Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag ziet Manchester United zegevieren na fris optreden in Oslo

Laatste update:

Manchester United heeft zijn oefencampagne met een overwinning afgetrapt. De ploeg van manager Erik ten Hag was in het Ullevaal Stadion in Oslo met 2-0 te sterk voor Leeds United dankzij treffers van Noam Emeran en Joe Hugill. The Red Devils maakten met name in de eerste helft een dominante indruk, al vielen ook de jongelingen van United - die in de tweede helft invielen - op dankzij hun gretigheid. Bij Leeds maakten Pascal Struijk en Dani van den Heuvel na rust hun opwachting. Over een week hervat United zijn oefencampagne met een wedstrijd tegen Olympique Lyon.

Ten Hag koos voor Tom Heaton onder de lat tegen Leeds. De ervaren Engelsman zag de defensie voor zich bestaan uit Aaron Wan-Bissaka, Raphaël Varane, Lisandro Martínez en Álvaro Fernández. Talenten Hannibal Mejbri en Kobbie Mainoo stonden op het middenveld met Mason Mount, die zijn officieuze debuut maakte. Voorin moesten Jadon Sancho, Omari Forson en Amad Diallo voor doelgevaar zorgen. Aan de kant van Leeds stond voormalig Feyenoorder Luis Sinisterra links op het middenveld. Nederlanders Struijk en Van den Heuvel namen plaats op de bank, maar vielen aan het begin van de tweede helft in.

United maakte een gretige indruk in de openingsfase van de wedstrijd en dat leidde rond de tiende minuut tot enkele mogelijkheden voor de ploeg van Ten Hag. Diallo, die een uitstekende indruk zou maken, sneed vanaf rechts naar binnen en gaf af op Mejbri, die zijn schot gekeerd zag worden door Leeds-doelman Kristoffer Klaesson, die in zijn thuisland speelde. Minuten later was Mount dicht bij zijn eerste officieuze treffer voor United. De middenvelder veroverde de bal op het middenveld en probeerde het vanaf een meter of dertig met een fraaie stift, die maar net op het dak van het doel belandde. Leeds liet in de eerste helft bar weinig zien, al werd het nog wel even dreigend via Sinisterra. Zijn pass werd echter net onderschept door Mejbri. United bleef domineren, werd regelmatig dreigend, maar kwam voor rust niet tot scoren.

Na rust wisselden beide ploegen veelvuldig. Ten Hag besloot zijn volledige team te wisselen en stuurde elf jongelingen het veld in. Aan de kant van Leeds mochten Van den Heuvel en Struijk opdraven. Laatstgenoemde kreeg na een weinig enerverende beginfase de eerste serieuze kans van de tweede helft. De verdediger kon koppen uit een hoekschop, maar timede verkeerd en zag zijn poging naast gaan. Niet veel later was het aan de andere kant wel raak. Een fraaie steekpass van Isak Hansen-Aarøen kwam terecht bij Emeran, die mede dankzij niet al te overtuigend ingrijpen van Van den Heuvel met binnenkant links afrondde: 1-0. Tien minuten voor tijd viel de beslissing en weer greep Emeran een hoofdrol. Zijn steekpass kwam terecht bij Joe Hugill, die koel bleef en de 2-0 binnenschoot.

Opstelling Manchester United in de eerste helft: Heaton; Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Fernández; Mainoo, Mejbri; Diallo, Sancho, Mount; Forson.

Opstelling Manchester United in de tweede helft: Kovar; Jurado, Fish, Bennett, Williams; Gore, Savage; Emeran, Hansen-Aarøen, Shoretire; Hugill.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze maakten de 1e helft een dominante indruk en de 2e helft vielen de jongelingen op door hun gretigheid.
Tja dat is ook wel het minste wat je mag verwachten. Vond het niet een hele boeiende wedstrijd. Vond niemand echt heel bijzonder. Maar voor een 1e wedstrijd prima.

Ik ben echt benieuwd hoe Diallo zich verder gaat ontwikkelen, heeft veel potentie schijnt het. Als iemand er wat van kan maken bij veel potentie dan is het Ten Hag wel.

Ik ben benieuwd of Ten Hag het aandurft dit seizoen wat jeugd de kans te geven. Diallo, Mainoo en die Spaanse linksback hebben allemaal een hoop potentie. Zou toch leuk zijn als ze aan weten te haken!

12 juli 2023 om 21:00

Fernandez moet weer snel verhuurd worden wat mij betreft. Bij voorkeur aan een club op het hoogste niveau in een top 6 land.

Hij heeft 2 internationals als concurrent voor hem en een jaar bank/tribune hangen zou zonde zijn. Vorig seizoen was hij zeer verdienstelijk bij Preston. Nu de vervolgstap zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren