Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Er zijn genoeg clubs die wel een linksback kunnen gebruiken'

Laatste update:

Heracles Almelo verlengde dit seizoen al veel contracten, maar een spelers hoorden nog niet van de club of die langer met hen door wil. Mark Looms, Antoine van der Linden en Darl Douglas beschikken over aflopende contracten in het Polman Stadion en twee van de drie zeggen in TC Tubantia dat zij niet eeuwig zullen blijven wachten op Heracles.

/

Van der Linden is bezig aan zijn derde seizoen bij de Heraclieden en staat op negentig wedstrijden. “Ik heb nog geen duidelijkheid van Heracles. En onduidelijkheid is ook duidelijkheid, in dit geval. Als Heracles niet verder wil, even goeie vrienden. Dan ga ik verder kijken”, zegt de 35-jarige verdediger in het regionale medium. Eerder kwam hij uit voor Sparta Rotterdam, Swindon Town, FC Emmen, FC Groningen en het Portugese Marítimo.

Collega-verdediger Looms, die al zijn hele loopbaan uitkomt voor Heracles en meer dan driehonderd duels voor de club speelde, weet eveneens nog niet hoe de toekomst eruit ziet. “Ik zit niet stil, ga niet zitten afwachten. Ik ben een basisspeler in de Eredivisie. Er zijn genoeg clubs die wel een linksback kunnen gebruiken. Ik sta zeker open voor iets anders”, aldus de verdediger. Eerder werd duidelijk dat Tim Breukers een aanbieding van Heracles op zak heeft, maar ook in de gaten gehouden wordt door sc Heerenveen, FC Twente en FC Groningen.

Breukers
Heracles gaat volgens TC Tubantia overigens uit van een definitief vertrek van Tim Breukers. De 24-jarige verdediger gaat vooralsnog niet in op het aanbod tot contractverlenging bij Heracles en staat in de belangstelling van diverse andere clubs in de Eredivisie. SC Heerenveen, FC Groningen en FC Twente zouden de verdediger graag willen inlijven.

Wie moet Heracles Almelo zeker behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou van der Linden geen nieuw contract geven. hij is al op leeftijd en heeft ook niet echt snelheid. Looms zou ik gewoon verlengen. Ik weet echter niet zoveel over Douglas speelt hij veel ? doet hij het goed?

Gelijk hebben ze. Nog een paar aardige wedstrijden en de Europese (sub)top staat voor de deur met een geweldige aanbieding.

Rienstra staat al in de basis. Centraal achterin samen met van der Linden. Als van der Linden weggaat denk ik dat ze wel een opvolger zullen halen, want Thomas Horst (of iets dat daar op lijkt) zullen ze denk ik niet goed genoeg vinden om in de basis te spelen. En op linksback hebben ze met Gaby Jallo de opvolger van Mark Looms al in huis en het zelfde geld op rechts met Mike te Wierik. Hij is van origine een centrale verdediger dus misschien dat hij ook wel op de plek van van der Linden komt en dat ze dan een rechtsback halen. Maar dat denk ik niet omdat ze anders twee rechtsbenige spelers in het centrum van de verdediging hebben staan.

Looms kan wel zeggen dat een paar Nederlandse clubs nog een linksback zoeken, maar Looms is zo uit mijn hoofd al 31 en ik heb hem nooit echt de allerbeste back gevonden, daarom zie ik het niet echt gebeuren dat een ploeg als FC Groningen Looms gaat halen.

Ik vind Breukers een goeie verdediger en linksback voor Groningen. Ik vind dat hij wel een goede aankoop zou kunnen zijn voor Groningen. Als ik Heracles Almelo zou zijn zou ik Douglas een nieuw contract aanbieden het is een speler met goede kwaliteiten en snelheid heeft hij ook wel. Heracles kan hem nog goed gebruiken vooral in deze tijden.

Looms heeft geluk dat ie bij Heracles voetbald! Arrogant mannetje met weinig talent.

Breukers zou ik opzich wel bij Twente willen zien, alleen geef ik de voorkeur op links aan Kuiper (als die fit is), en rechts Rosales.

10 maart 2012 om 12:05

Breukers is een Rechtback en geen linkspoot. Looms mag blij zijn dat hij bij een club als Heracles mag spelen. De clubs boven Heracles zitten niet op hem te wachten. Onderkant eredivisie of bovenkant eerste divisie is zijn limit.

10 maart 2012 om 12:23

Dat weet ik, maar omdat ze nu bij Twente Rosales, waarvan ik vind dat ie alleen op rechts kan, op links hebben gezet, vermeld ik er even bij dat ik hem op links liever niet heb.

Voor de rest ben ik het met je eens. Vind Looms vaak een van de zwakste schakels bij Heracles, die nogal is zn mannetje laat lopen en in de basis staat door een tekort aan beter en zn fouten maakt hij vaak nog een beetje goed door werklust.

Ik zou het een hele goede prestatie van de zaakwaarnemer van Looms vinden, als hij zich zou kunnen verbeteren naar een andere club in de eredivisie. Natuurlijk zijn er wel clubs in de onderste regionen die hem er transfervrij wel bij zouden willen hebben, maar ik denk dat hij op zijn blote knietjes blij mag zijn als Heracles met hem zou willen verlengen.

De pech van Heracles kan alleen wel zijn dat alledrie de spelers transfervrij zullen/kunnen vertrekken bij Heracles. Willen ze een betere vervanger aantrekken, dan zal daar wel voor betaald moeten gaan worden zonder dat er voor bovenstaande spelers geld terug kan vloeien in de clubkas.

Ze zouden er verstandig aan doen alledrie te verlengen, gezien de smalle selectie van Heracles.

Mark Looms' opvolger is echter al in huis met Jallo. Daarnaast staat Douglas bekent als de aanvaller die nooit scoort, maar na het vertrek van Plet zullen ze hem wel nodig hebben. De enige waardige vervanger is Luis Pedro die nog moet wennen sinds hij van de Jupiler League afkomt. Daarnaast hebben de van der Linden wel degelijk nodig, ondanks zijn leeftijd. Na de blessure van de andere centrale verdediger, Maertens, hebben ze al moeten improviseren door middenvelder Ben Rienstra in de verdediging te plaatsen

Tja, Heracles wil gaan verjongen op de plekken dat het kan en deze drie heren hebben door de jaren heen allemaal meegewerkt aan onze opmars, maar we moeten verder. Looms kan niet elke wedstrijd meer meekomen en met Jason Davidson hebben we denk ik een hele goede vervanger. Vind Jason goedspelen bij Jong Heracles en ik denk ook wel dat zijn contract verlengd wordt. Voor Darl Douglas hebben we Van Mieghem die steeds vaker mag invallen. Van der Linden is een ander verhaal. Ik denk dat er dan wel iemand moet worden gekocht met ervaring. Vind Ter Horst zeker niet goed genoeg en anders wordt de verdediging wel erg jong.

Hahahaa hoor ze is, de zwakke plekken van Heracles hebben een grote mond. Ik denk inderdaad dat er wel wat clubs in Nederland linksbacks kunnen gebruiken, wel denken in de categorie Telstar,oss en Almere City, begin maar een bijbaan te zoeken

Ajax kan wel een goede linksback gebruiken maar ik zou toch voor Poulsen gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren