Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag: ‘Ik verwacht eigenlijk dat het stadion zich goed prepareert’

Laatste update:

Ajax begint zaterdagavond met Klaas-Jan Huntelaar in de spits tegen Excelsior. De veteraan speelt in de punt van de aanval, waardoor Dusan Tadic, afgelopen woensdag in het Champions League-duel met Juventus (1-1) nog acterend als valse nummer negen, uitwijkt naar de flank. Erik ten Hag denkt dat Huntelaar van grote waarde kan zijn voor Ajax.

De trainer van de Amsterdammers zegt voorafgaand aan het duel in de Johan Cruijff ArenA dat Ajax 'een typische nummer negen nodig heeft'. "We hebben tegen FC Emmen gezien dat Klaas op dit moment superscherp is en energie geeft aan de ploeg. Hij moet gaan scoren. Ik verwacht dat we veel op de helft van Excelsior zullen spelen en dat we hen ver terug zullen dringen", vertelt Ten Hag voor de camera van FOX Sports.

"We hebben diepte nodig in het spel. Die diepte kunnen we natuurlijk ook wel met Dusan Tadic creëren, maar als je twee hele goede spitsen hebt, dan is dit ook een goede variant", stelt de oefenmeester, die Joël Veltman rust geeft met het oog op de return van dinsdag tegen Juventus. "Noussair Mazraoui is na zijn schorsing weer beschikbaar. Hij is fris, vandaar dat hij speelt. Joël heeft vorige week zaterdag gespeeld tegen Willem II en krijgt met het oog op dinsdag nu rust", licht Ten Hag toe.

Juventus kwam eerder vandaag overigens al in actie: op bezoek bij SPAL werd met een sterk gewijzigde basiself met 2-1 verloren. "We hebben wel wat flitsen gezien, maar ik denk niet dat we er iets mee kunnen, aangezien ze met acht of negen nieuwe spelers speelden", zegt de oefenmeester, die tegen Excelsior rekent op de steun van het publiek. "We spelen vanaf nu nog vijf finales in de Eredivisie. Dat betekent dat we ons goed moeten prepareren en dat verwacht ik eigenlijk ook van het stadion. Ik verwacht elektriciteit in het stadion."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus met andere woorden veltman gaat dinsdag spelen...

13 april 2019 om 18:38

Samen met mazraoui kan gewoon.

13 april 2019 om 18:39

Natuurlijk gaat hij spelen, het lijkt me alleen nog de vraag of hij rechtsback of centraal komt te staan.
Prima opstelling voor vandaag.

13 april 2019 om 23:11

Je zou ook nog een verrassende achterlinie uit de hoge hoed kunnen halen en veltman ‘gewoon’ als rechtsback opstellen en mazraoui als linksback...

"Als je twee hele goede spitsen hebt," zei Ten Hag. Klopt het dat ik daarin lees dat hij Dolberg praktisch afgeschreven heeft?

13 april 2019 om 19:19

Nee natuurlijk niet. Tadic is geen spits he...

Met twee hele goede sitsen doelt TH op Dolberg en op Huntelaar.

13 april 2019 om 19:52

Ik hoop het, maar aangezien zijn populairste variant tegenwoordig met Tadic in de spits is, en als alternatief een variant met Huntelaar... Dan hoop ik maar dat hij Tadic in de spits niet echt als een spits beschouwt, want ik geloof (en hoop) nog wel echt dat Dolberg weer op kan bloeien

13 april 2019 om 19:22

Nee, volgens mij bedoelt hij. De variant met Tadic in de spits kan werken, maar met Dolberg of Huntelaar (2 goede spitsen) in de spits kan je ook ruimte creeeren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren