Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘En straks de kraker tegen Ajax, wie had dat gedacht?’

Laatste update:

Heracles begon vorig seizoen dramatisch, maar doet het dit seizoen juist extreem goed. De zwart-witten wonnen zes van hun eerste acht wedstrijden en staan vooralsnog tweede, een punt achter Ajax en twee voor Feyenoord. Vrijdagavond bleven de punten in het Polman Stadion toen sc Heerenveen er op bezoek kwam (2-0). Iliass Bel Hassani, die de score opende voor zijn club, geniet volop van de ontwikkelingen.

/

“We hebben eerst straks een vrij weekend, maar over twee weken wacht de kraker tegen Ajax. Wie had dat voor dit seizoen gedacht, haha”, geeft de aanvallende middenvelder aan in gesprek met TC Tubantia. Bel Hassani was vaak dreigend tegen sc Heerenveen en zegt dat zijn teamgenoten en hij als kerels voetbalden: daarvoor verdient het hele team volgens hem een compliment.

Bel Hassani maakte zijn derde van het seizoen door de kruising te vinden na een afgeketste voorzet van Wout Droste. In die fase was sc Heerenveen eigenlijk bovenliggend, maar Heracles nam daarna het heft in handen. Bel Hassani blonk uit en vond het zelf ook wel lekker gaan, zegt hij tegen RTV Oost. “Alles liep gewoon en als alles loopt , ga je er vertrouwen uit halen en dan lukken alle acties. De tweede helft was voor mijn gevoel uitstekend.”

Rond de winterstop staat Heracles Almelo...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met kunstgras kun je alles verwachten. En is bijna alles mogelijk. Behalve een eerlijke en internationaal gerespecteerde competitie.

3 oktober 2015 om 09:47

Wat een vieze smerige reacties zeg! Bah! Niemand vind het eerlijk, maar elke club mag z'n mat neer leggen, of ze het doen is aan de clubs. Die hele discussie moet is een keer ophouden, vorig jaar toen we laatste stonden had niemand het erover en nu?

3 oktober 2015 om 09:55

Volgens de regels mag het idd maar ik blijf het bezopen vinden dat clubs de (kunst)grasmat gebruiken om te bezuinigen?? Trek 1 overbetaalde speler minder aan en je kan een prima grasmat aanleggen en onderhouden.
Het aller vreemdste is nog dat er tal van internationale topclubs op Nederlands gras spelen en dat er in Nederland op het hoogste nieveau door sommige clubs op plastic gespeeld wordt.

3 oktober 2015 om 10:21

Had niemand het erover? Kijk jij voor het eerst op nieuwssites en social media? Vanaf dag 1 is er al veel weerstand tegen die matten en dat is terecht ook. Ik heb zelf gelukkig mogen ervaren hoe het is om op zo'n mat te spelen en dat is fantastisch. Alleen dan wel voor amateur niveau. Er kan in principe altijd gevoetbald worden en tegelijkertijd kan er doordeweeks door het wat teams op getraind worden.
Echter speelt het op zo'n veld gewoon anders dan op een gewoon veld en is het nog steeds veel belastender dan een gewoon veld. Waar ik op een gewoon veld nooit last had, kreeg ik op deze nieuwe kunstgrasvelden al snel last van knieën etc.
Geen enkele goede voetballer zal liever op kunstgras spelen.

Ondanks mijn kritiek op kunstgras is het gewoon een topprestatie van Heracles en de reden is gewoon niet het kunstgrasveld. Dat is onzin want als voetballer moet je ook gewoon op zo'n veld kunnen spelen. Daarnaast hebben ze niet al 8x thuis gespeeld. Benieuwd hoelang ze dit vol kunnen houden.

3 oktober 2015 om 10:22

Dat het beste gras van Nederlandse makelij is, maakt het niet minder duur he voor een Excelsior of een Heracles. En een speler opofferen om een grasmat te leggen om anderen te plezieren, dat hoeft geen enkele club ook te doen.

3 oktober 2015 om 10:29

Jullie praten nu alleen zo omdat heracles het zo goed doet, vorige jaar hoorde je hier niemand over.

3 oktober 2015 om 10:41

Het is raar om de ondergrond 1 van de belangrijkste dingen in het voetbal als laatste op de begroting te zetten. 1 Speler minder en je heb een prachtige grasmat en nog goed onderhouden ook.
Het zou wat worden als ze Formule 1 op een zandvlakte zouden gaan houden omdat dat zo lekker voordelig is in onderhoud.

3 oktober 2015 om 10:50

@Tornado72: een prachtige goed onderhouden grasmat (zoals bijvoorbeeld in de kuip) zie je zelden. Het heeft ook niet zo zeer met geld te maken. Hoeveel nieuwe grasmatten heeft de Arena gekregen voordat er een goede lag? Over de 30 meen ik. En ken je de wedstrijd ADO tegen Vitesse nog 2 seizoenen terug? Het leek wel of er een tractor had zitten ploegen. Deze beelden zijn overigens geen uitzondering. In september is het gras nog wel goed. Maar van november tot en met maart (grootste gedeelte van de competitie) zijn de velden vaak drama. Ik begrijp het wel als je overstapt op kunstgras. Zeker als je technisch verzorgd voetbal speelt en veel over de grond. Het is leuk dat het Feyenoord lukt om een goede grasmat te hebben, maar het is bijna niet te doen.

3 oktober 2015 om 10:55

Ze rijden wel in een zandvlakte omdat het beter betaalt.

Maar dan nog, een speler opofferen voor een grasvlakte, daar halen zij geen voordeel uit in eerste instantie. En dat een grasmat goed wordt onderhouden, dat is ook geen garantie. Er zijn genoeg grote voetbalclubs die er veel problemen mee hebben. Op Wembley ook trouwens. Dus het is een risico wat je neemt, eentje die ze niet willen en hoeven te nemen, want dan degraderen ze waarschijnlijk gewoon. Sommige clubs doen het zelfs gewoon om puur te overleven en zitten al met een te smalle selectie, dus voor hun gaan die vlieger van lukraak een speler opofferen niet eens op.

3 oktober 2015 om 10:56

FC geluk. Jij bent nummer 2 die nooit de media gevolgd heeft? Mensen toch. Nogmaals vanaf dag 1 is er grote weerstand. Clubs, spelers, supporters. Grootste gedeelte heeft dit nooit wat gevonden en zeer begrijpelijk. Het is te idioot voor woorden dat dit in NL mag. Een van de weinige competities.

3 oktober 2015 om 12:35

Sjoerd1987, niemand had het erover, kijk jij maar eens goed, wij stonden onderaan en pakten alle de paar puntjes die we hadden op gewoon gras, niemand hoorde je zeiken

3 oktober 2015 om 12:36

Fc geluk.. ik hebt de discussies over pec en anderen dus gemist de laatste jaren

3 oktober 2015 om 12:36

Jij hebt natuurlijk

3 oktober 2015 om 09:51

Vind het een beetje kinderachtig om kunstgras elke keer bij te halen, op onze club is het kunst zelfs beter dan 1e veld dus vind altijd die opmerkingen beetje flauw

3 oktober 2015 om 11:12

Het hoort er nu bij zon kunstmat,en inderdaad tegen, woordig is de samen stelling al beter als voor gaande jaren. Maar helaas liggen zulke matten niet bij elke club.

3 oktober 2015 om 09:51

@palko: want als we allemaal op natuurgras zouden voetballen dan zou de kans groter zijn dar we internationaal gerespecteerd worden? Sorry hoor, maar het gebrek aan internationaal respect heeft puur met gebrek aan kwaliteit te maken.

3 oktober 2015 om 10:16

Het zou zeker schelen om volwassener te spelen, want io kunstgras heb je minde fysieke duels dan op natuurgras. Zoals ik zeg, het zou schelen. Wat in mijn ogen echt onbegrijpelijk is, is het gebrek aan aandacht voor het fysiek sterker worden. Nederlandse teams lijken altijd jeugdteans vergeleken met buitenlandse teams. Dit is heel makkelijk in te halen, door elke dag een uur krachttraining in te plannen. Kijk naar een de vrij of van persie. Binnen twee jaar (in geval van de Vrij, binnen het jaar) waren ze mannen ipv jongens. On topic, ik begrijp de keuze van Heracles wel, maar zou het ook liever anders zien.

3 oktober 2015 om 10:34

Jaloers gezwets dit. Ook al zou er voordeel zijn op kunstgras, dan heb je toch een net zo groot nadeel als dat deze ploeg op gewoon gras speelt? Zo simpel is het gewoon. Dat er zo weinig mensen zijn die het verstanderlijk vermogen hebben dit te bedenken zeg. Zucht..

3 oktober 2015 om 10:53

Het is toch op zijn minst opvallend dat Heracles dit seizoen twee keer op gras speelde en beide verloor. Op kunstgras is het gewoon een ander spelletje, en deze ploeg heeft dat nu heel goed onder de knie. Ben erg benieuwd tegen Ajax. Normaal gesproken ligt het Ajax wel, het kunstgras en de manier can spelen van de thuisclub.

3 oktober 2015 om 11:40

Dat is helemaal niet zo opvallend, en nog niet waar ook, alleen de verliespartij tegen AZ was op 'normaal' gras, bij Roda spelen ze ook op kunstgras.

Maar het is ook niet opvallend, omdat je uitwedstrijden nu eenmaal vaker verliest dan thuiswedstrijden.

3 oktober 2015 om 11:41

Op kunstgras gaat alles net even wat sneller en moet je als team technisch goed zijn. Ajax kan dat inderdaad prima.

Het is wel opvallend dat ze de wedstrijden op echt gras hebben verloren! Ze hebben bijna alles op kunstgras gespeeld en hebben dus ook bijna alles gewonnen. Als straks de wedstrijden op echt gras weer komen voor ze, voornamelijk uit wedstrijden dan wil ik eens zien of ze zich dan ook staande kunnen houden.

3 oktober 2015 om 09:37

Dat is niet opvallend; dat is competitievervalsing

3 oktober 2015 om 09:47

Omdat elke club het mag neerleggen, ja competitievervalsing .... ;-)

3 oktober 2015 om 10:01

Het feit dat het mag, zorgt dat het geen competitievervalsing is. Heracles heeft een keuze gemaakt en zal waarschijnlijk op normaal gras weer iets in het nadeel zijn, omdat ze dat minder gewend zijn.

3 oktober 2015 om 10:04

@NJfromVOL: weet je wat pas competitievervalsing is? Spelen op natuurgras. Er wordt slechts 46% van de wedstrijden op natuurgras gespeeld in het seizoen 2015-2016 in het Nederlands betaald voetbal. Je ziet ook dat de teams die op natuurgras spelen hier echt profijt van hebben. Ik vind het echt niet kunnen dat er nog teams op natuurgras mogen spelen, gezien het feit dat ze in de minderheid zijn. Afschaffen het natuurgras, voor een eerlijke competitie!

3 oktober 2015 om 12:33

@ktb84 Dat is de omgekeerde wereld natuurlijk. Gras is gewoon de standaard in de hele voetballerij, plastic is een slappe uitweg.

3 oktober 2015 om 12:45

@AsRoma8: het gaat om het stuk competitievervalsing. Iets is competitievervalsing als jij in jouw competitie voordeel haalt uit iets waar anderen geen voordeel uit kunnen halen. Wat de standaard in de rest van Europa is, maakt daarbij niet uit. Het is een feit dat er in het Nederlands betaalde voetbal meer wedstrijden op kunstgras worden gespeeld dan op echt gras. Clubs met echt gras hebben nu dus een voordeel.

3 oktober 2015 om 13:41

Ik snap niet wat je bedoelt met dat het merendeel niet op natuurgras is, of schaar je Feyenoord dan ook onder kunstgras omdat ze 1% kunstgras hebben.

3 oktober 2015 om 17:49

@ASRoma8: in het Nederlands betaald voetbal wordt 46% van de wedstrijden op natuurgras afgewerkt en 54% op kunstgras (bron: Nos.nl) Dat geldt voor het seizoen 2015-2016. En nee, feyenoord wordt dan niet tot kunstgras gerekend. Het is in het betaald voetbal dus normaler om op kunstgras te spelen dan op natuurgras.

3 oktober 2015 om 18:02

Aha in het hele betaald voetbal, dus ook met de Jupiler league erbij. In de eredivisie voetballen 6 clubs op kunstgras. Daarom is op kunstgras spelen in de eredivisie valsspelen, geheel volgens jou denkwijze.

3 oktober 2015 om 10:22

Dat is niet erg opvallend, haast elke club presteert thuis beter dan uit.

3 oktober 2015 om 10:37

In 2010/2011 werd Heracles 6e; ze wonnen meer uit dan thuis. Jaloers gelul is het.

3 oktober 2015 om 11:19

Waar heb je het over met je "jaloers"!? Ik zeg alleen dat het me opvalt en dat zijn gewoon de feiten.

3 oktober 2015 om 11:52

Zijn geen feiten, dat zijn verzinsels, tegen Roda was 1 van de 2 verliespartijen en die spelen op kunstgras

3 oktober 2015 om 12:53

@wandering

Je moet lezen!
Ik geef duidelijk aan Bijna Alles, het zijn wel degelijk feiten dat ze bijna alles op kunstgras hebben gespeeld en er ook de meeste punten hebben gehaald.

3 oktober 2015 om 11:49

Dat is helemaal niet opvallend, en nog niet waar ook, de verliespartij tegen AZ was op 'normaal' gras, bij Roda spelen ze ook op plastic, en thuis win je nu eenmaal meer als uit, ze noemen het niet voor niets thuisvoordeel, ook als de thuisclub een 'normale' grasmat heeft..

Ach vorig jaar presteerde Heracles beter bij uitduels dan thuis op kunstgras.

Wat een stelletje misgunners hier . Bah! Heracles speelt gwn uitstekend en heeft de wil om te winnen. Word een beetje moe van dat kunstgras-bullshit... je kan ook zeggen waarom andere clubs slecht spelen op kunstgras en op gras wel goed spelen. Dan is dat ook competitievervalsing? ? Klinkklare onzin. Voetbal is voetbal, iedereen speelt tegenwoordig bijna op kunstgras. Heracles speelt lekker en als je er niet tegen kan houd dan je waffel of neem een kunstgebit

3 oktober 2015 om 12:21

Hou toch op man, met je misgunners. Het is gewoon te belachelijk voor woorden dat er verschil in de ondergrond mag zitten van de KNVB. En het is ook te belachelijk voor woorden als je als BVO zijne niet in staat bent een fatsoenlijk natuurmatje neer te leggen, waar in principe maar 1 keer in de 2 weken op gespeeld hoeft te worden. Neem zelf een kunstgebit

Leuk dat jullie allemaal je mening hebben, maar feit is: Het is niet verboden en elke club heeft zelf de keuze om kunstgras aan te leggen. Ben er zelf geen voorstander van maar ik kan heel goed voorstellen dat een club uit kostenbesparing een mat van kunstgras neerlegt, zodat ze wel die overbetaalde speler kunnen halen, en een voorsprong hebben bij iedere thuiswedstrijd

Haha wie zijn nu de calimero's? Beetje huilen om de ondergrond. Voor technische spelers is het juist prettiger, geen hobbeltjes e.d. dus je weet precies wat de bal doet en hij rolt veel beter.

Daarbij staat de techniek niet stil, denk dat over een jaar of 5, echt en nepgras bijna niet te onderscheiden is. Leuk dat er hier amateurtjes zijn met ervaring op kunstgras, maar dat plastick is nie te vergelijken met wat in het Polman ligt.

Lekker bezig Heracles!

3 oktober 2015 om 11:01

Haha abdul. Wij hebben minstens net zo'n goed veld liggen. Die oude kunstgrasvelden zijn inderdaad niet te vergelijken met de mat bij heracles maar tegenwoordig hebben veel meer amateurclubs zo'n mat liggen die niet veel onderdoet aan dat van Heracles hoor. Het speelt gewoon anders en ik snap wel dat teams die daar nooit op spelen er last van hebben.
Dat het een vlak veld is, is hartstikke leuk maar het is bijvoorbeeld ook veel sneller dan een gewoon veld. Niet te vergelijken en dat is het probleem voor veel clubs, spelers, supporters etc.

3 oktober 2015 om 11:10

Maar als de profs dan een alle ''gras''matten een cijfer moeten geven eindigen alle kunstgrasvelden stijf onderaan, al jaren lang.
Wil je zeggen dat zij ook amateurtjes zijn?

Wat een onzin verhalen over dat kunstgras. Je kunt er prima op voetballen. Verleden seizoen verloren ze veel thuis wedstrijden en dat lag, natuurlijk, a an het kunstgras? Nee aan die waardeloze trainer Jdj.

Lastig voor andere clubs dat zij slecht draaien, Twente, Heerenveen etc, en dit kleine clubje nu een keer goed draait. Puur jalouzie.

Het is ook niet eerlijk dat Ajax, Fijenoord en PSV een groter stadion hebben. Want bij hun thuisduels staan er meer supporters achter hun team, dan bij kleinere clubs. Het is niet eerlijk dat sommige clubs heel veel schulden hebben en toch worden ze niet uit de competitie gegooid? Het is niet eerlijk dat de Arena een dak heeft, want zij spelen dan de meeste thuisduel zonder regen en sneeuw. Het is niet eerlijk dat de grote clubs betere sponsers krijgen. Het is niet eerlijk dat sommige clubs een betere dug-out hebben met mooie leren stoelen. Het is niet eerlijk dat de grote clubs technologische hulpmiddelen gebruiken bij trainingen. Het is niet eerlijk dat Heracles kunstgras heeft, want we willen echt gras ruiken ook al zitten we op de tweede ring bovenin. Het is niet eerlijk, het is gewoon niet eerlijk allemaal, ik kan het niet meer aan zo oneerlijk is het voetbal. Pure competitievervalsingen!

3 oktober 2015 om 11:55

het is niet eerlijk dat jij te veel niet eerlijk vind hahaha
je moet die zuurkousen gewoon negeren mensen hebben altijd wat te klagen.
als je prof ben en je miljoenen zo niet tonnen euro's verdien moet je gewoon overal op kunnen presteren zelfs op het modder.

Ontzettend leuk voor Heracles. Maar het geeft wel goed aan hoe het Nederlands voetbal er voor staat. Als je ziet hoe Psv er als pupillen bijlopen tegen een echt niet imponerend Cska Moskou en ook ziet dat Ajax niet kan winnen van de nummer zoveel van Noorwegen. Denk dat Psv geen punt meer pakt en Ajax zich niet zal kwalificeren. Er zal toch echt iets moeten veranderen. Kijk eens naar een relatief kleine competitie als de Portugese. Het kan dus blijkbaar wel.

Overigens is dat kunstgras een verschutting. Wat een afgang. We hebben hier het beste gras van de wereld, maar bezuinigen op het allerbelangrijkste. Dit doet helemaal niets af aan de prestaties van Heracles. Fenomenaal. Wat mij betreft halen ze Europees. FC Groningen of Heracles dat maakt echt helemaal niets uit.

Beetje droevig dat het hier over het kunstgras gaat. Ja daar hebben we allemaal een hekel aan maar doet niets weg aan de uitstekende prestaties van heracles.
Maar het geeft wel de zwakte van de competitie weer.
Want ga na...bijna het hele elftal bestaat uit afdankers van Twente. Best vreemd dat ze daar op de bank zouden zitten maar bij heracles ruim boven ze staan.
Benieuwd hoe lang ze het volhouden.

3 oktober 2015 om 13:24

Waar is deze opmerking op gebasseerd?? Enige speler waar ik aan denk is Pelupessy, de rest heeft (misschien op Zomer na) nooit een compleet rood tenue aan gehad, gelukkig

3 oktober 2015 om 18:36

Afdankers??bruns wou niet bij fct ballen,dus kan alleen zomer bedenken.Je begon zo goed daarna viel je ver weg jammer.

Wat een gezeur weer over het kunstgras. Slap excuus, Heracles en nog 4 spelen op kunstgras.
Als je een beter en technisch elftal hebt ben je toch alleen maar in het voordeel? Vorig seizoen won bijna iedereen in Almelo en was er niemand aan het zeiken over het kunstgras.

5 oktober 2015 om 18:08

Precies...

Blablabla....heracles is gewoon goed bezig... vorig jaar dat ze alles verloren zegt alles!
Gemmideld ongeveer 3/10 thuis wedstrijden verloren dus al deze onzin over dat heracles het alleen zo goed doet vanwege het kunsgras/thuis voordeel,is overbodig!
Heracles speelt op dit moment het mooiste voetbal van de eredivisie.
Trouwens Heracles traint 8 van 10 keer bij de amateur club Lapriemere en die hebben geen kunsgras!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren