Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Ajacied helpt ploeg van De Roon op weg met knullig eigen doelpunt

Laatste update:

Atalanta en Sampdoria speelden maandag de laatste wedstrijd van de vijfde speelronde van de Serie A. Met één Nederlander op het veld - Marten de Roon had een basisplaats bij de thuisclub - was Atalanta met 2-1 te sterk voor de bezoekers. Een ex-Ajacied speelde een negatieve hoofdrol.

/

Sampdoria had in de eerste vijf wedstrijden elf doelpunten gemaakt, maar de treffer in het duel met Atalanta werd gemaakt in het verkeerde doel. Niklas Moisander probeerde een voorzet van Boukary Dramé weg te werken, maar de Fin raakte de bal helemaal verkeerd. De bal caramboleerde zijn eigen net in.

De bezoekers gingen op zoek naar een gelijkmaker en kregen die bijna direct na de 1-0, ware het niet dat Éder gestuit werd door keeper Marco Sportiello. Het lukte Sampdoria maar niet om een vuist te maken, terwijl Atalanta in aanvallend opzicht wel voor problemen bleef zorgen. Pas in de blessuretijd ging het slot op de wedstrijd: Germán Denis maakte de 2-0. De 2-1 (Roberto Soriano) zou ook nog vallen, maar daar bleef het bij.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Marten de Roon doet het toch aardig daar het werd uitgezonden op Eurosport en hij speelde een sterkenpot

Mensen hier stemmen voor De Roon als Mom. Ik heb een groot gedeelte van de wedstrijd gezien, en hij was zeker niet de beste van het veld. Moisander heeft ook een foute keuze gemaakt toen hij naar de Serie A ging, Sampdoria is een mooie club maar het spel past totaal niet bij hem.

Fris ploegje dat atalanta! Leuke spelers, zeer creatief en een hoog tempo. Sfeervol ook daar in dat stadion. Mooi clubje voor de Roon. Zie hem daar wel 4/5 jaar blijven.

29 september 2015 om 10:46

Blij dat het zo goed met hem gaat. Hier in heerenveen merk je dan wel dat je hem erg mist. Was een stille kracht die je nooit echt opmerkte tot hij nu weg is dus. Wens marten erg veel geluk daar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren