Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Eredivisionist: ‘Een gelukkig mens dat ik mag leren van Klopp’

Laatste update:

Met name in aanvallend opzicht speelt Liverpool flitsend voetbal en de ploeg van manager Jürgen Klopp wordt gezien als een van de belangrijkste titelkandidaten. Verdediger Ragnar Klavan, die door Liverpool werd overgenomen van FC Augsburg, prijst manager Klopp de hemel in.

/

“Ik ben een gelukkig mens dat ik hier mag spelen en dat ik iedere dag wat van hem mag leren”, begint Klavan, in het verleden actief bij Heracles Almelo en AZ, in de Daily Mirror. “Alles bij Liverpool is van het allerhoogste niveau. We hebben de perfecte technische staf voor de manier waarop wij willen spelen. Zelfs als je niet altijd in de basis staat, krijg je dezelfde coaching en ideeën mee.”

“We spelen ongelooflijk veel wedstrijden, zelfs nu we niet actief zijn in Europa. Soms spelen we om de twee of drie dagen een wedstrijd. Het is goed dat er een selectie staat met spelers die makkelijk kunnen invallen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ervaring opgedaan in de bundesliga bij ausburg, nu aan de hand van Klopp aan het uitgroeien tot een grote waarde voor dit liverpool.in de breedte en de basis bewijst hij zijn nut, iedere week steeds meer. Mooi proces om te zien.

Zulke spelers zijn geweldig voor de breedte ze doen goed mee willen geen basis elke club hoeft er zo een.
Real met Vazquez.
Barca met Turan.
Untd met Blind
Arsenal met Eleny.
Spelers die toevoegen niet zeuren op de bank kunnen zitten heerlijk genieten om bij de club te zijn.

13 november 2016 om 16:52

Al deze spelers verschillen wel redelijk in niveau.

13 november 2016 om 17:10

Gaat om het principe wat hij aangeeft. Dus los van het niveau verschil.

Dat hij het zover heeft geschopt is bijzonder knap. Logisch dat hij zich zo nederig opstelt als reserve. Elke dag bij Liverpool, elke minuut speeltijd.. Alles heeft hij zelf verdient en is mooi meegenomen.

Daar begint het al mee. Spelers die zichzelf niet overschatten en weten wat hun plaats is. Daar heb ik alleen maar lof voor. Hier kunnen meerdere spelers van leren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren