Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: Heracles hofleverancier na vijfklapper, ook MVV levert

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Team van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. Afgelopen weekend werd de 29ste speelronde afgewerkt. Heracles Almelo wist maar liefst vijf doelpunten te maken op bezoek bij TOP Oss (1-5), terwijl Romain Matthys zijn vijfde clean sheet van het seizoen noteerde namens MVV Maastricht tegen Jong FC Utrecht (1-0 winst).

Jesper Dahlhaus was afgelopen weekend zeer belangrijk voor FC Eindhoven. De 21-jarige linkspoot redde met een fraaie vrije trap een punt voor de Blauw-witten bij Jong AZ (1-1). Jarne Steuckers zorgt ervoor dat MVV ook een veldspeler levert in het Team van de Week na de zege op Jong FC Utrecht. De 21-jarige Belg maakte een kwartier voor het laatste fluitsignaal het winnende doelpunt en staat al op acht treffers en tien assists in het huidige Keuken Kampioen Divisie-seizoen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:
Nikolai Laursen is een van de drie Heracles-spelers die zich na de vijfklapper in het Elftal van de Week heeft gespeeld. De 25-jarige Deen maakte zijn eerste hattrick in het Nederlands betaald voetbal en was de speler met de meeste balcontacten in de vijandelijke zestien in deze speelronde (10). Willem II-aanvaller Elton Kabangu toonde zich op bezoek bij ADO Den Haag zeer doelgericht. De pijlsnelle aanvaller was verantwoordelijk voor drie van de vijf schoten op doel, waarvan er twee ook daadwerkelijk het net vonden.

Elftal van de Week: Matthys (MVV Maastricht); Rente (Heracles Almelo), Ketting (VVV-Venlo), Verreth (Willem II), Dahlhaus (FC Eindhoven); Lieftink (Helmond Sport), Steuckers (MVV Maastricht), Vejinovic (Heracles Almelo); Laursen (Heracles Almelo), Kabangu (Willem II), Priske (Jong PSV).

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren