Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse degradant stunt met komst van Portugese topschutter

Laatste update:

Nuno Miguel Soares Pereira Ribeiro, kortweg Nuno Gomes, heeft dinsdagavond voor twee seizoenen getekend bij Blackburn Rovers. De 35-jarige Portugees vertrok onlangs transfervrij bij Sporting Braga en leek zijn zakken te gaan vullen in het Midden-Oosten. De lepe spits verraste echter door in zee te gaan met de club uit Lancashire.

/

De clubeigenaar, poelierbedrijf Venky’s, wil Blackburn in één seizoen weer terugbrengen naar de Premier League. The Rovers eindigden vorig seizoen als voorlaatste en keerden zo na acht jaar terug in de Championship. Venky’s trok de knip al voor Leon Best van Newcastle United en ook Danny Murphy van het Fulham van Martin Jol speelt komend seizoen op Ewood Park.

Nuno Gomes, die donderdag 36 wordt, heeft al een indrukwekkend carrière achter de rug. Vooral bij Benfica maakte hij furore, door 166 keer te scoren in 398 wedstrijden. De aanvaller speelde in totaal twaalf seizoenen in Lissabon en kwam ook nog uit voor Fiorentina en Braga. Bij laatstgenoemde club kwam hij tot zes doelpunten in zestien wedstrijden. Gomes deed het ook uitstekend op de EK's waaraan hij meedeed: de Portugees maakte zes treffers op de Europese eindrondes, evenveel als Thierry Henry en Patrick Kluivert.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

leuke aanwinst
hoop dat hij het goed gaat doen

Ik was helemaal vergeten dat Nuno Gomes nog voetbalde.

Hij is al oud en ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen bij Blackburn Rovers gaat doen.

Had niet verwacht dat hij in de tweede klasse ging voetballen maar het is wel een goede zet van Blackburn. Blackburn hoort altijd in de PL dus is het belangrijk om het jaar daarop terug actief te zijn in de PL. Met nog een paar versterkingen zie ik ze volgend jaar terug in de PL.

Gomes is volgens mij een van de weinige spelers op die leeftijd die niet gaat cashen.
On: Ik ben zelf ook zeer verrast door deze transfer. Had verwacht dat hij naar een club als Olhanense of Sunderland zou kunnen gaan.

3 juli 2012 om 20:15

nou ik denk dat hij een achterlijk salaris krijgt hoor. Die gasten daar krijgen gewoon nog steeds miljoenen betaald.

3 juli 2012 om 20:32

Ik wil niet flauw zijn, maar een speler van kaliber De Cler krijgt in het Midden-oosten nog 4 mil. per jaar(bijvoorbeeld). Ik denk niet dat Gomes er heen gaat voor het geld. Anders had hij naar het Midden-oosten of China gegaan. Dus zo achterlijk zou het ook weer niet zijn.

3 juli 2012 om 22:49

Nou dit is een club van een geldschieter die koste wat kost terug wil naar de PL. Neem toch aan dat hij hier gewoon echt heel veel geld krijgt voor een club op het 2e niveau.

3 juli 2012 om 20:44

Hij verdient bij de Rovers meer dan hij bij elke andere club in Portugal zou kunnen verdienen. De Rovers zijn weliswaar gedegradeerd, maar ze hebben daar ook een rijke suikeroom hoor.

3 juli 2012 om 22:11

Ik denk dat je kippenboer bedoelt ipv suikeroom ;

Die koelies bij Venky's hebben echt 0 voetbalverstand. Ik heb het echt te doen met de supporters. Valse beloftes, neppe aankopen en een verschrikkelijk slecht trainer.

3 juli 2012 om 22:21

Koelies? Hoe haal je het in je hoofd om zoiets te posten.. Oke, het zijn mensen uit India maar om ze koelies te noemen vind ik vrijwel respectloos. zoek het woord maar eens op Wikipedia, dan zul je (hopelijk) begrijpen wat het woord eigenlijk in houdt.

ON: Ik vind het wel een slimme aankoop van Blackburn. Nuno Gomes is misschien niet meer de jongste maar is toch nog wel een garantie voor minimaal 10-15 goals in de Championship. En aaangezien je in de Championship een behoorlijk aantal wedstrijden speelt kun je hem ook gemakkelijk in een roulatiesysteem laten inpassen.

3 juli 2012 om 22:41

Ga huilen joh! ik heb alleen maar koelie vrienden en die vinden het niet eens erg en heel normaal. We lachen erom!
Aansteller

3 juli 2012 om 23:23

Moraalridder...wat kan je er over zeggen...
Na dat FC Kip werd uitgezonden zeggen heel veel mensen koelie,en de meeste vinden het grappig,zelfs koelies...dat jij het niet leuk of grappig vind oke,maar ga niet een moraalridder uithangen.

On:
Nuno Gomes is over de top,zal totaal geen meerwaarde zijn voor Blackburn Rovers

4 juli 2012 om 09:29

Het woord heeft verder een negatieve lading: moeten werken als een koelie (mensonwaardig); koeliewerk (zwaar, vernederend en eentonig). Ik zelf vind het smakeloos en denigrerend. Vz mag zich schamen dat ze dit soort taal gebruik toestaan. Maar natuurlijk doen ze dat niet, immers is het tegenwoordig in Nederland heel normaal om subtiel racistisch te zijn.

Speler die al over zijn top is, maar qua marketing een geweldige aankoop.

Blijft een speler met goede statistieken en een goede historie en kan misschien andere spelers overhalen ook naar Blackburn te gaan. En natuurlijk heeft hij nog zijn neusje voor de goal en zal ook daarmee nog van waarde kunnen zijn. Maar ik zie hem niet meer dan 10 goals maken dit seizoen.

Ik hoop wel dat Blackburn weer zal promoveren, toch wel een club die er hoort qua naam & reputatie.

Goede spits, maar hij kan toch ook wel een paar stapjes hoger aan of niet dan? Of is hij zo gedreven om nu Blackburn weer naar de titel te schieten en er 40 in te leggen ofso?

4 juli 2012 om 01:48

Een 35-jarige spits schiet er echt niet even 40 in hoor in de Championship. Ik denk dat hij nauwelijks van waarde zal zijn voor Blackburn Rovers.

Deze transfer zag ik echt niet aankomen, ik dacht dat hij na dit seizoen zou stoppen en een functie zou krijgen bij Benfica door zijn grote status daar. Ik wens hem in ieder geval veel succes toe in Engeland.

Stunt? Stunt?
Wat moet je met zo'n oude zak? Ervaring prima, maar ik denk niet dat hij op die leeftijd nog van grote waarde zal zijn!

3 juli 2012 om 20:16

Waarom denk je dat? Denk je dat op basis van zijn leeftijd alleen of heb je hem daadwerkelijk gevolg het afgelopen seizoen?

3 juli 2012 om 21:00

Niet echt gevolgd nee, het kan zijn dat het een geweldenaar is, maar ik was nooit echt onder de indruk, ook niet in zijn jongere jaren.
Daarbij als ik de statistieken erbij pak zie ik dat hij maar 6 keer scoorde in 20 wedstrijden afgelopen seizoen, voor mij niet echt heel erg indrukwekkend.

4 juli 2012 om 02:08

In zijn jongere jaren was Nuno Gomes echt wel een goaltjes dief, ik vond hem altijd een type Inzaghi eigenlijk..

Bwa? Stunt? 36 jaar is hij nu, in de PL zou hij geen furore meer maken. In de Championhip kan hij Blackburn wel van dienst zijn. Wie blijft er eigenlijk allemaal en wie gaat er weg? Blijft Hoilett? Ik vind hem te goed voor de Championship.

3 juli 2012 om 20:27

Gamst Pedersen, Olsson, Formica, N'zonzi, Petrovic, Robinson allemaal spelers die van toegevoegde waarde kunnen zijn in de Premier League. Daarnaast zit er wel een geldschieter bij Blackburn wat voortaan ook heel erg belangrijk is voor de meeste spelers.

Uitstekende keuze van hem en Blackburn. Goed dat Nuno Gomes voor de sportieve uitdaging kiest en in Lancashire hebben ze een goalgetter. Na het seizoen kan hij nog makkelijk naar het Midden-oosten om te cashen, want ik neem aan dat het een 1-jarige verbintenis is. Zal bij de Rovers ook heus niet 'onderbetaald' worden

3 juli 2012 om 20:29

Staat dat hij voor 2 seizoenen heeft getekent, ik ben benieuwd of hij nog iets kan betekenen op zijn oude dag. Na zijn vertrek bij Benfica is het allemaal toch een heel stuk minder geworden helaas.

3 juli 2012 om 21:15

Haha in de eerste zin er al overheen gelezen

Je ziet nog wel is dat die 'oudjes' vleugels krijgen als ze voor een uitdaging gaan als deze. Zie hem wel z'n doelpuntjes pakken, ookal is de Championship niet zomaar een eerste divisie.

Leuke aankoop, alleen niet echt toekomstgericht bezig bij Blackburn. Dit is echt voor de korte termijn. Murphy is ook al 35

3 juli 2012 om 20:32

Er staat in de tekst ook al dat ze na 1 seizoen terug willen keren in de PL. Dus dat is een erg korte termijn doel wat ze met dat soort spelers graag willen bewerkstelligen.

3 juli 2012 om 21:00

Ja, dat heb ik gelezen ja. Ma lijkt me ook dat ze niet gelijk na 1 seizoen willen degraderen. Volgens seizoen heb je weinig aan deze 2 spelers. Investeer dan in jongere spelers en bouw een team.

Ik vraag me af waar de stunt nu blijft? Zo spectaculair is deze aankoop toch niet. Gomes is al een tijdje over zijn top heen. Leuke speler, maar een stunt wil ik het niet noemen.

Niet erg zinnige aankoop. Het probleem van Blackburn in de PL dit seizoen was niet de hoeveelheid doelpunten, qua doelpunten voor was er niets aan de hand, maar de achterlijke hoeveelheid tegendoelpunten heeft ze de das om gedaan. Als ze verder willen had ik ook liever wat defensieve aankopen gezien.

Onbegrijpelijk aankoop. Bij Nuno Gomes beginnen de jaren te tellen, en ik weet niet of hij er makkelijk 20 goals zal inschieten bij Blackburn. Fysiek moet hij ook in orde zijn, want in de Championship moet Blackburn liefst 46 wedstrijden spelen. En dan zijn het ook nog een paar ''pestploegen'', zoals Wolverhampton, Blackpool, Cardiff, Bolton, Birmingham en Leeds. Ik denk dat Blackburn het uiterste uit zich moet halen, om terug te keren naar de Premier League. Met Nuno Gomes heb ik mijn twijfels.

haha heb sowieso al respect dat hij voor het voetbal gaat en niet gelijk zijn zakken gaat vullen bij rare clubs met geen publiek 40 graden dit is veel beter voor hem

Leuke transfer! Ik blijf het een goede spits vinden.
Helaas versterkt Blackburn zich nu pas, als ze dat vorig jaar hadden gedaan, hadden ze waarschijnlijk niet gedegradeerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren