Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Eriksen officieel op de transferlijst; pikante terugkeer naar Engeland lonkt’

Laatste update:

Internazionale heeft Christian Eriksen te kennen gegeven dat hij in januari mag vertrekken, zo melden diverse Italiaanse media, waaronder de Corriere dello Sport. De 28-jarige Eriksen heeft zich in zijn eerste elf maanden niet in de basis weten te spelen in het elftal van trainer Antonio Conte en is officieel op de transferlijst geplaatst, zo klinkt het.

Zo is de kans groot dat Eriksen een jaar na zijn komst alweer vertrekt uit Milaan. Gezien de financiële situatie van veel voetbalclubs als gevolg van de coronacrisis is de kans volgens de Corriere groot dat de aanvallende middenvelder in een ruildeal betrokken wordt. Vanuit Engeland heeft Arsenal, pikant genoeg de aartsrivaal van zijn voormalige club Tottenham Hotspur, belangstelling.

Granit Xhaka zou in dat geval van Arsenal naar Internazionale kunnen worden gestuurd, in ruil voor de diensten van Eriksen. Daarbij moet aangetekend worden dat Xhaka onder manager Mikel Arteta verzekerd is van een basisplaats Ook Paris Saint-Germain wordt aan de aanvoerder van het Deense nationale elftal gelinkt. De Franse grootmacht zou Leandro Paredes, die regelmatig op de bank zit, willen inzetten als ruilwaar.

Tottenham wist Internazionale er in januari van te overtuigen om twintig miljoen euro neer te leggen voor Eriksen, die op dat moment nog maar zes maanden contractduur te gaan had in Londen. De Deense spelmaker had het vanaf zijn aankomst in Italië lastig en wist zich geen moment tot een vaste waarde te ontwikkelen. Eriksen staat na 33 officiële duels voor Inter op 4 goals en 3 assists. De laatste drie wedstrijden mocht hij zelfs niet invallen van Conte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch een hoog niveau die Italiaanse competitie 😁

23 november 2020 om 23:22

Of verkeerde speler bij de verkeerde club, of het loopt niet met de trainer. Het zou zomaar kunnen dat Eriksen bij een andere club weer kan vlammen. Echter denk ik dat je Eriksen prima in een Sneijder rol zou kunnen spelen. Bouw een team om zo een jongen heen en hij kan de ster zijn. Of het is inderdaad een gevalletje Özil oid.

23 november 2020 om 23:53

Of op een te jongen leeftijd naar Italië gaan. Zijn toch de oudere spelers die daar het beste redeneren.

Had echt wel meer verwacht van de overstap van Eriksen naar Inter. Heeft helaas nooit de stap kunnen zetten naar absolute wereldster terwijl ik in het verleden wel vond dat hij over die kwaliteiten beschikte.

Geweldig nieuws! Eriksen past totaal niet bij Inter en bij een Arsenal zie ik hem helemaal opbloeien. Als hij echter zo makkelijk weg kan zou ik als Barca zijnde ook eens een lijntje uitgooien.

23 november 2020 om 23:19

Ja lekker slim een bankzitter van Inter en Tottenham halen

23 november 2020 om 23:27

Bankzitter bij Spurs? Hoe kom je daar nou bij. Die man is jarenlang een van de beste spelers van Tottenham geweest.

23 november 2020 om 23:28

Laatste jaar zat ie gewoon op de bank

23 november 2020 om 23:35

Voornamelijk omdat ze wisten dat ie niet ging verlengen. En als ze dan rond minuut 60 nog altijd niet op winnen stonden kwam hij erin en ging het weer lopen. Ergens kan ik hem wel begrijpen dat hij in zijn prime ergens prijzen wil gaan pakken, maar dan heeft ie met alle respect wel pech dat het zo gelopen is dat hij straks bij Arsenal in de middenmoot mag spelen terwijl Spurs nu juist bovenin meedoen.

23 november 2020 om 23:59

Kwam in zijn laatste (halve) seizoen -dus 19/20 voor de winterstop- nog gewoon tot 28 duels voor Spurs hoor, waarvan 16 in de basis. Toen bekend werd dat hij ging vertrekken kwam hij vaker op de bank terecht inderdaad, maar vaak moest hij nog invallen om het recht te trekken.. Daarvoor gewoon 6 seizoen onomstreden basisspeler geweest, dat alles tezamen omschrijf jij als een bankzitter, oke logisch!

24 november 2020 om 09:18

@john Terry, dat kan natuurlijk zomaar weer anders zijn volgend jaar. Arsenal heeft best leuk ingekocht afgelopen zomer, met Partey en Gabriel, waarmee het twee enorm zwakke plekken heeft opgevangen. Met nog een CV (of Saliba?) erbij staat er in mijn ogen ineens een zeer degelijk team, zeker met een speler als Eriksen die voor de toch wel broodnodige kwaliteit kan zorgen.

Aan de andere kant kan een ploeg als Spurs ook maar weer ineens buiten de top 4 vallen, genoeg fluctuaties geweest de afgelopen jaren in de PL. Dat is ook wat die competitie zo leuk maakt. Met Liverpool, City, United, Chelsea, Leicester en Spurs heb je 6 ploegen die (wellicht op Leicester na) allemaal in de top 4 moeten eindigen. Arsenal is het eigenlijk aan zijn stand verplicht de aansluiting terug te vinden.

Ja het is het beste voor iedereen als Eriksen daar weg gaat want het loopt niet met hem bij Inter. Terug naar Engeland lijkt me een prima optie, dit is ook meteen de reden waarom grote clubs zoals bijv Real hem nooit gehaald hebben, komt net te kort voor de echte top maar een goede speler voor de meeste andere clubs. PSG wil graag van die Paredes af dus misschien dat zij de gok nemen

23 november 2020 om 23:37

Waarom is dit niks voor Real als Isco weg gaat? Zal niet veel kosten, is volwassen genoeg om er direct te staan en we weten dat hij over kwaliteit beschikt.

24 november 2020 om 09:02

Terry / Nee is te matig imo voor Real Madrid, en daarnaast heeft Real al een vervanger voor Isco in Odegaard, wij hebben sowieso middenvelders zat, ook in de jeugd loopt er nog wel het 1 en ander rond zoals Antonio Blanco (groot talent), dus ruimte maken is het beste wat Real nu kan overkomen, want we moeten de salarislast flink omlaag gaan brengen. Mogelijk gaan er nog wel een paar namen verkassen

24 november 2020 om 11:00

Antonio Blanco is inmiddels al 20 jaar en heeft, volgens mij, nog geen enkele wedstrijd gespeeld voor het eerste. Hopen dat hij dezelfde weg kan bewandelen als Valverde. Die kwam ook bij het eerste op zijn 20ste en kijk waar hij nu staat.

Hij zou wel bij Arsenal passen, maar ik denk dat Eriksen daar niet aan begint gezien zijn verleden bij Tottenham.

Misschien dat Man Utd nog een derde nr.10 wil halen. Dat zou wel bij hun beleid passen.

24 november 2020 om 00:30

Wie is die 2e nummer 10 dan? Donny is geen nummer 10. Alleen fernandes. Mata?

24 november 2020 om 02:36

Pogba, Donny, Mata, Fernandes en zelfs Lingard zou je allemaal als een aanvallende middenvelder kunnen zien. Nou is het hebben van meerdere aanvallende middenvelders niet per se slecht.

Graag. Eriksen is geen wereldtop, maar Arsenal ook niet. Een creatieve middenvelder is noodzakelijk. Xhaka kan zo worden vervangen door Elneny samen met Partey.

24 november 2020 om 14:09

Ik weet het nog zo net niet Arsenallz. Eriksen is ook een mentaliteitsloze speler eersteklas, net zoals Özil. Waarom zouden we dat moeten willen? Niemand wil Özil nog zien, maar Eriksen is precies eenzelfde type. Tegenwoordig kan dat gewoon echt niet meer. Je ziet De Bruyne ook gewoon ontzettend veel km's maken in een wedstrijd. Dat is gewoon nodig tegenwoordig. Zeker als je niet een topteam bent zoals wij dat niet zijn.

24 november 2020 om 18:12

Ik wil Özil zien. Als er maar iemand komt met een creatieve blik en pass.

Eriksen weg en Paredes erbij zou echt fantastisch nieuws zijn. Paredes past perfect op het middenveld bij Inter met Brozovic en Barella naast hem. Dan heb je met Vidal, Vecino en Sensi (wanneer fit) prima alternatieven. Dit zou echt een fantastisch deal zijn. Maar als het aan Conte ligt zal het wel weer een uitgerangeerde matige speler uit de premier League worden...

Zou die niet te porren zijn om voor Ajax te komen ballen in de Schöne rol?

24 november 2020 om 00:22

Ja tuurlijk als clubs als Arsenal en Psg interesse hebben zal hij zeker een optie voor Ajax zijn..😅

24 november 2020 om 11:29

Lijkt me een prima idee. Ajax wil beter worden en aansluiten bij de Europese (sub)top, dan heb je ook gewoon goede spelers nodig. Salaris en overnamekosten zullen alleen veel te hoog zijn, maar dromen mag altijd.

24 november 2020 om 13:18

@mrboity,
ik zou het in een ruildeal met Promes toejuichen. Denk alleen dat de kans hierop erg klein is.

Ik vond Eriksen totaal niet bij Inter passen en dat lijkt nu zo langzamerhand wel bewezen. Arsenal is in ieder geval een pikante overgang, maar wel een goede match denk ik. Na Ozil heeft Arsenal toch geen goede creatieve middenvelder meer gehad, dus ik zie het graag. Wie weet bloeit hij weer helemaal op!

Zou wel zeer pikant zijn als Eriksen naar arsenal gaat hoor, net zoals suarez nu naar feyenoord zou gaan... Hij moet gewoon lekker terug naar ajax komen

Kom maar naar United als vervanger van Pogba of Donny. Daar zou hij als vanouds weer kunnen shinen met Bruno Fernandes ernaast.

Ik hoop echt dat Barcelona zich nog meldt voor Eriksen, echt een creatieve speler met een goede steekpass en tweebenig. Ik denk echt dat dit een veel betere match is dan Wijnaldum die ik dan eigenlijk weer beter bij Inter vind passen..

Eriksen kan enorm goed zijn, maar hij past niet bij elk team. Tegenwoordig zijn er weinig teams met een klassieke nummer 10 of teams die puur op balbezit spelen. Vindt het jammer om te zien dat dit type meer en meer verdwijnt. Omschakelen, snelheid etc. wordt steeds belangrijker. Eriksen blijft voor mij echter een speler die altijd het verschil kan maken, als je hem maar goed gebruikt. De keuze voor Inter vind ik dan ook onbegrijpelijk. Hoe kun je dat nou doen? Dan trap je in alle mooie Italiaanse verkooppraatjes of kijkt alleen naar het contract. Ze spelen toch 352/532 en dat loopt goed. Dat weet je dan toch? Conte speelt altijd zo. Daar past hij juist totaal niet in. Dat hij van Mourinho mocht vertrekken is logisch, dat is ook geen klik. Maar ik neem aan dat er wel meer clubs geinteresseerd waren dan alleen Inter. Hopelijk maakt hij nu de juiste keuze. Zou het zonde vinden als zijn carriere als een nachtkaars uit zou gaan.

Eriksen is niet geslaagd in Milaan, maar de teloorgang van deze stylist was al evident in zijn laatste seizoen bij de Spurs. Het was heel vaak onthutsend slecht kan ik me herinneren, vooral omdat je het van hem niet gewend was. Veel foute passes, veel balverlies en een waas van demotivatie en moedeloosheid verwezen hem vaak naar de reservebank toen. Sowieso moet je je zorgen maken als je gepasseerd wordt voor o.a. matige spelers a la Harry Winx.

24 november 2020 om 13:29

Ik ben van origine (lang geleden, volg de PL uit principe niet meer) fan van de Spurs. Maar als je als jonge(re) speler naar de Spurs vertrekt (met Levy) moet je een contract tekenen van max 3 jaar.
Eriksen is helaas tegengehouden door Levy toen het HET moment was om over te stappen (barcelona) en daaruit is die daling in motivatie uit voortgevloeid.
Eriksen heeft niet de kont tegen de krib gegooid, daar is hij te netjes voor. Maar helaas daarna een minder seizoen en daarna verkeerde club gekozen.
Ik denk nog steeds dat hij wereldtop kan zijn maar dan moet er wel de juiste club langskomen en dat is nog maar de vraag.
En dus tip aan jonge spelers: contract bij Spurs max 3 jaar anders wordt je tegengehouden (in de praktijk en dus ook in je ontwikkeling).

Heb sowieso nooit de overstap naar Inter begrepen. Leek me op voorhand al geen club voor Eriksen. Helaas bewaarheid geworden. Hoop dat hij elders snel weer aan spelen toekomt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren