Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Exit Ronaldo bij United aanstaande: club en spelers geven duidelijk signaal af

Laatste update:

Het begint er steeds meer op te lijken dat Cristiano Ronaldo zijn laatste minuten voor Manchester United heeft gespeeld. De Portugese sterspeler ligt flink onder vuur in Manchester nadat hij deze week in een interview met Piers Morgan op meerdere manieren hard uithaalde naar zijn huidige werkgever. Inmiddels heeft United een poster van hem op Old Trafford laten weghalen, terwijl zijn teamgenoten Ronaldo na de WK-break volgens The Times ook niet meer terugverwachten op de club.

In het veelbesproken interview uitte Ronaldo onder meer kritiek op de houding en professionaliteit van jonge spelers bij United en gaf hij aan geen respect te hebben voor manager Erik ten Hag. The Times meldt nu dat de andere spelers van the Red Devils de kant van Ten Hag kiezen. Ze vinden dat Ronaldo nooit meer voor de club zou moeten spelen en verwachten niet dat hij terugkeert bij het team na het WK in Qatar.


Woensdag reageerde United-verdediger Raphaël Varane, die eerder ook al bij Real Madrid samenspeelde met Ronaldo, nog op de situatie. “Natuurlijk raakt het ons. We volgen wat er gebeurt en wat er gezegd wordt. We proberen het enigszins van een afstand te bekijken, in die zin dat we als individuen de situatie niet kunnen veranderen, we maken deel uit van een team. Ik wil het beste voor mijn team. Wat er ook besloten zal worden, wij als spelers zullen het accepteren en ons best blijven doen”, zei hij tijdens een persmoment van de Franse nationale ploeg.

Inmiddels gaan er beelden het internet over van een poster die verwijderd wordt van Old Trafford. Op die poster is onder meer Cristiano Ronaldo te zien, samen met Bryan Robson, David Beckham, Eric Cantona, Ella Toone en Shola Shoretire. Mogelijk is het een reactie van United op de uitlatingen van de Portugees. Daarnaast melden Engelse media dat United Ronaldo een boete wil geven van zeker één miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is jammer dat de man niet tegen bankzitten kan. Anders had ik hem graag bij Real Madrid gezien als Backup voor Karim die ook niet alles speelt dit seizoen.. Kunnen wel een extra goalgetter gebruiken. Maar snap CR wel als je ziet wat hij allemaal bereikt heeft en dan niet meer basis staan is lastig te accepteren.. Grootste fout blijft dat hij NOOIT uit Madrid had moeten vertrekken. Maarja zie hem wel naar USA Turkije of Portugal vertrekken.

17 november 2022 om 13:40

Tja, Manchester is een loser club geworden, voetballers accepteren om europa league te spelen ipv cl en Ronaldo irriteerd zich terecht daaraan als een kampioen.

17 november 2022 om 13:49

Geen topsportklimaat daar, als ze maar vijfe worden heey. dan zijn de glazers ook blij, zo gaat er nooit iets veranderen

17 november 2022 om 13:54

Ronaldo heeft dit seizoen een minder moyenne dan Rashford, Martial, Antony etc.

Hij is over the hill en ligt daarna niet lekker in de groep. Ik vind het juist wel van topsportklimaat getuigen dat je dan niet blijft hangen in het verleden en in sentiment, maar Ronaldo gewoon op de bank zet. Dat Ronaldo daar niet tegen kan tja. Iets met topsport ;-)

17 november 2022 om 13:56

Goh dat vind je gek als Ten Hag hem nauwelijks opstelt, is pas geleden nog topscorer geweest..

17 november 2022 om 14:01

Ronaldo heeft de afgelopen wedstrijden zat speeltijd gekregen, en toen was het ook helemaal niks. Hij had hem zelfs nog aanvoerder gemaakt om hem tevreden te houden. Geen idee trouwens wat een 'loser club' is.

17 november 2022 om 14:02

"nauwelijks" die man heeft afgelopen paar wedstrijden alleen maar basis gestaan. Hij schiet 100% kansen uit het stadion. Vorige seizoen heeft heel het team in zijn dienst gespeeld, dan scoort zelfs Maguire in de spits 20 goals.

Speelstijl van Ten Hag past hem niet. Simple as that. Hij moest gewoon een transfer forceren afgelopen zomer en middelvinger naar the Glazers, want zij zijn de reden waarom hij nu onder Ten Hag speelt. Ten Hag was hem liever kwijt (tuurlijk gaat hij dat openbaar niet kenbaar maken).

17 november 2022 om 14:03

@Aqua1 Ronaldo heeft van alle United aanvallers, op Rashford na, de meeste minuten, meer dan 1000. Daarin heeft hij 3 goals. Elke andere aanvaller heeft minder minuten per goal dan Ronaldo, zelfs met (veel) minder kansen.

17 november 2022 om 14:04

Maar Ronaldo heeft helemaal niet zo heel weinig gespeeld. Dit seizoen alsog 16 wedstrijden met daarin 1051 minuten (tov 19 wedstrijden met daarin 1423 minuten van vaste basisspeler Rashford). Het lukt Ronaldo dit seizoen minder om het doel te vinden, dat is een feit. Dat kan zeker te maken hebben met het feit dat hij niet lekker ligt met Ten Hag en daardoor niet lekker in zijn vel zit, het kan komen door de hele zware privesituatie die hij meegemaakt heeft etc. Niemand zal beweren dat Ronaldo niet goed is, want hij is 1 van de allerbeste spelers die ooit voetbal hebben gespeeld. Maar dit seizoen even iets minder, door verschillende factoren.

17 november 2022 om 14:04

Zelfs dit seizoen merk je dat sommige spelers dat nog niet hebben afgeleerd, en nog steeds Ronaldo zoeken terwijl ze een beter optie hebben. Iedereen heeft het te doen met hem.

17 november 2022 om 14:04

Stond voor de wedstrijd tegen Fulham 4 wedstrijden achter elkaar 90 minuten er in. Hoe bedoel je nauwelijks opstelt? Prestaties uit het verleden zeggen niks over nu. Hij is gewoon niet in top vorm mag je best toegeven. En de ballen die hij krijgt van zijn medespelers zijn natuurlijk ook niet al te best. Maar om alles op Ten Hag te schuiven iedere x slaat ook nergens op. Snap dat je fan bent van hem maar het ligt niet altijd alleen aan andere.

17 november 2022 om 14:09

Meeste teams spelen in dienst van de speler die de meeste goals maakt. Denk je nu niet dat Guardiola zijn spel om Haaland heen maakt. Real madrid Leunt bijna volledig op Benzema. Zijn goals vorig jaar ook de goals in de CL op hele belangrijke momenten kan je niet wegzetten dat ze allemaal in dienst van Ronaldo speelden. Volgens mij was er niet eens een tactiek vorig jaar.

17 november 2022 om 14:49

Nee Rashford en Sancho schieten ze r wel allemaal in?

17 november 2022 om 15:41

Sancho speelt niet veel, Rashford meer dan Ronaldo ja.

17 november 2022 om 16:00

Dat bij United geen topsportklimaat is, en de faciliteiten verouderd zijn wisten we allang. Ten Hag gaf dit ook aan en er zijn renovaties geweest en er worden allerlei veranderingen doorgevoerd. Daar heeft Ronaldo zeker gelijk in, en daarom willen de fans al jaren de Glazers eruit. En zijn echter ook dingen waar we totaal niet mee eens zijn. Zijn opmerkingen over Rangnick, zijn kinderlijk gedrag op kritiek van oud-spelers, zijn opmerkingen over ten Hag en het feit dat hij zonder toestemming bij Piers Morgan gaat zitten. Dit een interview noemen is al grap. Er wordt geen enkele kritische vraag gesteld. Als je dan zo nodig een interview gaat doen, doe het dan bij een echte journalist die niet jouw poster boven z'n bed heeft en die je af en toe uitdaagt over wat je beweert. Dit is eerder een Ronaldo advertentie dan een interview.

17 november 2022 om 16:22

Voetballers accepteren om europa league te spelen ipv cl? Dat is de consequentie van hun eigen falen dus ja dan heb je weinig keuze.

17 november 2022 om 16:49

@vialuna nooit verstandig om hele team in dienst van 1 speler te laten spelen. Als ze Cristiano afdekken zoals ze dat doen, dan heb je niks aan hem. Altijd meerdere belangrijke pionnen in je elftal hebben.

17 november 2022 om 17:01

Pas geleden idd. Dit seizoen scoort hij niet veel en mist hij grote kansen. Daarbij heeft hij zowat de meeste.minuten gemaakt als spits. Dus kom met feiten waarom hij altijd zou moeten spelen. Onzin wat je weer verkondigd

17 november 2022 om 20:13

Kan Ronaldo iets fout doen in jouw ogen. Normale vraag

17 november 2022 om 14:40

Vraag me af of dit gaat doorwerken in de selectie van Portugal. Hoop onrust zo. Ook mede omdat er nog 2 Portugezen bij manu spelen

Hij heeft zich echt onmogelijk gemaakt met dat interview, waardoor er een onwerkbare situatie is ontstaan.

17 november 2022 om 14:03

Volgens mij hadden Van Gaal en Ibrahimovic ook dezelfde punten benoemd die Ronaldo en Lukaku nu benoemen. Bij Ronaldo vind ik de timing gewoon heel erg slecht. Je gaat niet midden in het seizoen, terwijl je onder contract staat dit soort dingen zeggen over professionaliteit, infrastructuur en faciliteiten. Hij zal nogmaals best wel een punt hebben, maar ik vind het not done.

17 november 2022 om 14:06

Raffaello is er dan binnen de club iets veranderd, nee dan is dit wel te billeken. United is gewoon niet meegegaan in de moderne tijd het is nogal ouderwets en de reden waarom je niet aanhaakt aan de top, al hebben de Glazers ook vinger in de pap.

17 november 2022 om 15:15

Ook net als je op het vliegtuig naar Qatar zit, weg van je ploeggenoten (portugezen daargelaten), de staf en de eigenaren. Voelt een beetje als iemand van achteren een hengst geven en snel wegrennen. Laf, dus.

Je kan zijn poster weghalen maar je haalt hem niet weg uit de geschiedenis van Manchester United. De glazers zullen vergaan, de staf zal vergaan maar Cristiano Ronaldo blijft eeuwig leven in Old Trafford. Wel toepasselijk eigenlijk, still old Old Trafford.

17 november 2022 om 13:34

Die poster zouden ze sws weghalen vanwege evenement die daar gaande is. Heeft niks te maken dat Ronaldo er opstaat of niet

17 november 2022 om 14:05

Helemaal eens met jou. Dit is echt stemmingmakerij mbt de posters. Niet alleen Ronaldo wordt weggehaald, maar ook alle andere spelers ivm Rugby dacht ik. Dat Ronaldo klaar is bij United lijkt me wel een zekerheid uiteraard.

17 november 2022 om 14:40

Hetzelfde gebeurt nu bij Arsenal, maar omdat daar alles hosanna is kan de media er geen twist aan geven. Jammer dat er alsnog veel mensen gewoon in zullen trappen.

17 november 2022 om 14:06

@TheMagistrate. Daar ben ik niet zo zeker van. Het is wel begonnen bij Man United bij maar de absolute prestaties waren in Madrid. Daar staan de cijfers in de boeken en niet in Manchester

17 november 2022 om 14:12

Iemand kan maar een icoon zijn bij 1 club?

Vorig seizoen was het Lukaku die een idioot interview gaf en dit seizoen Ronaldo, ik begrijp helemaal hoe de United fans zich voelen en ik begrijp de complete frustratie die zij voelen.. Wat een kansloos interview van Ronaldo zeg.. Aandacht trekken bij Piers Morgan, eventjes de club flink de kat geven. Ronaldo heeft zijn complete legacy bij United te grabbel gegooid en ik hoop voor de United fans dat ze hem niet meer hoeven te zien spelen..

17 november 2022 om 13:44

Daat wat Lukkaku deed was wel echt het dieptepunt. Hij had Chelsea maar 120 miljoen euro gekost en leverde totaal niet. Om dan nog te gaan klagen leef je wel heel erg in een andere wereld. Van CR7 kan je nog beargumenteren dat hij als (voormalig) wereldvoetballer iets meer krediet heeft om dit soort absurde acties te rechtvaardigen. Maar dan moet je het wel heel goed beargumenteren zoals een bepaald lid hier op voetbalzone dat als geen ander kan.

17 november 2022 om 15:54

Waarom zou je door dit interview van Ronaldo geraakt worden als fan? Toen Van Persie en Henry interviews gaven over het gebrek aan ambitie bij Arsenal, zaten er echt geen fans op hun huid zoals United fans nu bij Ronaldo.
United fans hebben het ook niet met de Glazers en Ronaldo ook niet, ipv dat ze nu een statement kunnen maken richting de board, gaan ze nu de club verdedigen. Terwijl wat Ronaldo allemaal zegt waar is, de club is niks vooruit gegaan, stellen waardeloze mensen aan.
Ik zie Ronaldo niks verkeerds zeggen over de United staf, naast Ten Hag, of over de fans.

17 november 2022 om 16:56

Voor alle duidelijkheid, United fans beschermen de coaches (voornamelijk EtH) en ze vinden het ook ongepast hoe hij spreekt over zijn oud teamgenoten maar ook voornamelijk hoe vol hij van zichzelf zit. De fans boeit het geen reet dat hij kritisch is richting het bestuur, misschien beetje hypocriet omdat hij dik salaris vangt, maar goed. In dat opzicht staan zij en ik ook zeker achter hem. Hij had het enkel over zijn familie en hoe United gerund wordt vanuit boven moeten hebben. Dan zou ik opstaan en klappen voor hem.

Ronaldo is en blijft geen teamplayer. Dat was hij bij Sporting Lissabon niet, maar ook bij Real Madrid, Juventus en nu hij is teruggekeerd bij zijn 'jeugdliefde' United. Ik heb het in voorgaande topics, waar Ronaldo kop van jut was, al vaker aangegeven. Het is, vind ik dan, niet zo moeilijk om te constateren dat hij alles uitstraalt behalve een teamplayer te zijn. Alleen al het buitenspel-gebaar wanneer een medespeler scoort is bijzonder te noemen. Net als niet gezamenlijk juichen bij de cornervlag als een teamgenoot een beslissend doelpunt heeft gemaakt. Allemaal facetten en tekens dat het een individu is.

Blijft ongelooflijk dat hij 3 keer de Ballon d'or heeft gewonnen. Maar goed. Man. United is einde oefening...

17 november 2022 om 13:52

Bulshit dan had hij niet nooit 5 keer Ballon dor gewonnen en dan had nooit veel CL bekers gewonnen met Real Madrid, Het is een winnaar dat is iets wat United en de speler niet hebben d winnaars mentaliteit..

17 november 2022 om 14:02

Winnen doe je niet alleen maar als team. Kijk naar de 4-1 die hij maakte in 2014 in de finale CL tegen Atl Madrid in minuut 120 alsof hij de winnende treffer maakte.

17 november 2022 om 14:08

Hij is erin hele belangrijk geweest hoor vooral de ko fases was hij monsterlijk in. dat hij geen teamspeler is is echt onzin en eigen leven gaan lijden,

Zou het toch hilarisch vinden als Ruudje hem kan overhalen. Dat ie nog ff bij PSV komt ballen. Moet ie wel flink inleveren op z'n salaris

17 november 2022 om 13:53

Nee joh, Luuk is momenteel beter dan die hele Ronaldo😂😂

17 november 2022 om 18:09

hahaha ik hoop nog op een Luukinho moment op het WK.

Het laatste wat je moet doen is zijn contract ontbinden en hem nog een zak geld meegeven ook. Dat is waar deze diva op uit is. Negeer hem lekker, en zet hem tot het aflopen van zijn contract gewoon op de tribune. Je moet een duidelijk signaal maken tegen dit soort gestoord gedrag.

17 november 2022 om 13:51

ja zei ik pas ook al, als je toch zijn contract af moet kopen, laat hem dan maar lekker op de tribune zitten of met de jeugd mee trainen.

17 november 2022 om 13:55

Als je hem op de tribune zet blijft het over Ronaldo gaan. Dan krijg je weer elke wedstrijd vragen over Ronaldo, de pers die aan het zoeken is wat hij aan het doen is etc. Dat is voor United ook alleen maar irritante afleiding. Het zou het beste voor alle betrokken partijen zijn als er in de winter een club komt die zich voor hem meldt. Ik heb alleen geen idee welke club dat dan zou zijn. Chelsea? Newcastle? Terug naar Sporting? Ik weet het ook niet.

17 november 2022 om 14:24

Mooiste scenario is inderdaad dat United een bedrag voor hem krijgt, dan zijn alle partijen tevreden. Maar ik zou nooit overgaan tot contractontbinding, dat verdiend geen enkele speler die zo over zijn club praat.

Triest alleen omdat hij de waarheid preekt en pijnpunten blootlegt en wat er mis is met de heel club Man Unided. Durft tenminste vinger op de zere plek te leggen benoemd gewoon wat voor coach United is zo gaan ze nooit een topclub worden.

17 november 2022 om 13:51

En wat is er mis met de persoon Cristiano Ronaldo dan, Aqua?

17 november 2022 om 13:55



De waarheid mag gezegd worden, oud faciliteiten heeft United ze zijn niet met moderne technologie mee gegaan..

ze zijn blijven hangen van tijden van vroeger, ze willen niet vernieuwen, de mentaliteit is topclub onwaardig wat ze allang overigens niet meer zijn, is van alle smis dat mag Ronaldo zeggen. de spelers hadden zo tegen de Glazers moeten doen de grote mond open trekken dat zijn ze te laf voor.

17 november 2022 om 13:57

Cristiano Ronaldo is volmaakt, perfect en zonder fouten. Alles is Cristiano Ronaldo, en Cristiano Ronaldo is alles. God mag nog niet in de schaduw van deze grootheid staan.

Edit: dat was niet de vraag Aqua. Je werd uitgenodigd om toch eens een hele kleine kritische noot over je idool te kraken. Niet (weer) andersom.

17 november 2022 om 14:00

@aqua, dat vroeg ik niet. Niet om de hete brij heen draaien. Wat is er mis met de persoon Cristiano Ronaldo?

17 november 2022 om 14:44

Aqua, als je deze dingen nou gezegd had voor het interview was het nog enigszins geloofwaardig, nu lijk je meer op een spreekbuis van Ronaldo die alleen herhaalt wat hij gezegd heeft....en dan pak je ook nog alleen de zaken waar hij een valide punt maakte, niet eens de zaken die hij nooit had moeten zeggen.

Wanneer je het interview gaat beluisteren zie je dat dit niet eens slecht bedoelt of gezegd is. Maar er is sowieso ook in de hedendaagse wereld een heel andere mentaliteit dan 15 jaar geleden, laat staan nog langer geleden. Heel het interview opzich geeft ook een heel ander beeld dan wanneer je losse quotes elke x gaat lezen btw.

En die poster die ze weghalen: Die poster ging sowieso weggehaald worden door United omwille van een ander evenement in het stadion. Slechte journalistiek wederom btw..

17 november 2022 om 14:13

Er staat ook dat hij Kritiek heeft op jonge Man utd spelers. Dat is wel heel vergezocht. Hij heeft het over een hele generatie en zelfs zijn zoon. Vind kritiek momenteel wel overdreven. Het is niet iets waar hij niet eerder heeft meegemaakt.

17 november 2022 om 14:18

Achja, als hij niet als boeman gezien had willen worden, dan had hij dit niet via Piers moeten spelen. Die engnek heeft eerst de ‘sappige’ dingen laten lekken, waardoor alles en iedereen over hem heen valt, waarnaar er geen weg meer terug is. Vind het ook vrij jammer dat Ronaldo zo uit de hand van die engnek aan het eten was. Ben het zelfs ook eens met Ronado

Dit is wat hij wilde natuurlijk. Net na de laatste wedstrijd voor het wk begint. Hij is er klaar mee en United is klaar met hem, jammer maar kan gebeuren.

Dat uithalen naar Rooney, Neville en Ten Hag was niet nodig. Kleinzerig zelfs, alleen ben ik het met hem eens wat betreft de rest van dit interview. Het is allang geen voetbalclub meer, een beetje het Real Madrid van Engeland, min de prestaties en gerichte aankopen. Jammer om te zien hoe verrot m’n mooie cluppie vanbinnen is.

17 november 2022 om 14:18

Ik denk dat de meeste mensen dat wel met hem eens zijn, want die dingen zijn gewoon waar. Alleen kun je vraagtekens zetten bij de timing (midden in het seizoen een bom in je club gooien, en voor het nationale elftal ook niet heel lekker dat ze nu alleen maar hierover vragen krijgen) en de manier waarop. En met dat laatste doel ik dan inderdaad op de opmerkingen over met name Rooney.

17 november 2022 om 15:07

Heeft geen zin dat intern te doen. United is onder die Glazers geen voetbalclub meer, maar een veredelde glamour club. Geld moet binnenstromen, merchandise is belangrijk, al worden er geen prijzen gepakt. Vind het sterk dat hij dit doet terwijl hij nog speler is van United.

17 november 2022 om 14:30

De grote voetballer Ronaldo maakt zich heel klein op deze manier naar mijn mening. Prima dat je het niet eens bent met bepaalde dingen bij de club, maar storm dan gewoon bij de directie binnen en sla met je vuist op tafel. Waarom moet je voor zoiets naar de media gaan? Dat is echt belachelijk..

Hij gaf ook aan een voorbeeld te (willen) zijn voor anderen, doe dat dan ook gewoon. Neem de jonge jongens onder je hoede en praat met bepaalde teamgenoten over hoe ze professioneler kunnen zijn. Nu zoek je als een bange poeperd de media op om de confrontatie uit de weg te gaan. Althans, zo komt het op mij over.

17 november 2022 om 15:05

Ik weet niet of je United een beetje gevolgd hebt de laatste jaren, maar dat zou echt totaal geen zin hebben. Zelfs de grote Ronaldo zou weggewuifd worden door die Glazers. Vind het ergens wel goed dat hij dit via de media speelt, vind alleen dat de kritiek richting Ten Hag, Rooney en Neville zwaar onterecht is.

17 november 2022 om 15:34

Misschien heeft hij het al meerdere malen intern aangegeven. Meeste fans van utd zijn al tegen de Glazers. Maar als een speler van zijn statuur zegt dat de faciliteiten zwaar out dated zijn. Het slecht gerund wordt is het alleen maar beter voor de Fans. Ronaldo herhaalt letterlijk wat Mourinho en vgaal al eerder hebben gezegd. Zelfs waar Vgaal Ten Hag voor heeft gewaardschuwd.

Een echte professionel reageert niet zo

17 november 2022 om 15:35

Dus Ronaldo is geen echte professional. Ik ben dan benieuwd wie dan wel een echte professional is. Speler die al 17 jaar aan de top van het voetbal staat. zowat elke record gebroken die er te breken valt.

17 november 2022 om 15:53

Een professional valt in wanneer de trainer en je team jou nodig hebben. Een professional verlaat niet 2x eerder een wedstrijd. Een professional kraakt niet oud-spelers, voormalige en huidige trainers af in een "interview" waar je club geen toestemming voor geeft.

17 november 2022 om 16:07

Dat is allemaal recent. Dus je gaat een speler die 17 jaar aan de absolute top staat. Zijn lichaam in op en top shape houdt op een paar mindere weken beoordelen. Op die manier hou je geen professionals meer over.

17 november 2022 om 18:18

Een trainer gaat ook geen meervoudig ballon dore winnaar in laten vallen voor 2 minuten. Dat was gewoon een schop van ten Hag naar CR 7. Ten Hag heeft geen respect naar hem en dan krijg je het niet terug. Beide hebben geen respect voor elkaar. Rooney en Neville maken CR7 ook met de grond gelijk in de media met hun uitspraken, maar CR 7 mag niks terugzeggen? Dit gaat toch ook beide kanten op? Beetje hypocriet! En waarom moet de club bepalen of hij een interview geeft? Hou toch op zeg. Hij heeft wellicht dingen gezegd die niet slim zijn, maar heel veel dingen zijn waar. Ik raad je aan het interview te kijken en niet de losse stukjes op TikTok bijvoorbeeld. Het interview komt dan heel anders over.

Hij wist precies wat hij deed met dit interview. Ergens heb ik het idee dat hij veel eerder heeft aangegeven dit niet te willen en het interview als enige uitweg zag.
Hartstikke jammer. ManU heeft een mega supportersgroep die vol achter de club blijft staan. Nu ga je van held naar schlemiel doordat je je zin niet krijgt.
Laat nogmaals eens zien hoever topvoetballers van de werkelijkheid af staan.

Ik denk dat de speelstijl van ter Hag en zijn leeftijd de oorzaak van de slechte prestaties van Ronaldo.
Het zou verstandig zijn als hij stoppen met spelen of een niveau lager gaan spelen alhoewel het niveau van Manchester United ook al niet buitengewoon is.
Snap dat het moeilijk is voor een sportman die jaar in jaar uit een van de twee beste voetballers is geweest.

Ronaldo kennende zou die niet dom genoeg zijn om dit interview naar buiten te brengen ALS hij niet al rond was met een ander club. Ik durf bijna te wedden dat hij al rond is met Chelsea of een andere topclub die nog in de CL zit. Hij wil alles op alles zetten om die records in de CL te behouden.

Als ManUtd will terug naar het top willen, moeten die glazers weg anders wordt het 1000 keer niks, die hebben -0.000% voetbal visie
Die familie willen niks anders dan geld, het is gewoon en milkycow voor hun, vreselijk all 10 jaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren