Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Fans wijzen slechtste Ajacied aan: ‘Sorry, maar hij kan echt niet voetballen'

Laatste update:

Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters ging voorafgaand aan het Europa League-duel tussen Ajax en Olympique Marseille de straat op rondom de Johan Cruijff ArenA. Daar vroeg hij fans van Ajax naar hun verwachtingen van De Klassieker en wie zij momenteel als de slechtste Ajacied zien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax gaat deze pot niet winnen en Rensch en Mansvverk zijn zeker de zwakste schakels.Ajax heeft de zwakste rest verdediging ooit, die ik van Ajax heb gezien. Niemand weet wat er moet gebeuren bij balverlies en als Feyenoord blijft jagen zullen ze Ajax overklassen.

23 september 2023 om 19:32

Mannsverk heeft 45 minuten bij Ajax gespeeld en was volgens veel Noorse volgers een van de beste spelers van die competitie.

Hebben zij het verkeerd gezien of zien de Ajacieden het goed na 45 minuten?

23 september 2023 om 20:41

Overklassen?
Als je alle namen op een rijtje zet heeft Feyenoord nou ook weer geen wonderelftal hor.
Ze zijn alleen beter op elkaar ingespeeld.
Met het thuisvoordeel wat Ajax heeft kan Ajax best van Feyenoord winnen.

Denk dat Feyenoord met iets teveel zelfvertrouwen het veld op gaat en dat kan ze nog wel eens op gaan breken.

Bij Ajax voetballen echt geen koekenbakkers hor.

Rensch en Mansvverk staan niet eens in de basis, dus hoe kunnen ze dan de zwakste schakels zijn?

23 september 2023 om 22:02

Een wonderelftal is misschien wel overdreven, maar ben er wel een beetje klaar mee dat er zogenaamd weinig kwaliteit bij Feyenoord zou staan en alles de hand van de trainer is. Feyenoord heeft de 3 beste CV's van de Eredivisie in de selectie, de beste spits, de beste rechtsback en met Ivanusec en Paixao ook prima buitenspelers, terwijl ook het middenveld steeds beter gaat draaien. Natuurlijk doet Slot het geweldig, maar ook kwalitatief heeft Feyenoord een goed team.

23 september 2023 om 22:36

@Vazieman: Wel opvallend dat een hoeveelheid supporters van Ajax die blijkbaar geen verstand van voetbal hebben dit blijven roepen. Feyenoord is vorig seizoen kampioen geworden met nagenoegen hetzelfde elftal en dat waren in het begin van het seizoen ook 9 nieuwe spelers. Dus je kan wel met allerlei excuses komen, maar Ajax heeft op het moment gewoon minder goede spelers dan Feyenoord. Accepteer het nu maar gewoon. Ajax-Feyenoord blijft een wedstrijd op zichzelf, maar Feyenoord heeft gewoon de beste papieren.

23 september 2023 om 23:33

Feyenoord heeft best een goede selectie. Maar met name het middenveld heeft zonder die Pool met de lastig te spellen naam en Kokcu toch wel een jasje uitgedaan.

Daarbij hebben ze welgeteld drie goede wedstrijden gespeeld dit seizoen: tegen Utrecht en Almere die stijf onderaan staan/stonden, en een Heerenveen dat vandaag ook een pak slaag krijgt van nota bene Excelsior.

Tegen Celtic, Fortuna, Sparta en PSV was het verder weinig overtuigend.

Wederom: dit Feyenoord heeft best een goede selectie, en acht ik momenteel ook een klein stapje verder van Ajax. Maar dat gedrag alsof Feyenoord een soort Liverpool is en heel Nederland daar bang voor moet zijn, kom op zeg.

Als wij als donderdag spelen zonder de domme fouten achterin hebben we gewoon een goede kans te winnen.

24 september 2023 om 01:16

Kijk vooral alles door een roze bril. Ik ben blij dat Feyenoord terug lijkt en ik hoop op mooie spannende competities.
Maar de spelers van Feyenoord zijn over het algemeen helemaal niet bijzonder.
Het verschil ligt echt bij de trainer.

Wat heeft Feyenoord nou lopen dat echt goed is. Een voor eredivisie niveau een degelijke spits, een degelijke verdediger en een goede keeper die vaker geblesseerd is dan dat die speelt.

Feyenoord is het toonbeeld van een goed elftal, dat goed op elkaar is ingespeeld met een goede tactiek die klopt bij de spelers.

24 september 2023 om 02:32

Martijn R: Niemand doet of Feyenoord Liverpool is, dat maak jij ervan . Feyenoord hoeft ook geen Liverpool te zijn om Ajax op dit moment te kunnen verslaan. Ik zal niet bij voorbaat zeggen dat Feyenoord Ajax wel even verslaat, maar het heeft er kwa spelbeeld wel alle schijn van dat die wel heel wat beter is dan Ajax, want daar zit op het moment gewoon heel weinig lijn in, net zoals het bestuur en de technische afdeling overigens. Snap dat het moeilijk is om dat te moeten toegeven, maar vind het wel heel sneu hoe men zich steeds in alle bochten wringt om het, vooral voor zichzelf, te ontkennen. Feyenoord doet het wel goed, maar…..de maar komt er altijd achteraan.

Heel het Ajax team speelt gewoon slecht. Ook tegen Marseille hadden ze veel balverlies en slechte passes. Al die spelers die ze afgelopen zomer hebben binnengehaald hadden ze beter met veel minder geld moeten doen. Het team is nu alleen maar erger geworden. En hoe kan je als Ajax zijnde 12e staan in de Eredivisie? Tegen de Twente was echt een beroerde wedstrijd. En dan moet ik nog even bedenken dat Ajax in seizoen 2018/2019 nog in de halve finale van de CL zat. Zo groot verschil binnen zo'n korte tijd. Nu is het alleen Hato en Vos die de lichtpunjes bezorgen, maar dat is zeker niet voor de winst. De rest van het team is gewoon onzin. En hoe kan je stranden tegen Twente en vervolgens een week later van Feyenoord winnen? Ik denk het niet hoor.

24 september 2023 om 01:26

Mwhah.
Ik denk dat Feyenoord ruim wint;

Maar als je realistisch bent;
Ajax was gelijkwaardig tegen een tegenstander dat beter is dan Twente.
En begin vd wedstrijd echt beter waren.

Oftewel Ajax maakt vooruitgang. Geef het een paar weken en dan kunnen we het echt beoordelen.

Gorter verrast iedereen met uitstekend keeperswerk. Sosa uitstekend. Taylor was goed. Forbs laat flinke klasse zien. En bergwijn is een topspeler. Hij moet het alleen even laten zien.

24 september 2023 om 09:49

Ga in grote mate met je mee qua oordeel, behalve dat Bergwijn een topspeler is, die is namelijk de meest tegenvallende de afgelopen wedstrijden. Ik zou hem dan ook niet opstellen en Godts op zijn plek laten spelen. Lekkere frivole, frivole voorhoede. En achterin, ja, dat is nog wel even voordat die goed zijn ingespeeld, maar stuk voor stuk goeie voetballers. De wedstrijd tegen Feyenoord komt nu nog wat te vroeg ben ik bang, maar per saldo is het team van Ajax uiteindelijk zeker niet minder.

Pure onzin. Ik hou oprecht van Ajax, ben er helemaal gek van. Het enige wat me ongelooflijk stoort aan mijn cluppie zijn sommige mede-supporters. Dit soort uitspraken ook. Hoe haal je het in je hoofd?

Rensch is nog rete-jong en zit langer in een vormdip dan gehoopt. Maar hij kan echt wel ballen hoor, Hij heeft alleen vertrouwen nodig, en als de supporters zich zo opstellen gaat dat bij ons niet gebeuren. Zal je zien, speelt hij over twee jaar de sterren van de hemel bij PSV, nog altijd pas 23 jaar oud.

De ander, Mannsverk, heeft pas 45 minuten in een voor hem onbekend elftal gespeeld terwijl hij stijf stond van de zenuwen. En hem dan nu al afschrijven. Geef de man wat tijd om te acclimatiseren en zijn ritme te vinden. Geef hem 10/20 wedstrijden en beoordeel hem dan.

Ik walg soms echt van dit soort uitspraken. In mijn ogen ben je dan geen echte supporter.

24 september 2023 om 12:56

Hoeveel vertrouwen moet Rensch nog krijgen dan? Nog 2 jaar? En hoe kan je nog van een vormdip praten als hij al ruim anderhalf seizoen nauwelijks fatsoenlijk gespeeld heeft?

Die jongen heeft meer vertrouwen dan wie dan ook gekregen bij Ajax. Kristensen en Sanchez hebben geen fractie van dat vertrouwen gekregen.

Dat spelers te vroeg afgezeken worden ben ik met je eens, maar Rensch mag gewoon oprotten, die heeft totaal geen zelfreflectie en is elke wedstrijd de slechtste. Hij wordt niet aantoonbaar beter en blijft dezelfde fouten maken. Het is een godswonder dat die jongen het Ajax shirt nog mag dragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren