Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excelsior doet zaken met FC Utrecht: 'Hij scoort, is snel en redelijk sterk'

Laatste update:

Cedric Badjeck heeft maandag een contract ondertekend bij Excelsior, tot de zomer van 2017. De twintigjarige aanvaller, die vanaf zondag al meetraint met de selectie van de Kralingers, komt per direct over van FC Utrecht, zo meldt de Rotterdamse club via de officiële kanalen. Badjeck viel Marinus Dijkhuizen op bij de wedstrijden van de beloften van de Domstedelingen.

/

Op 30 maart 2012 maakte Badjeck, een geboren Kameroener, zijn debuut voor FC Utrecht in de thuiswedstrijd tegen Excelsior (3-2). “Hij heeft jong zijn debuut gemaakt in het eerste, maar heeft nog niet de stap kunnen maken naar de eerste achttien daar”, vertelt Dijkhuizen op de clubsite van Excelsior. “Cedric kan een doelpunt maken, is snel en redelijk sterk. Een centrumspits, die de stap moet maken van de beloften van FC Utrecht naar het eerste van ons. Dat zal wellicht nog even duren en daarom ben ik blij dat hij nu al naar ons gekomen is.’’

“Cedric is een jonge en talentvolle spits waar wij voor de toekomst veel van verwachten’’, zegt algemeen directeur Ferry de Haan. “Hij heeft veel doelpunten gemaakt voor de beloften van FC Utrecht en heeft een aantal keer aan de Eredivisie mogen ruiken. Wij willen hem de kans geven om zijn talent bij Excelsior verder te ontwikkelen en hopen uiteraard dat hij ons snel zal verrassen.’’

Een goede speler voor Excelsior

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een wanbeleid Utrecht. Deze jongen heeft hartstikke veel potentie! Schandalig bestuur

2 februari 2015 om 14:07

dat er een wanbeleid is ben ik met je eens, maar niet vanwege verkoop Badjeck, die jongen is al 2 jaar een talent maar ontwikkelt zich niet genoeg om in het eerste tekomen en daar heeft ie nog ca 4 man voor zich

belangrijker is dat men inderdaad vleugelverdedigers haalt omdat Kum, Markiet en vd Maarel tekort komen

Eerst Lars Veldwijk en nu Cedric Badjeck. Spitsen die geen echte kans hebben gekregen, maar toch wel echt de potentie hadden om het eerste te halen. Jammer dat Cedric weg is, aangezien Utrecht toch krap zit qua Spitsen.

Cedric

Snap het hele beleid niet meer. Iedereen kon zien dat er in de verdediging geinvesteerd moest worden. Halen we Haller(oke een buitenkansje) maar dan stuur je nu Badjeck weer weg die ook veel potentie had. Dan heb je Robbie "tactiach onbenul" Alflen nog als coach die liever dan Markiet als extra spits inbrengt dan een jonge talentvolle speler.

Verder snap ik niet dat Utrecht niet een statement maakt over Kali. Want hoe die zich uitte na de wedstrijd getuigd nou niet echt van goede reclame voor de club.

Dan heb je een technische staf dje spektakel wil. Liever 1-3 verliezen dan 1-0 winnen lijkt het wel.

Als je het mij vraagt is het exit Robbie en mag Harry van der Ham het seizoen afmaken en als die het beter doet die voor de groep zetten en anders extern een nieuwe coach halen. We spelen toch al een verloren jaar weer.

Goed nieuws! Heerlijk toch hoe het Excelsior altijd weer lukt om voor weinig tot geen geld talentvolle spelers binnen te halen. Na Veldwijk en Van Weert zou het mooi zijn als deze Badjeck ook weer een succes wordt :-)

Ongelofelijk dat Utrecht deze jongen laat gaan...kali hadden ze moeten laten gaan naar 1 of andere zandbak!

Met de week krijg ik minder vertrouwen in het beleid van de club.

Ik verlang naar JP de Jong als trainer en Marco Boogers TD, werken met echte Utregse spelers en duidelijke regels...

2 februari 2015 om 12:47

Ben het met je eens... Deze jongen heeft duidelijk potentie. Maar met die Franse huurling is er denk ik echt geen plek voor hem... Toch gek dat ze hem niet hebben verhuurd.

Had eigenlijk verwacht dat Excelsior voor Sam Hendriks zou aankloppen bij Ajax!

2 februari 2015 om 12:54

In tegenstelling tot veel andere jonge talenten, is deze speller echt fysiek al sterk.

Zijn kracht in combinatie met zijn snelheid maakt hem tot een interessante speler voor de rechtsvoor positie bij Utrecht.

Maar ja…wie ben ik…wellicht zien ze meer in Kallon bij Utrecht die ik persoonlijk een blindganger vind.

2 februari 2015 om 14:11

Alflen , De Kruijjf zijn ook echte Utrechtse jongens en exspelers, Utrechtse achtergrond vind ik niet zo belangrijk, wel of ze kwaliteit hebben en dat hebben Alflen en De Kruijff niet

laat Adriaanse het seizoen afmaken, haal 2 vleugelverdedigers

want ze spelen best goed alleen geen doelpunten en wel tegendoelpunten

Kali kan niet weg als je geen club hebt die hem wil hebben dat zou kapitaal vernietiging zijn en hij is belangrijk in het veld omdat die gaatjes die Ayoub laat vallen corrigeert en ballen afpakt

2 februari 2015 om 14:32

Met punt 1 ben ik het met je eens, het gaat om kwaliteit en niet zozeer om Utrechtse jongens.

Je zegt daarentegen dat ze best goed spelen maar alleen niet scoren…en dan wil je 2 vleugelverdedigers halen?

Het probleem ligt veel dieper!

Waar de galgenwaard vroeger een onneembare horde was voor 8 van de 10 clubs is het nu een speeltuin en dat ligt niet alleen aan het gebrek aan doelpunten. Met alle respect maar je verliest van teams als Eagles en Zwolle in eigen huis!

Het spel is erg naïef, de ruimtes achter de verdediging te groot en de onzekerheid straalt er nog steeds van af.

Waar is Leeuwin die zo sterk was bij Cambuur…? Jansen die geen bal tussen de palen krijgt, 2 jonge spelers voorin (rubin en Haller) die niet genoeg scorend vermogen hebben, Ruiter die om de andere week wel een cruciale fout maakt. En dan wil ik het nog niet hebben over het gebrek aan kwaliteit van spelers als Markiet, vd Maarel, Diemers, Verbeek etc.

Het is weer een verloren seizoen en je moet de komende wedstrijden, zeker tegen Willem 2 en Dordt, punten pakken om niet in de problemen te komen

Hij had veel potentie en die heeft hij nog steeds, maar het komt er telkens niet genoeg uit.
Een verhuurperiode was voor Utrecht beter geweest, want deze jongen moet gewoon de kans krijgen.
Bij Excelsior zal hij deze ongetwijfeld krijgen.

Dat beleid in Utrecht word steeds slechter , dit is een jongen met enorm veel potentie ! Prima deal van Excelsior.

2 februari 2015 om 14:12

ja al 2 jaar potentie, wat hebben we daar aan? komt er maar niet uit, dus weg er mee, prima deal

2 februari 2015 om 16:05

Is deze week 20 jaar geworden , ik weet niet waar jou haast vandaan komt ? We spreken elkaar nog wel over 2 jaar.

Wat een chaotisch beleid daar in Utrecht. Snap er helemaal niks meer van. Waar is het club Fc Utrecht gebleven? Wat doet Kali nog bij Utrecht. Sturen ze een speler met potentie weg naar een concurrent. Slechte deal!

Hadden ze hem verhuurt had ik Utrecht nog begrepen.
Het vertrek van de spits vind ik wanbeleid van mijn club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren