Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elia doet belofte: ‘Ik zal elke wedstrijd van Feyenoord bijwonen’

Laatste update:

Feyenoord legde twee weken geleden beslag op de landstitel en plaatste zich daarmee ook direct voor de groepsfase van de Champions League. Eljero Elia zal dat avontuur met de Rotterdammers vermoedelijk niet meemaken, daar de dertigjarige aanvaller op het punt zou staan te tekenen bij het Turkse Medipol Basaksehir.

Elia kondigde nadat Feyenoord het kampioenschap wist veilig te stellen vrijwel onmiddellijk aan een zomerse transfer te willen maken en werd al gauw gelinkt aan Basaksehir, de huidige nummer twee uit de Süper Lig. Een akkoord is vooralsnog uitgebleven, maar lijkt niet lang meer op zich te laten wachten. "Er gaat sowieso ergens een handtekening gezet worden. Maar ik zou niet weten waar", houdt de buitenspeler zich op de vlakte tegen Powned.

Hoewel een vertrek dus onafwendbaar lijkt, belooft Elia de verrichtingen van de havenclub op de voet te blijven volgen. "Feyenoord blijft in mijn hart", verzekert hij. "Elke wedstrijd die Feyenoord speelt, zal ik bijwonen. Vooral in de Champions League. En als ik er niet bij kan zijn, dan kijk ik gewoon op de televisie."

Doet Eljero Elia er goed aan Feyenoord te verlaten voor Basaksehir?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onhandig elia.... je gaat toch niet elk weekend op en neer vliegen voor een wedstrijdje...

27 mei 2017 om 16:30

Daarom zegt hij, als ik er niet bij kan zijn dan kijk ik op televisie. Oftewel, misschien is hij bij 1 of 2 wedstrijdjes aanwezig.

27 mei 2017 om 16:32

"En als het niet kan op de televisie."

Laat Elia nog ff 4/5 jaar overal op de wereld cashen. Als die nog 10mio bii elkaar voetbalt, kan die met een gerust al zijn kinderen en kleinkinderen een mooie financiële toekomst geven.

27 mei 2017 om 16:31

Financieel zit hij wel prima denk ik, zijn zaakjes zoals Balr of Callisto lounge zullen ook wel wat geld in het laatje brengen..

27 mei 2017 om 16:40

Dat kan je met hard werken en een normale baan ook. Is maar waar je prioriteiten liggen. Bovendien is het de vraag of je zoiets moet willen, dat je volgende generaties zo verwend zijn als wat... maar goed, het is niet alsof ik nee tegen dat geld zou zeggen

27 mei 2017 om 17:23

Misschien willen sommige mensen dat hun kinderen niet van de hypotheeklening leven. Het zijn Elia's kinderen dus hij mag hun best verwennen.

27 mei 2017 om 18:21

Wie heeft het over hypotheeklening? Als je hard genoeg werkt kan je prima elke maand wat opzij zetten voor je (klein)kinderen. Geld bijvoorbeeld dat je normaal gesproken aan vakanties of andere 'dure' dingen uitgeeft.
Daarom zeg ik: ligt eraan waar je prioriteiten liggen.

27 mei 2017 om 19:35

Heeft te maken met je behoeftebevrediging. (Pyramide van Maslow) zijn primaire behoeften, die al anders zijn dan joune en mijne zijn al bevredigt. Nu werkt hij aan secundaire behoeften.

27 mei 2017 om 19:50

Je kunt je kinderen een heel goed leven geven zonder dat ze verwend raken. Ligt aan opvoeding. Ik heb zat kinderen van rijke mensen ontmoet die keihard werken.

27 mei 2017 om 16:50

Zodat het luie uitvretertjes worden die alleen hun handen op kunnen houden? Dat is geen slimme manier om je kinderen op te voeden. Ik denk dat Elia ook wel slim genoeg is om dat in te zien. Hoe rijk je familie ook is, de beste levensles die je kinderen kunt geven is om hard te werken als je geld wilt verdienen

27 mei 2017 om 19:52

En dat kun je ze ook gewoon leren terwijl je ze financieel ondersteunt.

Met deze jongen gaat Istanbul Basaksehir echt een zieke aanval krijgen met Adabayor in de spits en Elia op links en die Bosnische rechtsbuiten ben even zn naam kwijt.
Kunnen ze volgend jaar echt gaan verassen weer. Mooie ploeg dat Basaksehir

27 mei 2017 om 20:10

Weetje misschien wat de begroting word van die club,ik heb gelezen dat ze gemiddeld maar 3 duizend supporters hebben in het stadion maar dat word 15duizend.

Ahhh Wrm niet is maar 2 uurtjes heen en terug vliegen ,wij doen hetzelfde alleen staan wij 2 uurtjes met ons auto in de file,daarnaast kan deze jonge het moeiteloos betalen en kan hij zijn familie bezoeken dus ik zie het wel gebeuren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren