Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag heeft Weghorst niet nodig; Bruno Fernandes wordt vervangen

Laatste update:

De opstelling van Manchester United voor de return van de kwartfinale van de Europa League is bekend. Manager Erik ten Hag heeft ervoor gekozen om zijn ploeg op één plek te wijzigen ten opzichte van het gewonnen duel met Nottingham Forest (0-2). De geschorste Bruno Fernandes wordt op het middenveld vervangen door Marcel Sabitzer. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is te zien op ESPN 1.

Onder de lat kiest Ten Hag zoals gebruikelijk voor David De Gea, die voor zich een viermansdefensie heeft. Het hart van de verdediging wordt gevormd door Harry Maguire en Victor Lindelöf, terwijl Aaron Wan-Bissaka en Diogo Dalot de backs van dienst zijn. Het middenveld wordt gevormd door Casemiro, Sabitzer en Christian Eriksen; Fernandes ontbreekt vanwege een schorsing. Het gevaar voorin moet worden verzorgd door Antony, Anthony Martial en Jadon Sancho.

Tyrell Malacia moest zondag het duel bij Nottingham Forest laten schieten vanwege een pijnlijke knie. De linksback is echter op tijd hersteld en dus ook meegereisd naar Sevilla. Net als Malacia zijn ook Marcus Rashford, Marcel Sabitzer en Luke Shaw op tijd hersteld van hun kwetsuren. Een flinke meevaller voor Ten Hag, die het moet stellen zonder onder meer de geblesseerden Scott McTominay, Lisandro Martínez en Raphaël Varane. Bovendien is spelmaker Bruno Fernandes geschorst. Na het spectaculaire 2-2 gelijkspel op Old Trafford volstaat iedere zege voor United, dat dit seizoen nog ongeslagen is in uitwedstrijden in de de Europa League. Toch leert de geschiedenis dat een goed resultaat bij Sevilla allerminst zeker is.

Van de vijf eerdere onderlinge ontmoetingen won Sevilla namelijk driemaal, terwijl het twee keer gelijk werd. Bij Sevilla ontbreekt Gonzalo Montiel wegens een schorsing, terwijl trainer José Luis Mendilibar ook niet kan beschikken over Joan Jordán, die kampt met een spierblessure. Daarnaast ontbreekt winterversterking Pape Gueye, omdat hij niet is ingeschreven voor het toernooi. Zondag wist Sevilla het nodige vertrouwen op te doen met een cruciale zege bij Valencia. De Andalusiërs wonnen het duel met 0-2, ondanks dat onder meer Ivan Rakitic, Óliver Torres, Tanguy Nianzou en Yassine Bounou het moesten doen met een plek op de bank. Sevilla won in het eigen Estadio Ramón Sánchez Pizjuán liefst 23 van zijn 26 Europa League-duels.

Opstelling Sevilla: Bono; Jesús Navas, Badé, Marcao, Acuña; Fernando, Gudelj; Lamela, Rakitic, Ocampos; En-Nesyri.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Dalot; Eriksen, Casemiro, Sabitzer; Antony, Sancho, Martial.

Welke club bereikt de halve finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk weet ik dat je je niet per se blind moet staren op de namen op het formulier, maar als ik deze opstelling zie zonder Martinez en Varane (blessure) en Fernandes (schorsing), dan zakt het vertrouwen toch ineens wat weg. Gun het Man U en met name Ten Hag absoluut om door te gaan, maar het zal niet eenvoudig worden.

20 april 2023 om 20:08

Er loopt een voorhoede van 250m bij utd, geen excuses

20 april 2023 om 20:46

Klopt, wel grappig dat iedereen Chelsea haat om de uitgaven maar dit United elftal heeft meer gekost dan de 11 van Chelsea afgelopen dinsdag (534 miljoen vs 503 miljoen).

20 april 2023 om 20:58

Inderdaad. Sevilla is een middenmoter in La Liga. Dit hoor je gewoon te winnen

Haha deze foto. Mooi man, geen schaamte. Zo’n petje opzetten terwijl het je niet staat. Over de wedstrijd; United gaat het niet redden vanavond. Vorige week laten liggen en daar gaan ze spijt van krijgen.

Dus Malacia is fit maar speelt niet. Nu dus de 3e linksback en zelfs afgezakt tot achter Dalot?

20 april 2023 om 19:59

Dalot is toch een RB? Apart dat die dan voorkeur krijgt idd

20 april 2023 om 20:12

Malacia was afgelopen zondag nog geblesseerd dus misschien niet helemaal fit. Net als Shaw en Rashford.

20 april 2023 om 20:17

Malacia was vorige wedstrijd ook een van de zwakste. Die zal niet zoveel vertrouwen hebben.

Als je vroeger wissel zat mocht je altijd de keeper inschieten en in de rust ging je ook op goal staan poeieren, dat was het leukste. Voor de rest hopen dat je invalt voor de premie en wie weet loopt Wout nog wel per ongeluk een bal tegen de touwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren