Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ESPN verlengt samenwerking en laat Kenneth Perez schitteren in commercial

Laatste update:

Kenneth Perez en ESPN hebben de samenwerking verlengd. De sportzender maakt bekend dat de analist een nieuwe, meerjarige verbintenis heeft getekend. Perez, oud-middenvelder van onder meer AZ, Ajax, PSV en FC Twente, werkt sinds 2011 bij ESPN, dat sindsdien ook Eredivisie Live en FOX Sports heette.

“Sinds ik in de zomer van 2011 begon als analist, zit ik hier op mijn plek. Of het nu gaat om een Eredivisie-wedstrijd, een Europese avond of een aflevering van Voetbalpraat, bij ESPN werkt iedereen voor én achter de schermen met passie en betrokkenheid aan de uitzendingen. Altijd voetbalinhoudelijk en met een knipoog waar het past”, geeft Perez te kennen. De analist schittert momenteel ook in een commercial waarmee ESPN de tweede seizoenshelft aankondigt.

“We zijn blij dat we ook Kenneth langer aan ons hebben weten te binden”, zegt Rob Labree, director programming & production, namens ESPN. “Een zeer gewaardeerde collega en analist, die al ruim 10 jaar voor ons het Nederlandse voetbal onder de loep neemt. Met een topteam van presentatoren, analisten, commentatoren en verslaggevers is ESPN de komende jaren verzekerd van een uiterst sterke basisopstelling, waarmee we onze kijkers, bezoekers en volgers optimaal kunnen bedienen.”

Recent verlengden verschillende analisten en presentatoren of presentatrices hun contract bij ESPN. Jan Joost van Gangelen, Fresia Cousiño Arias, Hans Kraay, Milan van Dongen, Mario Been, Kees Kwakman, Arnold Bruggink en Marciano Vink gingen Perez voor met het verlengen van hun verbintenis met de zender.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind de commercial symbolisch voor hoe Perez analyseert; popi-jopie. Zelden inhoudelijk diepgaande analyses zoals Marciano Vink, vaak one-liners en met de wind meewaaien. Ik ga altijd wat anders doen als Perez gaat analyseren.

3 januari 2022 om 10:57

'diepgaande analyses zoals Marciano Vink'? Ik vind dat hij inderdaad vaak veel worden nodig, om uiteindelijk niks te zeggen. Als hij klaar is staat er geen deur meer open.

3 januari 2022 om 11:02

Ik vind beiden heren prima om naar te luisteren. Perez kan wat mij betreft goed overbrengen hoe de Nederlandse voetbalwereld in elkaar steekt en vooral ook hoe er vanuit buitenlandse competities naar gekeken wordt. Vink en ook Kwakman luisteren lekker weg. Al is het bij mij vooral podcasts en weinig via televisie. Ik denk overigens dat je zelfverzekerd verward met popi-jopie. Perez geeft vaak genoeg meningen die menig fan of supporter tegen de borst stuit. Maar is zeer zelfverzekerd waar menig man zijn alpha-man haren van overeind gaan staan. Een goed voorbeeld van iemand die alles doet om gewaardeerd te worden vanuit een bepaalde goed (aka Popi-Joepie vanuit mijn optiek) is Dirk Kuyt. Perez is gewoon hard en eerlijk naar mijn mening, maar heeft toch zeker wel kijk op het spelletje.

3 januari 2022 om 12:25

Dat gevoel wat jij hebt met Perez heb ik precies met Vink. Die voegt dus echt helemaal niks toe, en wil altijd een semi-andere mening hebben om de aandacht te krijgen.

Ik vind Perez altijd heerlijk om naar te luisteren. dus ben er wel blij mee.

3 januari 2022 om 12:13

Vergeleken met de rest is hij wel een van de betere ja. Wel vind ik hem echt te vaak negatief. Hij mag ook wel eens een keer iets leuks zeggen.

3 januari 2022 om 12:24

@benzema. ik ben alleen al fan van Perez. omdat hij ook in de Jetro willems fan club zit haha.

Ik vond Perez vroeger een uitstekende analist, maar nu is het echt een vervelende gozer die zeurt om het zeuren. Er kan echt nooit wat positiefs van af en bij goede prestaties moeten altijd bizarre kanttekeningen geplaatst worden. Heb weinig met Perez.

3 januari 2022 om 13:10

Aan je naam te zien zou je niet zoveel problemen moeten hebben met mensen die zeuren. Die kan/kon er ook wel wat van als je het aan een scheids zou vragen.

Leuk voor Perez. Door de jaren heen vindt ik Bruggink de prettigste om naar te luisteren.

3 januari 2022 om 17:40

Ik trek dat boerse accent zo slecht juist.
Vind vink het fijnst

Prima! Al is het maar om de reden dat deze Deen beter Nederlands spreekt dan de gemiddelde Nederlander.

Goed om te lezen, ik vind Perez altijd prettig om naar te luisteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren