Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fàbregas: ‘Je maakt hem wel heel oud, hij is maar drie jaar ouder dan ik’

Laatste update:

Cesc Fàbregas denkt dat Andrés Iniesta nog wel even mee kan op topniveau. De middenvelder van Chelsea staat dinsdag tegenover zijn collega van Barcelona, met wie hij samenspeelde in Camp Nou en in het nationale elftal van Spanje. "Hij is nog steeds goed. Voor een speler als hij maakt leeftijd niet zoveel uit", zegt Fàbregas in de Spaanse pers.

Dit seizoen springt trainer Ernesto Valverde voorzichtig om met Iniesta. De clubicoon maakte maar tweemaal de negentig minuten vol. Fàbregas blijft onder de indruk van wat Iniesta laat zien. "Als je zoveel talent en klasse hebt, kun je door tot je bijna veertig bent. Het is natuurlijk wel belangrijk of je het fysiek nog redt, want daar hangt in het moderne voetbal veel van af. Maar soms kun je dat compenseren met je intelligentie en kwaliteit."

Voor Fàbregas was Iniesta geen 'idool' toen de Chelsea-middenvelder in de jeugdopleiding van Barcelona speelde. "Je maakt hem met die vraag wel heel oud. Hij is maar drie jaar ouder dan ik. We speelden samen bij Spanje Onder-21. Vanaf mijn achttiende stond ik met Iniesta op het veld. Daarom zag ik hem nooit als idool, maar als een teamgenoot en persoon voor wie ik veel bewondering heb", geeft hij aan. Als kind genoot hij van Josep Guardiola en Luis Figo. "Dat waren waarschijnlijk de twee spelers tegen wie ik als kind het meest opkeek."

Wat verwacht jij dinsdag van Chelsea - Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fabregas heeft weinig maar ook veel uit zijn carriere gehaald, zou nu al 10 jaar zowat de beste middenvelder (na Iniesta, Xavi) kunnen en moeten zijn, maar heeft echt flinke mindere perioden gehad. Maar heeft ook alles gewonnen wat er te winnen valt en is instrumenteel geweest in bepaalde periodes. In vorm is het een genot om naar hem te kijken.

18 februari 2018 om 11:40

In zijn eerste jaar bij Chelsea vond ik hem weer geweldig maar daarna was het direct weer wat minder, dus daar heb je gelijk in. Bij Barcelona zijn al meer topspelers gesneuveld.

18 februari 2018 om 11:56

Als Fabregas speelt is hij echt geweldig, maar het probleem is dat 343 soms niet werkt bij hem. 352 past beter bij hem.

18 februari 2018 om 11:41

Fabregas in z'n beste tijd bij Arsenal heb ik zelden gezien bij zo'n jonge speler.

18 februari 2018 om 12:09

Hij was geweldig bij Arsenal Ja! Wat heb ik genoten en naar mijn me in had ie die club niet moeten verlaten voor Barça. Wat natuurlijk begrijpelijk was he.. een kind van Barça dat terug kan. Maar bij Arsenal kwam hij zo goed uit de verf.. wat heeft Arsenal ook spelers gehad he.. als die wat langer binelkaar hadden gebleven..

18 februari 2018 om 12:32

Zonde he ! Er zijn ontzettend veel goede spelers vertrokken bij Arsenal. Jammer dat ze niet konden concurren met Money spender Clubs. Ze vertrokken eerst voor een beter salaris en later kwam de reden van prijzendroogte voorbij. Zou dat komen door de komst van het nieuwe stadion? Arsenal toch altijd een CL-club met een echte visie. Ook altijd wel blessure golven gekend. Maar goed hoop op een terugkeer in de top net zoals Liverpool.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren