Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Engelse topclubs zijn in ‘heated battle’ verwikkeld om Feyenoorder’

Laatste update:

Jean-Paul Boëtius was vorig seizoen een van de revelaties bij Feyenoord en werd door voormalig bondscoach Louis van Gaal zelfs opgenomen in de voorselectie voor het WK in Brazilië. Dit seizoen ziet de wereld er voor het talent echter heel anders uit, want de twintigjarige aanvaller is zijn vaste basisplaats kwijt en heeft nog maar zelden kunnen imponeren in het team van Fred Rutten.

/

Desondanks staat Boëtius er nog altijd goed op bij internationale scouts, want de Daily Star meldt vrijdag dat Arsenal en Tottenham Hotspur de ontwikkeling van de voorhoedespeler goed in de gaten houden. De krant spreekt van een heated battle en stelt dat de Londense clubs overwegen om in de zomer een bod op Boëtius uit te brengen.

De enkelvoudig international scoorde dit seizoen slechts vijf keer in 32 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2016, maar het is nog onduidelijk of hij van plan is om dat op termijn te verlengen. Boëtius werd eerder al in verband gebracht met clubs als Juventus en AC Milan.

Denk jij dat Jean-Paul Boëtius ooit voor een Engelse topclub gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zat hier al op te wachten. Om de 3 maanden komt Daily Star met dit gerucht.

on: Het wordt tijd dat Feyenoord goede voetballers op het middenveld gaat zetten zodat dit soort spelers weer in vorm beginnen te komen. Zou zonde zijn als Boëtius en Vilhena goedkoop uit De Kuip vertrekken.

6 maart 2015 om 20:19

Volgend jaar gewoon middenveld met clasie toonstra vilhena en daarvoor jpb guidetti kuyt.

6 maart 2015 om 20:21

Dat zou inderdaad fantastisch zijn. Ik denk nog steeds dat beide talenten willen verlengen als er een goede trainer komt met een duidelijk plan.

6 maart 2015 om 20:22

Neem aan dat Clasie vertrekt.

6 maart 2015 om 20:25

Juist, moet kosten wat het kost bij Feyenoord blijven. Denk dat hij iets minder potentie heeft als Memphis, maar heeft zeker de potentie op de subtop ala Liverpool en Atletico te halen. Hopelijk blijft hij een seizoen knallen zonder dat hij geblesseerd raakt

6 maart 2015 om 21:30

Clasie? Die is weg hoor. En ik denk dat Boetius en Villenha ook een overstap overwegen. Hebben beide niet het seizoen wat ze verwacht hebben, dus zal de nieuwe trainer deze jongens een basisplaats moeten beloven, anders zijn ze weg!

6 maart 2015 om 22:12

De trainer kan niemand een basisplaats beloven.
Ze moeten het zelf laten zien in de wedstrijd en op de training,

7 maart 2015 om 07:52

Welke Altetico bestempel jij als subtop? Btw hoop dat hij verlengt en weer gaat schitteren! Hij krijgt genoeg vertrouwen nog steeds

6 maart 2015 om 20:22

Een nummer 10 die technisch begaafd is en een buitenspeler de diepte in kan sturen zou een leuk begin zijn ja. De laatste jaren zijn de vleugelaanvallers ondergeschikt geraakt aan o.a. het middenveld. Vorig jaar was het ook veelal lange bal op Pelle en dan de 2de bal voor de buitenspelers en met Toornstra op de rechtsbuiten heb je daar ook weinig individuele acties/ snelheid.

6 maart 2015 om 20:37

De laatste maanden heb ik regelmatig Achahbar in actie gezien. Ik ben lovend over hem. Hij loopt zich altijd goed vrij, heeft een goede pass en overzicht.

Tegen Utrecht, 9 minuten gespeeld en 2 keypasses gegeven. In die wedstrijd had alleen Clasie met 3 meer keypasses gegeven.

Tegen AS Roma, 6 minuten gespeeld en 1 keypass gegeven. Clasie had de meeste keypasses gegeven, 3 in de hele wedstrijd.

Tegen Excelsior, 45 minuten gespeeld en 3 keypasses gegeven. Clasie had de meeste keypasses gegeven, 5 in de hele wedstrijd.

Ik vraag me dan af hoeveel keypasses, assists en goals hij zou maken als hij wekelijks 90 minuten op de nr 10 positie zou spelen.

6 maart 2015 om 21:44

Clasie en anas kan je niet vergelijken. SPelen totaal andere posities.

6 maart 2015 om 21:51

Ik vergelijk ze toch ook niet met elkaar? Ik geef alleen aan dat Achahbar veel keypasses geeft. Clasie geeft in de wedstrijden waarin Achahbar ook speelde de meeste keypasses. El Ahmadi en Immers zijn nergens te bekennen. Ja, heel soms komen ze wel eens voor in de statistieken.

Een type Achahbar zou voor de vleugelspelers zoals Boëtius, Bilal en Manu ideaal zijn.

6 maart 2015 om 22:09

Mij is Achachbar ook opgevallen, volgens mij zou hij wel op 10 kunnen staan.

6 maart 2015 om 23:51

Precies, ook ik ben zeer gecharmeerd van achahbar. Buiten dat hij veel lekkere balletjes geeft, geeft hij ook zelden tot nooit een domme bal. Wanneer hij geen oplossing ziet speelt hij breed of terug ipv een domme blinde bal te geven. Ook is hij balvast, kan een mannetje uitspelen en beschikt door zijn jaren als spits in de jeugd over scorend vermogen. Ik wil hem idd graag eens 90 minuten lang op 10 of op links zien.

Zoals al vaker gezegd: De Engelse topclubs hebben in ieder voetballand wat iets voorstelt wel een scout lopen, ik durf te wedden dat alle grote Engelse clubs over zo'n 100 eredivisiespelers een dossier hebben. Iedereen die misschien interessant is word gewoon bekeken.

6 maart 2015 om 20:20

Ik denk dat ze bij de genoemde clubs de Eredivisie nauwlettend in de gaten houden. Vooral de talenten van Ajax, Feyenoord en PSV die de kans krijgen in het eerste elftal denk ik.

6 maart 2015 om 20:25

Geloof je dit echt?

Het enige wat zij moeten doen is kijken wie de talenten en toppers in de Nederlandse en Belgische competitie zijn, een bod doen van 8-20 miljoen euro en je haalt die speler binnen als ze bereid zijn om te vertrekken. Echt moeilijk hoor.

En dit geldt ook voor andere mogelijke interessante spelers. Die zijn zo te vinden.

6 maart 2015 om 20:33

Medellin, weet jij hoe de scouting van Arsenal in elkaar zit? Ik neem Arsenal als voorbeeld omdat ik daar veel vanaf weet. Arsenal heeft in de grotere voetballanden in ieder land 1 hoofdscout die weer meerdere andere scouts onder hem heeft. Er worden dan eerst 2 gewone scouts op een speler afgestuurd, dan de hoofdscout van de regio, en als die ook onder de indruk is komt Steve Rowley, hoofd scouting van Arsenal, nog eens naar de speler kijken. En als die ook onder de indruk is wordt Wenger ingelicht over een mogelijk interessante speler. Ze gaan echt niet over een nacht ijs. En vergeet ook niet dat de Engelse clubs vaak spelers al heel jong halen, Van Persie was nog niet bepaald de topspeler van Feyenoord toen Arsenal hem haalde.

6 maart 2015 om 21:03

Ik geloof je best maar het kwam over alsof het zo moeilijk was om te doen. Uiteindelijk draait het om het hebben en kennen van de juiste mensen en dan gaat het snel.

De Engelse clubs beschikken over zoveel geld dat dit vanzelfsprekend is en moet zijn bij ze. Al zie je dat veel clubs nog altijd bepaalde spelers missen (kijk naar Koeman met Tadic etc.).

6 maart 2015 om 21:57

Medellin, het is ook niet moeilijk om goede spelers te scouten.

Wat moeilijk is, is goede spelers scouten voordat je concurrenten dat hebben gedaan. En daar heb je dus gewoon kwaliteits-scouts voor nodig. Als je gaat zitten wachten tot de hele wereld kan zien dat iemand een topspeler is, dan ben je te laat.

Boëtius is een mooi voorbeeld. Als je die nu vaak en goed genoeg hebt gescout om te geloven dat hij de top gaat halen, ondanks zijn plek op de bank, dan moet je nu toeslaan. Wacht je een half jaar tot hij top is, dan wil iedereen hem kopen.

Onduidelijk of Boetius wil verlengen?? Hij weigert al meer dan een jaar (samen met Vilhena) een contractvoorstel van Feyenoord.

6 maart 2015 om 20:19

Ik snap wel dat ze weigeren. Ze weten niet eens wie de nieuwe trainer wordt.

6 maart 2015 om 20:56

Toen Koeman trainer was konden ze ook al verlengen bij Feyenoord deden ze ook niet.

6 maart 2015 om 20:57

Vilhena gaf eerder aan te willen verlengen maar dat hij geen haast had. Toen kwam Rutten en werd heel de situatie anders. Misschien is Boëtius daardoor anders er naar gaan kijken.

Mits hij het op zijn heupen heeft is het een fantastische vleugelaanvaller, helaas is dat echter alweer een tijdje geleden.

Dat is het moment om toe slaan Feyenoord. Beperkte speler die zich moeilijk door ontwikkeld. En twee vechtende engelse clubs met veel tv poen die hem willen hebben. Hou het gewoon hoog aan minstens 15 miljoen.

6 maart 2015 om 20:20

Als ze er 15 miljoen voor krijgen breng ik em op de fiets.
Ik denk dat Feyenoord blij mag zijn als ze er 8 miljoen voor krijgen

6 maart 2015 om 20:20

Ik denk dat hij onder een andere trainer evenals vilhena weer op kan bloeien.

6 maart 2015 om 20:45

Hij is ook nog maar 20 zie ik nu. Dan is het idd wel wat vroeg om te laten gaan.

6 maart 2015 om 22:14

je spreekt jezelf wel ten want 15 miljoen zou je nooit krijgen voor een beperkte speler.

6 maart 2015 om 22:35

Hoezo Engelsen geven wel vaker astronomisch veel geld uit voor beperkte spelers. bedragen die soms 3 a 4 keer zo hoog liggen. En vervolgens is het niet veel.

7 maart 2015 om 00:41

voor 15 miljoen is hij wel weg maar ik denk niet dat ze dat willen betalen.
En ik hoop ook dat hij blijft want talent heeft hij genoeg.

Van dit gerucht is helemaal niets waar, had beter in de wandelgangen gepast. Als de Spurs en Arsenal Boëtius in de gaten zou houden dan zou er geen enkele reden zijn om een bod uit te brengen. Jongen zit al het hele seizoen in een dip.

6 maart 2015 om 22:02

Hij is nu goedkoop, als je wacht tot hij goed is, hup daar gaat de prijs omhoog.

Het lijkt erop dat het tijdperk Rutten niet zo goed voor Feijenoord geweest is. Een ontevreden weinig spelende Vilhena en Boetius, de twee grote talenten. Zullen ze dan toch vertrekken van de zomer?

Een talent met een alopend contract is altijd aantrekkelijk om binnen te halen al is het maar voor de handel.

De Daily Star is nog minder betrouwbaar dan een willekeurige dronken zwerver. Zij zuigen letterlijk alles uit hun duim zonder enige goede bron. Spurs en Arsenal hebben helemaal niets aan Boëtius, met alle respect.

Dit hebben we dus ook aan Rutte te danken bij mij hadden die 2 altijd gespeeld.

Jean-Paul moet lekker bij Feyenoord blijven. Hij is zeker nog niet klaar voor het buitenland, laat staan te jong. Feyenoord is zelf ook weer aan het groeien na wat moeilijkere jaren, ze zijn veel bezig met de jeugd wat duidelijk goed uitpakt en Boetïus is zelf ook nog erg jong en zodra hij weer in goede doen is dan krijgt hij naar alle waarschijnlijkheid veel minuten bij Feyenoord. In Engeland schat ik dat de kans dat als hij het niet waarmaakt daar dat hij langzaamaan uit beeld verdwijnt erg groot is.

Is nog lang niet klaar voor topclub in t buitenland. Talentvolle speler, die komt er uiteindelijk wel. Maar is nu nog te vroeg om te gaan. Eerst hier lekker1 van de beste worden en dan kan je als grotere heer ergens binnenkomen. Ik zou wacten na het ek. Jezelf in de kijker spelen. Z3lfde geldt voor depay.

Boetius mist alles wat een topspeler nodig heeft,hij heeft geen fysiek,
is niet balvast,en kan alleen op rechts spelen,ik zie hem ook bijna nooit goede tackles maken.het is een aardig talent maar dit jaar is hij zwaar dramatisch,
spelers als Mahi,kishna en El Ghazi zijn hem al voorbijgestreefd.

6 maart 2015 om 21:57

Op links heeft hij anders 10 goals gescoord en 10 assists gegeven in 29 wedstrijden. En nooit een goede tackle? Je beseft toch wel dat hij een vleugelspeler is?

6 maart 2015 om 23:35

Als je bij de top wilt spelen dan moet je ook alle kwaliteiten bezitten, ook al is hij een vleugelspeler.

6 maart 2015 om 23:55

Slaat natuurlijk nergens op. Boetius is een talentvolle spelers die momenteel geen vertrouwen voelt. Ik hoop dat dat gaat veranderen onder de nieuwe trainer.

Misschien toch maar verkopen maar wel met pijn in het hart. Het lijkt toch een beetje op de situatie met Cabral. Beide ongelofelijk veel potentie maar na een goede start wil het er maar niet uitkomen. Een nieuwe omgeving is misschien beter voor JP al heeft dat voor Cabral niet gewerkt. Verschil is wel dat JP gewoon veel meer talent heeft en wel de juiste instelling. Hij en bijv ook Vilhena zijn gewoon supertalenten met exceptionele kwaliteiten maar het lijkt er helaas op dat ze bij Feyenoord niet meer verder gaan groeien wat voor beide partijen wel echt jammer en pijnlijk is. Deze jongens zijn echt kind van de club en voor veel mensen toch ook de trots van de club waardoor het extra jammer is dat het niet wil lukken. Deze jongens moeten als volwaardige profs weggaan met prijzen in hun broekzak en een dikke transfersom voor Feyenoord. Helaas gaat dit waarschijnlijk niet lukken dus moeten beide partijen eieren voor hun geld kiezen. Ondanks de slechte vorm kun je nu nog zeker 6/7 miljoen krijgen per speler.

6 maart 2015 om 23:38

Boetius en Vilhena zijn aardige spelers, maar zeker geen supertalenten beide spelers hebben absoluut geen uitstraling en komen lui over.het is de media die hun hebben gehypt.

7 maart 2015 om 16:06

dan verschillen wij van mening. vilhena en boetius zijn absoluut supertalenten en hebben juist wel de goede uitstraling. en dit baseer ik dus niet op de mediahype maar op de wedstrijd die ik ze heb zien spelen (en dat zijn ze allemaal in feyenoord 1).

Hoop oprecht dat hij zijn vorm terugvindt. Misschien is een nieuwe omgeving wel goed voor hem. Zou alleen een tussenstap maken Southampton, Everton of misschien een subtopper uit Duitsland. Als hij bij Spurs even niet presteert kopen ze zo weer een nieuwe.

Het is opvallend dat ze voor Boetius komen. Heel Nederland verwacht dat deze clubs eerder een oogje zouden hebben op Depay. Kennelijk zijn deze clubs naar een goedkoper alternatief aan het zoeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren