Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Ajacied stelt teleur: 'Hoeven we niet onder stoelen of banken te steken'

Laatste update:

Danny Hoesen moest voor doelpunten gaan zorgen bij FC Groningen, maar vooralsnog slaagt hij daar niet in. De van Ajax overgekomen spits wist in veertien competitieduels pas één keer het net te vinden. Trainer Erwin van de Looi behoudt desondanks het vertrouwen in de 24-jarige aanvaller. Hij wijst in het Algemeen Dagblad op zijn bijdrage als teamspeler.

/

Van de Looi geeft wel toe dat het beter moet. "Danny is zelf ook niet tevreden. Hij wil natuurlijk ook meer scoren. Ik vind dat hij veel gretiger voor het doel moet zijn. Danny moet zich vaker in het strafschopgebied laten zien en meer voor eigen succes gaan", zegt de oefenmeester.

In Groningen had men meer goals verwacht van de ex-speler van onder meer Fulham en PAOK Saloniki. "Dat hoeven we niet onder stoelen of banken te steken. Maar nu stel ik een wedervraag: waarom denk je dat Michael de Leeuw zoveel scoort? Danny levert daar ook zijn bijdrage aan, als bliksemafleider, in ons combinatiespel of als aanspeelpunt", besluit Van de Looi.

Gaat Danny Hoesen slagen in Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft een te trage handelingssnelheid. Dat was al te zien bij Ajax. Daar waar een "top"spits de bal met 1 aanname goed verwerkt heeft hij er vaak 2 a 3 nodig...

15 januari 2015 om 09:07

Nee hier ben ik het niet mee eens, een bal aannemen kan hij wel. Zujn

15 januari 2015 om 09:14

Ho ik drukte per ongeluk al op reageren en kan niet editen op mijn mobiel. Hij heeft een goede techniek en balaanname maar een dramatische positionering voor de goal. Dat zag je al in de eerste thuis wedstrijd van het jaar tegen Aberdeen. Toen sprinte Kostic vol naar de cornervlag en gaf de bal voor en toen stond er niemand. Zivkovic stond er altijd in dat soort situaties

15 januari 2015 om 09:48

Handelingssnelheid en techniek zijn natuurlijk twee verschillende dingen. Ik ben het met jullie allebei eens.

Voor een spits heeft Hoesen een erg goeie techniek, en scoren kan hij opzich ook wel. Het is alleen dat ie niet vaak genoeg op de goeie plek staat, en dat hij vaak te lang twijfelt wat hij moet doen.

15 januari 2015 om 09:58

Denk je dan dat ligt aan het fysieke? Aangezien de Leeuw er wel goed in draait en veel scoort.

15 januari 2015 om 10:07

De Leeuw is fysiek ook totaal niet bijzonder, hij is zelfs vrij klein ook al kan hij goed koppen. Maar hij staat gewoon altijd op de goede plek.

15 januari 2015 om 09:47

Ondanks dat is het toch een redelijke spits

Had toch wel iets meer van m verwacht gekeken naar de wedstrijden die hij bij ajax speelde
Erg jammer dat hij er pas 1 in heeft liggen

Deze jongen kan prima voetballen, is alleen totaal geen killer voor het doel.

Voetballend gezien één van de betere spitsen van de Eredivisie.

Alleen het killerinstinct en de drive om te scoren ontbreken bij hem. Want anders was hij eerder wel geslaagd als spits bij Ajax. Ook ik had meer van hem verwacht. Laten we hopen dat hij voor de FC nog de nodige goals gaat scoren !

15 januari 2015 om 11:28

Ja, ik heb Hoesen ook niet erg hoog zitten. Hij wil te graag teveel mee voetballen en zichzelf teveel in het spel betrekken waardoor hij zijn enige echte taak vergeet: voor de goal gaan hangen en scoren.

En daarom begint hij tegen Ajax op de bank. Dit gaat morgen de opstelling worden.

Padt
Hateboer
Botteghin
Kappelhof
Burnet
Rusnak
Tibbling
Kieftenbeld
Chery
De Leeuw
Antonia
15 januari 2015 om 11:46

Dan hoop ik wel dat Kieftenbelt een beetje normaal speelt....
Wat was het? De laatste wedstrijd volgens mij.... Hij leverde meer ballen in bij de tegenstander als bij onze eigen spelers. En het minste was nog wel dat het allemaal vlak voor onze verdediging gebeurde, zodat er meteen gevaar kon ontstaan....

15 januari 2015 om 11:58

Ja die Kieftenbeld heeft een bedroevende pass in de benen. Vaak kijkt hij niet eens en doet hij maar wat zodat er meteen weer druk op de verdediging komt.

Als de leeuw weggaat moet groningen kramer van ado kopen

Soms lijkt het alsof Hoesen geen zin heeft. Komt te traag naar de bal, doet over alles net weer te lang, waardoor hij het weer verprutst. Hij heeft zeker goede wedstrijden gespeeld, maar moet voroal meer scoren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren