Hart redde moeizaam, maar had op de rebound van Bero een beter antwoord in huis.

Vlak na het geblesseerd uitvallen van Brenet kwam Vitesse op voorsprong. Na een fraaie pass van Kacper Kozlowski rondde de aanvaller in de korte hoek af: 0-1. Tien minuten voor rust werd het 0-2. Melle Meulensteen stuurde Arcus diep, die doorliep en in de korte hoek raak schoot. Toch ging Vitesse niet met een lekker gevoel naar de kleedkamer, want Emmen kwam vlak rust op 1-2. Scherpen kon een ogenschijnlijk simpel schot van Mark Diemers niet vasthouden en zag de afvallende bal binnengetikt worden door Assehnoun.

Na de onderbreking speelde het spel zich vooral op het middenveld af en bleven mogelijkheden schaars. Keziah Veendorp zorgde 25 minuten voor tijd bijna voor de gelijkmaker. De middenvelder schoot van net buiten het zestienmetergebied rakelings naast. Na een scherpe voorzet van Jari Vlak leek invaller Romeny binnen te kunnen lopen, maar Ryan Flamingo wist dat ternauwernood te voorkomen door de bal lichtjes van richting te veranderen. De gelijkmaker kwam er vijf minuten voor tijd alsnog. Romeny speelde Flamingo uit, gaf voor en zag Oroz de bal over zijn eigen doellijn werken: 2-2. Meteen daarna was Mohamed Sankoh aan de andere kant gevaarlijk, maar tot een treffer leidde het niet.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1PSV3127318684
2Feyenoord3123625675
3FC Twente3119662863
4AZ3016772455
5Ajax3113108749
6NEC30121171547
7FC Utrecht301299245
8Go Ahead Eagles3111911342
9Sparta Rotterdam3011712240
10sc Heerenveen3110615-1436
11Fortuna Sittard309813-1835
12Almere City FC3171212-2033
13PEC Zwolle308814-1832
14Heracles Almelo309516-2232
15Excelsior3151115-2026
16RKC Waalwijk306618-2124
17FC Volendam304719-4419
18Vitesse304521-46-1

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Scherpen blijft blunders maken, maar het was ook weer De Grote Nijhuis Show.

Net zoals Manschot zou Nijhuis een forse tijd even naar de F-jes gedegradeerd moeten worden. Wat een slecht scheids....

Vitesse heeft dit zichzelf ook gedeeltelijk aangedaan, maar Nijhuis helpt absoluut niet met zijn absurde stijl van fluiten.

5 februari 2023 om 00:16

Helemaal gelijk in, Scherpen moet gewoon dat kinderschotje van Diemers pakken ga je 2-0 de rust in niets aan de hand, maar het is wel lekker als je een scheidsrechter binnen de lijnen hebt staan die niet probeert zelf op de voorgrond te staan ongelofelijk wat een irritante vent is dat toch, als een analist van ESPN na de wedstrijd al zegt ik vond Nijhuis echt wel in het voordeel van Emmen fluiten dan heb je toch gewoon een slechte wedstrijd gefloten of zie ik het nou verkeerd

Wat speelde Vitesse vréselijk slecht de tweede helft. Zo kennen we het weer! Maar wat is Nijhuis toch een gigantische grap.

4 februari 2023 om 22:18

Precies dit alle vorige wedstrijden zitten knokken ( als het voetballend niet gaat strijd leveren dit kon ik zeer waarderen ) en dan zie je deze 2de helft zo slecht maar vooral 0 inzet!! Vreselijk en een hele goede reden voor mensen om voor dit spel niet naar het stadion te komen!

Wat heb ik mij als neutrale toeschouwer toch geërgerd aan die Bas Nijhuis. Het is een parodie op een scheidsrechter. Er worden gewoon mensen op de voet/enkel gestampt, meneer staat erbij en kijkt er naar - en laat doorspelen.

Op een gegeven moment waren van de vier gele kaarten er drie voor aanmerkingen op de leiding. Meneer maakt er zelf een teringzooi van, maar als je er wat van zegt heb je het gedaan. Zou die Bas ook niet eens doorhebben dat mensen soms helemaal klaar met hem zijn, dóór hemzelf. Dat híj de oorzaak is, met zijn rare manier van fluiten.

Je hebt een verschil tussen mannelijk voetbal toestaan. En gewoon duidelijke overtredingen negeren om zelf interessant te doen. Bas doet dat laatste. De grote Bas Nijhuis show, bah.

4 februari 2023 om 22:57

Wel mooi hoe hij die vervelende Bero die weer op de grond een blessure lag te faken liet liggen en het spel door liet gaan, dat mag ik dan graag wel weer zien.

4 februari 2023 om 23:03

Daar werd ie toch gewoon op z'n voet getrapt of was dat weer een ander moment?

4 februari 2023 om 23:10

Licht contact, maar toen Nijhuis liet doorspelen ging die meteen staan en wegrennen.

5 februari 2023 om 00:10

Licht contact ??? Echt vol op zijn voet, gewoon niets anders dan een overtreding en dan fluit die lanterfanter niet maar geeft hij binnen 10 seconden 2 spelers geel voor praten bah wat een irritante arrogante vent is die Nijhuis toch

4 februari 2023 om 23:27

Normaal kan ik Nijhuis wel waarderen als scheidsrechter. Vandaag was het weer wat te ver over de limiet.

Maar veel belangrijker, wanneer haalt Cocu die Scherpen er nou vanaf. Je kunt beter een extra doelpaal opstellen, dat kost je minder punten. Ik blijf het herhalen, maar die jongen kan er helemaal niks van! Het enige wat hij heeft van een keeper is zijn postuur. Verder kan mijn 9 jarige nichtje beter een bal vangen dan hij! Het is een aanfluiting die wekelijks (doel)punten kost, terwijl ze een veel betere keeper op de bank hebben zitten.

5 februari 2023 om 00:24

Ik vind Reiger ook beter dan Scherpen. Die is wat wisselvallig met voorzetten en corners. Maar meevoetballend en qua algemene keepersqualiteiten vind ik hem stabieler. Zag de hele noodzaak van die hele huur van Scherpen dus ook totaal niet in.

5 februari 2023 om 00:52

Ik vind reiziger ook 3x niks laatst weer tegen Twente stuntelen dan heb ik liever Schubert. In de zomer maar is weer opnieuw op zoek gaan 🤧

5 februari 2023 om 00:11

Precies die man wil iedere wedstrijd man of the match zijn verschrikkelijk

Onvoorstelbaar eigenlijk dat Ajax nog 5 miljoen voor Scherpen heeft mogen ontvangen. Had Vitesse dit seizoen niet beter Gorter kunnen huren in plaats van Scherpen?

Ik wil niet zeggen dat Gorter foutloos is, maar zie meer potentie in hem dan Scherpen.

Die Scherpen is ook wel echt een blundermachine. Elke keer wel een slippertje van die kerel. Zou hem gewoon banken als Vitesse zijnde. Kost je gewoon weer punten…

4 februari 2023 om 22:13

Dan ken je onze andere keepers nog niet 🙄

4 februari 2023 om 22:27

Wauw die zijn nog slechter dan hij? Tja is erger dan ik dacht haha

Moet gewoon een keer paal en perk aan het fluiten van deze scheids gesteld worden! Fluit volgens zijn eigen regels, belachelijk.
Emmen echt een leuk voetballende ploeg en hoop dat ze erin blijven, altijd met de intentie naar voren.
Diemers echt matige speler zeg, dat gedraai van m om gek van te worden echt geen aanwinst!

Nijhuis, wat 'n drama. Fluit niet bij overduidelijke overtredingen en gaat daarna tof lopen doen als iemand daar terecht wat van zegt.
Meer door laten spelen is prima maar er zijn wel grenzen, dit sloeg nergens op.

5 februari 2023 om 22:29

Nijhuis fluit niet omdat hij de confrontatie niet aangaat. Als er wat gebeurd zie je Bas altijd snel een andere kant op rennen. Bij opstootjes idem dito hij durft nooit wat te zeggen.

Baal van het gelijke spel wat nergens voor nodig was.
Eerste helft geen vuiltje aan de lucht totdat Scherpen weer zo'n ketser maakt.
Maar dan nog sta je 1-2 voor en verdomd Cocu aanvallend te blijven spelen met Vitesse.
Allereerst snap ik al niet waarom hij Vidovic niet meteen in de basis zette zoals tegen Heereveen dan had Vitesse al voor de rust met 1-3 voorgestaan.
Propper in de basis prima maar dan niet op de positie van Vidovic maar ipv Kozlowski.
Vervolgens alsnog Vidovic als aanvaller ingebracht maar tegelijkertijd Mannhoef die ook aanvallend voor gevaar zorgde er aan de ander kant afgehaald en een extra verdediger ingebracht.
Dat je 5 minuten voor tijd een 1-2 over de streep wil trekken alla maar niet al de laatste 20/25 waardoor er aanvallend niks meer gebeurde en je alleen achteruit liep te voetballen en de druk achterin alleen maar groter werd.

4 februari 2023 om 22:56

Ik zou Vidovic graag in de spits willen zien voor Bialek, die laat echt helemaal niks zien. Kozlowski is naar mijn mening te belangrijk om te banken.

5 februari 2023 om 00:07

Precies dat dacht ik nou ook die Bialek komt echt te kort maakt zulke domme overtredingen ook en dan wordt hij vervangen door Sankoh die snapt er echt geen hout van

5 februari 2023 om 00:31

Haha Kozlowski banken. Zijn er nog andere spelers bij Vitesse die zo een assist kunnen geven als die 1-0?

Het zit Scherpen ook niet echt mee… hij blijft maar schutteren. Het is iedere week taak. Op deze manier gaat hij ook hier niet lang onder de lat blijven staan.

Zo'n 2e helft waarin je de wereld aan kansen krijgt...
Zo jammer dat je dan net niet een Zivko of Darfalou tot je beschikking hebt.

5 februari 2023 om 00:05

Welke kansen ??? 1 schot van Veendorp na een afgeslagen voorzet

5 februari 2023 om 20:56

Kijk nog eens een keer de pot, maar dan zonder een Arnhem bril

5 februari 2023 om 23:52

Heb ik nou serieus naar een andere wedstrijd gekeken dan, Emmen was de 2e helft veel beter dan Vitesse maar ik heb echt geen kansen gezien hoor

Pffff ik heb me dood lopen ergeren aan die Nijhuis ongelofelijk, ik dacht dat een scheidsrechter juist onopvallend moest zijn mijn god die man wil echt iedere wedstrijd man of the match zijn volgens mij, wat een misselijk mannetje 3 gele kaarten voor opmerkingen op de leiding ( welke leiding ??? ) wat een droeftoeter, oh ja nog even 1 ding kunnen jullie voorstellen dat Kjell Scherpen de beste van onze 4 keepers zou moeten zijn pfffg kun je nagaan wat een niveau onze keepers hebben, een vreselijke ketser op het pupillenschotje van Diemers, 2 meter 5 zijn en 3 keer onder een corner doorgaan het is bijna zielig, wat zullen ze in Emmen in hun ogen wrijven dat ze deze keeper ooit hebben kunnen verkopen en dan ook nog eens voor een mega bedrag

Sorry maar dit is misschien heel off topic maar wil een statement maken tegen voetbalzone .....waar zijn jullie mee bezig voetbalzone elke x die irritante kut reclames die je niet weg kan drukken en heel hard geluid maken. En dan nog die reclames waar je 4 paginas naar beneden moet scrollen voor je tekst of antwoorden krijgt stopt daar eens mee ...
Heel erg irritant

Een flater van Scherpen, what’s new? Dit is toch gewoon de slechtste keeper van de Eredivisie? In de KKD zijn er zat betere keepers.

De blunder van scherpen word groter gemaakt dan de reddingen die die zeker maakte en behield lange tijd de 0

Ik vind het raar dat over het houdbare schot van Scherpen alles in detail benoemd wordt, maar het houdbare schot in de korte hoek bij Van der Hart wordt geen woord gerept. Alsof we bij Scherpen elk missertje uitvergroten en bij andere keepers dat niet doen. Dat vind ik niet heel objectief.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren