Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag moet meteen uitleggen waarom hij Cristiano Ronaldo passeert

Laatste update:

Erik ten Hag heeft voor de wedstrijd van Manchester United tegen Brighton & Hove Albion tekst en uitleg gegeven over zijn opstelling. Vooral de reserverol voor Cristiano Ronaldo sprong in het oog, maar de Nederlandse oefenmeester vond zijn keuzes niet meer dan logisch. Volgens Ten Hag is Ronaldo niet fit genoeg.

De voorhoede van United bestaat uit Jadon Sancho, Marcus Rashford en de als valse nummer negen spelende Bruno Fernandes. Ondanks de blessure voor Anthony Martial moet Ronaldo dus naast zijn trainer op de reservebank plaatsnemen en Ten Hag vindt dat niet meer dan logisch. "Hij werkt heel hard om fit genoeg te worden, maar dat zal nog wel even duren", meldt de van Ajax overgekomen oefenmeester in gesprek met de BBC.

De verslaggever van dienst vroeg zich af wanneer Ronaldo dan ongeveer fit genoeg zou kunnen zijn om in de basis te spelen. Ook daar kon Ten Hag geen duidelijk antwoord op geven. "Hij is pas deze week begonnen aan zijn voorbereiding", maakte de Tukker duidelijk. "Alles hangt af van de snelheid waarmee Ronaldo vooruitgaat." De wedstrijd tegen Brighton komt dus nog te vroeg, maar wellicht kan de Portugees wel invallen. Volgende week staat voor the Mancunians de uitwedstrijd bij Brentford op het programma.

Ronaldo wil komend seizoen graag in de Champions League spelen en heeft die mogelijkheid bij Manchester United niet, dat genoegen moet nemen met de Europa League. De aanvaller heeft zijn vertrekwens in ieder geval niet onder stoelen of banken gestoken en voerde onlangs nog gesprekken met zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes en Ten Hag. Die gesprekken liepen echter op niets uit. De wens van de Portugese steraanvaller om te vertrekken is duidelijk, terwijl United hem niet wil laten gaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 augustus 2022 om 15:27

Joden doelpunten?

7 augustus 2022 om 15:38

Aanpakpolitie? Ik denk dat de politie jou moet aanpakken met dat soort uitspraken.

Lekker veilig he, achter een schermpje dat soort uitspraken doen.

7 augustus 2022 om 15:49

Hopelijk krijg je een ban voor je antisemitisme

7 augustus 2022 om 17:38

Trollen moet je geen aandacht geven joh. Account is net aangemaakt. Ook als ik in de eerste 3 regels geen leestekens zie staan ben ik er wel klaar mee...

7 augustus 2022 om 15:29

Mijn beroertealarm gaat af.

7 augustus 2022 om 15:31

Bro tis zomer, 30+ graden, iedereen zit lekker te genieten en kijkt voetbal puur om wat ff tijd te doden nu. Ff rustig aan man. Doe anders nog een rondje aftrekken en vermenigvuldigen.

7 augustus 2022 om 15:36

Wah ne kwats.
Geef die man een ban. Mijn dochtertje van 6 maanden kraamt nog minder onzin uit. Alhoewel ze ook nog zonder leestekens aan een stuck doorratelt.

7 augustus 2022 om 16:17

Waarom gelijk een ban? Het is een losgeslagen projectiel, maar zorgt wel voor wat sfeer vind ik. Hele discussie tussen Messi en Ronaldo is allemaal drama. Heb ik liever dat een gek als Aanpakpolitie een leuk tekstje er omheen verzint.
Ga zo door Aanpakpolitie! Ik heb je liever op deze site, dan dat je buiten rondloopt

7 augustus 2022 om 16:24

Prachtig sfeertje man. Antisemitisme, homohaat, vloeken met k***. Waar je blij van wordt.

7 augustus 2022 om 15:48

Gaat voetbalzone nog wat doen aan dit soort antisemitisme en homohaat?
Wat een trieste reactie en nog triester dat dit een half uur online staat. Walgelijk wat er van deze site is gekomen. Dat soort reacties ook nog eens likes krijgen zegt genoeg over wat voor een achterlijk volk zich hier begeeft.

Verwacht van voetbalzone toch enige uitleg of excuses dat dit zomaar kan op deze site.

7 augustus 2022 om 16:20

Ik ben het 100% met je eens Ffchecken. Daarnaast vind ik het in- en intriest dat bij elk topic van Ronaldo, Messi er weer bij gehaald moet worden en vice versa. Als echte voetballiefhebber, wil je toch zo lang mogelijk genieten van beide grootheden?!

7 augustus 2022 om 19:14

Onbegrijpelijk dat het er nog steeds op staat. Mensen met dit soort teksten moet je geen podium willen geven. Prima als iemand zijn verstand verloren of nooit gevonden heeft, maar haal het op zijn minst gewoon weg.

7 augustus 2022 om 15:54

Weleens gehoord van interpunctie?

7 augustus 2022 om 16:31

En te dom om te kunnen poepen. Al komt er wel veel stront uit jou

7 augustus 2022 om 18:03

Ja, een aanwijzend voornaamwoord. Ken je dat?

7 augustus 2022 om 18:26

Lieve hemel... Te lui om Nederlands te leren ook?

7 augustus 2022 om 16:15

Wat een reactie! Trolletje, duidelijk, maar je mag best wat leestekens gebruiken hoor. Of is je goedkope toetsenbord zonder gekomen?
Wel entertainment zo'n reactie, maar je zal snel een ban krijgen, en terecht. Zielig ventje.
Ik ben trouwens Messi fan, voordat je me een Ronaldo fanboy of zo noemt.

7 augustus 2022 om 16:58

Jij hebt je school ook niet afgemaakt of wel? Leestekens heb je ook nooit van gehoord of wel?

7 augustus 2022 om 17:35

Joden doelpunten? Wat een flapdrol ben jij! Hier is blijkbaar alles toegestaan!

7 augustus 2022 om 18:15

Meest milde messi fanboy

7 augustus 2022 om 18:25

Is ie weer. Niets beters te doen?

7 augustus 2022 om 18:44

Hey heb je hem ook weer. Zal wel weer niet lang duren voor je een ban te pakken heb.. dat je niet moe wordt van al die accounts creeeren.

7 augustus 2022 om 19:19

Jaaa maar Ronaldo is niet de enige hoor die het spel verneukt bij Manu, het is een opeen stapeling van gezeik, super slecht aankoops beleid want er is er geen een van de wat duurdere spelers die Manu ziet staan. Ik begrijp het wel ten Hag is een goede eredivisie coach maar met te weinig centen gaat hij weer een kwakkelend jaar tegemoet bij Manu. Denk eerlijk gezegd dat hij het einde van het jaar niet eens gaat halen.

Als ronaldo zo graag cl in wilt,accepteer dan een bescheiden salaris en dan zijn er genoeg clubs die je willen,hij wilt cl in combinatie met een ronaldo salaris...

7 augustus 2022 om 15:23

Hoe weet je dat?

7 augustus 2022 om 15:26

Omdat hij nog bij United zit, hij kan ook naar Leipzig (haalt nu Werner) of Dortmund

7 augustus 2022 om 15:27

Omdat er genoeg team zijn die ronaldo puur alleen willen om zijn naam,als hij 5 miljoen per jaar accepteer,zal ajax zelfs een poging willen wagen..

7 augustus 2022 om 15:25

Klopt wel wat je zegt. Mits een normaal salaris kan hij bijna overal naartoe.

Niemand groter dan de club! Don Florentino heeft het goed gezien niemand maar ook niemand is groter dan de club!

7 augustus 2022 om 15:42

Ben ook blij dat florentino dit gedaan heeft, werd alleen maar drama met deze man bij ons. Altijd dat salaris gezeik of voelde zich weer niet gewaardeerd. Nou de afgelopen jaren heeft hij het zeker veel beter gehad!

Tja, hier is natuurlijk niets geks aan. Hij heeft een deel van de voorbereiding gemist en er speelt nogal wat rond zijn persoon op het moment. Een kind verliezen gaat je logischerwijs ook niet in de koude kleren zitten. Dat heeft natuurlijk ook een enorme impact.

Verder verwacht ik ook niet dat Ronaldo nog vertrekt. De topclubs zijn voorzien, de rest kan en wil hem niet betalen. Dan blijft er eigenlijk niets over, want Ronaldo is nog steeds vreselijk duur. Dan is het te hopen dat hij zich herpakt en zich weer als teamspeler gaat opstellen, want een jaar op de bank kan weleens het einde van een tijdperk betekenen. Op die leeftijd heeft dat gevolgen, ook voor een afgetrainde speler als Ronaldo.

7 augustus 2022 om 15:36

Gaat het goed verder?

7 augustus 2022 om 16:55

Waarom lees ik dit nog en is dit nog niet weggehaald. Ik heb wel hard gelachen om het bericht.

7 augustus 2022 om 15:38

Wat kom je hier doen dan? Je hoeft niet in nederland te komen zijn genoeg landen waar je heen kan als je ontevreden bent

7 augustus 2022 om 16:04

Nederland is een perfect land, maar het volk is hypocriet k-volk. Wellicht zou je je eens in je medemens kunnen verdiepen ipv alleen maar profiteren van de sociale voorzieningen in Nederland die je overduidelijk niet lijkt te gebruiken voor scholing.

7 augustus 2022 om 16:21

Wat een onzin komt er uit dat gat in je gezicht zeg. Je weet net zo goed dat als je die bek buiten ergens open trekt je een paar klappen hebt hangen. En als je in je o zo geweldige Turkije zo praat je een paar klappen hebt hangen en de bak in draait. Dat is de enige reden dat je Nederland zo geweldig vind, samen met de uitkering die je waarschijnlijk opstrijkt. Maar als we heel eerlijk zijn, wil je hier helemaal niet zijn omdat Nederland een liberaal land is dat in schril contrast staat met jouw idealen. En nu gooi je je frustraties eruit op het internet. Gaat nog een zwaar leven worden

7 augustus 2022 om 15:39

Vertrek als Nederland je niet bevalt. Doe er iets aan want anders is maar 1 person een hypocrite.

7 augustus 2022 om 15:51

Ga dan terug naar je eigen land, mafklapper.

7 augustus 2022 om 16:23

Daar waar het thuis hoor helemaal nergens.

Dus daanaast ben je nogdom ook want aangezien kudistan nergens ligt en feitenlijk niet opdie manier bestaat ben je ook niet in kurdistan geboren dom varken.
En als je slim wil zijn van ja bedoel geboren in die regio, nou die is er nogsteeds dus wat hou je tegen.


Enige die je hier voor lul zet en uitlul ben je zelf

7 augustus 2022 om 18:36

Fack, het heeft nog stemrecht ook.

7 augustus 2022 om 22:33

Waarom is deze vent nog steeds niet verbannen? @voetbalzone.. als ik het 1x over iemand zijn iq heb ik een ban maar deze guy mag echt alles roepen te bizar voor woorden.

7 augustus 2022 om 16:11

Ik zou dat bolletje van je maar even uit de zon houden, dit gaat niet goed.

7 augustus 2022 om 16:17

Haha veel triester vind je ze niet.. ben maar trots op je Turkse competitie vriend, of wat er nog van over is.. en ik moet je teleurstellen over de Hollandse kleine pikkies, ervanuitgaande dat je Turks bent, het gemiddelde lig in Turkije ruim 1,5 cm lager. En terwijl ik dit typ snap ik ineens waarom je zo gefrustreerd bent 😂😂

Ten Hag hoeft helemaal niets uit te leggen , de trainer maakt samen met zijn staf de opstelling en daar heeft iedereen zich bij neer te leggen , zelfs Ronaldo. Zou wat zijn als spelers zelf de opstelling maken.

7 augustus 2022 om 17:56

Met een middenvelder in de spits, dat pakte bijzonder slecht uit. Drie wissels pas in de 89 minuut, terwijl je achter staat, dat vind ik rijkelijk laat! Hij heeft genoeg uit te leggen. Al die toppers in de voorbereiding geven zoals gewoonlijk niet thuis in de echte wedstrijden!

Ze winnen thuis niet eens van Brighton. Dat begint lekker daar in Manchester.

Het mag duidelijk zijn dat Sancho shaw en Maguire absoluut niet in de basis moeten staan. Aan een ontevreden Ronaldo heb je ook niets die kan je beter wegdoen. Ronaldo is belangrijk maar niet belangrijker dan het proces van Ten Hag. Zolang Ronaldo daar blijft zal het binnen gesloten deuren moeilijk voor Ten Hag maken. Zonde dit want een centraal duo met Varane en Martinez is ijzersterk.

7 augustus 2022 om 17:49

Ik hoop ook dat Ronaldo weg moet, want dan kan hij eindelijk weg bij die nep helden als een Fernandes en Rashford. Weer missen Fernandes en Rashford een 100% kans, maar Ronaldo krijgt aan het eind altijd de schuld! Vorig jaar 24 doelpunten bij een belabberd team, maar hij krijgt de schuld.

Binnen 8 wedstrijden zit Ten Hqg op atrqqt omdat ie zijn disciplinaire ego laat spreken..diedit levert hem felle kritiek én terecht. Ronaldo op de bank, Eriksen in de punt..pff ik zie t nie goed komen dit jaar. Ronaldos aanwezigheid stimuleert anderen meer te presteren. Dit was een waardeloze opstelling van TenHag. Als die zo blijft dooegaat, haalt ie winterarop noet of is die in de onderkant van de tabel..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren