Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Enorme domper op feestvreugde VfL Wolfsburg: zware kruisbandblessure

Laatste update:
/

VfL Wolfsburg won woensdag in de Champions League met 2-3 bij AA Gent, waardoor de Duitse topclub een uitstekende uitgangspositie heeft om de volgende ronde te bereiken. Donderdag krijgt de club echter vervelend nieuws: rechtsback Sebastian Jung ligt er geruime tijd uit met een zware knieblessure.

Jung viel in België in de eerste helft uit en hij heeft een zware kruisbandblessure opgelopen, zo laat de club weten via de officiële kanalen. “Dit is erg vervelend voor Sebi. Hij heeft laten zien hoe belangrijk hij is voor de ploeg. We wensen hem een goede revalidatie”, zegt trainer Dieter Hecking.

De verdediger zelf baalt enorm. “Ik krijg een enorme tik dat ik de ploeg niet kan helpen onze doelen te bereiken. Ik doe er alles aan om zo snel mogelijk weer op het veld te staan”, zegt de enkelvoudig international van Duitsland, die door VfL Wolfsburg werd overgenomen van Eintracht Frankfurt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was dit een jongen die kans maakte om geselecteerd te worden voor het EK?

18 februari 2016 om 17:44

Jazeker. Sinds Lahm is gestopt zit Löw al eindeloos te puzzelen wie hij op rechtsback moet zetten.
Voor Löw een puzzelstukje minder nu maar voor Jung heel erg jammer.

Wens hem sterkte.

18 februari 2016 om 18:09

Mocht Löw geen goede vervanger vinden zie ik Lahm nog wel terugkomen op zijn beslissing om vervolgens gewoon dat EK te gaan spelen.

19 februari 2016 om 11:56

In Duitsland hebben ze zoveel keuze Ginter bijvoorbeeld wij moeten het doen met Van Der Wiel als 2e rechtsback ik vind dat Van Der Wiel er niet zoveel van kan Tete als 1e als hij niet geblesseerd is.

18 februari 2016 om 17:48

Hij kwam wel in aanmerking, al dateert zijn laatste interland van mei 2014. Maar aangezien hij niet vaak meer bij de selectie zat, denk ik dat hij sowieso wel had afgevallen voor het EK.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren