Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er wordt een fantastisch team gebrouwen bij Manchester United’

Laatste update:

Manchester United kan het seizoen toch nog wat glans geven wanneer men de bekerfinale ten koste van Crystal Palace wint, maar volgens Ander Herrera heeft het huidige teleurstellende voetbaljaar meer opgeleverd dan menigeen denkt. De Spanjaard stelt dat er een ‘fantastisch team wordt gebrouwen’ op Old Trafford.

/

“We hebben een fantastische mix tussen jonge spelers en ervaren voetballers. Ik beschouw mijzelf als een combinatie tussen die twee, maar kan natuurlijk ook mijn steentje bijdragen aan het team”, aldus Herrera in the Guardian. “De jonge spelers hebben de snelheid en creativiteit. Dan heb ik het niet alleen over Anthony Martial en Marcus Rashford, maar ook over Jesse Lingard en Memphis Depay.”

“Zij geven ons het gevoel dat we een fantastisch team kunnen worden, maar eigenlijk wil ik nog niet zo ver in de toekomst kijken. We hebben nu namelijk een fantastische kans om een prijs te pakken en kunnen Leicester City ook nog in eigen huis verslaan. We maken een goede periode door en kunnen optimistisch en positief zijn”, besluit Herrera.

Wat verwacht jij van Manchester United - Leicester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk echt dat Man Utd. van Leicester City gaat winnen thuis en dat ze de daarop volgende wedstrijden ook zullen winnen met als gevolg dat ze in de top-3 of 4 eindigen, de vraag is of je dan Loui nog steeds moet wegsturen? Met 2 a 3 goede versterkingen zie ik ze volgende jaar wel presteren in de CL en PL.

26 april 2016 om 09:31

Zou mooi zijn. Ik gun het Van Gaal helemaal. Toch knap hoe hij nog meestrijd voor de 3e en 4e plek na de blessuregolf. Dit met debuterende jonkies!

26 april 2016 om 10:37

Bijna elke ploeg heeft veel blessures gehad. Kijk ook eens naar Arsenal en Liverpool.

26 april 2016 om 11:43

bullshit, die hadden niet de complete basiself eruit liggen. United had 14 blessures op een gegeven moment, de max van arsenal is geloof ik 7 en van liverpool weet ik het niet eens.

26 april 2016 om 11:53

United supporters hebben echt last van een selectief geheugen, net als Louis van Gaal. Newcastle heeft dit seizoen verreweg de meeste blessures gehad, daarna Liverpool en dan volgen op ruime afstand Arsenal, Everton en United. Het is echt lachwekkend dat Mancunians doen alsof zij het enige team zijn dat veel blessures gehad heeft, terwijl dat gewoon niet waar is. Net als Van Gaal gisteren dat huilverhaal dat als men minder blessures gehad had ze veel hoger hadden gestaan. Net alsof City bijvoorbeeld niet hoger had gestaan als Kompany en Aguero wat meer fit waren geweest.

26 april 2016 om 13:07

Blessures kunnen zorgen voor een incidenteel verschil in vorm of het winnen van wedstrijden, bij United is vorm meer het structurele probleem. Het is geen toeval dat bij van Gaal de vedettes vaak niet in vorm zijn en de jonkies en ondergewaardeerde spelers juist wel. De trainer heeft teveel invloed op het spel en dit laten de resultaten ook zien. Ondanks alles is het wel knap dat ze de FA cup final en hebben gehaald en nog kunnen meestrijden om de 3e plek. Wel denk ik dat Leicester ze helemaal zoek gaan spelen en het zomaar 0-3 kan worden, zelfs zonder Vardy.

26 april 2016 om 13:10

Eén ding is zeker: een fitte selectie helpt om een prijs te pakken. Spurs en Leicester hebben zelden blessures gehad lijkt me. Ik heb ze niet het hele jaar gevolgd, maar het lijkt mij altijd dat ze maar 14 tot 15 spelers gebruiken.

26 april 2016 om 13:29

Natuurlijk helpt een fitte selectie om prijzen te pakken en zeker Leicester heeft bijna alle wedstrijden met in totaal slechts 14/15 spelers kunnen spelen. Echter doet men nu rondom United net alsof die club de enige is die last heeft gehad van blessures en men anders wel hoger had gestaan en dat is redelijk storend.

26 april 2016 om 14:38

Maar wat is er dan storend? We hebben weken last gehad van zware blessures. Er was zo een beetje elke week wel een lijst met meer dan 10 namen erop. Dat Newcastle en Liverpool meer blessures hebben gehad zal best, maar wat voor blessures zijn dat? Liggen die spelers er maanden uit, of zijn ze na een paar weken weer fit?

26 april 2016 om 14:51

Dat men het aangrijpt om te doen alsof de club het zoveel zwaarder en moeilijker heeft gehad dan andere clubs en de lage plaats op de ranglijst vooral daar aan ligt. Dat is storend, aangezien elk team in meer of mindere mate last heeft gehad van blessures, maar van Gaal (en nu dus ook Mancunians zelf) hoor je nu opeens erover dat daardoor de prestaties tegenvallen en men het anders veel beter had gedaan (dit geldt namelijk ook voor andere teams).

Met meer blessures doel ik simpelweg op het feit dat de spelers van de selecties van Liverpool en Newcastle meer weken uit de roulatie zijn geweest dan de spelers van United (in totaal dus). Het gaat dus niet om aantal blessures, maar aantal weken dat spelers geblesseerd zijn/zijn geweest.

26 april 2016 om 15:28

Floris jij kunt totaal niet objectief zijn, heb ik wel gemerkt de laatste tijd.

United heeft veel last gehad van blessures ja, maar anderen ploegen ook enorm veel. Kijk ook wat Lfc11 hieronder zegt. Daarnaast zijn het bij Arsenal ook grotendeels langdurige blessures geweest.

Wij als Arsenal fans kregen altijd enorm veel kritiek omdat we blessures als 'smoesje' gebruikte. Nu het andersom is mag het wel? Natuurlijk hebben blessures grote invloed, maar dat geldt voor elke club. City, Arsenal, Liverpool en United zouden allemaal beter gepresteerd hebben als ze minder blessures zouden hebben.

26 april 2016 om 15:29

Spurs en Leicester idd amper blessures. Van Leicester weet ik zeker dat het 14/15 man zijn geweest die alles hebben gespeeld, Spurs zal iets meer zijn maar ook weinig. Ongelooflijk eigenlijk.

27 april 2016 om 01:14

Dan zal je het vast met me eens zijn als die ploegen ook onder hun stand staan. Vooral Newcastle hoort niet thuis daar beneden. United hoort gewoon in de top 4 terecht te komen, Liverpool hoort te strijden voor een plek in die top 4, en Newcastle hoort gewoon in de middenmoot thuis, en dit baseer ik op de selectie die alle genoemde teams hebben.

26 april 2016 om 09:34

Het zou niet logisch zijn als we 4e eindigen en de FA Cup winnen en Van Gaal alsnog wordt ontslagen. Waarom zouden ze dat dan niet al maanden geleden gedaan hebben? Er moet een reden zijn dat ze hem nog zo lang aan boord houden en die reden is niet dat er geen opvolger gevonden kan worden, want die zijn er genoeg. Zoals ik al maanden vermoed, heeft United met Van Gaal afgesproken dat hij met CL voetbal zijn baan kan houden. Ik ga er dus vanuit dat Van Gaal er volgend jaar gewoon zit als ze dit seizoen 4e eindigen. Zo niet, dan zal die hoogstwaarschijnlijk worden weggestuurd, ongeacht of die de FA Cup wint.

26 april 2016 om 09:43

Als hij CL haalt en FA Cup dan is t een geslaagd seizoen naar mijn mening. Meeste United fans die ik spreek zijn m helemaal zat, en ons voetbal is niet erg aantrekkelijk maar als er nog betere spelers bijkomen en iedereen fit blijft heb ik er geen twijfels over dat we volgend jaar voor het kampioenschap kunnen gaan strijden.

26 april 2016 om 10:39

denk persoonlijk dat meeste united fans wel door hadden dat het tijd zou duren en daardoor van Gaal tijd gunde. Meeste kritiek die ik te horen kreeg waren van andere supporters die blij waren dat het slecht ging met man utd.

26 april 2016 om 11:41

precies, en idioten die niet weten hoe het voetbal in elkaar zit en denken dat mourinho beter aan een team voor de toekomst kan bouwen dan louis. daarnaast denken die idioten vaak ook dat mourinho united mooier voetbal laat spelen

26 april 2016 om 13:18

Akkoord. Mourinho word een boredom feest.

Het spel begint de laatste weken ook steeds attractiever te worden. Hoewel we nog steeds een echte creatieveling missen, zie je elke wedstrijd wel een paar mooie combinaties die ook tot doelkansen leiden. Nu moet je alleen wel zo constant blijven presteren want ook dat is al jaren een probleem...

26 april 2016 om 09:40

Je moet kijken naar de lange termijn en dan zie je dat er maar weinig ploegen zijn die zoveel jongeren in past als MU , tevens natuurlijk ook nood gedwongen maar er zitten wel een paar goede spelers bij hoor die ver kunnen komen en als ze nu ook nog kans zien om in ieder geval 4de te worden hebben ze het toch eigenlijk niet eens zo beroerd gedaan hoor , plus dat ze ook nog de finale van de FA-cup spelen , maar het kan altijd beter natuurlijk.

Ik vind zelf dat van Gaal een goed seizoen heeft gedraaid als hij de FA Cup wint en derde wordt, en vierde ook, dat betekent namelijk dat hij voor Arsenal/Manchester City is geëindigd, die hebben allebei een veel betere selectie.
Het ontbeert de Engelse pers en United fans echt aan realisme, met dit materiaal is het gewoon goed gedaan als de finale wordt gewonnen en een CL plek wordt bemachtigd.

26 april 2016 om 09:53

Ik ben het hier helemaal mee eens. Ik vind het ook dat mocht het zo gaan als jij beschrijft, Van Gaal prima werk heeft afgeleverd. Prachtig ook om te zien hoe hij jeugdspelers inpast bij de club. Dit is in Engeland toch meestal een uitzondering bij de topclubs. Ze halen wel tientallen jeugdspelers van over heel Europa, maar ze een echte kans geven ho maar in pakweg negen van de tien gevallen.

Ik hoop ook enorm dat LVG mag blijven, en kan voortbouwen op dit team. Kans is groot dat als hij wordt vervangen jongens als Rashford en Fosu-Mensah doodleuk worden uitgeleend en er grotere namen voor in de plaats worden gehaald.

26 april 2016 om 11:39

van gaal moet volgend jaar meer de assistent worden van giggs, giggs heeft een geweldige persoonlijkheid en moet alleen nog wat meer ervaring krijgen met het omgaan met de pers.

28 april 2016 om 15:45

haha! Ervaring met het omgaan met de pers, dan moet je uitgerekend van Gaal als leermeester hebben! Alle gekheid op een stokje, wat je zegt bevat wel een kern van waarheid. Alleen vind ik dat bij een club als United geen jaar weggegooid mag worden om een assistent klaar te stomen, maar dat de resultaten behaald moeten worden.
Giggs heeft dan 3 jaar mee mogen kijken bij een van de beste trainers actief op dit moment, en zou dan dus klaar moeten zijn voor het echte werk.

Als Van Gaal de FA cup weet te winnen en zich ook nog eens voor de Cl weet te plaatsen, dan zal ik gewoon nog 1 jaar doorgaan met Van Gaal. Talenten zoals Rashford en Martial zijn onder hem opgebloeit, deze zomer moeten er nog een paar versterkingen gehaald bijv Laporte, Reus/Arda en nog een agressieve centrale middenvelder. Xhaka lijkt me een goede optie. Ook een nummer '10' zou welkom zijn, dan denk ik aan Calhanoglu. Als Rooney op 10 gaat spelen hoeft dit niet.

26 april 2016 om 09:41

Ik denk ook dat van Gaal gewoon blijft. Zou eerder kiezen voor een creatieve cm ipv am. T huidige voetbalspel wordt meer vanuit de centrale middenvelders dan vanuit de aanvallende middenvelders gemaakt.

Rooney kan prima fungeren als '10'. Een aansluitende spits in feite. Waardoor de spitsen de ruimtes kunnen benutten.

26 april 2016 om 10:12

we moeten alleen nog maar achttien jarige kopen, voor het middenveld zou ik juist een verdedigende middenvelder halen voor de toekomst. een renato sanchez als rechter winger of als aanvallende middenvelder lijkt me ook goed bruikbaar. verder is het team eigenlijk wel af. Rooney kan je op dit moment het beste gebruiken op de manier waarop sneijder wordt gebruikt. voor de spits hebben we al drie andere spelers: martial Memphis en natuurlijk rashford. echt een potentieel top team. maar zo wisselvallig door het talent.

26 april 2016 om 10:40

Alleen nog maar 18 jarigen? Denk je serieus dat zo'n jongens het team kunnen dragen? Er zitten nu een aantal grote talenten tussen, maar je moet niet overdrijven. De selectie moet gewoon aangevuld worden met toppers en dan kun je er altijd nog wat talentjes bijhalen die over 1/2/3 jaar klaar zijn.

26 april 2016 om 11:30

als Rooney smalling schweinsteiger en Memphis in vorm zijn zijn dat allemaal spelers die een team kunnen dragen. we moeten alleen nog dragende krachten halen als we ze voor een spot prijs binnen kunnen halen verder moeten we gewoon denken aan de toekomst en nog meer talenten halen. pulisic is naar mijn idee een goede speler. we moeten zoals je in een comment hieronder ook al zegt het team aan elkaar laten wennen en niet weer alleen maar toppers halen die er over drie jaar toch weer mee stoppen. dit team moet er een hele tijd kunnen staan.

Volgens mij was de goal van Rooney tegen liverpool een lange bal van de zijkant

26 april 2016 om 10:38

ja joh, een corner. Kan je ook nog even serieus een goal uit een lange bal noemen.

Ik hoop voor United dat ze wel de tijd nemen. Het is vaak genoeg gebleken dat gehaast te werk gaan niet werkt. Het team moet aan elkaar wennen, de staf, de spelers en noem maar op. Het heeft weinig zin om elk jaar 6/7 nieuwe spelers in te passen. Een maximum van 3/4 is genoeg in mijn ogen. Denk dat United met 3 toppers al een heel stuk verder is.

Zou me ook totaal geen zorgen maken, want United komt er wel weer aan. Hoop alleen niet dat ze Cl halen dit jaar, al zie ik ze wel van Leicester winnen.

26 april 2016 om 11:05

Ik denk dat United er met een al is, als diegene Zlatan heet. Met Zlatan in je selectie trek je het niveau van de wat meer middelmatige spelers ook omhoog omdat Zlatan nou eenmaal een echte leider is (die mist United als Rooney uit vorm of geblesseerd is).

26 april 2016 om 11:34

plaats nou eens een serieuze reactie, zlatan past absoluut niet bij de filosofie van van gaal en al helemaal niet bij een club als man united. man united is altijd een club geweest die een team prestatie neer weet te zetten en niet op 1 man leunt. we hebben Rooney maar ook schweini, smalling blind en Memphis die allemaal het team kunnen dragen. over vier jaar komt fosu-mensah daar ook nog bij want hij heeft ook een enorme uitstraling enis niet snel teleurgesteld.

Rustig maar Floris ik wil alleen maar benadrukken dat ze veel wedstrijden verschrikkelijk voetbal hebben laten zien dat kun je toch ook niet ontkennen , er is niet voor niks zoveel commentaar op van Gaal , dat publiek was het toch ook zat bij vershillende wedstrijden .PS bij dat Long ball United heb je gelijk ik vind het alleen een leuke naam.

26 april 2016 om 11:37

klopt alleen je moet wedstrijden kijken en dan zie je dat dat slechte voetbal in de eerste helft van het seizoen was en dat er nu gewoon goed voetbal wordt gespeelt. Je irriteert me gewoon als een gek op het moment dat je spreekt van long ball united. dat geeft namelijk aan dat je doet alsof je ergens verstand van hebt terwijl je alleen maar een keer in de maand een artikel leest en nog nooit een wedstrijd hebt gezien.

26 april 2016 om 12:00

Het lukt van Gaal altijd om succes te boeken, het zou me niet verbazen als United 3de eindigd. Met Oranje had ik ook het volste vertrouwen in hem.

26 april 2016 om 12:56

Heb je Aston Villa thuis recent niet gezien zeker! Wat een schandalige vertoning was dat! Doe je bril af. Dit United team is net goed voor Europa League.

Hou toch op man! Ik heb laatst de thuiswedstrijd tegen Aston Villa gezien en het was niet om aan te gluren! Tegen het slechtste team in de Premier League nota bene. Het was zo armoedig. Daarvoor heb ik ze live tegen Watford thuis gezien. Wat moeten die fans afgelopen 2 seizoenen zich geschaamd hebben.

26 april 2016 om 13:15

klopt, een keer in de vijf wedstrijden treffen we een absurd slechte tegenstander waar de slecht tegen spelen maar over het algemeen spelen we gewoon goed voetbal en behalen we ook nog resultaat.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren