Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: NAC Breda levert maar liefst drie spelers

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Elftal van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag werden er vier wedstrijden afgewerkt in de tiende speelronde van het seizoen. NAC Breda is deze week met drie spelers hofleverancier.

Het doel wordt deze week verdedigd door Jan de Boer van VVV-Venlo. In een Limburgs onderonsje werd koploper Roda JC knap op 1-1 gehouden. De sluitpost maakte deze wedstrijd zes reddingen, waardoor VVV na twee fikse nederlagen tegen Helmond Sport (0-4) en Jong Ajax (3-0) weer eens een punt mocht bijschrijven. Ook linksback Simon Janssen is opgenomen in het Elftal van de Week.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht
NAC Breda deed hele goede zaken door op zondag bij SC Cambuur te winnen (2-3). Henk de Jong hoopte bij zijn rentree bij Cambuur meteen drie punten binnen te slepen, maar moest zijn meerdere erkennen in de formatie van Jean-Paul van Gastel. De Bredanaars klimmen hiermee naar het linkerrijtje in de Keuken Kampioen Divisie. De drie doelpuntenmakers van NAC, Tom Boere (ex-Cambuur), Boy Kemper en Jan van den Bergh, staan alle drie in het Elftal van de Week.

Cambuur wist weliswaar niet te winnen, maar middenvelder Michael Breij veroverde ook een plek in het Elftal van de Week. Hij wist in de tweede helft met twee doelpunten de spanning in de wedstrijd terug te brengen. Breij was dit seizoen al bij maar liefst tien doelpunten betrokken (6 goals, 4 assists), meer dan elke andere speler in de KKD en een evenaring van zijn persoonlijk record in een competitieseizoen (ook 10 in 2020/21).

Telstar wist door een late treffer ook drie punten te pakken en leverde met Alex Plat en Zakaria Eddahchouri deze week twee spelers. Laatstgenoemde had tegen MVV de meeste balcontacten in vijandelijke zestien van alle spelers deze speelronde (11) en wist daaruit een keer te scoren.

Elftal van de Week:
Jan de Boer (VVV-Venlo); Boyd Reith (Roda JC), Jan van den Bergh (NAC Breda), Brian Koglin (Roda JC), Boy Kemper (NAC Breda), Simon Janssen (VVV-Venlo); Alex Plat (Telstar), Michael Breij (SC Cambuur); Tom Boere (NAC Breda), Zakaria Eddahchouri (Telstar), Jeremy Bokila (Willem II).

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vooral Bokila had wat mij betreft uitgelicht mogen worden. Twee keer achter elkaar als wissel twee doelpunten maken is een knappe prestatie. Mooi om zo'n speler achter de hand te hebben.

Toch knap dat als je 2 doelpunten tegen krijgt, tegen een tegenstander die onderaan in de middenmoot bungelt, je toch 2 verdedigers in het team van de week hebt staan.

17 oktober 2023 om 16:56

j3ro3ntj33_. Onderaan in de middenmoot?? Welke plaats is dat dan?

18 oktober 2023 om 08:31

@voetballer 2,

Plaats 5 tot en met 15 zie ik als middenmoot. Dus onderaan middenmoot is bij mij plaats 12 t/m 15

17 oktober 2023 om 17:37

Überhaupt knap dat je na een 2e helft waarin je als team misschien in totaal 1 minuut op de helft van Cambuur hebt gestaan alsnog 3 spelers in het team van de week krijgt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren