Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engeland schrikt van beelden: Rooney knock-out geslagen in eigen keuken

Laatste update:

Wayne Rooney is een uitgesproken boksliefhebber, maar zal in de toekomst toch iets voorzichtiger moeten zijn wanneer hij de sport beoefent. The Sun heeft beslag weten te leggen op videobeelden waarop te zien is hoe Rooney aan het sparren is met oud-ploeggenoot Phil Bardsley. Het gestoei loopt echter uit de hand en Rooney eindigt knock-out op zijn keukenvloer.

/

Het incident gebeurde vorige maand, tijdens een avondje met vrienden in de villa van Rooney in Cheshire. Bardsley, die tegenwoordig bij Stoke City onder contract staat, en Rooney begonnen te boksen en wat begon als een vriendschappelijk potje, liep behoorlijk uit de hand. De aanvaller van United eindigde op zijn keukenvloer en leek even buiten bewustzijn.

"Iedereen maakte zich zorgen toen Wayne zo op de vloer smakte", vertelt een van de vrienden van Rooney, die ook op de avond aanwezig was. "Hij maakte een behoorlijk klap en iedereen was bang dat hij zijn hoofd had beschadigd en een serieuze blessure had opgelopen." Daar was echter geen sprake van: Rooney kwam met de schrik vrij. Zondag neemt hij het met United op tegen Tottenham Hotspur; het Stoke van Bardsley speelde zaterdag al tegen West Bromwich Albion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren