Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag brengt carrousel op gang met het halen van nieuwe doelman

Laatste update:

Erik ten Hag kan naar alle waarschijnlijkheid binnenkort een nieuwe keeper verwelkomen bij Manchester United. Dat meldt David Ornstein van The Athletic dinsdagmiddag. Altay Bayindir moet overkomen van Fenerbahçe, dat zelf ook snel een nieuwe doelman zal presenteren. De Turkse goalie zal in Manchester gaan fungeren als reservedoelman, onder de voorwaarde dat de huidige stand-in Dean Henderson verkocht wordt.

Ook zal Bayindir eerst nog de medische keuring moeten doorstaan. United maakt zich zorgen over een rugblessure waar de keeper mee kampt. Mocht blijken dat de kwetsuur meevalt, zullen the Red Devils vijf miljoen euro overmaken naar Fenerbahçe. Eerder had de club Zion Suzuki op het oog voor de rol van reservedoelman. De Japanner koos echter voor Sint-Truiden, aangezien hij daar meer kans zag om de eerste keus onder de lat te zijn.

Bayindir was de afgelopen vijf seizoenen veelal de eerste keeper van Fenerbahçe, dat het donderdag in de play-offs van de Conference League opneemt tegen FC Twente. De 25-jarige goalie moet de opvolger worden van Henderson, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Crystal Palace. De Engelsman wil niet langer tweede keus zijn en hoopt in Londen een basisplek af te dwingen.

Fenerbahçe, de nieuwe club van Dusan Tadic en Sebastian Szymanski, heeft de opvolger van Bayindir al bijna binnen. Dominik Livakovic zal namelijk een dezer dagen zijn handtekening zetten onder een contract in Turkije. De Kroaat komt over van Dinamo Zagreb en zal woensdag gepresenteerd worden, zo weet Fabrizio Romano te melden. Daarmee verliest de Kroatische landskampioen wederom een sterkhouder, nadat Josip Sutalo eerder deze zomer bij Ajax tekende. Ook lijkt de club Luka Ivanusec aan Feyenoord te gaan verkopen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Teleurstellend transferwindow tot nu toe voor EtH.. alleen Onana is een goed aankoop als we kijken naar prijs/kwaliteit. Mount en Rasmus naar mijn mening te duur.

Hopelijk kunnen we nog een spits aantrekken aangezien ik geen vertrouwen heb, dat Martial fit zal blijven. Daarnaast is een sub voor Casemiro ook een must. Rechteraanvaller zou ook te pas komen aangezien Antony geen peppernoot raakt.

22 augustus 2023 om 19:18

Dat is best wel een pijnlijke conclusie. Er is 400m geïnvesteerd en zowat elke linie moet nog versterkt worden. Ik vermoed dat ten hag teveel betrokken is bij de transfers. Er moet een goede td daar komen, die niet de macht in de handen van een passant legt.
Mijn hemel, hoe lang nog voordat utd weer om de titel meedoet?

22 augustus 2023 om 19:22

Zolang de Glazers incompetente mensen aan de top houdt dan zal het nog lang duren. De scouting en technisch directeur leveren al jaren verschrikkelijk werk af

22 augustus 2023 om 19:26

Ja 400m klinkt veel, maar een chelsea geeft bijna een miljard uit. In het team van city zit ook enorm veel geld en bij arsenal inmiddels ook. Het enige team wat relatief goedkoop heeft ingekocht is liverpool al heb je daar met allisson van dijk en nu szoboslai en nunez ook flinke aankopen staan. Er kan er maar 1 kampioen worden. Wat je wel kan aanmerken op united is wie er dan gehaald wordt en hoe goed dat uitpakt. Een newcastle doet dat veel beter bijvoorbeeld. Daarnaast moet de verkoop van spelers ook veel beter. Dood hout wordt te lang vastgehouden.

22 augustus 2023 om 20:55

@bruh - Chelsea mag en kan geen argument zijn. Het gaat om Manchester United en zij verdampen geld aan de lopende band. Geen club ter wereld heeft spelers zo erg in waarde laten dalen en geen club ter wereld heeft zo weinig rendement uit zo verschrikkelijk veel geld gehaald. Chelsea mag nog wel even als ze dat willen verbreken.

22 augustus 2023 om 22:19

Wat is het verschil? Chelsea geeft dan wel een miljard uit maar presteren evenmin (en Chelsea heeft natuurlijk ook voor wat meer verkocht). Het gaat erom dat je de juiste spelers haalt en die hoeven niet altijd 100+ miljoen te zijn. Je kan wel Casemiro halen maar die wordt ook steeds wat ouders, je ziet nu al dat hij soms moeite heeft met alles te belopen. Als je daar nou gewoon iemand naast zet die loopvermogen heeft, een box2box speler die van alles iets kan... Nee dan halen ze Mount erbij die voor die positie niet zo geschikt is. Voor hetzelfde bedrag haalt Newcastle een Tonali die er juist ontzettend goed naast had kunnen spelen.

23 augustus 2023 om 00:35

400 miljoen in 1 tranferwindow of 3 windows?

22 augustus 2023 om 19:23

United moet gwn een keer de portemonnee goed trekken. Je kan wel elke keer met van die kleine budgetten komen elke window, maar zo ga je het gat niet dichten met de betere clubs als je ziet wat die ook uitgeven. Had zelf gehoopt dat united zich nog zou versterken met lobotka, todibo, elvedi, frimpong, gravenberch en ben yedder. Zouden alle niet een al te gekke prijs moeten kosten en zouden de huidige selectie goed aanvullen. Lobotka kan een dubbele pivot vormen met casemiro. Gravenberch kan de carries verzorgen alsmede frimpong. Ben yedder scoort er altijd een hoop en kan gezien zijn leeftijd tweede viool spelen. Todibo kan rouleren met martinez en varane en voor de nodige concurrentie zorgen. Zo ook elvedi. Overigens moet fernandes ook kappen met zoveel risico in zijn spel te leggen. Hij kan prima die bal bij zich houden en zorgen dat je die bal in het team houdt tot aan het laatste kwart van het veld. Nu neemt hij telkens van die wanhoopspasses van 50 60m. Schiet niet op. Neem een voorbeeld aan iniesta en xavi. De kracht zit in de eenvoud.

22 augustus 2023 om 21:02

Kijkt even naar wat United uit geeft. Dat is meer dan een City. En dan moeten ze nog meer geld krijgen?

23 augustus 2023 om 00:39

kijk wie ze allemaal gratis kwijt zijn geraakt, Ronaldo, Degea, Greenwood en dan heb je nog martial die altijd geblesseerd is, Anthony die net eens de helft waard is van zijn aankoopprijs.. Ik vind dat ze nog relatief weinig uitgeven maar ze geven het ook dom uit. Ik hoop wel dat Hojlund het goed gaat doen. Misschien valt hij dit

23 augustus 2023 om 07:31

Ze geven gigantisch veel geld uit. Als je alleen een matig transferbeleid hebt zoals ze hebben sinds het vertrek van Ferguson ga je geen stappen maken. Maar geld hebben ze genoeg uitgegeven. 500 miljoen in 1 jaar tijd voor ten Hag.

22 augustus 2023 om 20:41

Als zs Henderson voor 20a 25 mioen verpatsen en deze dan voor 5 haken. Zouden ze het geld + die 15 miljoen van Fred zouden ze een middenvelder erbij kunnen halen.

Elke tranferwondow is teleurstellend omdat er gewoon meedere spelers moeten komen dan ze halen. Een spits 2 middenvelders en een cv zou er nog bij moeten komen. Het probleem van United is,is dat ze gewoon niet kunnen verkopen.

22 augustus 2023 om 21:19

Goed investeren kunnen ze blijkbaar ook niet. Het is 1 puinhoop daar bij united qua transfers en dat ligt niet alleen aan de glazers Erik is daar ook schuldig aan met zijn mason mount en antony.

22 augustus 2023 om 22:12

Net als Havertz en Pepe bedoel je??

22 augustus 2023 om 22:25

Je noemt een speler die er pas een paar weken zit, hoe kan je dat nu al een miskoop noemen? Pepe is van jaren geleden... De laatste jaren zijn de meeste transfers bij Arsenal allemaal redelijk waardevol geweest, dat kan je bij United absoluut niet zeggen

22 augustus 2023 om 22:50

Pepe was niet de aankoop van arteta dus die kan de prullenbak in. Havertz zelf geen fsn van dus weet niet wat je probeert. United staat er bekend om om dom geld te spenderen. Is ook niet erg maar wees consistent met je oordelen. Wel grappig hoe je nu de les wilt wijzen maar na de verloren wedstrijd tegen tottenham bijna elk united fan verstoppertje ging spelen.

22 augustus 2023 om 22:52

Want Mason Mount speelt al paar seizoen bij United. Toch precies hetzelfde. En wat maalt het uit hoeveel jaren het geleden is. Overal zijn er wel spelers die het niet kunnen brengen. Daarbij zit Antony er ook nog maar 1 seizoen. Het is meer dat deze paar Arsenal fans alyujd negatief over ten Hag en United zijn en ze altijd wel een stok vinden om mee te slaan.

22 augustus 2023 om 22:56

United fans zijn zoiezo niet serieus te nemen. Proberen hier iedereen de les te leren maar zodra hun clubje een tegenslag heeft zijn ze opvallend genoeg nergens te vinden. Wees mans genoeg om wat druk te zetten op Erik. Wordt gedaan alsof het Jezus is.

22 augustus 2023 om 22:56

Dit bedoel ik nou Gunnertje. Je bent meer met United bezig dan met je eigen club. Waar je je druk om maakt. Waarschijnlijk ks jouw cluppie niet interessant genoeg voor je. Als zulke dingen je opvalt. Jij bepaalt niet wanneer en qat ik plaats op VZ. Heb wel wat meer te doen dan steeds iets te moeten plaatsen voor de duimpjes. Het gaat toch over het algemeen van de aankopen? Zeg toch niet dst dst onder Arteta gebeurd is. Of is het voor jou weer omdat je dan weer iets negatiefs over ten Hag kan zeggen.

22 augustus 2023 om 23:02

Serieus genoeg dat je er steeds op reageerd en zelfs meer om berichten van United reageerd dan op die van Arsenal.

Jullie maken het ervan dat het Jezus is. Mij en velen niet horen zeggen. Alleen dst die jet goed gedaan heeft in zijn eerste seizoen. Maar dat konden jullie dan weer niet hebben, en moet er negatief over gesproken worden. Zou niet weten wat het anders moet zijn.

22 augustus 2023 om 23:10

Als we het over transfers van beide clubs gaan hebben weten we allebei dat united vele malen erger is. Tenzij je dat wilt ontkennen maar dan ben je gewoon delusional. Gaat mij om probeer niet de hele man uit te hangen hier terwijl je je gezicht verstopt wanneer het erop aankomt. Dat maakt je niet relevant, is een gratis tip.

23 augustus 2023 om 07:14

Zoals altijd speel jij op man en niet inhoudelijk op het artikel. Altijd maar wijzen hoe slecht United en de fans zijn. Gedraag jezelf eens als een man met je kinderachtige reacties hoe iemand zich hier op vz moet gedragen. Wat ik al zei... ik ben denk een van de weinige van de United fans die hier berichten plaats en heb wel wat beters te doen dan elke keer hier op VZ wat te plaatsen. Ook tijdens een overwinning of transfer zet ik er niet altijd wat op. Maar dan verstop ik me dus ook?? Het is weer wat jij wilt zien en geloven. Om na 23:00 op een doordeweeksedag te reageren op een bericht van United om je gelijk te halen over de fans of United. Lekker man.Zeker zijn de aankopen van United slechter dan die van Arsenal. Zeg ik dan dat dat niet zo is?? Maar jij komt aan met Mount die er net zit, net als Havertz. Waar ook Pepe voor veel geld een miskoop is geweest. Maar daar hoorde je niemand over. Wat ik wile aangeven dat er altijd wel zulke aankopen zitten bij elke club. Maar jij speelt het altijd weer op de man. Zal jou eens een gratis tip geven. Maak je je niet zo druk om United. Zal je leven er veel beter uitzien. Dat doe ik namelijk ook niet over Arsenal, want dat boeit mij niet namelijk. En ga mij niet vertellen dat ik negatief over Arsenal ben geweest. Doe ermee wat je wilt.Fijne dag

23 augustus 2023 om 07:34

Wat maakt het uit voor welke club je bent? Je mag toch gewoon je mening geven? Onderaan de streep zijn jullie het gewoon met elkaar eens dus wat heeft al dat negatieve er nou mee te maken? Zodra er een Arsenal fan reageert op een United topic worden meerdere united supporters helemaal gepikeerd.

23 augustus 2023 om 09:45

@Arsenal890

Zeg nergens dat je je mening niet mag geven over een andere club. Het valt mij op dat het altijd dezelfde zijn die altijd negatief zijn over United en of op de man spelen en dus de discussie niet meer aan over het geplaatste artikel gaat.

Het ligt er ook aan wat er geplaatst wordt door diegene. Is het inhoudelijk of is het om de boel op te stoken. Want dat tweede, daar draait het imo altijd op uit hier op VZ. Altijd makkelijk natuurlijk. Andersom zal dat ook zo zijn. Keur zulke reacties dan ook niet goed. Blijkbaar is dat tegenwoordig de manier van communiceren of een discussie met elkaar aangaan door het gelijk op de man te spelen ipv inhoudelijk over een artikel. Maar dan moet 030 niet tegen mij zeggen dat ik de grote meneer uithang (dus weer op de man) omdst ik met zogenaamd verstopt zou hebben en weet ik veel wat voor onzin nog meer. Terwijl ik niks negatiefs over lArsenal zeg. Ben het van hem dan wel gewend namelijk. En pakt hij of zij er hele andere dingen bij niet niet relevant zijn.

23 augustus 2023 om 12:24

Tja ik zei dat united haar aankopen niet alleen aan de glazers ligt maar ook aan Erik. Maar dat kon je niet hebben. Ik reageerde gewoon inhoudelijk totdat jij popi jopie kwam doen.

22 augustus 2023 om 23:32

Op basis van wat is Onana een goede keeper? Is gewoon een clown die elke seizoen tussen de 3/5 blunders/fratsen heeft waarmee hij kostbare punten laat liggen. Het gezeik van dat een keeper moet kunnen voetballen is de grootste fabel. Keeper hoort ballen te pakken en dat kan deze man niet zo goed net zoals Ederson ook een type die totaal geen uitstraling heeft van een goede keeper. Als ik aan topkeepers moet denken komen bij mij namen naar voren zoals: Buffon, Canizares, Neuer, Chech, Oblak etc..

23 augustus 2023 om 11:34

Ze hebben een sub voor Casemiro. Mctominay scoorde in de vorige interland periode, 2 tegen Cyprus en 2 tegen Spanje. Alleen Ten Hag is een boer die niet vreet wat die niet kent en klaarblijkelijk krijgt hij een kick van veel geld uitgeven. Misschien dat hij zichzelf graag hoog op die ranking zit staan.

Als een speler in jouw team niet functioneert of functioneerde volgens jezelf maar bij een andere team, in dit geval Schotland, dat wel doet, dan mag er in jouw bovenkamer wel een lichtje gaan branden.

Er zijn vaak allerlei randzaken die ervoor zorgen dat een speler niet optimaal functioneert. Denk bv aan het geval Bale. Als je dan tot de conclusie komt dat je er alles aan gedaan hebt met jouw team aan coaches en psychologen, om er het beste eruit te krijgen, dan kun je misschien teleurgesteld maar met een gerust hart, zo'n speler laten vallen.
Kan mij niet aan de indruk onttrekken dat ten Hag weinig aan een speler kan toevoegen. Een speler beter maken is ook een functie eis voor een hoofdtrainer, toch?
Mctominay is echter niet de enige bij United. Zo loopt er ook een Elanga (nu 21 jaar) rond, die nooit een kans heeft gekregen.
De functie van een hoofdtrainer is veel meer dan een team bij elkaar te kopen en de poppetjes het spel die jij graag wilt zien spelen, laat spelen.

On topic, David De Gea was de meest waardevolle speler van United in de afgelopen 3 jaar. Keepte meer punten bij elkaar dan hun complete voorhoede, inclusief reserves.
En ja, de Gea had ook mindere wedstrijden. En ook een heel slecht seizoen maar dat was alweer wat jaartjes terug.
Maar Onana die kent ten Hag beter. Vraag mij alleen af of ten Hag ook commissie krijgt voor de spelers die hij aantrekt. Weet alleen dat Ferguson commissie kreeg voor de spelers die ze verkochten in zijn tijd.

Volgens mij heeft United meer aan een goede middenvelder naast Casemiro dan aan een keeper of wat dan ook. Al dat geld wat er in gepompt is nu had beter tot het aantrekken van een Oshimen kunnen leiden dan wat er nu staat. Beleid van United qua aankopen is wel erg karig hoor altijd, zoveel miljoenen voor subtop spelers

22 augustus 2023 om 19:42

@JK-Ajax

Inderdaad, united mist echt een pure nummer 9, maar er is bijna niemand op de markt die je voor redelijke goedkoop kan ophalen. Oshimen is onhaalbaar geloof mij maar. En idd een goeie middenvelder naast casemiro is ook nodig. Frenkie was ideaal geweest maar die blijft voor altijd bij barcelona.

22 augustus 2023 om 21:28

Die zal inderdaad absurd duur zijn, maar dat is die ze nu gehaald hebben ook tov er gepresteerd is. Haal je Hojlund en Mount weg dan heb je 105 om mee aan de slag te gaan. Een verbindingspeler was idd nog belangrijker, een type Frenkie …

22 augustus 2023 om 21:49

@JK-Ajax

Absoluut, mount is niet eens nodig want ten hag heeft bruno daar al staan, en mount is geen speler die in een dubbele 6 rol kan spelen zoals de jong.of ten hag gaat iets van een een 4-5-1 formatie spelen. waardoor je mount wel in zijn kracht laat spelen

22 augustus 2023 om 22:27

Osimhen kost 200+ miljoen, dat gaat United natuurlijk nooit betalen.

22 augustus 2023 om 20:54

Mee eens. 65 miljoen euro voor Mount die eigenlijk op de positie van Bruno Fernandes speelt en al twee seizoenen niet echt geweldig presteert en rendeert en die 20-jarige spits waarvan je maar moet afwachten of hij al van waarde kan zijn de komende twee seizoenen. De kans dat die jongen verzuipt is misschien wel groter dan dat hij slaagt, gezien z'n gebrek aan ervaring en z'n nog jonge leeftijd.

Sinds dat hij uitkwam voor Ankaragucu in 2017-18 volg ik Altay al. Hij heeft grote stappen gemaakt. Wel dient hij vertrouwen te krijgen. Datgeen wat bij Fenerbahce is ontgaan de laatste maanden. Daarom presteerde hij minder waardoor Fener een keeper haalt. Zijn sterke punten zijn de reflexen en 1 op 1. Dat laatste is zijn sterkste punt. Hij moet werken aan zijn vertrouwen om zo weer de beste Turkse keeper te worden

22 augustus 2023 om 19:39

Wel viel me op dat wanneer hij veel te doen kreeg, hij beter presteerde en groeide in de wedstrijden. Naarmate hij minder te doen kreeg in een wedstrijd, liet hij vaker steekjes vallen. Al met al in potentie een topkeeper, mits het vertrouwen wordt teruggewonnen

Ik weet niet of een rol als bankzitter de juiste stap is voor een jonge keeper, maar hij moest hoe dan ook weg bij Fenerbahce. Public enemy nummer 1 was die daar, zelfs bij tegendoelpunten die hem niet kunnen worden aangerekent. Paar goede wedstrijden in de beker en hij vindt binnen een jaar of twee wel een nieuwe werkgever in een topcompetitie. Hopen dat Ugurcan en Ersin ook zo snel mogelijk vertrekken bij hun clubs.

Had toch verwacht dat er iets meer kwaliteit naar manchester united zou gaan omdat ze champion league spelen.Wordt ook redelijk betaald daar.Wat zal toch de oorzaak zijn dat de echte toppers het niet aandurven?

22 augustus 2023 om 21:11

Omdat je volgend jaar zomaar weer Europa league of erger speelt. Jarenlang wanbeleid. Matige selectie om maar wat vb te noemen.

22 augustus 2023 om 21:35

Over welke toppers heb je het ?

Was ook wel betaalbaar geweest dus voor Ajax in Diant Ramaj is toch een grotere gok

Ik snap niet helemaal wat Manchester United nu weer aan het doen is deze transferperiode. Het afgelopen seizoen zat het mee en kom je met weinig gemaakte doelpunten en een vrij normaal aantal doelpunten tegen best goed weg met een derde plaats. Je kunt er niet zomaar van uitgaan dat dit nog een keer gaat lukken. Sterker nog; met die concurrentie is het best onwaarschijnlijk. Ze hebben immers al een keer verloren en maken in 2 wedstrijden slechts 1 doelpunt.

Dan haal je een 20-jarige spits voor 75 miljoen euro die waarschijnlijk nog moet wennen aan het tempo, het niveau en nog een ontwikkeling door moet maken om echt van waarde te zijn, bijna 65 miljoen euro voor een Mason Mount die hetzelfde opereert als Bruno Fernandes waardoor je 1 van de 2 deels zal moeten opofferen en Onana; overigens wel een uitstekende aankoop. Je haalt als het ware een spits die waarschijnlijk pas over twee jaar nuttig gaat zijn en een speler die eigenlijk op de positie speelt van je sterspeler. Het is totaal niet logisch.

22 augustus 2023 om 21:04

Snap er ook niet veel van nee. Van een trainer die Frenkie de Jong de kans had gegeven had ik toch beter verwacht van Ten Hag. 65 miljoen voor Mount is gewoon een gigantische fout als United snakte naar een fatsoenlijke 8. Had dan voor een Tonali gegaan die maar 5 miljoen meer was.

Door deze zwak transfer word EtH ontslagen.
Want deze man koop alleen maar eredivisie spellers of ex Ajax spelers. Hoe kan je in premier league presenteren met zulke spellers ?
Ik snap hem echt niet. Je wil mee doen in de top jij geen top aankoop
Echt te gek. Zelf ik bij FIFA manager carrière heb ik goeie spellers gekocht voor ManUtd dan EtH

Tja Ten Hag is ook erg zwak zeg sinds hij grotendeels de transfers mag bepalen. 400 miljoen uitgegeven en nog steeds is het elftal niet in balans. Blijft ongelofelijk dat je zoveel hebt neergelegd voor Mount, Hojlund en Antony. Ook voor Casemiro, Onana en Martinez is veel meer betaald dan zou moeten. En dan moet je alsnog een nummer 8 hebben omdat Eriksen en Mount daar totaal niet kunnen spelen. Ten Hag moet dit seizoen echt wel wat gaan presteren want zoals vorig jaar kan natuurlijk niet als United zijnde.

Altay is echt een talentvolle keeper zoals meerdere leden al aangeven, maar het huwelijk van Fener en Altay was onhoudbaar geworden, de jongen gaan mentaal ten onder als hij nog langer blijft.

We moeten hem het beste wensen en als dat bij Manchester United is hoe mooi is dat voor zowel Fener als Altay !! Hopelijk neemt hij de goal over en blijft hij rest van de seizoen onder de lat.

Altay moet je een beetje aaien en liefhebben, dan is die wel écht sterk hoor en nog altijd maar 25 !!

Het is wel duidelijk dat EtH helemaal weg is van Altay want die wilt hij al sinds zijn Ajax-periode. Het verschil is wel dat Altay toentertijd een veelbelovende jonge keeper was en vandaag de dag bekend staat als een grabbelaar. Voor United een risky transfer ook al is het “maar” als reservedoelman.

Voor Altay is het natuurlijk een droomstap maar met zijn mentale kwetsbaarheid is United niet de ideale plek. Dat is gewoon Fener in het groot, grote ontevreden fanbase met weinig successen in de laatste jaren. Die jongen is sowieso al beschadigd door al die shit die hij al twee jaar over zich heen krijgt. Toch mooi dat hij bij zo een wereldclub mag keepen, en voor maar een miljoentje meer hebben we met Livakovic in principe een uitstekende vervanger en met Irfan Can een stabiele nummer 2. Win-win.

Die Japanse keeper zwicht niet voor de miljoenen, keuze tussen Man Utd en St Truiden. Het is sportief de goede beslissing, maar ik zou een contract met man utd van een paar miljoen niet kunnen weigeren...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren