Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er was al druk in Portugal, maar dit is één van de grootste clubs ter wereld’

Laatste update:

Manchester United rondde afgelopen week de transfer van Victor Lindelöf af. De verdediger komt voor 35 miljoen euro over van Benfica en tekende in Manchester een vierjarig contract. De Zweedse verdediger zegt tegenover MUTV dat een telefonisch gesprek met manager José Mourinho de doorslag gaven.

“Het was een goed gesprek. Ik vond het belangrijk om te horen wat hij te zeggen had. Hij heeft me alles over de club verteld en hij vertelde waarom hij me wilde hebben. Het voelt geweldig als een manager je zo graag wil hebben. Daar ben ik heel gelukkig mee”, zegt Lindelöf, die sinds 2012 bij Benfica speelde. In Portugal groeide de verdediger uit tot Zweeds international.

“Hij is een geweldige coach en het is een geweldige kans om met hem te werken”, vervolgt de verdediger zijn verhaal. “Er is hier overal druk. Dat was er ook al in Portugal, maar bij één van de grootste clubs van de wereld zal dat alleen maar groter zijn. Dat is ook leuk, heel inspirerend. Waar je ook speelt, je moet je altijd aanpassen aan je nieuwe omgeving. Of het nu Engeland, Duitsland, Italië of Spanje is. Ik kijk ernaar uit en ik vertrouw op mijn kwaliteiten.”


Vind jij Victor Lindelöf een goede aankoop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ben benieuwd hoe hij het gaat doen. Slecht nieuws in ieder geval voor het Nederlands elftal dit, want hij zal bij Man U alleen maar beter worden.

De concurrentie wordt in de Premier League volgend seizoen echt moordend! Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Spurs en Arsenal zullen tot het einde mee doen in strijd om top 4 en misschien wel de titel.

Manchester United zal sowieso veel sterker worden volgend seizoen. Ik zie ze met dit elftal wel mee doen om de titel, net als de rest van de top 6.

De Gea
Valencia
Bailly
Lindelof
Shaw/Darmian
Herrera
Pogba
Mhkitaryan
Mata
Peresic
Morata
16 juni 2017 om 12:12

Om echt mee te doen voor de titel zijn er nog wel wat versterkingen nodig. Maar denk dat Lindelof en Bailly zeker een goede combinatie kunnen gaan vormen.

Hoop zelf nog op Morata, James en Fabinho. Maar ben bang dat Real ze niet allebei naar ons laten gaan, tenzij we de Gea die kant op sturen. Maar dat zou ik zeker niet doen..

16 juni 2017 om 12:24

Met Donnarumma kun je een ideale vervanger voor De Gea halen, dus ik zou bij een bod van rond de 80 miljoen de Gea naar Real laten gaan en dan Donnarumma kopen. Dan heb je in potentie 's werelds beste keeper ter wereld. Hij heeft nog maar een 1 jarig contract, dus zo duur zal hij niet zijn.

16 juni 2017 om 13:36

Denk niet dat Donnarumma naar United zou gaan met Juventus en Real achter hem aan. Dus dat is al onzeker. Plus met de Gea hebben we een keeper die er meteen staat, Donnarumma zou eerst moeten wennen en we weten niet eens of ie zijn belofte in gaat lossen. Nee ik denk dat we de Gea echt moeten behouden, hij is zo belangrijk voor dit United!

16 juni 2017 om 12:17

Heb zin in het volgend seizoen, gaat zo spannend worden! Hoop dat ze Morata en Nainggolan nog halen, zouden 2 toppers zijn! Perisic hoef ik echt niet te zien in een United shirt en dan nog eens voor 55 miljoen.. Nainggolan als box to box en pogba aanvallend. Heerlijk team dan.

De Gea
Valencia
Bailly
Lindelof
Shaw
Nainngolan
Pogba
Herrera
Mhkitaryan
Morata
Martial

Moet het nog maar zien of hij het waarmaakt, vind het een middelmatige speler.

Off: op deze foto vind ik hem verdacht veel lijken op Cristian Bale 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren