Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelsen bieden excuses aan: ‘Ik ben niet van plan om te stoppen’

Laatste update:

Wayne Rooney en Joe Hart hebben zaterdag hun excuses aangeboden aan het Engelse volk. De nationale ploeg is na nederlagen tegen Italië (1-2) en Uruguay (1-2) voor het eerst sinds 1958 al in de groepsfase van het WK uitgeschakeld. “Het doet pijn en we zijn teleurgesteld”, zei de aanvaller tijdens de persconferentie.

/

“We moeten onszelf herpakken om dinsdag onze trots te laten zien”, doelt Rooney op de wedstrijd tegen Costa Rica in Belo Horizonte. “Ik heb een doelpunt gemaakt, maar we liggen er wel uit. Dit team is veel groter dan Wayne Rooney, het gaat niet om mij.” De spits van Manchester United is niet van plan om zijn interlandloopbaan te beëindigen, zo tekende Sky Sports uit diens mond op.

“Ik ben trots om voor mijn land uit te komen. Ik zal altijd komen opdagen en heb niet de wens om te stoppen, tenzij mij wordt verteld dat wel te doen. Ik blijf voor Engeland spelen totdat ze me niet meer oproepen”, aldus Rooney, die bijval kreeg van doelman Hart: “We zijn gefrustreerd, hebben een leeg gevoel, maar hebben nog één duel om er nog wat van te maken. Dat zijn we de geweldige fans wel verschuldigd.”

Wat verwacht jij van Costa Rica - Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

is natuurlijk ook een heel sterke poule, met als grote verrassing Costa Rica.

Heeft Engeland aan geluk ontbroken, Argentinië in een andere poule speelt ook matig maar wint wel tegen een veel mindere tegenstander.

Misschien kan Engeland zich de laatste wedstrijd nog revancheren voor de verloren wedstrijden.

21 juni 2014 om 21:03

Engelse clubs moeten eens wat minder buitenlandse spelers aantrekken en meer binnens huis scouten.

21 juni 2014 om 21:23

Daar ben ik het mee eens al heeft Leeuw87 ook gelijk. Ik vind Engeland zels leuker en beter spelen dan Argentinie. Ben totaal niet onder de indruk van de Argentijnen (tot dusverre).

21 juni 2014 om 21:23

Bullshit, Sterling Sturridge Barkley Lallana Wilshere Henderson Baines allemaal zieke talenten uit engelse competitie

21 juni 2014 om 21:33

Baines en Henderson kan je geen talent meer noemen, die zijn daar al te oud voor hoor. Neemt niet weg dat het erg goede spelers zijn.

21 juni 2014 om 22:03

Misschien zijn dit inderdaad talenten, maar het neemt niet weg dat er veel meer uitgehaald kan worden. Volgens mij zijn ze hier dan ook al een paar jaar mee bezig.

21 juni 2014 om 22:49

Nee, dat is juist het probleem, Engelse talenten zijn voor hun 26e vaak niet interessant voor een topclub. Die halen alleen maar gearriveerde sterren. Daar zit het probleem van Engeland wn. Dat is de reden dat de jongens die hierboven genoemd worden talenten zouden zijn. Baines is volgens mij al 30, Llalana, Sturiridge en Henderson ook alweer een jaar of 25. In Nederland ben je dan allang talent af.

22 juni 2014 om 01:09

Sterling is het enige grote talent. De rest is alweer op behoorlijke leeftijd. En zijn gewoon nooit de belangrijkste spelers bij hun club, want dat zijn altijd buitenlanders.

22 juni 2014 om 01:40

Engeland zou een x een winterstop moeten houden. Lijkt net of iedereen vergeet dat ze bekant geen pauze/vakantie hebben..

Ik zie wel een winst voor Engeland. Costa Rica is verzekerd van een plaats in de volgende ronde en zal zich daarom puur focussen op die wedstrijd. Die willen nu niets inleveren voor een wedstrijd wat niet erg veel zal uitmaken. Voor Costa Rica zal elke volgende tegenstander een lastige zijn.

21 juni 2014 om 21:02

Hart moet zich verontschuldigen ja want die 2e goal Suarez mag er vanuit die hoek nooit in! Verder pakt hij nooit punten kortom een hele zwakke keeper

Treurig, maar ze speelde ook gewoon schandalig slecht. Italie net zo. Denk dat ook zij zomaar in deze poule eruit vliegen. Uruquay verdiend het ook gewoon om door te gaan.

21 juni 2014 om 21:16

Uruguay speelde de eerste wedstrijd ook heel schandalig hoor. Engeland ligt er terecht uit maar ze hebben wel veel goede jonge spelers voor de toekomst dus dat gaat zeker goed komen.

Rooney verdient om Engelse international te zijn.
Hij werd gewoon misbruikt in Hodgson's systeem.
Nu de Engelse bond heeft gezegd dat ze vertrouwen hebben in Hodgson hoop ik dat de coach realiseert dat Rooney thuishoort in de spits. Engeland heeft op zich een goede ploeg, maar een paar spelers komen echt wel tekort.
Zou liever Walker op de 2 willen zien en naast Cahill een speler als Smalling. Middenveld zou Gerrard toch met alle respect vervangen moeten worden door Wilshere.
Op de flanken AOX en Sterling. Rooney aanvoerder maken en alles komt goed.

Waardeloos team. Hangt als los zand, stellen niks meer voor op internationale podium

Lallana is 26, Henderson 2 dagen 24 en dan mag je Henderson geen talent noemen? Bovendien worden Barkley en Sterling wereldtop.

22 juni 2014 om 00:10

Lerin Duarte en Siem de Jong zijn toch ook geen talenten meer? Waarom Henderson dan wel?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren