Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FA kent geen mededogen: Vardy moet na charge weken toekijken

Laatste update:

Claudio Ranieri kan voorlopig geen beroep doen op Jamie Vardy. De aanvaller is door de tuchtcommissie van de Engelse voetbalbond voor drie wedstrijden geschorst en moet de duels met Everton, West Ham United en Middlesbrough missen.

/

De 29-jarige Vardy gleed afgelopen zaterdag in het duel met Stoke City (2-2) door op Mame Diouf en werd door scheidsrechter Craig Pawson met een rode kaart van het veld gestuurd. Leicester en de spits gingen in beroep tegen de strafmaat, maar dat heeft niets uitgehaald.

Claudio Ranieri liet na de wedstrijd tegen Stoke al weten dat rood in zijn ogen een zware straf was: “Hij ging voor de bal en niet voor de man.” Diouf kwam er overigens zonder kleerscheuren van af.

Een te zware straf?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volledig terechte schorsing. Het was ook geen glijden zoals in het artikel wordt geschreven maar hij sprong echt vooruit met 2 benen. Dan maakt het niks meer uit of je de tegenstander raakt of wat je intentie was, dat is een manier van inkomen waarmee je het risico neemt om je tegenstander te blesseren. Duidelijke rode kaart en terechte schorsing.

20 december 2016 om 17:37

Ik denk dat je de beelden nog ff moet terugkijken vriend. Hij sprong niet en werd uit balans gehaald door de tegenstander. Daarbij ging hij met zijn wreef naar de bal en niet met noppen vooruit. Doordat hij uit zn balans werd gehaald was het onmogelijk voor hem om zn standbeen (linkerbeen) weg te houden van de tackle, waardoor het leek alsof met intentie met twee benen inkwam. Zwaar overdreven straf.

20 december 2016 om 17:56

Seakel, hij ging vol met zijn noppen vooruit, dus ik weet niet welke beelden jij gekeken hebt. Ook doet hij geen moeite om zijn benen in te houden, integendeel; hij strekt zijn rechterbeen ook nog eens.
2 benen, volledig gestrekt en ook nog eens noppen vooruit. Veel makkelijker wordt een rode kaart geven nauwelijks.

20 december 2016 om 19:15

Ik vind van Vardy ook teveel hoor. Als Aguero 4 krijgt dan moet Vardy 1-2 krijgen. Die van Aguero vond ik zelf minimaal 6 waard.

20 december 2016 om 17:45

Hij komt absoluut van de grond, maar is op moment van contact gewoon netjes op de grond en gaat niet met twee benen recht vooruit.
De rode kaart is begrijpelijk, maar zwaar in mijn optiek. Als je dan wel rojo laat lopen, 2 keer(!!!), dan vind ik dit absoluut zeer zwaar bestraft!!??

20 december 2016 om 18:00

Maar de meesten zijn het er wel over eens dat die 2 overtredingen van Rojo rood hadden moeten zijn. Dat de scheids het niet zag of even de weg kwijt was, betekent niet gelijk dat het invloed moet hebben op deze straf...

21 december 2016 om 00:25

Absoluut mee oneens, het was een onschuldige tackle, weinig mis mee. Ik zou niet zeggen dat hij ongecontroleerd met met 2 benen vooruit sprong. Dit had gewoon een vrijspraak moeten zijn. Maar het te strenge fluiten & straffen in de Premier League zie je hier helaas ook weer. Ik kan me daar zo aan ergeren...

21 december 2016 om 09:14

Scheidsrechters in Engeland zijn zo inconsequent als maar kan. Ik heb Rojo twee keer een overtreding zien maken, die 10x zo erg was als deze, maar geel kreeg. Afgelopen maandag was het weer raak bij Everton - Liverpool... Barkley met een doodschop op Henderson, ook geel.

Jammer maar wel terecht.
Die gaat Leicester zeker missen.

Zware straf hoor. Als ik het vergelijk met wat Ibrahimovic de afgelopen wedstrijden flikte of die man van Everton gisteren tegen Liverpool (donkerrood) dan is het bijna potsierlijk. Hij gleed inderdaad ongelukkig door. De scheidsrechters in Engeland zijn zo enorm slecht.

20 december 2016 om 19:38

Die schouderduw van Zlatan? Of doel je op een andere overtreding?

20 december 2016 om 21:17

In Engeland zijn ze slecht, in Nederland, Duitsland.... Waar zijn ze eigenlijk goed? Of kan je het als scheids per definitie niet goed doen?

Redelijk zware straf voor een fout die in vergelijking met de fout op Henderson , gisteren door barkly, waar deze maar geel voor kreeg ......

En nog steeds vraag ik me af wanneer Fabregas wordt geschorst, is daar nog iets over geschreven of gezegd? Bizar hoor.

Vind het lullig voor Vardy want de sliding was gedurfd maar hij werd net op moment van inzetten aangeraakt waardoor hij uit balans was. 3 wedstrijden Vardy en 4 wedstrijden Aguero vind ik dan, zoals hierboven aangegeven is, een goede vergelijking om de zwaarte aan te geven, want die van Aguero was gewoon een aanslag.

Belachelijke schorsing, dit was gewoon een redelijk onschuldige tackle en zeker geen rood waard. Hij had gewoon vrijgesproken moeten worden. Helaas wordt er in de Premier League tegenwoordig veel te streng gefloten en gestraft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren