Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Emery wil selectie versterken en legt bod neer bij aanvaller van Real Madrid

Laatste update:

Aston Villa heeft Marco Asensio een aanbieding gedaan, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano op Twitter. Asensio loopt deze zomer uit zijn contract bij Real Madrid en is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Naast Aston Villa zouden ook Paris Saint-Germain en ‘verschillende Italiaanse clubs’ hebben aangeklopt bij de Spaanse aanvaller.

Na dagenlang overleg heeft de club uit Birmingham afgelopen week een openingsbod bij de 27-jarige Asensio neergelegd. De ploeg van Unai Emery, die zich afgelopen weekend dankzij de 2-1 overwinning op Brighton & Hove Albion plaatste voor de groepsfase van de Conference League, zou zo snel mogelijk een antwoord willen van de half-Nederlandse vleugelspeler.

Real-trainer Carlo Ancelotti werd na het duel met Sevilla (2-1 winst) gevraagd naar de situatie van Asensio, die waarschijnlijk zijn contract in de Spaanse hoofdstad niet gaat verlengen. “Ik zou het jammer vinden als hij zou vertrekken, want hij is een belangrijke speler voor ons, we zullen zijn vertrek hoe dan ook moeten zien op te vangen”, liet de Italiaanse oefenmeester optekenen.

Dat Asensio belangrijk is voor los Blancos, blijkt wel uit de statistieken. De aanvaller annex middenvelder kwam dit seizoen maar liefst vijftig keer in actie voor zijn club. In deze wedstrijden wist hij twaalf doelpunten te maken. Acht keer was hij aangever bij een treffer. Asensio werd in 2015 overgenomen van RCD Mallorca. Sindsdien won hij onder meer drie keer de Champions League en werd hij even vaak kampioen van Spanje.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou lekker in Italië gaan voetballen als ik Asensio was. Absolute snelheid is er niet per se een vereiste en met die traptechniek is hij voor elk Italiaans team een meerwaarde.

30 mei 2023 om 17:28

Asensio zou perfect passen bij AC Milan op 10 als Diaz vertrekt of op rechts, daar is hij veel beter dan Messias en Saelemakers.

30 mei 2023 om 17:36

Lijkt me ook inderdaad. Juventus of Napoli zou ook nog kunnen. Al lijkt Juventus me nu niet echt de leukste optie.

30 mei 2023 om 13:42

Nou alsjeblieft niet.
Met Almiron en Murphy is de rechter vlank al bezet.
Enige versterking op rechts moet dan ook echt een versterking zijn en niet een Asensio die al lang over zijn top heen is.

Newcastle heeft wel interesse in Diaby en in Szoboszlai

30 mei 2023 om 13:53

Over zijn top heen? Is zijn beste seizoen qua G/A in zijn hele carierre. Alsof Asensio geen versterking is ten opzichte van Murphy en Almiron, laat me niet lachen. Tuurlijk is dat een versterking, schei uit man…

30 mei 2023 om 14:16

Asensio heeft het beste seizoen uit zijn carriere gehad, is eindelijk fit en in vorm, is met 27 jaar ook op zijn top als voetballer, je kan hem gratis binnenhalen- en dan zou je dat niet doen omdat je Miguel Almiron en Jacob Murphy al hebt. Lol.

30 mei 2023 om 14:20

Haha Asensio is toch beter dan zowel Almiron en met name Murphy. Daarnaast heeft hij net zijn beste seizoen qua statistieken achter de rug. Hij zou zeker wel een upgrade zijn tegenover wat ze nu hebben. Ook is die gewoon transfervrij dus veel risico zit er niet aan hem vast.

30 mei 2023 om 14:32

Dan is Frenkie de Jong ook een waardeloze middenvelder met maar 2 goals en 4 assists dit seizoen. Statistieken zeggen niet alles.

Eddie Howe is voornamelijk op zoek naar spelers die veel meters maken. Iets waar dat Almiron en Murphy niet vies van zijn.

Asensio is nou net zo'n speler die niet bekend staat om de meters die hij maakt.
Vandaar dan ook mijn opmerking: Alsjeblieft niet.

30 mei 2023 om 16:00

@assiee96. Nou, Almiron heeft echt een goed seizoen bij Newcastle. Was zelfs een keer PL player of the month. Ik weet niet of Asensio dan wel echt een versterking is. Ik zou als ik Newcastle was meer gaan investeren in posities die nog niet goed bezet zijn.

PSG moet je alleen heen gaan voor het geld, als hij echt alles wilt spelen, valt BPL ook af. Dus moet hij naar Italië. Milan,Napoli en co

30 mei 2023 om 13:45

Villa is geïnteresseerd. Daar zou hij direct basis staan. Waarom zou de BPL afvallen dan?

30 mei 2023 om 14:29

Wie is zijn concurrent bij Aston?

30 mei 2023 om 14:43

Omdat ik niet verwacht dat niveautje Aston ook serieus kans maakt..Dacht meer aan top 6

30 mei 2023 om 17:57

Villa is ambitieus en een club met veel geld. Nu ze Europees voetbal hebben gehaald zullen ze volgend jaar de top 6 willen halen. Met de aanwezigheid van Emery hebben ze wellicht ook een streepje voor bij spelers uit La Liga. Pau Torres zie ik dan ook wel komen. Of Asensio een stap naar Villa ziet zitten vraag ik me af. Het is natuurlijk geen Europese topclub en nogal een groot verschil met Real Madrid. Maar we gaan het zien.

Ik weet niet maar Napoli zou echt een goeie club voor hem zijn goeie concurrentie op zijn positie en Asensio is echt wel een goeie voetballer hoor, Italie is een mooie competitie hoop dat spelers als Ziyech Aubameyang etc ook naar die kant zullen vertrekken.

Villa in combinatie met Emery lijkt mij nog best prima voor Asensio. Al moet hij dat natuurlijk ook maar ''goed genoeg'' voor hemzelf vinden hé. Is een speler die bij Real Madrid gewoon voldoende minuten heeft gemaakt hoor. In mijn ogen wel te weinig, maar goed.

Goede speler, die het wel niet van zijn snelheid moet hebben. En ook zijn fysiek is mwah. Ik zou als ik hem was eerder naar een Sevilla gaan of desnoods naar een club in Italië. AC Milan zie ik hem ook wel spelen op rechts hoor. Of wellicht een AS Roma?

30 mei 2023 om 14:30

Als Roma weer geen CL haalt, dan is hij echt niet haalbaar.. Roma moet op de centen gaan letten, zeker met een groot aantal grootverdieners.

30 mei 2023 om 14:56

Dat kan inderdaad. Maar ik denk dat hij toch meer geneigd is naar clubs van het kaliber AS Roma/ Sevilla / Dortmund etc, dan Aston Villa

30 mei 2023 om 15:19

Ik denk dat Roma een kleine kans heeft. Sevilla zit hij nog mooi in Spanje en bij Dortmund speelt hij mee om de prijzen. Roma heeft naast een dik salaris weinig te bieden helaas, al spelen we de laatste jaren wel goed in Europa. Vorig jaar UECL gewonnen, dit jaar finale EL, een jaar of 6 terug halve finale CL en tussendoor nog een keer een halve finale EL. Weinig prijzen, maar wel een hoop mooie wedstrijden.

Ik weet niet of de Premier League geschikt is voor hem. Na zijn blessure heb ik het idee dat hij de snelheid hiervoor mist.

Is toch wel gek dat een ploeg als Aston Villa een poging doet om een goede Real speler aan te trekken.
Geeft nog is de financiële verhoudingen weer tussen PL en andere Liga's.
Asensio moet wel in een dominante ploeg gaan spelen.
Je ziet hoe Antony en Sancho door snelheidstekort moeilijk hebben in counter en transitievoetbal.
Aston Villa speelt ook vooral op de counter.

30 mei 2023 om 15:40

En ze zouden Pau Torres ook willen halen. Dat zijn toch 2 grote namen uit Laliga. Maar volgens Tebas is er geen enkel probleem en is Laliga van hetzelfde niveau als de Premier League. Tja, hou vooral een plaat voor je hoofd en dan kunnen we nog verder afzakken.

30 mei 2023 om 17:29

Sancho ben ik het absoluut met je eens, maar Antony is enorm rap. Het probleem is dat hij te weinig de diepte induikt, dat wat hij bij Ajax juist wél regelmatig deed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren