Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag laat Henderson gaan en strikt voormalig Ajax-target als vervanger

Laatste update:

Manchester United heeft zich op Deadline Day versterkt met Altay Bayindir, zo maakt de club bekend. De 25-jarige doelman komt over van Fenerbahçe en moet op Old Trafford als reservedoelman dienen achter André Onana. Tegenover de komst van Bayindir staat het vertrek van Dean Henderson. Hij maakt de overstap naar Crystal Palace.

Het vertrek van Henderson levert Manchester United zo'n 17,5 miljoen euro op, een bedrag dat middels bonussen met een slordige 6 miljoen euro kan oplopen. Henderson speelt al zijn gehele loopbaan bij United. De doelman doorliep de jeugdopleiding en debuteerde er in het betaalde voetbal, maar wist nooit uit te groeien tot eerste doelman. The Mancunians verhuurden hem achtereenvolgens aan Stockport County, Grimsby Town, Shrewsbury Town en Sheffield United.

De plek van Henderson wordt ingevuld door Bayindir. De 25-jarige Turks international kost de Engelsen zo'n 6 à 7 miljoen euro. Bayindir, die voor de komst van Gerónimo Rulli ook aan Ajax werd gelinkt, speelde de afgelopen jaren in het shirt van Fenerbahçe. Bij de Turkse topclub stopt de teller op 145 officiële wedstrijden, waarin hij 44 keer de nul wist te houden. Het contract van Bayindir liep bij Fener nog enkele jaren door.

Fenerbahçe, de nieuwe club van Dusan Tadic en Sebastian Szymanski, heeft de opvolger van Bayindir al binnen. Dominik Livakovic kwam onlangs over van Dinamo Zagreb. Daarmee verloor de Kroatische landskampioen opnieuw een sterkhouder, nadat Josip Sutalo eerder deze zomer bij Ajax tekende. Ook verkocht de club Luka Ivanusec aan Feyenoord. Livakovic gooide hoge ogen tijdens het afgelopen WK in Qatar namens Kroatië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Toch bijzonder dat die Livakovic naar Fenerbahã§e is gegaan en niet naar een Europese topcluc/middenmoter. Ik vind hem echt een complete keeper., had ook heel goed bij ajax gepast.

1 september 2023 om 10:23

Nu hij naar Fener is gekomen hebben wij iets meer informatie over hem kunnen lezen.. Hij blijkt te komen uit een stinkend rijke gezin in Kroatie, en heeft nooit de behoefte gehad om zijn land te verlaten blijkbaar.

Inderdaad heel mooi dat Fener hem heeft kunnen aantrekken.

1 september 2023 om 10:27

Het is gewoon niet zo een goede doelman. Door het WK werd dat gedacht maar dat is niet zo.

Wat trouwens absoluut niet betekent dat het een slechte doelman is. Maar gewoon geen wereldtopper.

in een tijdperk waar spelers hun club voor de rechter slepen heeft Altay Bayindir karakter getoond.

Hij kwam als 21 jarige jongen binnen bij de club en werd 1e keeper, hij heeft een paar maanden geleden zijn contract verlengd terwijl hij toen al naar Manchester kon gaan puur en puur zodat Fener er geld aan zou overhouden. Toch een mooie 5 miljoen met bonus opgeleverd.

Altay en Fener was geen goed huwelijk meer, mentaal is die kapot gegaan de laatste tijd.. Mooi dat Erik die hem al een hele lange tijd wilt, hem toch vertrouwd en laat komen naar United.

Manchester fans, jullie hebben een topper binnen gehaald met karakter.

Heel veel succes, toch een beetje emotioneel geworden van de afscheidsvideo van Fener.

Het ga je goed

1 september 2023 om 12:25

Heerlijk hoe voetbal beleefd wordt in Turkije. Dit is echt iets wat ik mis bij ons de afgelopen jaren.

Als deze man fit is en voluit kan keepen is het een hele goeie. Maar hij schijnt dat niet geweest te zijn / gekund te hebben de laatste paar jaartjes.

1 september 2023 om 10:28

Het was een gebroken huwelijk idd.. Die jongen kon helaas niet veel goeds meer doen en dat heeft zijn zelfvertrouwen echt aangetast. Daarom was dit het moment om een overstap te maken, Erik kent hem en volgt hem veel langer en heel mooi dat hij hem alsnog heeft gehaald.

Als die jongen vertrouwen krijgt en hij krijgt steun en liefde van de fans, dan is het echt een hele goede keeper van de buitencategorie en nog altijd maar 25 jaar.

Er zijn weinig keepers geweest in Turkije ( Volkan Demirel als enige denk ik ) die bij een topclub komen als broekie en 1e keeper wordt direct.

Altay hij heeft het echt in zich. Hij is nog maar 25 jaar en het komt er zeker nog uit. Ik heb daar zeker vertrouwen in. De laatste jaar / 1,5 jaar is zijn band met de fans en met de club gebroken waardoor die zonder vertrouwen speelt.
Kwam als een jochie binnen bij Fener, eerste 2,3 jaar fenomenaal, heeft de hele team op zn schouders gedragen veel wedstrijden gepakt voor ons. Hij had dramatische medespelers desondanks was hij de gene die ons steeds hoop gaf.
Prachtige uitdaging voor hem, ook met het oog op de africa cup zal die zeker zijn minuten pakken.
Altay Bayindir Altay Bayindir ultraslani........................... Bayiltir!!

Als hij de fans achter hem heeft en het vertrouwen van de trainer krijgt is het echt een topper. Helaas hebben de Fener fans hem mentaal kapot gemaakt tijdens zijn vormdip. Wij hebben geen geduld meer de laatste tijd en Altay was daar wel de dupe van. Ik ben toch blij dat die ondanks zijn vorm de afgelopen periode een mooie transfer heeft gepakt. Lekker beginnen met een schone lei zonder die toxic Turkse fans achter je, het gaat je goed!

1 september 2023 om 11:35

Ersin heeft hetzelfde meegemaakt bij ons en het lijkt er op dat Ugurcan ook niet meer zo geliefd is bij de fans. De Turkse fans maken de Turkse spelers mentaal kapot, ik hoop dat die twee ook zo snel mogelijk vertrekken.

1 september 2023 om 12:13

Die Britse media is ook niet mild als een speler van buitenlandse (niet brits) komaf niet presteert. Hopelijk luistert hij dan alleen naar Inn coach, ten Hag en krijgt die het vertrouwen die hij dan verdiend. Uit jullie verhalen blijkt het dus een erg goede keeper te zijn. Ben benieuwd. Goede keuze dus geweest van United als ik jullie moet geloven. Ben benieuwd

1 september 2023 om 12:50

Dat is toch anders dan constant uitgefloten worden door je eigen fans en van je eigen fans water op je hoofd krijgen. Altay heeft heel veel meegemaakt de afgelopen 1/1,5 jaar. Ik hoop dat die daar mentaal sterker van is geworden. Hij is echt talentvol we hebben gezien wat die kan en dat gaat er niet zomaar uit.

Goede keeper met uitstekende reflexen en 1 op 1 ook sterk. De relatie tussen hem en de supporters hebben hem mentaal gebroken. Soortgelijke verhaal als Ersin met de BJK-supporters. Wel goed geregeld van Fenerbahce. Ze wisselen Altay voor Livakovic zonder er financieel achteruit op te gaan.

1 september 2023 om 11:01

Ik lees overal over de slechte relatie met de fans. Wat is er gebeurd?

1 september 2023 om 11:12

Hij heeft een lange tijd geblesseerd gespeeld ( iets aan zijn schouder dacht ik ) en heeft wat fouten gemaakt.

Fener is al 9 jaar geen kampioen geworden en er was weinig geduld voor keepers fouten.. Hij heeft wat domme goals tegen gehad en toen is de relatie best wel stuk gegaan.

Social media heeft ook niet echt geholpen want hij had paar maanden geleden zijn contract verlengd en werd toen geopereerd.. De Quality Turkish Media heeft toen verhalen naar buiten gebracht dat hij dat pas deed nadat hij zijn contract had verlengd enz enz en de fans zijn er ook beetje ingetrapt, + de domme tegen doelpunten en het was gewoon niet meer oke.

Maar nu blijkt dat hij puur heeft verlengd zodat Fener er geld aan overhield.. Dus zo zie je maar dat je eigenlijk niet alles moet geloven wat je leest.

Erg zonde want het is echt een A keeper als hij in goede vorm is.

Tsja, ik snap dit soort spelers nooit echt. Je weet dat ze Onana hebben gehaald voor zoveel geld. Die gaat hij never er uit keepen. Dan ben je gewoon op je 26e alweer reservekeeper bij United, nou poeh...

Leuk voor op je CV hoor, maar hij gaat amper minuten maken (misschien FA Cup/efl Cup) gok ik zo, tenzij André weer een verkeerd pilletje slikt!

1 september 2023 om 10:37

Of naar de Africa Cup gaat

Je weet het maar nooit, misschien is Onana dit jaar heel bagger. Hij toont juist zelfvertrouwen, wat die al een lange tijd niet meer had, en gaat daar naar toe om Onana eruit te spelen, of dat lukt weet je nooit maar hij gaat wel de strijd aan.

1 september 2023 om 10:50

Gaat Onana naar de Afrika Cup? Was er niet iets gebeurd op het Wk fso waardoor die vroegtijdig het Wk verliet en ook stopte met de nationale ploeg.

1 september 2023 om 11:39

Eto'o is volgens mij nu weg dus de kans dat Onana terug keert lijkt me aanwezig

1 september 2023 om 10:52

Als-ie er na een paar jaar genoeg van hebt om bij United op de bank te zitten, kan hij ongetwijfeld weer terug naar de Turkse top 3 hoor.

1 september 2023 om 11:42

Haha, ja dat wel. Maar het is toch doodzonde van een talentvolle keeper om tweede viool te spelen.

Zag je ook bij een Turner bij Arsenal. Een Henderson bij United en noem het allemaal maar op.

Zeker als je langzaam richting je prime gaat als keeper, moet je gewoon vlieguren maken, toch?

Knap dat united toch nog een redelijk bedrag gevangen heeft voor henderson. Die had namelijk echt een monstersalaris volgens mij.

1 september 2023 om 12:18

Dan houden ze van deze 2 transfers 10 miljoen over. Volgens mij hadden ze nog iets van 10 miljoen van Fred in jet laadje liggen. Met wat miljoenties erbij kunnen ze Amrabat halen. Zo zonder dst SMT en Maguire niet verkocht zijn. Dan had er zomaar nog 60 miljoen in het laadje gelegen. Maarja... denk dat deze miljoentjes lekker in de binnenzak van de Glazers gaan

1 september 2023 om 16:06

Denk niet dat het zo werkt. Dit soort transacties gaan gewoon de balans op en maken onderdeel uit van de overname.
Maar helemaal eens. Echt onbegrijpelijk dat ze die 2 niet verkocht hebben. En dan fred wel laten gaan die hartstikke veel en ook best goed speelde onder ten hag.

Altay een goeie keeper! Paar keer zien keepen. Dat is inderdaad wel echt van een andere categorie. Prachtig om te zien, die katachtige bewegingen! In potentie zou top 10 wel kunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren