Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excuses aan Van Ginkel na schandalige charge: ‘Niet mijn bedoeling’

Laatste update:

Rai Vloet beging zondag een harde overtreding op Marco van Ginkel, maar kreeg tot verbazing van velen niet eens een gele kaart van scheidsrechter Pol van Boekel. Vloet schrok zelf ook van zijn actie, zo vertelde de aanvallende middenvelder van NAC Breda na afloop voor de camera van FOX Sports.

“Het was niet mijn bedoeling, dat heb ik Van Ginkel ook gezegd. Ik ging voor de bal, maar hij zette op dat moment zijn voet er tussen. Daardoor raak ik hem op zijn kuit. Ik was te laat, ik heb meteen mijn excuses aangeboden”, aldus Vloet, die uit de jeugdopleiding van PSV komt en er zestien wedstrijden in het eerste elftal speelde.

Dafuq? Hier kreeg Rai Vloet GEEN kaart voor! 😱

Geplaatst door voetbalzone op zondag 20 augustus 2017

Van Ginkel ging ervan uit dat Vloet op de bon geslingerd zou worden: “Maar het werd slechts een vrije trap”, zei de aanvoerder, die het belangrijke tweede doelpunt van PSV voor zijn rekening nam. “Hij kwam met gestrekt been in op mijn kuit. De scheidsrechter liep meteen weg, zei niks meer. Gelukkig voel ik er niks van, gebeurd is gebeurd.”

Over het spel van PSV was Van Ginkel gematigd tevreden: “In de eerste helft kregen we een aantal kansen. We verdeelden het spel soms goed, waardoor er goede openingen ontstonden. Bij de penalty was er volgens mij niets aan de hand. In de tweede helft voetbalden we goed van achteruit. Iedereen wilde de bal en dan zie je dat je goed kan spelen. De eerste helft was niet top, maar in de tweede helft hebben we het goed gedaan en weinig weggegeven.”

Had Rai Vloet rood moeten krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja dat sloeg nergens op, ging flink over de grens heen. de scheids zag het natuurlijk ook niet terwijl hij er bovenop stond! Hoe blind kan je zijn, hij zag trouwens wel meer verkeerd in het nadeel van psv.

Scheidsrechter heeft het beoordeeld, vrije trap gegeven, geen kaart, next....

Als we elke overtreding gaan bespreken hier dan blijven we bezig.

20 augustus 2017 om 19:41

Je zult wel geen psvsupporter zijn want als het jou club zou zijn piepte je wel anders.

20 augustus 2017 om 19:44

Inderdaad, dit is gewoon een bewuste aanslag op van Ginkel zijn been. Dat zag je aan alles, geen bal in zicht en de noppen vol vooruit. Hier had van Ginkel een hele lelijke blessure aan kunnen overhouden.

20 augustus 2017 om 19:47

Ik kan piepen wat ik wil, maar feit is dat de scheidsrechter het beoordeeld heeft en geen kaart geeft. Wat denk je, als iedereen op internet maar gaat roepen dat het een schande is, de KNVB de regels veranderd en wél rood geeft? Ik zie van dit bericht werkelijk waar de nieuwswaarde niet in...ja, het was een overtreding en rood waard, maar is niet gebeurd en gaat niet gebeuren. Zit nu Sparta -PEC te kijken, ook een overtreding die rode kaart waard is. Wordt geel gegeven, maar zie je die overtreding hier voorbij komen in een apart nieuwsbericht? Nope. Overtreding op Ayoub? Geen speciaal nieuwsbericht hoor, was ook rood waard en werd maar geel gegeven...

20 augustus 2017 om 19:49

De N van NAC staat voor Noad. Dus nee, waarschijnlijk is hij geen PSV supporter

20 augustus 2017 om 19:53

Dan heb je niet goed zitten opletten want ook over de overtreding op Ayoub is een apart nieuwsbericht gekomen om 18:16 geplaatst hier op voetbalzone. Het is hier natuurlijk ook specialer omdat het een oud ploegenoot is van Vloet, dus zo een overtreding lijkt wel op een wraakactie.

20 augustus 2017 om 19:53

Jij snapt hem haha. Maar laat me wel even duidelijk maken dat ik het ook rood vind. Punt. Alleen heb ik meerdere overtredingen voorbij zien komen die dat ook hadden moeten zijn. En het lijkt erop dat omdat het PSV betreft dit er extra uitgelicht moet worden. En daar houd ik niet zo van.

20 augustus 2017 om 19:55

Er is gewoon een topic over die overtreding op Ayoub.

Probeer deze actie nou niet te nuanceren door met regeltjes te gaan smijten. Is gewoon belachelijk om je op zo'n manier te laten gaan als prof.

20 augustus 2017 om 19:44

Dit was donkerrood he, ik vind het niet meer dan normaal dat hier een topic aan gewijd wordt. Zeker ook omdat het filmpje ontzettend vaak bekeken wordt en de herhaling meermaals op tv is geweest

20 augustus 2017 om 19:48

En die overtreding op Ayoub dan? En die overtreding op die PEC speler? Allebei donkerrood, komt hier geen topic van voorbij hoor. Maar ja, dat zijn 'kleinere' clubs tegen elkaar. Als het een topploeg betreft moet alles 100 keer bespreken, herhaalt en uitgemeten worden.

20 augustus 2017 om 19:53

Misschien eens beter lezen. Want net na 18.00 is er al een topic over Ayoub geplaatst.

Dit was schandelijk!

20 augustus 2017 om 19:53

Ik lees net nog iets van Ayoub ?

20 augustus 2017 om 19:54

Geen idee, zat in het stadion. Maar goed, op die manier kom je wel aan je bezoekers, als elke overtreding hier besproken moet worden...

20 augustus 2017 om 19:45

Nu wordt ook niet voor elke overtreding zo uitgebreid excuses aangeboden. Maar goed we zullen jou de volgende keer niet horen als zo'n situatie een keer in het nadeel van NAC uitvalt?

20 augustus 2017 om 19:47

Er is nogal een verschil tussen shirtje trekken en een benenbreker. Scheidsrechter stond waardeloos te fluiten vandaag. Erg veel beslissingen in het voordeel van Nac. Of in het nadeel van Psv. Het is maar hoe je er tegen aankijkt.

20 augustus 2017 om 20:41

Gebeurd is gebeurd inderdaad... Is beoordeelt en geen kaart voor gegeven. Het klopt niet, maar er kan niets meer aan veranderd worden. Gelukkig heeft het het resultaat verder niet beïnvloedt.

Dit soort overtredingen zijn dit jaar schijnbaar geoorloofd door de Knvb. Vorige week 2x bij utrecht ado , vandaag bij utrecht willem2 .en nu ook bij PSV nac. Allen geen rood.

Dat noemen we een Ritzmaiertje. Die heeft daar ook een handje van als ie tegen PSV speelt als huurling. Nu is Vloet net verkocht (overgedragen) en vertoond ie hetzelfde idiote gedrag. Dit is donkerrood.

Voor de bal? Wtf... nadat v ginkel de bal nog opzij tikte trapte hij juist door.

Donkerrood. Daarbij zou het een schande zijn als Vloet niet geschorst word. (belachelijk voor woorden dat wanneer een overtreding 'gezien' is deze na de tijd niet mag worden hersteld o.i.d.
Ongekend. Ik zie zoveel met 'respect' en 'no to racism' op tv, maar dit is ook niet iets wat je de jonge voetballertjes wil leren.

Videoscheids is de oplossing. Zou de eerste 2 wedstrijden erg voordelig voor PSV zijn geweest.

20 augustus 2017 om 20:00

Als straf zou v Boekel dan de schorsing moeten krijgen die anders Vloet gekregen zou hebben.

Heb dit weekend wel veel overtredingen gezien die niet of te licht bestraft zijn. Deze, vd Heijden kwam ook aardig weg en die jongen die Ayoub raakte had er ook af gemoeten. Scheidsrechters zijn nog niet echt in vorm zeg maar.

Dat hij dat met droge ogen durft te beweren terwijl het op de beelden zo duidelijk is dat hij nog doortrapt nadat de bal allang afgeschermd is..

Er is werk aan de winkel bij de Knvb. Vandaag alleen al overtredingen gezien die Minimaal Rood waren...........

Dit krijgt nog wel een staartje, dit hoort niet op een voetbalveld thuis.

Het lijkt erop dat een aantal scheidsrechter voornemens zijn om makkelijker te gaan fluiten. Heb nu in 2 weken meer directe rode kaarten niet gegeven zien worden dan voorgaande jaren. Ook wordt het er niet duidelijker op wat wel en niet mag in de zestien. Ik heb veel situaties gezien vergelijkbaar met Vlaar en Kanon. Waarbij alleen Vlaar een pingel kreeg en kanon daardoor rood.al deze rare dingen kan je toch alleen maar mee laten janken met kanon om het niveau van de scheidsrechters tot nu toe.

Serieus, is er gewoon 20% in de poll dat zegt dat dit geen rood was?
Als dit geen diep rood is wat dan wel? Pas wanneer een speler weken eruit ligt met een blessure?

Dit soort overtredingen niet bestraffen maar wel zo'n simpele pingel geven. Krankzinnig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren