Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Falcao gaat komend seizoen afschuwelijk vaak de bank warm houden’

Laatste update:

Jamie Redknapp gelooft niet in een wederopstanding van Radamel Falcao bij Chelsea. Vorig seizoen verhuurde AS Monaco de Colombiaanse scherpschutter aan Manchester United, maar die samenwerking kwam geen moment van de grond. José Mourinho denkt in het seizoen 2015/16 alsnog het allerbeste in El Tigre naar boven te kunnen halen, maar analyticus Redknapp is kritisch. Hij wijst erop dat Chelsea toch Diego Costa al heeft.

/

“Falcao gaat komend seizoen afschuwelijk vaak de bank warmhouden. Ik heb hem zien spelen in zijn dagen bij Atlético Madrid en daar was hij een van de allerbeste centrumspitsen die ik ooit heb gezien”, zegt Redknapp complimenteus tegen Sky Sports. “Nu is hij vertrokken naar Chelsea, maar wat ze daar nodig hebben is een spits die ondanks zijn gebrek aan speeltijd toch wel opgewekt en gelukkig is.”

“Een spits die af en toe invalt als er iemand geblesseerd raakt. Want kijkende naar de selectie bij Chelsea moet hij concurreren met Diego Costa, die eerste keus zal zijn. Ik denk dat elke supporter van Chelsea dat weet. Daarachter hebben ze dan Loïc Rémy nog, dus ik vind het frustrerend dat Falcao dan zegt dat hij met plezier deel gaat uitmaken van de selectie. Ik denk dat hij beter kan dan dat”, zegt Redknapp, die een prominentere rol wil voor Falcao. Hij denkt wel dat Chelsea gebaat is bij de huurovereenkomst met Monaco.

“Misschien zal hij er inderdaad af en toe bijkomen en zo nu en dan een doelpunt maken. Maar een vaste basisplaats? Nee, niet zolang Diego Costa fit is”, vermoedt Redknapp. De 29-jarige Falcao speelde van 2011 tot 2013 voorin bij Atlético Madrid en maakte in die periode liefst 52 doelpunten in 68 wedstrijden. Daarna vertrok hij naar Monaco en nam Diego Costa, die al sinds 2010 tot de selectie behoorde, zijn plek voorin over. Een jaar na Falcao’s vertrek werd Diego Costa verkocht aan Chelsea.

Denk je dat Jamie Redknapp gelijk krijgt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Falcao gaat genoeg minuten maken, ik zie Falcao nog steeds als een topspits ook al heeft hij gefaald bij Manchester United onder andere door Louis van Gaal. Diego Costa is vaak geblesseerd en daar moet je toch een vervanger voor hebben. Je speelt 60 wedstrijd per seizoen bij Chelsea, Jamie Redknapp moet niet onzin praten. Deze man gaat het maken als die vertrouwen krijgt van Mourinho, waar die een meester in is.

4 juli 2015 om 00:08

"onder andere door Louis van Gaal"

Wattan? van Gaal heeft hem in het begin een aantal kansen gegeven.. en kom op man.. dat zeg er alles behalve goed uit.. Kun je van Gaal toch niet kwalijk nemen?

4 juli 2015 om 00:09

Hij gaat het maken in de zin dat hij Torres doet vergeten zeker wel. Gefaald door Van Gaal wat een onzin zeg. Hij mocht geen Torres rol vertolken dat deed hem de das om.

4 juli 2015 om 00:14

Zie remy meer minuten maken als hij blijft. Zag falcao in de copa en daar speelde die als een flapdrol. Maar wie weet hopelijk kan die vlammen. Maar die kans is erg klein imo.

4 juli 2015 om 12:06

Rémy is beter dan de huidige Falcao, maar niet qua naam en Mourinho zal willen bewijzen dat hij Falcao aan de praat kan krijgen, Falccao zal z'n kansen wel krijgen.

4 juli 2015 om 00:19

Ik denk dat Falcao niet gelukkig zal zijn met zo nu en dan een wedstrijdje Capital One Cup tegen een laagvlieger uit de Championship. Mourinho is namelijk niet iemand die van onzerheid houdt in zijn team. Aangezien Falcao verre van in vorm is, zal hij niet vaak aan spelen toekomen.

4 juli 2015 om 08:48

Sorry, maar wat heeft van Gaal hiermee te maken? Ik heb vorig seizoen alle wedstrijden van United gezien, en je ziet aan Falcao dat die blessure hem mentaal echt heeft geraakt. Hij speelt zonder vertrouwen en je merkt aan alles dat hij angstig is.

Ik vraag me af of Mourinho Falcao wel weer aan het scoren krijg, Falcao lijkt een sympathieke jongen dus ik gun het hem wel.

4 juli 2015 om 10:37

Kan iemand me hier vertellen waarom Monaco hem maar blijft verhuren? Heb weinig van hem meegekregen in die competitie..

4 juli 2015 om 11:29

Omdat Monaco volgens mij weinig te zeggen heeft over de speler. Hij is deels eigendom van Doyen, die bepalen eigenlijk waar hij komt te voetballen. Zijn overgang naar Monaco en ook naar Athletico en Porto, werden mogelijk gemaakt door Doyen.

Kan niet geloven dat deze idioot de neef is van super frankie. Heeft letterlijk geen voetbal kennis.
OT: Falcao word gewoon tweede spits hij mag al blij zijn dat hij bij ons nog een kans krijgt. Als hij het goed doet hoeft hij niet de bank te verwarmen. Waarschijnlijk word het weer een torres dus ik geef jamie hier gelijk.

4 juli 2015 om 00:31

Ik denk echt dat Mourinho het beste in spelers naar boven haalt. Van Gaal heeft hem niet zoveel kansen gegeven omdat hij doelpunten nodig had en er weinig ruimte was voor slordigheden. Mourinho zet al vanaf het begin al minder druk op hem door hem al gelijk op het tweede plan te zetten. Zo kun je je gemakkelijker naar boven werken. Bij vGaal moest Falcao er gelijk staan.

Als vervanger van en soort van tweede Torres kan hij van grote waarde zijn, Dan zie ik hem zeker niet falen. Hij kan Torres doen vergeten. Hij wordt van onschatbare waarde voor Chelsea.

4 juli 2015 om 00:16

Wat hoop ik dat Falcao aankomend seizoen opstaat en een hoop monden zal snoeren. Vooral die van Redknapp. Ik persoonlijk zie 'm wel slagen daar.

Falcao wordt waarschijnlijk ook gewoon voor de bank gehaald. Costa is de absolute nummer een spits en Mourinho gaat ook niet opeens met twee spitsen spelen. Remy wil vertrekken omdat hij meer wil spelen en Falcao gaat hem vervangen op de bank.

4 juli 2015 om 00:48

Bankzitter met een Weeksalaris! van 235.000, belachelijk.
Alsof je ineens moet verwachten dat hij de pannen van het dak gaat spelen, terwijl hij het jaar ervoor geen knikker heeft geraakt bij United.
Hadden ze beter kunnen investeren in iemand als Lacazette.

4 juli 2015 om 01:16

Een weeksalaris van 137.000 euro. Dat is al bijna de helft van wat hij het afgelopen seizoen verdiende. En Lacazette zou ook gewoon veel salaris kosten.

4 juli 2015 om 12:08

Alsof Lacazette op de bank wil, het jaar voor het EK in eigen land. En sowieso omdat hij zich nog moet ontwikkelen, moet die ergens 1e spits zijn.

4 juli 2015 om 03:21

Denk niet dat Remy zal vertrekken, de geruchten over een transfer naar West Ham en Swansea waren niets concreet als je ziet hoe ze uit tabloids zoals de Daily Star en Daily Mirror zijn voort gekomen. Daarnaast lijkt Remy nooit z'n onvrede hebben geuit tijdens of vlak na het seizoen over z'n rol binnen het team dus ik zie niet waarom hij zou vertrekken.

Falcao is in vorm een betere spits dan Costa, dat weet iedereen. Verbaast me niks als hij 1espits wordt

Stel dat hij zn vorm hervind van zijn atletico tijdperk dan vrees ik echt voor chelsea als ze dan 4-4-2 spelen met falcao en costa in de spits 😱😱

4 juli 2015 om 01:14

Doen ze niet. Mocht hij zn vorm hervinden, dan heb je een wereldduo. Maar dan nog.. hazard laat je niet verdedigen, die moet als vleugelspeler spelen. Cuardado kun je ook afschrijven dan.

4 juli 2015 om 01:15

Hazard-fabregas-matic-Willian/guardado erachter. Niet verkeerd maar misschien wat aanvallend voor Mourinho.

4 juli 2015 om 01:19

4-4-2 wordt het echt niet. Hazard blijft op links, Mourinho is niet zo dom om hem na zo'n goed jaar opeens naar het midden te schuiven. Oscar zal ook in de basis blijven is tenslotte het oogappeltje van Mourinho en Willian doet zowel verdedigend als aanvallend prima die gaat ook niet banken.

Ik hoop het eigenlijk niet als Arsenal-fan, maar ik denk dat Mourinho van Falcao echt wel een topspits gaat maken weer hoor. Die knalt er minstens 20 in volgend seizoen .....

4 juli 2015 om 12:11

Ha-ha-ha. Lig er maar niet wakker van. Ik ben nog banger van Cahill in de spits

Helemaal met deze man eens. Falcao was echt een abnormaal goede pure spits. Maar waarom Chelsea hem haalt? Bij Unites was het om te huilen en bij de Copa nog erger..

Die blessure heeft Falcao echt enorm terug geworpen en de enige manier om terug te komen is veel spelen en vertrouwen krijgen. Bij Chelsea is Costa nr 1. Al zal die wel wat blessures en schorsinge krijgen. Mja dan heb je nog Remy wat ook gewoon een enorm goede spits is. Jammer dat die man moet banken eigelijk.

Ben benieuwd.

4 juli 2015 om 04:07

Naja Falcao brengt nu eenmaal weinig risico met zich mee op huurbasis voor een seizoen en z'n salaris wat minder dan de helft is van wat hij bij United verdiende. En dat als 3de spits is gewoon prima hoor, ik bedoel de verwachtingen van hem sowieso laag en slechter dan bij United kan hij het niet doen. Zelfs als hij ruim een handvol meer doelpunten scoort dan hij bij United deed is het al voldoende.

6 juli 2015 om 16:18

Ja, maar toch krijgt hij 130.000.. Waarom dan niet Bamford ofzo? Gebruik die talenten eens.

Sws niet te begrijpen van Falcao z'n oogpunt. Hij moet spelen en minuten maken om weer op z'n top te komen.

Helemaal met deze man eens. Falcao was echt een abnormaal goede pure spits. Maar waarom Chelsea hem haalt? Bij Unites was het om te huilen en bij de Copa nog erger..

Die blessure heeft Falcao echt enorm terug geworpen en de enige manier om terug te komen is veel spelen en vertrouwen krijgen. Bij Chelsea is Costa nr 1. Al zal die wel wat blessures en schorsinge krijgen. Mja dan heb je nog Remy wat ook gewoon een enorm goede spits is. Jammer dat die man moet banken eigelijk.

Ben benieuwd.

Redknapp zegt hier dan ook niets zinnigs, iedereen weet dat hij als 3de spits is gehaald en hij het maximaal enigszins beter kan doen bij United dan dat hij daadwerkelijk z'n vorm van toen hij nog bij Atletico zat weer oppakt.

Jammer dat een speler als radamel niet opteert voor een subtopper, om de wereld te laten zien dan hij nog steeds een top spits is wanneer hij 25+ wedstrijden in de basis staat

Van de bank in Manchester naar de bank in Londen. Het enige verschil is dat hij nu naar een club gaat die CL speelt.

4 juli 2015 om 14:14

Manchester United gaat ook wel Champions League halen.

Waarom begrijpen ze in Engeland niet dat Falcao een speler voor de Primera Division is.
Simpelweg omdat het waarschijnlijk fysiek te zwaar is.
Bij Atletico was hij in supervorm, o.a. topscorer van de competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren