Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elia erkent: ‘Misschien moet ik echt een beuk krijgen’

Laatste update:

Eljero Elia maakte eerder deze maand zijn rentree in het elftal van Feyenoord. Een reden voor Giovanni van Bronckhorst om de aanvaller nog iets langer in de luwte te houden, kan de fysieke gesteldheid van de buitenspeler zijn.

/

Elia revalideerde twee maanden van een breuk in het schouderblad. De aanvaller erkent dat hij nog niet helemaal vrij in zijn hoofd is. "Ik moet niet bang meer zijn, maar in bepaalde situaties heb ik dat gevoel nog wel'', zegt Elia in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Het is geen pijn, hoor, en ik weet ook dat ik mijn arm gewoon vol in het duel kan gebruiken. Maar iets in mijn lichaam zegt dan nog 'voorzichtig' en dan laat ik het moment lopen. Daar moet ik overheen, misschien moet ik echt een beuk krijgen." Elia maakte in de Klassieker tegen Ajax (1-1) zijn rentree in de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb zelf een keer m'n kruisband gescheurd, toen ik daarvan terugkwam had ik precies dit. Tot het moment dat ik zelf een keer besloot om er even hard met m'n been in te beuken en dat gewoon goed ging. Vanaf dat moment ging ik weer vol de duels in.
Elia is denk ik een belangrijke speler voor Feyenoord. Dus hoop voor ze dat ie snel helemaal terug is.

Als hij paar keer een flinke klap maakt op zijn schouder en dat gaat goed, is hij vanzelf vrij in zijn hoofd

Elia is een man van veel woorden en weinig betekenisvolle daden. Laat die jongen nou een keer meer dan 3x achter elkaar presteren. Zelfs jn een eredivisie is dat hem nog niet gelukt. Dit was weer zo'n talent dat het ging maken, maar niet heus.

28 oktober 2016 om 09:30

Over z'n gehele carrière gezien heb je misschien gelijk, maar tot nu toe in dit seizoen is dat best wel onzin. Hij scoorde 3 keer tegen Groningen, raakte geblesseerd en gaf meteen bij terugkomst een goede assist in de klassieker. Als hij dit volhoudt vind ik dat veel te makkelijk om te zeggen.

28 oktober 2016 om 09:37

Gelijk heb je man, als je carrière van bijv. Drenthe overziet, dan is het faliekant mislukt, MAAR ALS hij weer terugkeert in de eredivisie EN weer gsst spelen, DAN etc. Weet je, als we zo gaan redeneren, dan wordt het nooit meer wat. Ik zal het nog concreter zeggen: Deze speler is mislukt als je kijkt naar waar hij op dir moment had moeten zijn.

28 oktober 2016 om 10:35

@legende
Dat is alleen maar omdat er zulke grote verwachtingen waren aan het begin van zijn carriã¨re. Misschien is dit wel precies waar hij had moeten zijn.

28 oktober 2016 om 11:52

Vergeet zijn seizoenen bij Twente en bij Hamburg niet.

28 oktober 2016 om 13:00

Dat is een wedstrijd en een invalbeurt. Hij heeft gewoon gelijk. Qua potentie moet hij echt elke back aan gort spelen. Dat doet hij helaas te weinig.

28 oktober 2016 om 09:57

Helemaal mee eens, Elia had het talent van een Robben, heeft altijd op zijn talent geteerd.

Ik zie liever een jongen als een Kuijt of Klaassen voetbalen.
Die halen alles uit hun talent, terwijl Elia eigenlijk bij een topclub hoorde te spelen.

28 oktober 2016 om 11:59

Maar hoezo haalt Elia niet alles uit zijn carriã¨re volgens jou ik vind hem alles behalve een luie voetballer. Hij geeft altijd 100% inzet.

Ik snap zijn situatie geheel. Ik heb zelf 2 keer mijn enkel gebroken en iedere keer dat ik hem brak kwam ik softer terug. Het is moeilijker dan men denk om het gewoon even op zij te zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren