Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Everton maakt deal met Chelsea 23 uur na transferdeadline wereldkundig

Laatste update:

Daags na het sluiten van de transfermarkt heeft Everton nog een nieuwe deal afgerond. De club van Marcel Brands huurt Kurt Zouma voor een seizoen van Chelsea, zo maakt Everton wereldkundig via de eigen clubwebsite. Everton diende donderdag net op tijd een inschrijvingsverzoek in bij de Engelse voetbalbond en had daarom nog de mogelijkheid om Zouma te laten overkomen.

De 23-jarige verdediger kon bij Chelsea niet rekenen op veel speelminuten. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Stoke City, waarmee Zouma uit de Premier League degradeerde. De Fransman kwam in januari 2014 voor 14,6 miljoen euro over van Saint-Étienne en maakte in de tweeënhalf jaar daarna 47 keer zijn opwachting in competitieverband. Op huurbasis bij Stoke was meer speeltijd voor hem weggelegd: vorig seizoen kwam Zouma 34 keer in actie.

Op Stamford Bridge concurreerde Zouma, die nog tot medio 2023 vastligt, met spelers als Gary Cahill, Antonio Rüdiger, Andreas Christensen en David Luiz. Hij moest zijn rugnummer 5 deze zomer afstaan aan nieuwkomer Jorginho en kreeg geen nieuw rugnummer toegewezen. Een transfer leek dan ook in de maak, al had Everton tot het laatste moment nodig om alle plooien glad te strijken.

Zouma won tweemaal de Premier League met Chelsea en had in zijn eerste seizoen een basisplaats in de gewonnen League Cup-finale tegen Tottenham Hotspur. "Hij werd ingezet op een ongebruikelijke positie als defensieve middenvelder en speelde een belangrijke rol op Wembley", schrijft Chelsea via de officiële kanalen. Zouma is de zesde en laatste aanwinst van Brands, na Bernard, André Gomes, Lucas Digne, Yerry Mina en Richarlison.

Gaat Kurt Zouma slagen bij Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor zijn blessure was hij goed op weg om vaste basisspeler te worden. Na zijn blessure is er niks meer van overgebleven. Vorig jaar liep hij te sukkelen bij Stoke. Als Zouma zijn oude niveau weer vind heeft Everton een hele goede verdediger in huis, maar ik ben bang dat dat niet gaat gebeuren.

10 augustus 2018 om 19:54

Precies. Ik denk dat Everton dan beter Jagielka of die talentvolle jonge Engelsman naast een van hun kan zetten. Wel een leuke selectie zo hoor voor Everton!

Brand heeft knap ingekocht met Everton. Hopelijk kan Everton structureler aanhaken bij de subtop van Engeland.

10 augustus 2018 om 17:30

Gewoon weer terug naar de periode van 2006 tot 2014. Toen eindigde ze bijna steevast 5de t/m 7de.

10 augustus 2018 om 17:30

Gewoon weer terug naar de periode van 2006 tot 2014. Toen eindigde ze bijna steevast 5de t/m 7de.

Zouma & Mina centraal achterin, daar zullen de spitsen van andere teams niet al te graag tegen willen spelen.

10 augustus 2018 om 17:30

Hahahahha juist wel. Dat wordt een partijtje onrustigheid achterin. Alleen het zal lastig worden om te scoren uit een voorzet want kopkracht heeft dit duo wel.

10 augustus 2018 om 17:32

Ik denk de aanvallers van city en Liverpool wel

Die centrale combi met Mina & Zouma kan Brands helemaal maken of kraken. Ben benieuwd.

Fijn dat ik hier al kan lezen hoe Mina en Zouma het gaan doen bij Everton.

Mijn voorspelling: iig beter dan een koppel Jags/Keane, Jags/Williams of Keane/Williams.

Op papier toch goed ingekocht! Knap hoe Brands een aantal spelers haalt van topclubs die daar op het tweede plan zijn gekomen. Ideale mogelijkheid om de carrière van een nieuwe impuls te voorzien. Plek 6-10 moet toch mogelijk zijn voor Everton!

10 augustus 2018 om 17:49

Denk dat het vooral een moeizame start gaat worden. Vier spelers die op deadline day gehaald zijn en dus geen voorbereiding met Everton hebben meegedraaid.

Ach ja, overgangsjaartje meer of minder maakt ook niet uit.

Verwachtte zelf toch al weinig van dit seizoen, maar ben nu toch wel wat positiever gestemd. Brands iig goed bezig geweest met puinruimen en op het eerste gezicht ook met aankopen. COYB!

Wat heeft Everton heerlijk ingekocht zeg, als de trainer er een team van kan maken zie ik ze wel in de top 7 eindigen. Jammer voor Zouma dat hij na zijn blessure niet meer op zijn oude niveau is gekomen, kon makkelijk mee bij Chelsea was het niet voor zijn blessure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren