Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag houdt lippen op elkaar; Romano komt met witte rook

Laatste update:

Erik ten Hag laat weinig los over de naderende komst van Casemiro. Op de persconferentie in aanloop naar de kraker tegen Liverpool van maandag werd de manager van Manchester United onder meer gevraagd naar Cristiano Ronaldo en dus ook de aanstaande transfer van Casemiro naar Old Trafford: "Ik kan jullie niets zeggen."

Transferexpert Fabrizio Romano berichtte vrijdagmiddag dat de transfer van de middenvelder van Real Madrid rond is. De Madrilenen zijn volledig akkoord gegaan met het voorstel van United, dat zestig miljoen euro exclusief tien miljoen euro aan bonussen bedraagt. De vijfvoudig Champions League-winnaar tekent een vierjarige verbintenis in Engeland, met de optie op een extra seizoen tot medio 2027. Toch houdt Ten Hag zijn lippen vooralsnog op elkaar.

De transfer van de dertigjarige speler hing al een paar dagen in de lucht. Real-trainer Carlo Ancelotti bevestigde vrijdagochtend dat Casemiro heeft aangegeven te willen vertrekken. "Casemiro is klaar voor een nieuwe uitdaging. Real waardeert zijn bijdrage aan de club en de persoon die hij is. Er zijn momenteel onderhandelingen gaande (met Manchester United, red.), al is nog niets officieel. Maar het is duidelijk dat Casemiro wil vertrekken." De ervaren middenvelder, sinds 2013 verbonden aan Real, staat bij de Champions League-houder nog twee seizoenen onder contract.

Samen met Toni Kroos en Luka Modric vormde Casemiro jarenlang een zeer succesvol middenveld bij De Koninklijke. Desondanks speelde Real vanwege de relatief hoge leeftijden van het trio, respectievelijk 32, 36 en 30, al in op een mogelijk vertrek van een van die steunpilaren. Zo kunnen onder meer de jonge Fransmannen Aurélien Tchouameni en Eduardo Camavinga op zijn positie spelen. United zal hopen dat Casemiro de gewenste kwaliteitsspeler zal zijn waar Ten Hag na de blamages tegen Brighton & Hove Albion (1-2) en Brentford (4-0) om heeft gevraagd.

Cristiano Ronaldo
Ten Hag werd op zijn persconferentie ook gevraagd naar de situatie van Cristiano Ronaldo. De Portugese superster zou zich isoleren van de groep en zich niet meer gelukkig voelen bij United. "Ik weet niet waarom er na zaterdag op hem wordt gefocust. het ging om de teamprestatie en de mentaliteit van het hele team, inclusief Ronaldo. Hij maakt deel uit van onze plannen, dat is wat ik weet. Mentaliteit begint bij jezelf. Volg de regels, principes en werk hard. Als je dat doet, krijg je vertrouwen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Casemiro is de eerste transfer voor United deze zomer, waarvan je echt het gevoel hebt dat je er voor uit op gaat t.o.v Fred en McTom

19 augustus 2022 om 16:46

Met Martinez ga je ook vooruit op Maguire, alleen helpt het dan niet als je die Maguire dan toch blijft opstellen. En ja ik heb Martinez door het ijs zien zakken tegen Brentford maar Maguire is natuurlijk de overtreffende trap.

19 augustus 2022 om 16:59

Zal Bentford niet ook gewoon een collectief falen kunnen zijn geweest? Daarbij zag ik een keeper die behoorlijk nog wat houdbare ballen doorliet en daarover ook nog hand in eigen boezem stak. Ik zeg nergens dat Martinez weergaloos was, maar Ten Hag had de boel gewoon heel slecht voor elkaar tegen die degradatieclubs waardoor komende maandag al een echte finale is en ik denk niet dat het echt aan Martinez (alleen) lag.

19 augustus 2022 om 17:45

Komende wedstrijd ga je natuurlijk verliezen, maar ik zie het Ten Hag daarna gewoon goed doen bij United. Mag ook wel met de kwaliteit die aanwezig is. Ik denk ook dat ze met Martinez een goede speler aan hebben getrokken. Mischien vormt ie wel een mooi blok op het middenveld met Casemiro.

19 augustus 2022 om 17:54

Juist het aankomende programma is moeilijk. Kans is aanwezig dat je de 0 punten haalt uit 5 a 6 wedstrijden. Thuis tegen leeds lijkt mij de eerste makkelijke.

Collectief falen weet ik niet. Je bent weggespeeld en vernederd door een degradatiekandidaat en een middenmoter. Kans is ook groot dat je met dit team niet van achteruit kan opbouwen. Als dat zo doorgaat wordt het erger tegen betere teams en ligt die er uit.

Vergeet niet dat ze in korte tijd tegen Liverpool, City, Arsenal, Chelsea Spurs maar ook lastige uitwedstrijden tegen palace, Everton, Southampton etc. Dan kan het zomaar snel voorbij zijn.

19 augustus 2022 om 19:59

Natuurlijk Myvision, tegen Brentford zakte iedereen gewoon door het ijs met De Gea voorop. Voor een centrale verdediger wil je als eerste pot natuurlijk gewoon rustig gewend raken, af en toe ingrijpen om scherp te blijven, en aan je ploeggenoten wennen. Wat dat betreft is Martinez in een regelrechte nachtmerrie terecht gekomen. Dus ik schrijf hem heus niet direct zo snel af als enkele andere leden hier, maar hij was niet best.

19 augustus 2022 om 17:00

Eindelijk iets om echt blij van te worden als United fan. En dat terwijl alle VZ experts wisten dat er geen kans was dat dit ging gebeuren. Nu hopen dat TH er wat van weet te maken.

Het is hem gegund, hij wou ooit is in Engeland spelen. De kans bood zich aan en hij heeft deze ook gegrepen.

Denk niet dat veel Madridistas hierom treuren, hij is bijna 31, hij maakte voetballend nog vaak zeer vaak fouten, en is eigenlijk voetballend meestal de zwakste geweest van het elftal.

Wij zullen wel zijn leiderschap missen, zijn drang, zijn wil. Hij heeft zoveel vuur en emotie in hem. Zijn persoonlijkheid op en naast het veld zal een gemis worden, maar op het veld puur als voetballer, nee.

Ik denk dat Tchouameni de betere versie van Casemiro kan worden. Die jongen had vorig jaar de meeste geslaagde bal recuperaties en tackels van Ligue 1. Is voetballend ook beter dan Casemiro.

Perez maakt zelden fouten als het gaat om spelers die de club verlaten, ik verwacht nu ook geen problemen.

Hopelijk halen wij wel een rechtsvoor en schuift Valverde nu terug naar het middenveld.

19 augustus 2022 om 16:44

Helemaal eens. Alleen heeft het bestuur stellig aangegeven geen speler meer te halen helaas.

19 augustus 2022 om 16:51

Klopt.. alleen ‘hoop’ ik dat zoals deze transfer onverwacht was, en de transfer van Camavinga vorig jaar best uit de lucht kwam, hoop ik ook dit seizoen dat er uit het niets een versterking komt.

Iker Bravo is wel binnen, 17 jarige knul met aardig veel talent. Zal wel beginnen bij Castilla.

19 augustus 2022 om 16:59

Lachwekkend als Real niemand meer haalt. Kijk wat je weer binnenhaalt aan geld. Er moet minimaal een back up komen voor Benzema en eigenlijk ook een rechtsbuiten. Als Benzema geblesseerd raakt dan heb je gewoon een enorm matige aanval op Vini na..

19 augustus 2022 om 17:04

Probleem is alleen: wie gaan we halen? Silva is onverkoopbaar verklaard door city, gnabru en salah hebben net hun contract verlengd, mahrez zal ook wel onverkoopbaar zijn.. Als ze überhaupt van plan zijn om een rechtsbuiten te halen wordt het nog een hele klus om een geschikte te vinden.

19 augustus 2022 om 17:14

Wel grappig, Real werd altijd uitgekotst omdat het veel geld uitgaf maar de laatste jaren krijgt het meer binnen dan dat ze uitgeven. Itt Barca dat jaren lang ordinaire uitgeeft , e maar altijd werd verheerlijkt omdat het 1 generatie een super lichting had, terwijl ze buiten dat generatie altijd een koopclub is geweest.

19 augustus 2022 om 17:43

Ja dan op z’n minst een spits toch? Je kan niet met Mariano aankomen.. waarom niet proberen Ziyech voor een redelijke prijs op te halen?

19 augustus 2022 om 18:25

Real gaat niemand halen. Ze hebben opvolgers al in huis

19 augustus 2022 om 16:46

Casemiro wordt toch ook puur gebruikt om te strijden en ballen af te pakken? Dat kan hij als de beste. Zet er 2 voetballers naast zoals Real doet en je hebt een goed middenveld.

19 augustus 2022 om 16:49

Zeker en daarom heeft hij zolang in de basis gestaan bij Real Madrid, hij kan als geen ander ballen afpakken, sluwe slimme tikjes uitdelen, counters stoppen etc.

Maar hij is bijna 31, en als Tchouameni er is die zowel verdedigen kan, als voetballen. Dan is het niet heel erg dat Casemiro weggaat.

Alleen had je met Casemiro garantie dat hij het kan, Tchouameni is nog jong en hij moet het nog allemaal laten zien.

19 augustus 2022 om 16:49

Het is wel te hopen dat Ten Hag niet aan Casemiro gaat vragen of die het spelletje wel ff naar links en rechts kan schuiven. Aan de bal heb je weinig aan Casemiro. Blinkte ook nooit uit in balbezit bij Real. Maar zonder bal, is het een gigantische ander verhaal, laat dat duidelijk zijn.

19 augustus 2022 om 16:54

Bij OPorto heeft hij echt wel laten zien dat hij kan voetballen. De druk bij Real is groter en je moet vaker het spel maken tegen teams die bus parkeren. Daar kunnen maar heel weinig spelers zo zuiver blijven als een Kroos of Modric

19 augustus 2022 om 16:47

Perfect verwoord amigo. Je kan het Casemiro niet kwalijk nemen. Als je op je 30e, alles gewonnen wat er te winnen valt, zelfs 5 keer de CL, op die leeftijd zo contract aangeboden krijgt, dan is dat niet te weigeren. Volgens mijn heeft Casemiro ook ergens ooit aangegeven dat die ooit in de PL wilt spelen. Helaas wel bij een verkeerde club. Begrijp me niet verkeerd. United is echt een giga club, maar het is ook een gigantische puinhoop daar. De Cristiano saga, Varane die op de bank zit, spelers met nul vertrouwen. Ten Hag die op zijn Nederlands het spelletje wilt spelen bij United wat tot nu toe totaal niet werkt. Het is te onrustig. Maar goed, neemt niet weg dat alle Madridista's Casemiro deze stap gunnen en het gaat hem goed.

Ik hoop ook echt dat Real de transfermarkt op gaat. Ga aub achter Bernardo Silva aan. Jongen die op RW kan spelen en op het middenveld. Bernardo Silva zou het perfecte antwoordt zijn.

19 augustus 2022 om 17:07

@ realmadrid Bernardo silva is niet te koop hebben ze gezegd, en gaat wsl nieuw contract tekenen. Psg bood 67mil£ te weinig. City wil minimaal 100mil.

19 augustus 2022 om 17:44

Ten Hag is dan ook gehaald om dat spelletje te spelen, dat dat niet binnen een paar weken er in zit is niet zo vreemd. Zeker gezien de staat van die club en de selectie.

19 augustus 2022 om 18:56

Casemiro heeft altijd alles voor ons gegeven we gunnen hem dit natuurlijk 💪

19 augustus 2022 om 16:49

Casemiro lijkt me ook echt een chille, bescheiden gast

19 augustus 2022 om 16:51

Dit is idd zijn laatste kans. nu is hij nog een paar jaar in zijn topvorm.

United zijnde snap ik dat je hem haalt alleen is dit geen speler voor de lange termijn en die heb je echt nodig wil je de volgende stappen gaan maken.

19 augustus 2022 om 16:53

Wat is een speler voor lange termijn? Case kan zeker nog 3-4 jaar mee. Das erg lang voor een club.

19 augustus 2022 om 16:55

Exact, alhoewel zag ik ook velen twijfelen. Wilde dit liever niet. Maar voorheen wel veel kritiek dat we vasthielden aan de old guard. Nou hier is een moment om weer even door te selecteren.

Geen zorgen. Gun hem het beste en dit is gewoon een begrijpelijke keuze voor iedereen. Verleng gewoon met Ceballos en met Tchoua zit je goed. Maar man wil wel echt een aanvaller erbij zien komen! Zou echt frustrerend zijn mocht er niemand komen!

(Stomme reacties laden weer eens niet!)

19 augustus 2022 om 16:58

Nou ja, Madridistas treuren niet, maar niet perse omdat hij in jouw woorden "de zwakste schakel is" Maar ik denk eerder door j derde alinea... dus meer om het feit dat hij alles heeft gegeven voor de club, alles heeft gewonnen bij de club, een absolute legende is, en nooit voor hoofdpijn heeft gezorgd. En het feit dat hij op zijn 30ste nog een dik contract ergens kan scoren, waar hij 2x zoveel gaat verdienen, bij de grootste club (lig de grootste fan base van Engeland), moet gerespecteerd worden.

Even tussendoor. Ik was een voorstander van de komst van Tch en ik denk dat zijn plafond ook wat hoger ligt, maar het wordt enorm lastig voor hem.. Hij moet een 5x CL winnaar vervangen, is niet niks.

19 augustus 2022 om 17:11

Ik denk niet dat het verstandig is om mer Valverde, Kroos en Modric te spelen. Dat zal Modric/Valverde, Kroos en Tchouameni/Camavinga worden, met vanaf komend jaar definitief Kroos eruit voor Camavinga of Thouameni

Als Ronaldo goed geluisterd heeft begrijpt hij de strekking
Hopelijk voor MU is Casemiro een weloverwogen beslissing geweest. Zelf zou ik hem niet halen

19 augustus 2022 om 16:49

Jij zou Mctominay gewoon naast Fred blijven opstellen?

Fred en Casemiro werkt echt goed bij Brazilie.

19 augustus 2022 om 16:56

Exactly! Case Fred Fernandes zou werken. Of Case Eriksen Fernandes. Beetje neppe versie van KCM but eh

19 augustus 2022 om 17:00

Dit dus. Casemiro, Fred en Fernandes (als hij niet speelt zoals laatste tijd) lijkt een prima middenveld. Fred vond ik afgelopen seizoen de meest constante middenvelder. Moet sowieso nog een rechtsback bij komen en minimaal 1 aanvaller.

19 augustus 2022 om 19:03

ik vind Casemiro gewoon niet goed genoeg. Real laat hem ook niet zomaar vertrekken

Ten hag dacht dat hij spelers kon aanwijzen en dat een (afwezge haha) ze wel zou halen.
Volgens mij hebben ze geen staf die zich bezig heeft gehouden noch houdt met aan- en verkopen. Een TD

19 augustus 2022 om 17:02

Ik zie niet in hoe dit een weloverwogen transfer is. Van Frenkie naar Rabiot naar Casemiro. Ik heb het gevoel dat ze geen flauw idee hebben wat ze aan het doen zijn. Tel daarbij op dat ze ook weer een mega bod op Anthony hebben gedaan, het komt op mij over als pure wanhoop.

Dat Casemiro een verbetering is t.o.v. wat er nu rondloopt zal vast, maar 70 miljoen voor een 30 jarige, ik ben er geen fan van en had hem ook niet gehaald.

19 augustus 2022 om 18:43

Casemiro is gewoon 1 van de besten ter wereld op zijn positie en United kan nog jaren plezier van hem hebben. Ik heb liever dat ze 70(Max) miljoen betalen voor een gearriveerde wereldtopper van 30 dan dat ze met mcfred blijven spelen. Ja het is teveel geld, maar United zit nou eenmaal niet in de positie waarin ze de toppers voor het uitkiezen hebben.

19 augustus 2022 om 19:08

Ik ben het met je eens. Ze hebben geen flauw benul wie of wat ze nodig hebben
Daar heeft jarenlang een lacune gezeten. He gevolg was en is dat men maar wat kocht.
Ten Hag komt er nu achter;dat er geen longlist noch shortlist is
Wat Anthony betreft; gelijk verkopen. Je krijgt Nooit meer zoveel geld voor hem. Hij is hier fantastisch, heeft het goed gedaan in de CL, tot de laatste wedstrijd, toen kon ook hij niets maken. Tegen Malacia ging het ook niet. Hij scoort steeds minder (al valt het nog wel mee) en hij heeft een kort lontje
Voor je denkt dat ik hem niet moet. Nee hoor ik ben gek op hem, maar €80 mln wint

Die 10m add ons zitten hem hopelijk niet in het winnen van prijzen, maar gespeelde wedstrijden of zoiets. Verder vind ik 60 10 toch wel matig onderhandeld door Madrid zo in de laatste twee weken van de transfer window bij een wanhopige club. Maar goed, het is Case gegund.

19 augustus 2022 om 17:14

Hij is bijna 31 en hij heeft 9 jaar lang Real elke mogelijke prijs gegeven. Daar was hij een sleutelspeler in. Ik ben niet snel van 'gun het die jongen' maar hij heeft geen publieke stampij gemaakt en Real heeft de vervangers binnen. Real mist gewoon een rechtsbuiten, maar intern kun je Camavinga opvangen. Het ziet er toch niet naar uit dat Barcelona echt de titel kan gaan pakken dit jaar.

Wat ga ik hem missen!
Toen Real Claude Makelele en Redondo verloor was het lang zoeken naar spelers die de 6 rol zo perfect konden uitvoeren.

Case kwam binnen bij Castilla en was meteen duidelijk dat hij te goed was. En bij Porto had ik spijt dat hij niet gewoon was opgeschoven naar de A kern. Maar sinds zijn terugkeer zich helemaal gewerkt naar de status van Club Leyenda!

Het is je gegund. Ik hoor veel mensen praten alsof EPL klaar is voor deze man. Trust me heel veel van zijn spel werd opgeofferd voor Modric en Kroos. Hij heeft een giga hart en is echt iemand die volgens mij ieder kleedkamer nodig heeft. Humor en professioneel houding, mega taak gericht met duidelijke ambities.

Hala Madrid¡

En dit kan zowaar de kans betekenen voor Dani. We hoeven geen extra spelers.

De vraag is wie wint hier het meest van de Case transfer?
Fede? Tchoua of Dani?
Want Fede mag dan hopelijk gewoon naar middenveld (Kroos maybe op 6)
Meer speeltijd voor Dani.
Tchoua zal zeker in minder complicated wedstrijden mogen spelen op de 6.

19 augustus 2022 om 17:04

Iedereen denk ik.
Tchoua wel het meest. Die is nu de onbetwiste CDM van Real. Valderde is/was al een basisspeler.
En iid meer speeltijd voor Dani.

19 augustus 2022 om 17:23

Ik zie meer Madriesta's hier over Ceballos praten. Nu volg ik Real niet op de voet, heb vorig jaar met name de CL-wedstrijden gezien en af en toe Laliga. Maar als fervent Arsenal fan heb ik Ceballos 2 seizoenen mogen aanschouwen en dat is toch totaal geen Real Madrid materiaal? Verdedigend te zwak om als controleur te spelen, aanvallend ook niet heel bijzonder. Liet bij Arsenal zo nu en dan mooie dingen zien, maar hij was 4 van de 5 wedstrijden ondermaats over het algemeen. Heeft hij zich sterk ontwikkeld of hopen jullie dat een kind van de club belangrijk gaat worden? Ben heel benieuwd!

19 augustus 2022 om 18:13

Ceballos is aan de bal heel goed, vooral in de dribbel. Denk zelf dat ze een soort van isco rol voor hem zien, invallen op rechts of op t middenveld na minuutje 70/80.. past prima bij de selectie maar zie hem niet snel onbetwist worden, maarja wie overkomt dat wel behalve de absolute vedettes

19 augustus 2022 om 19:49

Inderdaad een prima selectiespeler om in te laten vallen of tegen de kleintjes basis, maar het viel me gewoon op dat de Real fans zo positief klinken over hem.

Is er een reden dat spelers/trainers altijd zo geheimzinnig doen over naderende transfers of transfers die min of meer al rond zijn? Ja als het niet doorgaat is sta je soort van voor paal maar wat boeit dat verder, denk ik dan..

19 augustus 2022 om 18:22

Je kan je ook afvragen wat je ermee wint om er prematuur over te praten. Veel te verliezen, niets te winnen.

Speciaal een account hiervoor gemaakt. Man united zal veel beter gaan spelen als Martinez een blok zal vormen met Casemiro op het middenveld. Malacia gewoon op links en starten met Varane en Lindelöf of Baily mocht die fit zijn. Dan heb je in de as nog steeds een enorm sterk team. Aanvallend moet er uiteraard nog wel wat bij, Sancho en Rashford lijken de vorm van vorig jaar toch weer mee te nemen helaas.

Casemiro wou altijd al in de Premier League spelen. Alles wat er te winnen viel, won hij. Daarnaast onderdeel geweest van het iconische KCM middenveld. Ik wens hem het beste en is echt een flinke verbetering ten opzichte van McTominay. Alleen mag ik hopen dat we is een keer wat geld gaan uitgeven voor een aanvaller.

Bedankt strijder! Zullen deze speler zeker missen. Echt zo een type waar je soms op baalt (foutjes) maar als hij er niet meer is, pas echt gaat missen.

Man U krijgt een Madrid as straks met Var, Cas en CR

Begint ergens op te lijken. Straks ook Antony op rechtsbuiten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren